Καλάθι

Feng Shui Δεκεμβρίου

Νέες Γνωριμίες και κέρδη φέρνει ο μήνας Τα άστρα του μήνα ευνοούν τις επανασυνδέσεις και τις σχέσεις γενικά όχι μόνο μεταξύ ζευγαριών αλλά και με φίλους, αδέλφια, συνάδελφους, γείτονες. Τα άστρα του μήνα φέρνουν ομαδικότητα, καλές συνεργασίες και κέρδη.

Κέντρο 4

Το κέντρο θα φιλοξενεί ένα από τα καλύτερα άστρα που φέρνει ομόνοια, καλές συνεργασίες, νέες γνωριμίες και κέρδη, βάλτε στο κέντρο ένα μπλε ή γαλάζιο χαλάκι ή κάτι μπλε για να τονώσετε αυτό το άστρο και αποφύγετε εδώ πύρινες αποχρώσεις. Κρεμάστε το λουλούδι της ζωής με το κρύσταλλο στο κέντρο για να έλκει το φως από όλες τις πλευρές.

Ανατολή 2

Το άστρο της ασθένειας θα πάει αυτόν τον μήνα στην ανατολή, αλλά θα φέρει και κέρδη καθώς είναι το άστρο της αποταμίευσης και στην Ανατολή βρίσκεται ήδη το ετήσιο άστρο πλούτου. Έχετε εδώ ένα γουρουνάκι κουμπαρά και ρίχνετε συχνά μέσα κάποιο κέρμα για να ενεργοποιήσετε έσοδα και για να απορροφήσει το άστρο ασθένειας, έχετε σε αυτήν τη γωνιά μια μεταλλική κολοκύθα υγείας.

Νοτιοανατολικά 3

Και στη γωνιά του πλούτου η ένταση θα κορυφωθεί, έχετε εδώ ένα μεταλλικό ρόδι, τη παγόδα 5 στοιχείων και το σκόρδο με τη κόκκινη φούντα που θα κάψει το ξύλινο άστρο 3 και θα διώξει τους καυγάδες. Αποφύγετε όσο μπορείτε αυτή τη γωνιά και κυρίως μη κάνετε εδώ επισκευές και ανακαινίσεις.

Νότος 8

Αποκαλύψεις θα φέρει το άστρο γνώσεων στην πλευρά της φήμης και θα μάθουμε πολλά. Από εδώ θα έρχονται και τα κέρδη αυτόν τον μήνα, ανοίξτε εδώ το συντριβάνι αν και εφόσον το επιτρέπουν τα μόνιμα άστρα σας, έχετε αναμμένη μια λάμπα αλάτων και αυξήστε το κόκκινο χρώμα.

Νοτιοδυτικά 1

Ευκαιρίες και νέες γνωριμίες θα φέρει η πλευρά του έρωτα αλλά και μοναξιά σε όσους δεν καταφέρουν να τα βρούνε, έχετε εδώ το σύμβολο της διπλής ευτυχίας και σύμβολα με ζευγάρια, όπως και τον κρύσταλλο με το λουλούδι της ζωής που καθαρίζει τις επαφές σας.

Δυτικά 6

Στη Δύση το άστρο θα φέρει Ουράνια τύχη, δύναμη, άνοδο στα επαγγελματικά και ανάδειξη ταλέντου, κάντε εργασίες εδώ, επαφές και τηλεφωνήματα. Τοποθετήστε σε αυτή τη γωνιά έναν χρυσό Δράκο για επιτυχίες.

Βορειοδυτικά 5

Το άστρο που φέρνει δυσκολίες θα βρίσκεται εδώ, αποφύγετε όσο μπορείτε να κάνετε βορειοδυτικά ανακαινίσεις, βαψίματα και καρφώματα και έχετε τη παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στη κορυφή ή μεταλλικό μπολ με 6 νομίσματα αλάτι και νερό. Επίσης απομακρύνετε από εδώ όσο μπορείτε τις πύρινες αποχρώσεις.

Βορράς 9

Το πύρινο 9 θα δυναμώσει και άλλο το ετήσιο γήινο 2 που φέρνει ασθένεια, αλλά φέρνει και καρποφορία, επιτυχίες και αναγνώριση, έχετε εδώ την μεταλλική κολοκύθα υγείας και την καμήλα για επιτυχίες στην καριέρα, κρατήστε και αυτόν τον μήνα ήσυχη αυτήν τη γωνιά.

Βορειοανατολικά 7

Καλή γωνιά θα είναι και η βορειοανατολική κυρίως εάν θέλετε να κάνετε χειροτεχνίες, εργασίες και δημιουργικά πράγματα. Ότι ξεκινήσετε από εδώ θα έχει καλή ροή και μπορεί να καρποφορήσει, αποφύγετε όμως να ανάβετε κεριά εδώ και να έχετε αυτόν το μήνα πολλά κόκκινα γιατί η φωτιά θα κάψει αυτό το καλό άστρο που φέρνει καλή προβολή και αναγνώριση, έχετε εδώ μια μαύρη τουρμαλίνη για το μάτι και τα λόγια και μπλε ρινόκερο για προστασία από κλοπή. Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας Μαρία Κόντε


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *