Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο

Ο Μήνας του Γήινου Πιθήκου

Φέτος η χρονιά είναι της Υδάτινης Τίγρης και ο Μήνας Αύγουστος θα είναι του Γήινου Πιθήκου και αυτό λέγετε Fu Yang είναι η απόλυτη σύγκρουση γιατί και η Γη συγκρούεται με το Υδάτινο στοιχείο της Τίγρης και ο Μεταλλικός Πίθηκος κόβει το Ξύλο της Τίγρης, αστρολογικά αυτό δείχνει σφοδρές αλλαγές και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τις 5 μέχρι τις 17 Αυγούστου και καλό είναι να αποφύγετε να ταξιδέψετε εκείνες τις ημέρες καθώς η σύγκρουση Τίγρη-Πιθήκου βγάζει ατυχήματα, ένταση, τσακωμούς, προσέχετε και όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία που κόβουν, αν ωστόσο χρειαστεί να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο έχετε μαζί σας 5- 10 λίτρα νερό που γεφυρώνουν αυτήν τη σύγκρουση και φορέστε μπλε γαλάζιες αποχρώσεις και έχετε μαζί σας τη Δρακοπεταλούδα γρήγορων ελιγμών με τον αμέθυστο προστασίας.

Η σύγκρουση αυτή θα φέρει απότομες αλλαγές και δύσκολα καιρικά φαινόμενα. Αυτό που θα επικρατήσει είναι το μέταλλο γιατί το μέταλλο νικάει το ξύλο και συμβολίζει το τσεκούρι που κόβει το δέντρο ή κάτι που πάει να αναπτυχθεί, το μέταλλο συμβολίζει και τις αξίες και τα πολύτιμα ορυκτά, συμβολίζει όμως και τη λογική και αν μια κατάσταση πάει καιρό τώρα να ξεφύγει μπορεί να ανατραπεί η εξέλιξη της και κάτι να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ο Γήινος Πίθηκος μοιάζει με έναν θησαυρό κρυμμένο στο βουνό και τις δυνατότητες που δεν φανερώνονται, όσοι έχουν γεννηθεί έτος, μήνα, ημέρα ή ώρα Γήινου Πιθήκου είναι πειστικοί, επίμονοι, λιγομίλητοι κρύβουν μυστικά, δεν φανερώνουν τις προθέσεις τους, αλλά ούτε και τι τους απασχολεί. Συχνά είναι οι άντρες που δεν εργάζονται αλλά κάθονται μέσα στο σπίτι, ενώ εργάζεται η γυναίκα τους. Ασχολούνται με το σπίτι και το νοικοκυριό γιατί μπορούν να συμβιβάζονται και να προτείνουν τις πιο συμφέρουσες λύσεις. Αν δηλαδή η σύζυγος έχει καλύτερη εργασία από αυτούς δεν διστάζουν να θυσιάσουν τη δική τους καριέρα τους και έτσι οι δυνατότητες τους θάβονται.

Ο μήνας απαιτεί συμβιβασμούς. Το I-Ching του μήνα είναι το 59 της «Διάσπασης», και προειδοποιεί πως ο διακανονισμός είναι η καλύτερη λύση, για να κερδίσεις κάτι πρέπει να θυσιάσεις κάτι άλλο.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Επαγγελματικές προτάσεις, νέες γνωριμίες, καλές επαφές και ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε θέματα σας φέρνει ο μήνας του Πιθήκου που είναι φίλος σας. Ασχοληθείτε με το σπίτι, κάντε επισκευές και ανακαινίσεις. Αποφύγετε όμως να αφήσετε καινούργιες εκκρεμότητες γιατί ότι μείνει στη μέση τώρα δύσκολα θα ολοκληρωθεί. Ο μήνας ευνοεί και τις σπουδές όπως και το διάβασμα γενικά. Οι γνώσεις τώρα φέρνουν κέρδη. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε συναντήσεις στις 4, 16 και 28 του μήνα, αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα στις 9 και 21 Αυγούστου.

ΒΟΔΙ

Αν και ο μήνας σας καλεί να κάνετε ελέγχους, service και επισκευές, γιατί οι εκκρεμότητες τώρα θα φέρουν προβλήματα, ένα πολύ καλό άστρο που φέρνει κέρδη και γνώσεις θα σας προστατέψει από έξτρα έξοδα και θα σας οδηγήσει σε πολύ καλές λύσεις οπότε λύστε τώρα εκκρεμότητες, βρείτε τα με άτομα που έχετε παρεξηγηθεί, κάντε ιατρικές εξετάσεις, δώστε εξετάσεις. Επίσης ο μήνας ευνοεί το διάβασμα και τις νέες ανακαλύψεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε κάτι στις 3, 15 και 27 Αυγούστου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 10 και 22 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Κάθε Αύγουστο σας επισκέπτεται το άστρο σύγκρουσης αφού είναι πάντα μήνας Πιθήκου που χτυπάει τη Τίγρη γιατί είναι απέναντι σας, φέτος όμως ο Πίθηκος θέλει πιο πολύ προσοχή γιατί είναι η χρονιά σας και όλο το χρόνο περιμένει να έρθει ο μήνας του για να αντιδράσει, αποφύγετέ ταξίδια μακρινά με αυτοκίνητο και προτιμήστε ταξίδι με πλοίο ή κρουαζιέρα, η θάλασσα σας κάνει καλό όπως και γενικά το στοιχείο του νερού, ο μήνας ευνοεί την κάθαρση και τα ξεκαθαρίσματα, πετάξτε πράγματα, κλείστε κύκλους. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες για να απαλλαγείτε από πράγματα που δεν χρειάζεστε πια είναι οι 2, 14 και 26 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 11 και 23 Αυγούστου.

ΛΑΓΟΣ

Ανταγωνισμό σας φέρνει ο μήνας και τάση για παρεξηγήσεις, όμως θα σας δοθούν και καλές ευκαιρίες για αλλαγές, οπότε επιδιώξτε βελτιωτικές κινήσεις για να είναι οι αλλαγές ευχάριστες και θετικές. Προσέχετε μόνο να μην είστε άκαμπτοι και ισχυρογνώμων, αφήστε περιθώρια ελιγμών και να είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις που μπορεί να σας ξεβολεύουν αλλά να σας οδηγούν σε επιτυχίες. Στα αισθηματικά σας προσέχετε τους τρόπους σας για να μην απομακρύνετε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: παραπάνω εύνοια θα έχετε στις 1, 13 και 25 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται οι κινήσεις στις 12 και 24 Αυγούστου.

ΔΡΑΚΟΣ

Μήνας ολοκλήρωσης θα είναι για εσάς και με ότι θέλετε να ξεμπερδέψετε θα ξεμπερδεύτε εύκολα, οπότε αφήστε αναβολές και ακυρώσεις και κλείστε τις υποθέσεις σας. Κλείστε ακόμα και θέματα υγείας που σας απασχολούν, κάντε ιατρικές εξετάσεις, αναζητήστε θεραπείες. Το άστρο νέων γνωριμιών θα ευνοεί τα αισθηματικά σας και τις σχέσεις σας γενικά αλλά θα σας φέρει και κέρδη από νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: αναδείξτε τα ταλέντα σας στις 12 και 24 Αυγούστου, προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και μην ξεχάσετε κάτι στις 1, 13 και 25 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Συγκομιδή σας φέρνει ο μήνας και εσείς θα είστε το πιο τυχερό ζώδιο του Αυγούστου αφού και ο Πίθηκος είναι ο καλύτερος σας φίλος και το άστρο που ευνοεί τα αισθηματικά και τα οικονομικά θα βρίσκεται στις μοίρες σας, αλλά για να ενεργοποιηθούν όλα αυτά θα πρέπει να τολμήσετε να κάνετε πράγματα και να αναδείξετε τις δυνατότητες σας. Μεγάλη εύνοια θα έχετε και σε θέματα σχέσεων και στα αισθηματικά αλλά και στα οικογενειακά, λύστε θέματα με αδέλφια και φίλους. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 11 και 23, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 2, 14 και 26 Αυγούστου.

ΑΛΟΓΟ

Ευχάριστες ειδήσεις σας φέρνει ο μήνας και καλές εξελίξεις, πάθος και καλοτυχία στα αισθηματικά, επιδιώξτε να κάνετε τώρα πράγματα που δεν τολμούσατε, προσεγγίστε άτομα και ευκαιρίες κάντε προβολή και αναδείξτε τα ταλέντα σας. Αποφύγετε όμως να είστε υπερβολικοί και χωρίς όρια. Η υπερβολική ενέργεια που θα έχετε μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές ή να μην σας αφήνει να συγκεντρωθείτε κάπου. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ευχάριστε αλλαγές στις 10 και 22 Αυγούστου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 3, 15 και 27 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Το άστρο κλεισίματος θα σας φέρει εύνοια σε θέματα υγείας και λύσιμο εκκρεμοτήτων αυτόν τον μήνα όμως θα νιώθετε λίγο κούραση και είναι καλή εποχή για ξεκούραση και σωστή διατροφή. Ο μήνας ευνοεί τον Γάμο και γενικά τις καλές συμφωνίες, επίσης θα έχετε τώρα δυνατότητα να κάνετε νέο πρόγραμμα οικονομίας, να κόψετε κάποιο έξοδα ή να μειώσετε τα πάγια. Ανανεώστε συμβόλαια. Αποφύγετε όμως νέα επαγγελματικά ανοίγματα και να βάλετε καινούργια έξοδα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ιατρικές εξετάσεις στις 9 και 21 Αυγούστου, αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα στις 4, 16 και 28 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Δημιουργικός θα είναι για εσάς ο μήνας και αρκετά φιλικός, αν και θα υπάρχουν και παγίδες και ένα άστρο που φέρνει εμπόδια δεν θα σας αφήνει να προχωράτε και τόσο εύκολα και καθυστερήσεις θα κολλάνε τις υποθέσεις σας, η λύση είναι οι καλές συνεργασίες και να αφήνετε να κάνουν ειδικοί κάποια πράγματα που δεν είναι στον τομέα σας. Αποφύγετέ να είστε γκρινιάρηδες και κουραστικοί. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε συναντήσεις και συζητήσεις στις 8 και 20 του μήνα, αλλά αποφύγετε εντάσεις στις 5, 17 και 29 Αυγούστου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Πολύ επικοινωνιακοί θα είστε αυτόν το μήνα και είναι η καλύτερη εποχή για να πάρετε καινούργιο κινητό, laptop και να ασχοληθείτε με τις επαφές σας, ο μήνας θα σας φέρει δημιουργικότητα και άνοδο στην καριέρα αν και εφόσον μιλήστε και κοινοποιήσετε τα ταλέντα σας, βγάλτε κάρτες, ασχοληθείτε με το internet. Αποφύγετε όμως κουτσομπολιά και να δυσφημείτε τρίτα πρόσωπα γιατί μπορεί να γίνεται γνωστοί και για κάτι αρνητικό, επίσης προσπαθήστε να μην καμαρώνεσται υπερβολικά γιατί το άστρο έπαρσης θα είναι επίσης στον Κόκορα που ούτος η άλλως κοκορεύεται υπερβολικά. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ανανεωτικές κινήσεις στις 7, 19 και 31 Αυγούστου, αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ Ο Πίθηκος του μήνα κανονικά σας εξασθενεί με την μεταλλική του ενέργεια που σας αποδυναμώνει όμως το άστρο αρχηγίας θα σας φέρει άνοδο ακόμα και αν δεν αρέσει αυτό σε κάποιους και θα πάρετε αυτό που δικαιούστε αλλά μπορεί να κουραστείτε αρκετά για να αποκτήσετε κάτι, όμως ο μήνας θα είναι θετικός, αρκεί να μην είστε αυταρχικοί και επιθετικοί. Το άστρο αναγνώρισής θα κάνει κάποιους να σας σας εκτιμήσουν. Προωθήστε επαγγελματικά σχέδια. Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξτε να κάνετε κάτι σημαντικό στις 6, 18 και 30 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 7, 19 και 31 Αυγούστου.

ΧΟΙΡΟΣ

Αρμονία σας φέρνει ο μήνας και καλοτυχία ακόμα και σε διαγωνισμούς ή κάπου που μπορεί να είστε υποψήφιος για να πάρετε κάποια δουλειά, στείλτε λοιπόν προτάσεις, βιογραφικά και επιδιώξτε τώρα συμφωνίες. και στα αισθηματικά σας θα έχετε εύνοια και ο λόγος σας τώρα θα ακούγεται, πολύ θα σας εκτιμήσουν και θα σας προσέξουν. Το άστρο Ουράνιας Τύχης θα βρίσκεται πάνω σας και πράγματα που έμοιαζαν δύσκολα τώρα θα γίνονται εύκολα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε συναντήσεις και επικοινωνίες στις 5, 17 και 29 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 8 και 20 Αυγούστου.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL