Καλάθι

Μπορεί να μη μάθουμε ποτέ αν το Αυγό έκανε τη κότα ή η κότα το αυγό, το αυγό όμως θα συμβολίζει πάντα το θαύμα της ζωή και της γέννησης. Γι’ αυτό στο Feng Shui θεωρείτε το πιο ισχυρό σύμβολο γονιμότητας, όχι μόνο στην απόκτηση παιδιού, αλλά οποιουδήποτε νέου εγχειρήματος και είναι ένα από τα λίγα σύμβολα που μπορούν να φέρουν καλοτυχία σε όλους τους τομείς και στις 8 κατευθύνσεις. Τοποθετείτε παντού.

Το ωοειδές σχήμα του με τη βάση πιο φαρδιά από την κορυφή, παραπέμπει σε πυραμίδα χωρίς καμία αιχμή, λειτουργεί σαν φίλτρο καθαρισμού, αλλά και σαν ενεργοποιητής για υλοποίηση στόχου.

Αυγά για Υγεία

Τα Αυγά συμβολίζουν την υγεία, είναι η πολυβιταμίνη που δίνουμε στα μωρά για να δυναμώσουν, πλούσια σε πρωτεΐνη, σίδερο, βιταμίνες Α, Β, D, ασβέστιο και πολλά ακόμα θρεπτικά. Επίσης μπορούν ειδικά αν είναι από κρύσταλλο να απορροφούν και να καθαρίζουν αρνητικές ενέργειες. Δοκιμάστε αν πονάτε κάπου να τρίψετε ένα αυγό από χαλαζία ή άλλη πέτρα πάνω στο σημείο που πονάει. Για ενδυνάμωση της υγείας τοποθετήστε Αυγά στην Ανατολή που είναι ο τομέας της Υγείας.

Αυγά για Πλούτο

Για να αβγατίσουν τα κέρδη σας και οι επενδύσεις σας τοποθετήστε Αυγά στον τομέα του πλούτου που είναι Νοτιοανατολικά, τέλεια ταιριάζουν εδώ χρυσά Αυγά και Αυγά από Μαλαχίτη ή Αβεντουρίνη.

Αυγά για Φήμη

Το πυραμιδωτό σχήμα των αβγών μπορεί να αύξηση τον τομέα της φήμης στο Νότο του σπιτιού, επιλέξτε για το Νότο πύρινα χρώματα αβγών όμως από Κορνεόλη ή Ουνακίτη που συνδυάζει το πράσινο του ξύλου με το πορτοκαλί της φωτιάς.

Αυγά για καλές σχέσεις

Τα Αυγά ενώνουν την οικογένεια και προσελκύουν χαρούμενα γεγονότα και καρποφορία, για αγάπη και ομόνοια βάλτε δύο Αυγά νοτιοδυτικά που είναι ο τομέας των σχέσεων.

Αυγά για δημιουργικότητα

Το δυτικό τμήμα του σπιτιού είναι ο τομέας των παιδιών και της δημιουργικότητας, τοποθετήστε εδώ ένα αυγό για να αποκτήσετε απόγονο ή για να υλοποιήσετε μια ιδέα, ή να αναδείξετε ένα ταλέντο. Όλοι οι κρύσταλλοι κάνουν γι’ αυτόν τον τομέα. Τα Αυγά βοηθούν πολύ στη γέννηση μιας ιδέας και στη προσαρμογή στις αλλαγές και σε κάτι καινούργιο. Μπορείτε να γράψετε σε ένα χαρτί έναν στόχο που θέλετε να υλοποιήσετε και τα βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε και να διαβάστε μετά το χαρτί κρατώντας στη δεξιά σας χούφτα το αυγό.

Αυγά για προστασία

Τα Αυγά μπορούν και φιλτράρουν τις αρνητικές ενέργειες και τις μετουσιώνουν, παλιά έβαζαν τσόφλια ολόκληρων αβγών στα φυτά για να μην τα πιάνει το μάτι με το προστατευτικό περίβλημα τους. για προστασία από ψυχικές επιθέσεις και μάτι βάλτε ένα αυγό δίπλα στην είσοδο ή βορειοδυτικά που είναι ο τομέας της Ουράνιας Τύχης.

Αυγά για άνοδο στη καριέρα

Τα Αυγά ταιριάζουν πολύ στον τομέα της καριέρας αφού συμβολίζουν την ανάπτυξη και τη κερδοφορία. Βάλτε στο βορρά αυγό από Αβεντουρίνη καλοτυχίας.

Αυγά για γνώσεις

Το αυγό κρύβει μέσα του όλη τη Σοφία της ζωής και της αναγέννησης, δεν έχει αρχή και τέλος, δεν έχει άκρη, είναι μια τρισδιάστατη σταγόνα που από μέσα της βγαίνει το θαύμα της ζωής. Για Σοφία τοποθετήστε ένα αυγό βορειοανατολικά.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL