Καλάθι

Feng Shui Δεκεμβρίου

Πάρα πολύ έντονο νερό θα έχει ο μήνας, ενισχύστε τις γωνιές που θέλουν ζέσταμα για να συγκρατήσετε τις ευκαιρίες. Κέντρο 1 Ευκαιρίες και κέρδη από μακριά φέρνει το κέντρο και η παγόδα του έτους θα ενισχύσει και άλλο τις ευκαιρίες. Χτυπήστε κάποιο καμπανάκι εδώ παρόλο που δεν θέλει ακόμα κίνηση ο μεταλλικός ήχος θα ενεργοποίηση το καλό άστρο. Συνεχίζουμε και δεν θέλουμε κόκκινα εδώ.

Ανατολικά 8

Το άστρο της γνώσης θα μπει στη γωνιά που φιλοξενεί όλο το χρόνο το άστρο του πολέμου, ανάψτε μια λάμπα αλάτων εδώ και βάλτε κάποιο κόκκινο ρόδι για ειρήνη, υγεία και πλούτο. Με αρκετό κόκκινο στοιχείο αυτή θα ζεσταθεί και θα είναι πολύ καλή γωνιά.

Νοτιοανατολικά 9

Υλοποίηση ευχών, Έρωτα, γνωριμίες και χαρμόσυνα φέρνει η γωνιά του πλούτου, κάντε πράγματα εδώ, ανοίξτε τα παράθυρα και κάντε ανακαίνιση, φυτέψτε εξωτερικά λουλούδια ή και κάποιο καρποφόρο δέντρο. Έχετε εδώ 4 μπαμπού και κάποιο σύμβολο πλούτου όπως τον ανανά ή ένα δέντρο με νομίσματα Feng Shui.

Νότος 5

Στο νότο θα πάει το δύσκολο άστρο αυτόν τον μήνα βάλτε εκεί μεταλλικό μπολ με 6 νομίσματα αλάτι και νερό, αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις και σκαψίματα ανακαινίσεις. Αποφύγετε αυτόν τον μήνα όσο μπορείτε το Νότο.

Νοτιοδυτικά 7

Τάση για αύξηση βάρους φέρνει η γωνιά του έρωτα και λόγια, έχετε εδώ μια μαύρη τουρμαλίνη και την ετήσια κολοκύθα υγείας όπως και την κολοκύθα αποταμίευσης γιατί και αυτόν τον μήνα το μόνο που ευνοεί η γωνιά είναι την οικονομία. Και εδώ ταιριάζουν οι μπλε αποχρώσεις σε πετσέτες και σεντόνια.

Δυτικά 3

Κλοπές και διαμάχες φέρνει η Δύση έχετε εδώ όλον τον μήνα το σκόρδο με τις 6 σκελίδες και την κόκκινη φούντα για αποτροπή δυσάρεστων εξελίξεων. Αφήστε και τον μπλε ρινόκερο για προστασία κλοπών και βάλτε κάτι κόκκινο όπως κάποιο Χριστουγεννιάτικο στολίδι ή κεριά για να κάψετε το ξύλινο αυτό άστρο που προκαλεί και ατυχήματα και έχετε εδώ τη Δρακοπεταλούλα (λιβελούλα) για προστασία από ατυχήματα.

Βορειοδυτικά 2

Η ασθένεια αυτόν τον μήνα θα έρχεται από εδώ, τοποθετήστε την μηνιαία κολοκύθα υγείας και αποφύγετε επισκευές και πύρινες αποχρώσεις, επίσης αποφύγετε να ανάβετε βορινά τζάκια και κεριά εδώ. Βορρά 6 Μεγάλη άνοδο στη καριέρα θα έχετε όσοι έχετε βορινή πόρτα, βάλτε εδώ για όλο το μήνα έναν δράκο και κάντε όσες περισσότερες εργασίες μπορείτε από αυτή τη γωνιά. Βάλτε και τον κυματοθραύστη στο Βορρά γιατί το μέταλλο εδώ θα δυναμώσει υπερβολικά το νερό και μπορεί να φέρει θέματα στα υδραυλικά ή πλημύρες.

Βορειοανατολικά 4

Η κατεύθυνση της γνώσης θα είναι μια από τις καλύτερες γωνιές του σπιτιού, ειδικά για διάβασμα και κέρδη, αν είναι καλά τα μόνιμα άστρα του σπιτιού σας, βάλτε εδώ συντριβάνι. Σε σεντόνια, χαλάκια και καλύμματα προτιμήστε μπλε γαλάζιες αποχρώσεις.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL