Καλάθι

Feng Shui Φεβρουαρίου 2024

Ο πρώτος μήνας του έτος του Δράκου θα έχει τα όλα τα άστρα στην κανονική τους θέση και αυτό θα κάνει τις αλλαγές πιο ήρεμες και θα ενισχύσει τις σχέσεις και τα οικονομικά.

Κέντρο 5

Στο κέντρο θα πάει το άστρο 5 και θα φέρνει ατυχήματα βεβαιωθείτε ότι έχετε εδώ τη Δρακοπεταλούδα του έτους και τοποθετήστε στο κέντρο την μηνιαία παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή. Αποφύγετε ανακαινίσεις και καρφώματα όλον τον μήνα και προτιμήστε μεταλλικές αποχρώσεις όπως γκρι, λευκό, ασημί, χρυσό. Το μήλο Ειρήνης της χρονιάς μπορεί να μπει από τώρα παρά το κόκκινο χρώμα του γιατί έχει αρκετό μέταλλο με το χρυσό και τα νομίσματα και σταματάει του καυγάδες.

Ανατολή 3

Στον τομέα τις υγείας έρχονται αλλαγές, κρεμάστε εδώ τη Δρακοπεταλούδα του μήνα με τον αμέθυστο για προστασία από ατυχήματα και βάλτε κάτι κόκκινο ή ανάψτε κερί ή αρωματικό σε αυτή τη γωνιά. Αποφύγετε αυτόν τον μήνα μπλε και γαλάζιες αποχρώσεις σε σεντόνια, πετσέτες και καλύμματα.

Νοτιοανατολικά 4

Το άστρο πλούτου πάει στον πλούτο αλλά λόγο του ετήσιου άστρο 2 που φέρνει ασθένειες δεν μπορούμε να ανοίξουμε εδώ συντριβάνι όλο το χρόνο, μπορούμε όμως να έχουμε έναν κουμπαρά και να ρίχνουμε συχνά κέρματα μέσα που είναι μεταλλικά για να ενεργοποιήσει την αποταμίευση. Χώματα που ταιριάζουν τώρα εδώ είναι όλα τα μπλε, γαλάζια και το μαύρο.

Νότος 9

Καλή φήμη φέρνει ο Νότος αλλά μόνο αν και εσείς μιλάτε όμορφα γιατί όλο το χρόνο θα βρίσκεται εδώ το άστρο συκοφαντίας οπότε εσείς θα επιλέξετε πιο θα ενεργοποιήσετε. Έχετε εδώ 4 μπαμπού και πράσινα χρώματα, όπως και Αβεντουρίνες, αβγά και άνθη για ανθοφορία. Αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες γωνιές του μήνα, ανοίξτε παράθυρα και αρωματικά, βάλτε μουσική να παίζει.

Νοτιοδυτικά 2

Η ασθένεια πάει στη πλευρά των σχέσεων φέρνει όπως και ζευγαρώματα σε αυτούς που είναι μόνοι. Βάλτε εδώ την μεταλλική κολοκύθα υγείας του μήνα και μια χελώνα, αλλά πλύντε και αρωματίστε τις πάπιες, καρδούλες, σύμβολα διπλής ευτυχίας και ότι άλλα σύμβολα αγάπης έχετε εδώ. Για τον μήνα προτιμήστε μεταλλικά χρώματα σε σεντόνια αν είναι η κρεβατοκάμαρα σας εδώ όπως λευκά και γκρι.

Δύση 7

Στη Δύση πάνε οι κλοπές και τα λόγια και βρίσκουν εδώ το ετήσιο άστρο 5 που φέρνει δυσκολίες οπότε αποφύγετε συζητήσεις εδώ και έχετε όλο το μήνα το μπλε μάτι σφαίρα με τον μπλε ρινόκερο και μια μαύρη τουρμαλίνη και σε χρώματα που αλλάζετε σε πετσέτες και καλύμματα προτιμήστε κίτρινα, μπεζ, ή μπλε ή λευκά και γκρι. Αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις και αν είναι το τζάκι σας εδώ καλύτερα να μην το ανάβετε.

Βορειοδυτικά 6

Αυτή θα είναι η καλύτερη γωνιά του μήνα και αν συχνάζετε εδώ, ή έχετε το κρεβάτι ή την κεντρική σας είσοδο Βορειοδυτικά θα έχετε θετικές εξελίξεις κυρίως σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και στις επαφές σας επίσης μπορεί να βγει κάποιο ταξίδι. Έχετε εδώ το Δράκο του μήνα και έναν Βούδα που γελάει και μεταδίδει το γέλιο του στο χώρο φέρνοντας χαρά και επιτυχίες. Τα γήινα χρώματα όπως το κίτρινο και το καφέ φέρνουν στήριξη, πρόοδο και κέρδη. Εδώ ταιριάζει και το συντριβάνι αυτόν τον μήνα.

Βορράς 1

Ευκαιρίες θα φέρνει ο Βορράς όλο το μήνα όπως και καλές επικοινωνίες και εδώ μπορείτε να έχετε το συντριβάνι αν δεν έχετε καλά μόνιμα άστρα Βορειοδυτικά. Εξωτερικά κρεμάστε το μελωδό με τις 6 ράβδους και έχετε εδώ κάποια κίνηση, ανοίγετε συχνά το βορινό παράθυρο, τα ιδανικά χρώματα είναι όλα τα μπλε, γαλάζια και τα κόκκινα, ροζ, πορτοκαλί και το μοβ.

Βορειοανατολικά 8

Και η γωνιά της γνώσης θα είναι πολύ καλή κατεύθυνση και ταιριάζει και εδώ το συντριβάνι αν δεν σας πάει ούτε στο βορρά ούτε βορειοδυτικά, γενικά η γωνιά είναι καλή για ανακαινίσεις και μελέτες, διάβασμα και για να δώσετε εξετάσεις από εδώ. Τα γήινα και κίτρινα χρώματα ταιριάζουν εδώ και όλα τα άλλα είναι τώρα ουδέτερα.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογία Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL