Καλάθι

Feng Shui Ιπτάμενα Άστρα Αυγούστου 2022

Τα μηνιαία άστρα αλλάζουν από σήμερα 7 Αυγούστου και πάνε στην έδρα τους, όπως είναι και τα ετήσια άστρα, αυτό θα κάνει πολύ ισχυρές όλες τις κατευθύνσεις, αποφύγετέ τις αρνητικές και κάντε πράγματα στις θετικές που επίσης θα είναι πολύ δυνατές.

Κέντρο άστρο 5

Με διπλό 5 στο κέντρο αποφύγετέ επισκευές όλο το μήνα και βεβαιωθείτε ότι έχετε εδώ τη παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή. Απομακρύνετε κινητά πράγματα που κάνουν θόρυβο. Δεν θέλουμε κίνηση και ενεργοποιήσεις εδώ όλο το χρόνο αλλά ειδικά τον Αύγουστο μην κάνετε καμία αλλαγή και σε χαλάκι και διακοσμητικά προτιμήστε λευκά και μεταλλικά χρώματα όπως γκρι, ασημί, χρυσό, ή γήινα κίτρινα, μπεζ. Όχι κόκκινα και πράσινα εδώ.

Ανατολικά 3

Έντονους τσακωμούς και ατυχήματα φέρνει η ανατολή, έχετε εδώ τη Δρακοπεταλούδα γρήγορων ελιγμών και ανάψτε μια λάμπα αλάτων. Τα κόκκινα φέρνουν ηρεμία εδώ όπως και το σκόρδο με τη κόκκινη φούντα. Αν θέλετε αλλαγές προγραμματίστε τις εδώ.

Νοτιοανατολικά 4

Πλούτο και κέρδη φέρνει η γωνιά ανοίξτε συντριβάνι εδώ αν και εφόσον το επιτρέπουν και τα μόνιμα άστρα σας, έχετε εδώ τον ανανά Αφθονίας και κάτι μπλε. Αποφύγετε πύρινα χρώματα που καίνε τα κέρδη. Φυτέψτε κάτι καινούργιο αυτόν τον μήνα για να καρποφορήσουν τα κέρδη.

Νότια 9

Ο Νότος θα είναι και αυτός πολύ καλή γωνιά και θα φέρνει ευχάριστα σε όποιον κάθετε, κοιμάται ή έχει την κεντρική του πόρτα εδώ. Έχετε εδώ τα 9 πουλιά της Ευτυχίας τους Γερανούς που φέρνουν άνοδο και στους 9 τομείς της ζωής, βάλτε 4 μπαμπού και σε σεντόνια, καλύμματα ή πετσέτες προτιμήστε πράσινα χρώματα που ενισχύουν τη φωτιά. Κάντε θόρυβο εδώ, όπως κάποια ανακαίνιση , ή ανανεώστε το χώρο.

Νοτιοδυτικά 2

Διπλό άστρο ασθένειας φέρνει η νοτιοδυτική γωνιά, βάλτε και τη μηνιαία κολοκύθα υγείας εδώ, τη χελώνα και τα 6 χρυσά νομίσματα και αποφύγετέ επισκευές, σκαψίματα και καρφώματα. Η γωνιά φέρνει και αποταμίευση έχετε εδώ την κολοκύθα αποταμίευσης και κάποιο κουμπαρά που μπορείτε όλο το μήνα να ρίχνετε κάτι μέσα για αν ενεργοποιηθεί το άστρο. Η γωνιά φέρνει και Γάμο με τόσα διπλά έχετε πάντα εδώ σύμβολα αγάπης, 2 πάπιες, το σύμβολο διπλής ευτυχίας. Προτιμήστε μεταλλικά και υδάτινα χρώματα μπλε γαλάζια.

Δυτικά 7

Ακόμα περισσότερα λόγια και κουτσομπολιά φέρνει η Δύση έχετε εδώ μαύρη τουρμαλίνη που διώχνει τη γλωσσοφαγιά, τη μπλε σφαίρα προστασίας και τον μπλε ρινόκερό σε χρώματα προτιμήστε μπλε και μαύρα, αποφύγετέ πύρινες αποχρώσεις και έχετε εδώ ένα μπολ με νερό.

Βορειοδυτικά 6

Δύναμη και άνοδο φέρνει η γωνιά του Πατέρα και Αρχηγού, έχετε εδώ έναν Δράκο και κάτι πράσινο για κέρδη όπως ένα φυτό ή αυγό Αβεντουρίνης, προτιμήστε πράσινες αποχρώσεις και μην ενθαρρύνετε άλλο το άστρο αυτό με κίτρινα και μπεζ γιατί μπορεί να φέρει αυταρχισμούς και περιορισμούς.

Βορρά 1

Πολλές καλές ευκαιρίες φέρνει ο βορράς και δυνατότητες για επαγγελματική άνοδο, έχετε εξωτερικά ένα μελωδό που έλκει ευκαιρίες και μέσα σύμβολα επαγγελματικά όπως τη καμήλα και τη Βασίλισσα Μέλισσα πάνω σε ράβδο χρυσού, ή τον κυπρίνο που είναι το ψάρι που γεννάει τα περισσότερα αυγά. Έχετε και τον κυματοθραύστη εδώ για να διώχνει τα εμπόδια και τις πλημμύρες, ο κυματοθραύστης κόβει την ταχύτητα και αφήνει τις ευκαιρίες να κάτσουν. Και η φωτιά φέρνει κέρδη και το μέταλλο ενισχύει τη γωνιά, κόκκινα και γκρι εδώ ή ανάψτε κάποιο φως ή κεράκι.

Βορειοανατολικά 8

Γνώσεις, Σοφία, Υγεία και σωστές αποφάσεις φέρνει η γωνιά, κάντε φασαρία και ανακαίνιση εδώ, διαβάστε, μελετήστε και επικοινωνήστε. Ανάψτε και εδώ λάμπα αλάτων και αν δεν σας ταιριάζει το συντριβάνι Νοτιοανατολικά ανάψτε το εδώ αν φυσικά είναι καλά τα μόνιμα άστρα σας. Ανακαλύψτε τα μόνιμα άστρα σας και φτιάξτε το Feng Shui του σπιτιού σας για να σας φέρει ότι καλύτερο έχει να σας δώσει.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία

fengshuiroad.com

Αγγέλου Μεταξά 40Α

Γλυφάδα

210-8980282


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *