Καλάθι

. Κέρδη, επιτυχίες και γάμους φέρνει ο μήνας του Ξύλινου Δράκου και τα ιπτάμενα Άστρα του Feng Shui.

Κέντρο 9

Ένα από τα καλύτερα άστρα θα πάει στο κέντρο όμως επειδή όμως ανήκει στο στοιχείο της φωτιάς θα δυναμώσει και άλλο το ετήσιο 5άρι που φέρνει ανατροπές και δυσκολίες. Έχετε εδώ τη παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή, απομακρύνεται πύρινες αποχρώσεις και συνεχίστε να κάνετε ησυχία εδώ.

Ανατολικά 7

Ο συνδυασμός των άστρων στην ανατολή αυτόν τον μήνα φέρνουν κλοπές και λόγια, έχετε εδώ τον μπλε ρινόκερο του μήνα για προστασία από κλοπές και μαύρη τουρμαλίνη για να απομακρύνεται τα λόγια και τις γλωσσοφαγιές. Αποφύγετέ και εδώ πύρινες αποχρώσεις και προτιμήστε γήινες όπως κίτρινα και μπεζ, καφέ,

Νοτιοανατολικά 8

Πολύ καλή ενέργεια θα έχει αυτόν τον μήνα η κατεύθυνση του πλούτου, ανοίξτε εδώ το συντριβάνι αν το επιτρέπουν τα μόνιμα άστρα του σπιτιού σας και κάντε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε σε αυτήν την γωνιά, δουλέψτε, διαβάστε, γράψτε κάντε ανακαίνιση, ασχοληθείτε με τη βεράντα η κήπο αυτής της πλευράς και φυτέψτε κάποιο καρποφόρο φυτό όπως ροδιά, δαμασκηνιά, πορτοκαλιά για να κρατήσετε στον κήπο σας πάντα αυτή τη πολύ καλή ενέργεια πλούτου.

Νότια 4

Ερωτικές ευκαιρίες, γνωριμίες και κέρδη φέρνει ο Νότος, βάλτε φρέσκα λουλούδια αν θέλετε σχέση, τις 9 πύρινες πέτρες για υλοποίηση στόχου και κάντε ευχές και διαλογισμούς σε αυτήν τη γωνιά. Και αυτή η πλευρά είναι πολύ καλή για ανακαίνιση, αγοράστε κάτι καινούργιο για αυτό το δωμάτιο όπως σεντόνια αν είναι κρεβατοκάμαρα, πετσέτες αν είναι μπάνιο, πιάτα αν είναι κουζίνα και θα έχουν πάντα ενέργεια επιτυχίας.

Νοτιοδυτικά 6

Το μεταλλικό 6 θα ηρεμήσει αρκετά την πλευρά του έρωτα και επιπλέον θα φέρει ενέργεια Γάμου γιατί θα ενωθεί το άστρο της γυναίκας με το άστρο του άντρα, κρεμάστε εδώ το σύμβολο διπλής ευτυχίας πάνω σε πέτρα jade για παντοτινή αγάπη και καλές σχέσεις. Για άνοδο στη καριέρα βάλτε εδώ έναν Δράκο. Αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις και προτιμήστε γήινα χρώματα σε σεντόνια και πετσέτες.

Δυτικά 2

Το άστρο της ασθένειας θα πάει στη δύση, τοποθετήστε εδώ την μηνιαία μεταλλική κολοκύθα υγείας, τη χελώνα και τα 6 χρυσά νομίσματα με χρυσή κλωστή και αποφύγετε να κάνετε θορύβους και ανακαινίσεις αυτόν τον μήνα δυτικά. Για προστασία από δικαστήρια έχετε εδώ τον στρατηγό Kwan Kong.

Βορειοδυτικά 1

Φτιάχνει πάλι αυτή η γωνιά και φέρνει ευκαιρίες, κρεμάστε εξωτερικά έναν μελωδό με 6 ράβδους και κάντε συχνά μεταλλικούς θορύβους, ακούστε μουσική σε αυτή τη γωνιά και έχετε εδώ το γουρουνάκι με το νόμισμα που κάνει θόρυβο όταν το κουνάτε, όλα τα χρώματα ταιριάζουν τώρα εδώ.

Βορράς 5

Ο βορράς είναι η γωνιά του μήνα που θέλει την περισσότερη προσοχή, κλείστε συντριβάνια ακόμα και αν έχετε καλά μόνιμα άστρα και αποφύγετε σκαψίματα και καρφώματα. Τοποθετήστε εδώ την μηνιαία παγόδα 5 στοιχείων ή μεταλλικό μπολ με 6 νομίσματα και αλατόνερο και απομακρύνεται πύρινες αποχρώσεις.

Βορειοανατολικά 3

Τσακωμούς και ένταση θα φέρει το ξύλινο άστρο στην πλευρά της γνώσης, βάλτε εδώ μια λάμπα αλάτων για φωτιά που θα κάψει το ξύλινο άστρο 3 και θα ενισχύσει το ετήσιο γήινο 8, επίσης μπορείτε για αγάπη να έχετε εδώ ροζ χαλαζία και για ηρεμία έναν αμέθυστο. Κρεμάστε σε αυτό το παράθυρο και τη λιβελούλα για προστασία από ατυχήματα.

Σύμβουλους Feng Shui και Αστρολογίας Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL