Καλάθι

Feng Shui Ιουλίου

Ο μήνας φέρνει Αναβάθμιση και Επιτυχίες

Τα άστρα του μήνα ευνοούν τις ανακαινίσεις και τις επεμβάσεις αισθητικής, ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς και προβολής. Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και κάντε πράγματα που σας ψυχαγωγούν για να προσελκύσετε χαρούμενα γεγονότα.

Κέντρο 9

Το κέντρο θα φιλοξενεί ένα από τα καλύτερα άστρα που φέρνει επιτυχίες και χαρά, βάλτε κάτι πράσινο ή κάποιο μικρό φυτό όπως μια πυραμίδα από μπαμπού για να ενεργοποιήσετε τη στόχευση και κάντε συχνά φασαρία στο κέντρο χτυπώντας κάποιο καμπανάκι, ο μεταλλικός ήχος θα φέρει χαρμόσυνα και θετικά πράγματα.

Ανατολή 7

Το μεταλλικό 7 θα πάει στην ανατολή και θα φέρει κλοπές λόγια και φωτιές, έχετε εκεί όλο το μήνα το μπλε ρινόκερο για προστασία και τη μαύρη τουρμαλίνη του μήνα. Αν φροντίσετε αυτή τη γωνιά να έχει αρκετό μπλε μπορεί να φέρει ανάδειξή ταλέντου.

Νοτιοανατολικά 8

Στη γωνιά του πλούτου θα βρίσκεται αυτόν τον μήνα το καλύτερο άστρο, αλλά το ετήσιο άστρο είναι αρνητικό και δεν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τη γωνιά αυτή. Ανανεώστε όμως το νερό που έχετε εξωτερικά σε ένα δοχείο ώστε να έχετε κάποια επιστροφή χρημάτων και έχετε εδώ το σκόρδο και τον πλουμιστό πετεινό.

Νότος 4

Ο Νότος θα φιλοξενεί το άστρο πλούτου και μαζί με το ετήσιο 1 που φέρνει ευκαιρίες θα είναι μια από τις καλύτερες γωνιές του μήνα. Κρεμάστε εδώ τον κρύσταλλο με το λουλούδι της ζωής και εάν θέλετε σχέση βάλτε όλο το μήνα φρέσκα άνθη λουλουδιών στο Νότο. Αποφύγετε πύρινα χρώματα και αν είναι η κρεβατοκάμαρα σας εδώ προτιμήστε μπλε γαλάζια σεντόνια.

Νοτιοδυτικά 6

Ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο θα φέρει η πλευρά του έρωτα και καλές συνεργασίες, βάλτε εδώ ένα δράκο για επιτυχίες και 4 μπαμπού για να έχετε πρόοδο στις δουλειές σας, αποφύγετε και εδώ πύρινες αποχρώσεις και προτιμήστε κάτι σε πράσινο για σεντόνια, τραπεζομάντηλα, χαλάκι.

Δυτικά 2

Στη Δύση το άστρο θα φέρει τάση για πολυφαγία, τσιμπολόγημα, βάλτε εδώ έναν κουμπαρά και ρίχνετε όλο το μήνα κέρματα και για να μην πάρετε κιλά και για να δείξετε στο άστρο πως θέλετε να σας φέρει χρήματα και όχι κιλά και αρρώστιες. Βάλτε και μια μεταλλική κολοκύθα υγείας για προστασία υγείας ή μια χελώνα.

Βορειοδυτικά 1

Το άστρο που φέρνει ευκαιρίες θα έρθει σε μια από τις καλύτερες πλευρές της χρονιάς και αυτό δείχνει ότι οι ευκαιρίες αυτόν τον μήνα θα έρχονται από μακριά και εδώ μπορείτε να ανοίξετε συντριβάνι. Κάντε πράγματα εδώ και κυρίως κάντε φασαρία, κάποια ανακαίνιση φυτέψτε λουλούδια, ανοίξτε τα παράθυρα.

Βορράς 5

Στο Βορρά το άστρο του μήνα θα φέρει ανατροπές και καλύτερα να αποφύγετε ανοίγματα στη δουλειά σας αν είναι εδώ η είσοδος σας ή αν κοιμόσαστε στο βορρά. Τοποθετήστε εδώ μια καμήλα που βοηθάει να ξεπεραστούν οικονομικές και επαγγελματικές δυσκολίες, ενώ βρίσκουν και οδηγούν σε κερδοφόρες λύσεις και πηγές εσόδων. Αποφύγετε να κάνετε επισκευές σε αυτό το δωμάτιο, κρατήστε το όσο πιο ήσυχο γίνεται και έχετε όλο το μήνα εδώ τη μηνιαία παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στη κορυφή. Αποφύγετέ πύρινα χρώματα όπως ροζ, κόκκινο, πορτοκαλί και προτιμήστε σε σεντόνια ή πετσέτες αν είναι το μπάνιο σας εδώ γκρι και λευκά χρώματα ή μπεζ, καφέ κίτρινα.

Βορειοανατολικά 3

Η Βορειοανατολική γωνιά θα φιλοξενεί το άστρο που φέρνει ένταση, αλλαγές και γκρίνια, βάλτε και εδώ το σύμβολο διπλής ευτυχίας σε κόκκινο και χρυσό. Όμως αυτή η γωνιά μπορεί να φέρει και αλλαγές, για να είναι θετικές κάντε μόνο ευχάριστα πράγματα εδώ και ευχές. Επίσης αυτό το άστρο φέρνει ατυχήματα κρεμάστε εδώ τη Λιβιελούλα γρήγορων ελιγμών με τον αμέθυστο και το σύμβολο ευκαιριών στη πλάτη και για προστασία και για έλξει ευκαιριών.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας Μαρία Κόντε


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *