Καλάθι

Feng Shui

Που και πότε να στολίστε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το σπίτι για να έλξετε χαρούμενα γεγονότα.

Όσο πιο γιορτινή ατμόσφαιρα εκπέμπει το σπίτι τόσο περισσότερο θα έλξει ευχάριστα, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να στολίσετε νωρίς. Η καλύτερη ημέρα για να στολίσετε το δέντρο είναι η Κυριακή 5 Δεκεμβρίου πριν μπει ο μήνας του Ποντικού για να αρχίσει να απορροφάει το πολύ νερό που μπορεί να φέρει ανατροπές στα σχέδια, δεύτερη καλή ημερομηνία είναι η Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου που φέρνει εκπλήρωση και υλοποίηση ευχών. Μια άλλη καλή ημερομηνία είναι η 11 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο όπου η τοποθέτηση δέντρου ακόμα και η αγορά φυτών φέρνει καλοτυχία και καλή σοδιά, καρποφορία και Αφθονία.

Φροντίστε στο δέντρο να υπάρχουν και τα 5 στοιχεία του Feng Shui Νερό-Ξύλο-Φωτιά-Γη-Μέταλλο. Για νερό κρεμάστε μερικά διάφανα στολίδια ή κυματιστές κορδέλες, το ξύλο το καλύπτει το δέντρο, για φωτιά βάλτε φώτα και κόκκινα στολίδια, για γη βάλτε τετράγωνο στολίδια σαν σπιτάκια, ή κεραμικά ή σε μπεζ κίτρινα χρώματα ή στολίδια που απεικονίζουν καρπούς και γλυκίσματα όπως κουκουνάρια, ρόδια, καραμέλες και για μέταλλο κρεμάστε καμπανάκια και μπάλες σε οποιοδήποτε χρώμα ή ασημένια/ χρυσά στολίδια.

Η καλύτερη κατεύθυνση για να μπει φέτος το δέντρο είναι το κέντρο του σπιτιού που συνήθως πέφτει στο τέλος του σαλονιού δίπλα στο διάδρομο, εκεί θα ενεργοποιήσει καλές επαφές και άνοδο στα επαγγελματικά. Επίσης μια άλλη καλή πλευρά θα είναι φέτος στο βορειοανατολικό τμήμα του σαλονιού, εκεί θα φέρει κέρδη και καλές σπουδές, όπως και ανάδειξη ταλέντου και καλή προβολή. Αν δεν σας ταιριάζει ούτε στο κέντρο , ούτε βορειοανατολικά, τότε επιλέξτε να το στολίσετε νοτιοδυτικά που θα φέρει ευκαιρίες και καλές επικοινωνίες, θα αναθερμάνει τις σχέσεις και θα έλξει αγάπη. Καλή κατεύθυνση θα είναι και ο Νότος όπου εκεί θα φέρει καλή φήμη και αύξηση εσόδων αλλά αν το βάλετε στο Νότο κρεμάστε πολλά κόκκινα στολίδια γιατί εκεί θα θέλει ο μήνας πολύ φωτιά και τότε θα έλξει Αφθονία. Το ίδιο ισχύει και για τη Δύση που είναι καλή κατεύθυνση για κέρδη αν και εφόσον υπάρχει αρκετό κόκκινο. Αποφύγετε να τοποθετήσετε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ανατολή, Νοτιοανατολικά, βορειοδυτικά και στο Βορρά και οι 4 αυτές κατευθύνσεις θα έχουν αρνητικά άστρα και καλό είναι να μην τα διεγείρετε γιατί μόνο αναποδιές θα φέρουν. Αυτές οι 4 πλευρές θέλουν ησυχία.

Σημαντικά σημεία για στόλισμα είναι και η μπαλκονόπορτα της πρόσοψης, όπως και η είσοδος του σπιτιού, στολίστε και στα δύο αυτά σημεία κάτι χαρούμενο που να καλωσορίζει τη καινούργια χρονιά που έρχεται, κρεμάστε ρόδια ή ευχές και δίπλα στη είσοδο έχετε κεράσματα όπως μελομακάρονα ή κουραμπιέδες, επίσης μπορείτε δίπλα στη πόρτα να έχετε μια πιατέλα με 9 μανταρίνια που φέρνουν Αφθονία και Υγεία και από κάτω από τα μανταρίνια μπαίνουν κόκκινοι φάκελοι με τις ευχές του Feng shui σε χρυσό και μέσα βάζετε χρήματα και μετά τη πρωτοχρονιά τα χαρίζεται στα μέλη της οικογένειας και κάνετε και τη πρώτη αγορά με τα χρήματα που είναι μέσα σε ένα τυχερό φάκελο για το σπίτι σε τρόφιμα για να είναι πάντα γεμάτο αγαθά το σπίτι και να έλκει ευημερία. Πολύ ευοίωνο είναι επίσης δεξιά και αριστερά της εισόδου να κρεμαστούν δύο κάδρα με το σύμβολο της Ουράνιας Τύχης σε χρυσό και κόκκινο που φέρνει ισορροπία αγάπη και καλοτυχία. Τοποθετούνται δύο κάδρα για να ανοίξουν πύλη καλοτυχίας και μένουν μετά εκεί όλο το χρόνο.

Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *