Καλάθι

Ποιες είναι οι καλύτερες γωνιές για να στολίσετε φέτος το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο;

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο είναι το μεγαλύτερο Γούρι που μπαίνει στο σπίτι μας, που και πότε να το στολίστε για να σας φέρει Υγεία, Αγάπη και Ευημερία τον καινούργιο χρόνο.

Το Δέντρο ανήκει στο στοιχείο του Ξύλου και ο Δεκέμβριος στο στοιχείο του Νερού γιατί είναι ο μήνας του Ποντικού που είναι ο Αρχηγός του Βορρά και του Νερού. Το νερό όταν είναι υπερβολικό φέρνει ανατροπές όπως οι πλημμύρες, ναυάγια και πολύ κακοκαιρία και βρίσκεται πάντα στο pick του τον μήνα του Ποντικού που αρχίζει στις 7 Δεκεμβρίου και τελειώνει 5 Ιανουαρίου γι’ αυτό είναι σημαντικό να στολίζουμε το δέντρο πριν μπει ο Ποντικός για να αρχίσει να απορροφάει το νερό που όταν είναι ανεξέλικτο φέρνει ανατροπές στα σχέδια μας και να το ξεστολίζουμε αφού βγει μετά τα Φώτα που έχουν ηρεμήσει τα νερά.

Η καλύτερη ημέρα για να στολίσετε το δέντρο είναι η Τρίτη 28 Νοεμβρίου που θα είναι ημέρα Αρμονίας και ο στολισμός θα ενεργοποιήσει ευχάριστα γεγονότα, καλές επαφές και αρμονικές συνεννοήσεις, επίσης πολύ καλή ημέρα για να στολίσετε θα είναι το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου όπου ο αστερισμός 17 που είναι της Ουράνιας αποθήκης θα φέρει κέρδη, καλοτυχία και ανανέωση.

Μια άλλη καλή ημερομηνία αν δεν προλάβετε πριν μπει ο μήνας του Ποντικού είναι η ημέρα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου που είναι ημέρα Εκπλήρωσης, όπου η τοποθέτηση δέντρου και ο στολισμός φέρνει γιορτές και επιτυχίες στο σπίτι. Τα στολίδια συμβολίζουν τους καρπούς του δέντρου και για να υπάρχει Αφθονία καλό είναι κάθε χρόνο να αγοράζετε κάποια καινούργια και να ανανεώνετε τα περσινά ώστε η καινούργια χρονιά να φέρει περισσότερα κέρδη. Φροντίστε ακόμα στο δέντρο να υπάρχουν και τα 5 στοιχεία του Feng Shui Νερό-Ξύλο-Φωτιά-Γη-Μέταλλο.

Για νερό κρεμάστε μερικά διάφανα στολίδια ή κυματιστές κορδέλες, το ξύλο το καλύπτει το δέντρο, για φωτιά βάλτε φώτα και κόκκινα στολίδια, για γη βάλτε τετράγωνο στολίδια σαν σπιτάκια, ή κεραμικά ή σε μπεζ κίτρινα χρώματα ή στολίδια που απεικονίζουν καρπούς και γλυκίσματα όπως κουκουνάρια, ρόδια, καραμέλες και για μέταλλο κρεμάστε καμπανάκια και μπάλες σε οποιοδήποτε χρώμα ή ασημένια/ χρυσά στολίδια.

Η καλύτερη κατεύθυνση για να μπει φέτος το δέντρο είναι στο Δυτικό τμήμα του σπιτιού όπου εκεί θα φέρει πολύ θετικά πράγματα όπως αγάπη, επίτευξη στόχων και χαρούμενα γεγονότα. Αν δεν πέφτει εκεί το σαλόνι σας μπορείτε να το βάλετε στη Νοτιοδυτική γωνιά όπου εκεί θα φέρει καλές σπουδές, κέρδη και σημαντικές γνωριμίες. Πάρα πολύ καλή γωνιά θα είναι και Βορειοανατολική κατεύθυνση που θα έλκει ευκαιρίες, άνοδο στα επαγγελματικά και όσοι στολίσουν εδώ θα ενεργοποιήσουν καλά ταξίδια και όμορφες διακοπές. Ενώ θα φέρει Αφθονία, μεγάλη αναγνώριση και καλές συμφωνίες σε όσους στολίσουν το δέντρο Νοτιοανατολικά.

Αποφύγετε να τοποθετήσετε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος στην Ανατολή, στο Νότο, Βορειοδυτικά και στο Βορρά. Οι 4 αυτές κατευθύνσεις θα έχουν αρνητικά άστρα και καλό είναι να μην τα διεγείρετε γιατί μόνο αναποδιές θα φέρουν αυτές οι 4 πλευρές και καλύτερα εκεί να υπάρχει ησυχία και να μην αναβοσβήνουν φωτάκια. Ωστόσο ο Βορράς θα είναι ένα πολύ καλό σημείο για να στολίσετε κάτι κόκκινο αλλά όχι για να μπει το δέντρο.

Στη Δύση όπως νοτιοδυτικά μπορείτε να στολίστε κεράσματα, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και δίπλες που συμβολίζουν τα μασούρια χρημάτων για φέρουν αύξηση πλούτου. Εάν θέλετε να κάνετε ρεβεγιόν στο σπίτι σας στις 24 Δεκεμβρίου πολύ καλά άστρα θα έχει για συγκέντρωση και γιορτή Νοτιοδυτικά και Δυτικά, αν είναι εκεί η τραπεζαρία σας καλέστε κόσμο και ενεργοποιήστε αυτά τα καλά άστρα και στις 31 Δεκεμβρίου το καλύτερο άστρο για γιορτή θα βρίσκεται στα Νοτιοανατολικά αν είναι εκεί η τραπεζαρία σας προτιμήστε να κάνετε Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Σημαντικά σημεία για στόλισμα είναι και η μπαλκονόπορτα της πρόσοψης, όπως και η είσοδος του σπιτιού, στολίστε και στα δύο αυτά σημεία κάτι χαρούμενο που να καλωσορίζει τη καινούργια χρονιά που έρχεται, κρεμάστε ρόδια ή ευχές και δίπλα στη είσοδο έχετε και εδώ κεράσματα, επίσης μπορείτε δίπλα στη πόρτα να έχετε μια πιατέλα με 9 μανταρίνια που φέρνουν Αφθονία και Υγεία και από κάτω από τα μανταρίνια μπαίνουν κόκκινοι φάκελοι με τις ευχές του Feng shui σε χρυσό και μέσα βάζετε χρήματα και μετά τη πρωτοχρονιά τα χαρίζεται στα μέλη της οικογένειας και κάνετε και τη πρώτη αγορά με τα χρήματα που είναι μέσα σε ένα τυχερό φάκελο για το σπίτι σε τρόφιμα για να είναι πάντα γεμάτο αγαθά το σπίτι και να έλκει ευημερία.

Πολύ ευοίωνο είναι επίσης δεξιά και αριστερά της εισόδου να κρεμαστούν δύο κάδρα με το σύμβολο της Ουράνιας Τύχης σε χρυσό και κόκκινο που φέρνει ισορροπία αγάπη και καλοτυχία. Τοποθετούνται δύο κάδρα για να ανοίξουν πύλη καλοτυχίας και μένουν μετά εκεί όλο το χρόνο.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL