Καλάθι

Ο Μήνας του Ξύλινου Προβάτου

7 Ιουλίου- 6 Αυγούστου

Το Πρόβατο είναι η αποθήκη του ξύλου, έτσι το ξύλινο πρόβατο είναι ξύλο που κάθεται πάνω στη πηγή του, υπάρχουν ρίζες και ότι γίνεται αυτόν τον μήνα έχει καλό θεμέλιο, μπορεί να αναπτυχθεί γιατί υπάρχει απόθεμα, το μόνο που θέλει το ξύλο που συμβολίζει τα φυτά είναι νερό, γι’ αυτό αν βρέξει αυτόν τον μήνα η βροχή θα φέρει ευημερία και καλή φήμη, ειδικά σε όσους τη συλλέξουν και τη κρατήσουν σε κάποιο διάφανο μπουκάλι, ή τη μαζέψουν σε δοχεία και καθαρίσουν το σπίτι ή κάνουν μπάνιο με αυτό το νερό, είναι η βροχή που σε κάνει πλούσιο και διάσημο. Το ξύλινο Πρόβατο είναι η ίριδα που λαμπυρίζει πάνω στην άμμο όταν έχει βραχεί.

Ο μήνας αυτός φέρνει μεγάλες πυρκαγιές, ειδικά αν δεν βρέξει έστω μία φορά, φέτος όμως θα είναι ακόμα πιο ζεστός μήνας με το άστρο φωτιάς να είναι το πιο δυνατό άστρο του μήνα και επιπλέον θα είναι και μήνας σύγκρουσης, αφού το Πρόβατο του μήνα χτυπάει το Βόδι της χρονιάς, αυτά τα δύο ζώδια είναι απέναντι και μπορεί να είναι γήινα και τα δύο αλλά το ένα είναι η αποθήκη του ξύλου και το άλλο η αποθήκη του μετάλλου και η ένταση δεν μπορεί να αποφευχθεί. Αυτό που δημιουργεί αυτή η σύγκρουση είναι διλλήματα και έλλειψη ικανότητας να παρθούν αποφάσεις. Φέρνει τα λάθη που γίνονται στο σάστισμα μιας ανατροπής, καθώς το κοφτερό μέταλλο κόβει το ξύλο και η λύση πάλι είναι το νερό που θα θρέψει το ξύλο και συγχρόνως θα σκουριάζει το μέταλλο κάνοντας το λιγότερο αιχμηρό, σε όποια περιοχή βρέξει θα υπάρξει ευημερία.

Το I-Ching του μήνα είναι το 48 που ονομάζεται «Πηγάδι» και προειδοποιεί πως όταν οι ανάγκες μας είναι μεγάλες κάνουμε το λάθος να τις αυξάνουμε, ενώ θα έπρεπε να επικεντρωθούμε στις ικανότητες μας να τις καλύψουμε. ΠΟΝΤΙΚΟΣ Εμπόδια και ανατροπές φέρνει για εσάς ο μήνας και καλύτερα να μην κάνετε τώρα νέα ξεκινήματα, εύνοια όμως θα έχετε σε θέματα ενημέρωσης και σπουδών. Αποφύγετε μακρινά ταξίδια και αγορά αυτοκινήτου. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα από περίεργες συμπεριφορές φίλων ή και συγγενικών προσώπων.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, πετάξτε πράγματα στις 4 , 16 και 28 του μήνα, αποφύγετε όμως άσκοπες μετακινήσεις και αγορές στις 9 και 21 Ιουλίου. ΒΟΔΙ Και μήνας σύγκρουσης θα είναι για εσάς και το άστρο που φέρνει τσακωμούς θα σας επισκεφτεί, οπότε προσέχετε πολύ τις εκρήξεις σας και τα σχόλια που κάνετε για τρίτους. Το καλύτερο που σας φέρνει ο μήνας είναι αλλαγές, αλλά για να είναι ευχάριστες θα πρέπει να το δείξετε ανανεώνοντας το χώρο σας, τη ντουλάπα σας, το κήπο σας και κυρίως τις προθέσεις σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε δίαιτα ή κάποιο πρόγραμμα στις 3, 15 και 27 Ιουλίου, αλλά αποφύγετε έξοδα στις 10 και 22 του μήνα. ΤΙΓΡΗΣ Σαν στοιχεία του μήνα η Τίγρης νικάει το Πρόβατο και βγάζει κέρδος, αλλά υποθέσεις που θα ανοίξετε τώρα θα τις βρείτε αργότερα μπροστά σας και επειδή και εσάς θα σας πιάνει το άστρο τσακωμών καλύτερα να αποφύγετε προστριβές και διαμάχες, ειδικά στα αισθηματικά σας που εύκολα τώρα μπορείτε να παρεξηγηθείτε. Τολμήστε όμως τώρα να κάνετε μια ευχάριστη αλλαγή, όπως να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τακτοποιήστε εκκρεμότητες στις 2, 14 και 26 του μήνα, αποφύγετε να ανοίξετε υποθέσεις στις 11 και 23 Ιουλίου.

ΛΑΓΟΣ

Ανάδειξη ταλέντου σας φέρνει ο μήνας και είναι η κατάλληλη εποχή για προβολή και παρουσιάσεις, μιλήστε για τη δουλειά σας, κάντε διαφήμιση, μιλήστε και σε φίλους, κάντε εξομολογήσεις ακόμα και ερωτικές, αλλά μην κατηγορήσετε κανένα για να μην μπείτε καθόλου στη δόνηση της δυσφήμισης, γιατί μπορεί να είναι φίλος σας το πρόβατο του μήνα, άλλα το άστρο λάμψης που θα έχετε προκαλεί και ζήλεια. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τα νέα ξεκινήματα και οι συναντήσεις ευνοούνται στις 1, 13 και 25 του μήνα, αποφύγετε μερεμέτια και service στις 12 και 24 Ιουλίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Το καλύτερο άστρο του μήνα θα σας επισκεφτεί, αλλά δεν θα σας βρει έτοιμους για δράση και μέχρι να οργανωθείτε μπορεί να έχει φύγει, κάντε τώρα ρυθμίσεις, διεκπεραιώσεις και λύστε εκκρεμότητες, ασχοληθείτε και με θέματα υγείας και ομορφιάς. Ανανεώστε συμβόλαια και αν χρειάζεται να κάνετε κάποιο ξεκίνημα κάντε το τώρα που υπάρχει εύνοια. Το καλό άστρο αυτό ευνοεί και θέματα με τα παιδιά. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 12 και 24 Ιουλίου, αποφύγετε αγορές και συναντήσεις στις 1, 13 και 25 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Δημιουργικότητα σας φέρνει ο μήνας και καλές εξελίξεις, αν και εφόσον επιλέξετε να εργαστείτε περισσότερο και δεν παρασυρθείτε από φίλους ή ανάγκες άλλων και δώσετε ενέργεια σε ξένες υποθέσεις. Το πρόβατο του μήνα φέρνει σε εσάς μια πλάνη και δεν είναι εύκολα τώρα να οριστεί ο στόχος και μπορεί υπερβολική προσπάθεια να καταναλωθεί σε λάθος κινήσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ξεκαθαρίσματα στις 11 και 23 του μήνα, αλλά αποφύγετε να αναβάλετε δουλειές ή να αφήσετε εκκρεμότητες στις 2, 14 και 26 Ιουλίου.

ΑΛΟΓΟ

Το πιο τυχερό ζώδιο του μήνα θα είστε. Το πρόβατο είναι ο καλύτερος σας φίλος και το ζώδιο που σας ανοίγει τη χρυσή πύλη επιτυχίας αφού σας βοηθάει να σκέφτεστε πριν τη δράση και σας δείχνει προς τα που είναι οι ευκαιρίες σε συνδυασμό με το άστρο καλών γνωριμιών που θα σας επισκεφτεί τα κέρδη θα είναι δεδομένα αρκεί να μην τεμπελιάσετε. Μεγάλη εύνοια θα έχετε και στα αισθηματικά σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 10 και 22 Ιουλίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 3, 15 και 27 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Με το άστρο του αρχηγού θα μπει ο μήνας σας και αυτό από τη μία θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από την άλλη μπορεί να σας κάνει λίγο σνομπ, προσπαθήστε να μην έχετε έπαρση και δείξτε τις προθέσεις σας με καλοσύνη. Άνοδο στη καριέρα θα έχετε αν ξεκινήσετε τώρα καινούργια επαγγελματικά βήματα. Για τις γυναίκες ο μήνας ευνοεί και τις σχέσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε υποθέσεις που δεν θέλετε να ξανά ασχοληθείτε στις 9 και 21 Ιουλίου, αποφύγετε όμως συζητήσεις και ταξίδια στις 4, 16 και 28 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ Στήριξη και ευκαιρίες σας φέρνει ο μήνας και πολύ ενέργεια. Δώστε προτεραιότητα σε κάτι που θέλετε καιρό τώρα να πετύχετε και μην ασχολείστε με πολλά ταυτόχρονα γιατί μπορεί να χάσετε την εύνοια υλοποίησής που υπάρχει τώρα από την τάση σας να θέλετε πολλά και να αλλάζετε διαρκώς γνώμη. Προσέχετε τον τρόπο που μιλάτε, με ευγένεια θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα, ενώ οι απότομε συμπεριφορές μπορεί να σας στοιχίσουν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέες προσεγγίσεις στις 8 και 20 του μήνα, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 5, 17 και 29 Ιουλίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Το άστρο απόκτησης ακινήτου θα σας επισκεφτεί, ρυθμίστε κληρονομικά ζητήματα ή ξεκινήστε αποταμίευση. Επίσης προσέχετε τη διατροφή σας γιατί ο μήνας φέρνει αύξηση βάρους. Προσέχετε και την υγεία σας, είναι σημαντικό τώρα να προσέχετε τις επαφές σας και να ξεκουράζεστε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε οικονομικές κινήσεις στις 7, 19 και 31 Ιουλίου, αποφύγετε να αφήσετε εκκρεμότητες ή να αναβάλετε δουλειές στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ Ευκαιρίες και καλές επικοινωνίες σας φέρνει ο μήνας, αν και εφόσον κινηθείτε, σηκώστε το τηλέφωνο, βγείτε γενικά από τη σπηλιά σας. Ασχοληθείτε τώρα με το internet κάντε διαφημίσεις και επικοινωνήστε με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Στα αισθηματικά σας προσέχετε να μην είστε απόμακροι και στείλετε λάθος μήνυμα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ολοκληρώστε εργασίες και παραδώστε τις στις 6, 18 και 30 του μήνα, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις στις 7, 19 και 31 Ιουλίου, γιατί είναι ημέρα συγκομιδής και δεν χρειάζεται να τσιμπήσετε κάτι.

ΧΟΙΡΟΣ

Τις τακτοποιήσεις ευνοεί ο μήνας και σας φέρνει και τις κατάλληλες ευκαιρίες για να λύσετε εκκρεμότητες και να απαλλαγείτε από χρόνια προβλήματα, ή θέματα που σας απασχολούν καιρό. Ασχοληθείτε και με τις επικοινωνίες, αλλάξτε κινητό, αγοράστε καινούργιο υπολογιστή. Στις σχέσεις προσέχετε μόνο μια τάση ανεξαρτησίας που θα έχετε. Ασχοληθείτε με δημόσιες σχέσεις κάντε νέες συνεργασίες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: λύστε εκκρεμότητες στις 5, 17 και 29 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 8 και 20 Ιουλίου.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL