Καλάθι

Αλλάζουν σήμερα τα άστρα της χρονιάς, αλλάζουν και του μήνα.

Κέντρο 8

Φτιάχνει από σήμερα το κέντρο και θα έχει όλο το μήνα το άστρο της υγείας και της γνώσης βάλτε ένα ρολόι στο κέντρο για να πάρει μπρος η γωνιά και να φέρει ευχάριστα και βάλτε κάτι μπλε στο κέντρο.

Ανατολικά 6

Στην πλευρά της υγείας θα πάει το άστρο μετάλλου και σε συνδυασμό με το ετήσιο άστρο 2 ο συνδυασμός θα φέρνει Γάμο και καλές συμφωνίες έχετε εδώ τα καράβια σύμπνοιας με το σύμβολο διπλής ευτυχίας στα πανιά. Τα γήινα καφέ και κίτρινα ταιριάζουν σε αυτό το δωμάτιο σε πετσέτες, σεντόνια και καλύμματα. Αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις.

Νοτιοανατολικά 7

Το άστρο κλοπής θα βρίσκεται όλο το μήνα στη πλευρά του πλούτου έχετε εδώ τον μπλε ρινόκερο και το μπλε μάτι για προστασία από λόγια. Χρώματα που ταιριάζουν εδώ σε πετσέτες και σεντόνια είναι όλα τα μπλε και τα γήινα, μπεζ, καφέ.

Νότια 3

Τσακωμούς και ένταση θα φέρει το άστρο 3 στη φήμη, έχετε εδώ τη δρακοπεταλούδα γρήγορων ελιγμών για προστασία από ατυχήματα και ανάψτε μια λάμπα αλάτων.

Νοτιοδυτικά 5

Έφυγε σήμερα το ετήσιο άστρο ασθένειας αλλά ήρθε το μηνιαίο άστρο ανατροπών βάλτε την μηνιαία παγόδα 5 στοιχείων και ένα μεταλλικό μπολ με αλάτι νερό και 6 Feng Shui νομίσματα. Αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις και κρατήστε ακόμα για έναν μήνα ησυχία. Σε χρώματα προτιμήστε μεταλλικά λευκά, γκρι, ασημί και χρυσά.

Δυτικά 1

Το άστρο ευκαιριών θα πάει στη Δύση ανοίξτε παράθυρα και κάντε θόρυβο εδώ με κάποιο μελωδό εξωτερικά και βάζετε όσο πιο συχνά μπορείτε μουσική για να έλξετε ευκαιρίες.

Βορειοδυτικά 9

Με δύσκολο άλλα ξεκινάει η χρονιά Βορειοδυτικό γιατί σαν πύρινο που είναι θα φουντώσει και άλλο το ετήσιο γήινο 5, προσπαθήστε να μην κάθεστε εδώ και να μην κάνετε επισκευές και θόρυβο. Μόνο τα μεταλλικά χρώματα ταιριάζουν εδώ τα γκρι, λευκά, ασημένια και χρυσά. Αποφύγετε πύρινα χρώματα.

Βορρά 4

Ο Βορράς θα είναι μια από τις καλύτερες πλευρές του μήνα και εδώ μπορείτε να ανοίξετε το συντριβάνι, κρεμάστε εδώ το λουλούδι ζωής με τον κρύσταλλο.

Βορειοανατολικά 2

Η ασθένεια θα πάει βορειοανατολικά αυτόν τον μήνα βάλτε εδώ την μεταλλική κολοκύθα υγείας του μήνα με τη χελώνα και τα 6 χρυσά νομίσματα και αποφύγετε επισκευές και ανακαινίσεις όπως και το να ανάβετε εδώ κεριά και τζάκια, αποφύγετε και τα πύρινα χρώματα και προτιμήστε γήινες αποχρώσεις σε σεντόνια και πετσέτες. Βάλτε και έναν κουμπαρά για αποταμίευση.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL