Καλάθι

Έρχονται οι Εκλείψεις του Δράκου

Πώς μπορείτε να προφυλαχτείτε από τις Εκλείψεις του μήνα.

Ο Μήνας του Δράκου ξεκινάει στις 5 Απριλίου και τελειώνει στις 5 Μαΐου και μέσα στον Μήνα του Δράκου θα γίνουν 2 Εκλείψεις, μία Ηλιακή στις 20 Απριλίου και μία Σεληνιακή την τελευταία ημέρα του μήνα Δράκου στις 5 Μαΐου. Στην κινεζική Αστρολογία αυτό που προτείνεται αρχικά για προστασία σε μια Έκλειψη είναι να μην εκτεθούμε στην Έκλειψη, να μην είμαστε έξω στο δρόμο ή στην αυλή την ώρα της Έκλειψης και 2-3 ώρες πριν και μετά. Η πρώτη Έκλειψη θα είναι Ηλιακή και θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου στις 7:12 το πρωί, οπότε από τις 4 το πρωί έως τις 10 το πρωί καλό είναι να μην εκτεθούμε στον Ήλιο.

Αν αναλύσουμε τώρα τα άστρα και τα στοιχεία της ημέρας και ώρας της Έκλειψης θα δούμε και τι κινήσεις δεν ευνοεί. Η 20 Απριλίου είναι ημέρα πιθήκου και η ώρα της Έκλειψης είναι επίσης ώρα Δράκου όπως και ο μήνας που είναι Δράκου, ο διπλός Δράκος προειδοποιεί πως θα υπάρχει τάση για υπερβολή ειδικά σε όσους έχουν γεννηθεί έτος ή ημέρα Σκύλου που τους χτυπάει ο Δράκος, ο Πίθηκος της ημέρα χτυπάει τη Τίγρη οπότε προσοχή και σε όσους έχουν γεννηθεί ημέρα ή έτος Τίγρης, οι υπερβολικές απαιτήσει τώρα γυρίζουν μπούμερανγκ.

Ο Αστερισμός της ημέρας είναι ο 15, ονομάζεται Ιππαστί και είναι ”Ο Διασκευαστής” που παραποιεί την αλήθεια και φέρνει παραπλάνηση. Αποφύγετε οικοδομικές και κηπουρικές εργασίες, δίκες και πολεμικές συζητήσεις. Καλό είναι να μην συζητήσετε καθόλου για τον πόλεμο ή για διαφορές που έχετε με κάποιον αυτήν την ημέρα. Ωστόσο η έκλειψη μπορεί να βοηθήσει να «εκλείψει» κάποιο πρόβλημα, με το πλύσιμο ρούχων μπορεί να αλλάξει θετικά την ενέργεια τους και να καθαρίσει προηγούμενο μάτι ή κάποια αρνητική ενέργεια που πιθανόν έχει εγκλωβιστεί στο ρούχο ακόμα και από μια αρνητική ημέρα κοπής υφασμάτων, η έκλειψη αυτή γενικά ευνοεί το πλύσιμο, ζητήστε την ώρα που βάζετε το πλυντήριο να καθαρίσει και κάποια υπόθεση σας.

Η Έκλειψη στις 5 Μαΐου θα είναι Σεληνιακή και θα πραγματοποιηθεί στις 20:32, αποφύγετε να είστε έξω και να κοιτάξετε το Φεγγάρι από την ώρα που θα νυχτώσει μέχρι και μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα. Θα πραγματοποιηθεί ημέρα Χοίρου και ώρα Σκύλου, ειδικά η ώρα έρχεται σε σύγκρουση με το Μήνα Δράκου και μπορεί να φέρει παγκόσμια γεγονότα. Την ημέρα της Έκλειψης θα είμαστε στον αστερισμό 2 που ονομάζεται ”ο Σβέρκος του Δράκου”, ”Ο Παρουσιαστής”, ο αστερισμός αυτός σε ωθεί να κάνεις λάθος παρουσιάσεις ή να παρουσιάσεις κάποιο ελάττωμα σου, ενώ ”ο Σβέρκος” έχει οποσδήποτε συνδεθεί με τον πονόλαιμο και τις λάθος πληροφορίες καθώς στον λαιμό ανήκει το 5ο Τσάκρας της επικοινωνίας και ο αστερισμός είναι αρνητικός οπότε οι επικοινωνίες είναι αρνητικές.

Ο Αστερισμός αυτός θεωρείται άτυχος και φέρνει ασθένειες, πόνους στο λαιμό και προβλήματα στον αυχένα και για προστασία από κρύωμα και ψυχικές επιθέσεις προτείνεται η κατανάλωση 5 καυτερών συστατικών που διώχνουν το κακό, είναι η μέρα που στο αλμανάκ σας προτείνω να φτιάξτε κρεμμυδόσουπα με τα 5 προστατευτικά υλικά κρεμμύδι, σινάπι, πιπερόριζα, σκόρδο, πιπέρι. Επίσης αυτός ο αστερισμός δεν ευνοεί κατασκευαστικές εργασίες, Γάμο, διαφήμιση και ότι χτιστεί αυτή την ημέρα θα γκρεμιστεί ενώ χρήματα που θα επενδυθούν θα χαθούν στο διπλάσιο και οι Γνωριμίες που θα γίνουν αυτή τη μέρα δεν θα έχουν καλή εξέλιξη. Τις κηδείες τις αποφεύγαν αυτή τη μέρα γιατί ακολουθούσε κάποιος από τη κηδεία τον νεκρό. Επίσης την ημέρα αυτή αν κάποιος κέρδιζε χρήματα σε τυχερά παιχνίδια έχανε όλη του τη περιουσία. Οπότε καλό είναι σε αυτήν την Έκλειψη να προσέχετε να μην κολλήσετε ίωση, αποφύγετε πολυκοσμία ή να πάτε σε κηδεία και να παίξετε τυχερά παιχνίδια, επίσης αποφύγετέ να βάλετε διαφήμιση.

Αυτό όμως που μπορείτε να κάνετε για προστασία είναι να αλλάξετε εκείνη την ημέρα σεντόνια, η κίνηση αυτή θα σας φέρει καλοτυχία την ημέρα της Έκλειψης και μπορεί να απομακρύνει τους κινδύνους. Το πιο δυνατό όμως που μπορείτε να κάνετε για προστασία στις Εκλείψεις αυτές είναι να τοποθετήσετε έναν Σεληνίτη με εγκλείσματα λάιμ στις μοίρες του Δράκου που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του Δράκου που είναι στις πρώτες 15 μοίρες Νοτιοανατολικά, βρείτε πιο δωμάτιο βρίσκεται Νοτιοανατολικά και τοποθετήστε εκεί τον Σεληνίτη προς το Ανατολικό δωμάτιο γύρω στις 120°-130° του σπιτιού και αφήστε τον εκεί όλο το χρόνο.

Ο Σεληνίτης είναι η πέτρα της Σελήνης με το μοναδικό διάφανο ιριδίζων χρώμα που καθαρίζει τα αρνητικά συναισθήματα και τις εκρήξεις θυμού, αλλά και τις ακραίες συμπεριφορές, φέρνοντας αρμονία, κατανόηση, ηρεμία, απαλλαγή από το άγχος και εσωτερική ειρήνη. Προστατεύει από απότομα ξεσπάσματα και ανατροπές στις Πανσελήνους και στις εκλείψεις, προφυλάσσει από κρίσεις επιληψίας και από τον σεληνιασμό. Όπως η Σελήνη είναι το φως της νύχτας έτσι βοηθάει ο Σεληνίτης να δούμε το φως στο τούνελ και να λάμψει η λύση σε κάποιο πρόβλημα απομακρύνοντας τα εμπόδια που φαίνονται με τον αρνητισμό και να φωτιστεί η λύση με διαύγειά.

Τα Λάιμ εγκλείσματα μέσα στο Σεληνίτη καθαρίζουν και εξισορροπούν το τρίτο τσάκρας διώχνοντας τη σύγχυση και προσελκύοντας χαρά, καλές συνδέσεις σε διαλογισμούς και channeling. Κάνει πιο δυνατές τις προσευχές και τις ευχές ανεβάζοντας πολύ τις δονήσεις είναι σαν Ήλιος με Σελήνη μαζί. Φέρνει λύσεις και βοηθάει να εκλείψει κάτι που δεν χρειάζεται.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *