Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο 

Το Έτος του Ξύλινου Δράκου

Το 2024 στην Κινεζική Αστρολογία γίνεται μια τεράστια αλλαγή καθώς είναι η χρονιά που μπαίνουμε σε νέα περίοδο που θα κρατήσει μια 20ετία. Στις 4  Φεβρουαρίου το 2024 θα περάσουμε  από το γήινο 8 που ήταν η περίοδος της γνώσης και της εκπαίδευσης στη πύρινη περίοδο 9 της Φήμης, ομορφιάς και αναγνώρισης.

Και η περίοδος 9 θα μπει με τη χρονιά του Ξύλινου Δράκου.

Ο Ξύλινος Δράκος είναι ζώδιο της άνοιξης και της ανθοφορίας γιατί ο μήνας του είναι ο Απρίλιος  συμβολίζει ένα τεράστιο ψηλό δέντρο που οι ρίζες του είναι μεγαλύτερες από το ίδιο και ενώ οι βροχές της άνοιξης κάνουν μικρούς βλαστούς να ξεφυτρώνουν παντού αυτό είναι ήδη ένα τεράστιο δέντρο που ο χειμώνας δεν το λύγισε, η χρονιά θα έχει άστρο πλούτου που θα ενεργοποιείτε από ξαφνικές αλλαγές, η στασιμότητα φέτος δεν θα φέρνει καλά αποτελέσματα αλλά θα χρειάζεται να ανανεώνουμε συχνά τον τρόπο προσέγγισης μας. Η χρονιά φέρνει μεγάλη εύνοια στις σχέσεις και να και θα είναι δίσεκτος ο χρόνος θα γίνουν πολύ Γάμοι, θα υπάρχει όμως υπό γονιμότητά, παρόλο που υγεία θα είναι από τους πιο ευνοημένους τομείς της χρονιάς.                                                           

Το έτος θα ευνοεί την αποταμίευση και τις πρωτοποριακές κινήσεις και νικητής θα είναι εκείνος που θα εξελίσσεται χωρίς να τσακώνεται.

Το I-Ching του έτους θα είναι το 38 της  «Αντίθεσης» και προειδοποιεί πως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, χρειάζεται συνεργασία, οι συγκρούσεις δυσχεραίνουν την κατάσταση. Χρειάζεται τώρα να δούμε πάνω από το τι είναι σωστό και λάθος, για να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο πρέπει να το υπερπηδήσεις.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Ο Δράκος του έτους είναι η αποθήκη σας και θα σας τροφοδοτεί όλο το χρόνο με δύναμη, υγεία και Αφθονία ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Η χρονιά ευνοεί την απόκτηση ακινήτου και τη ρύθμιση κληρονομικών ζητημάτων. Ακόμα το άστρο σπουδών θα σας φέρει γνώσεις και μπορεί να σας ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους. Η χρονιά σας φέρνει πιο κοντά με την οικογένεια σας και όλο το χρόνο θα εμφανίζονται άτομα από το παρελθών.  Προσπαθήστε να μην αφήνετε εκκρεμότητες και να ολοκληρώνετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε τις υποθέσεις σας, γιατί φέτος οι εκκρεμότητες θα σας αποσυντονίζουν και καλύτερα να τις αποφεύγετε.

Αν έχετε γεννηθεί μήνα Ποντικού (7 Δεκεμβρίου-4 Ιανουαρίου) η χρονιά θα φέρει μεγάλη άνοδο στα επαγγελματικά σας και καλές αποδοτικές συμφωνίες, ενώ αν έχετε ωροσκόπο Ποντικό (αν έχετε γεννηθεί 23:00-00:59) η χρονιά του Δράκου θα σας κάνει πολύ αγαπητούς και δημιουργικούς, ενώ μπορεί να αποκτήσετε γιο ή εγγόνο.

Φορέστε όλο το χρόνο το σύμβολο του Πλούτου για περισσότερα κέρδη. Τυχερό σας χρώμα για το 2024 το κόκκινο.

ΒΟΔΙ

Χρονιά Συγκομιδής θα είναι για εσάς το έτος του Δράκου που σας έρχεται και με το άστρο αναγνώρισης, αυτή θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για επαγγελματική επέκταση ή  για να ανοίξετε επιχείρηση πάνω σε αντικείμενο που έχετε ήδη δουλέψει και γνωρίζετε καλά. Επίσης για τις ελεύθερες γυναίκες ο Δράκος φέρνει καλή σχέση που θα οδηγήσει σε Γάμο. Το μόνο που χρειάζεται να προσέχετε είναι τη συμπεριφορά σας γιατί το άστρο αυταρχισμού μπορεί να σας κάνει να προσβάλετε ανθρώπους που σας νοιάζονται. Εύνοια σας φέρνουν φέτος και τα ταξίδια όπως και η αγορά αυτοκινήτου.

Αν έχετε γεννηθεί μήνα Βοδιού (5 Ιανουαρίου- 3 Φεβρουαρίου) ασχοληθείτε με  τη προβολή της δουλειάς σας και κάντε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, αν έχετε ωροσκόπο Βόδι ( αν έχετε γεννηθεί 01:00-02:59 το πρωί). Ρίξτε τους τόνους όταν διαφωνείτε γιατί τα νεύρα σας μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. προβάλετε όμως τα ταλέντα σας.

Φορέστε όλο το χρόνο το σύμβολο Ουράνιας Τύχης που σας φέρνει εύνοια ακόμα και σε τυχερά παιχνίδια. Τυχερό σας χρώμα για το 2024 το κίτρινο.

ΤΙΓΡΗΣ

Ο Δράκος της χρονιάς δεν είναι φίλος σας και σας έρχεται και με το άστρο Ανοίγματος οπότε προσέχετε πολύ να μην ξεκινήσετε κάτι που θα το μετανιώσετε και δεν θα μπορείτε μετά να κάνετε πίσω, η χρονιά θα κρύβει παγίδες, ωστόσο θα υπάρχουν φέτος για εσάς και πολύ καλά άστρα όπως αυτό που φέρνει άνοδο στα επαγγελματικά σας και οικονομική ανεξαρτησία, φέτος δεν σας ευνοούν οι συνεταιρισμοί και οι συνεργασίες, αλλά ότι κάνετε μόνοι σας θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία. Ενώ τα ταξίδια θα ανοίγουν ορίζοντες και καλοί τρόποι θα φέρουν καλές εξελίξεις στα αισθηματικά.

Αν έχετε γεννηθεί μήνα Τίγρης (4 Φεβρουαρίου- 4 Μαρτίου) αποφύγετε να αποκαλύπτετε τα επαγγελματικά σας σχέδια πριν τα υλοποιήσετε, αν έχετε Τίγρη ωροσκόπο (αν έχετε γεννηθεί 03:00-04:59 το πρωί) αποφύγετε να ανοίξετε πόλεμο με ανταγωνιστές και συγγενείς, μια μικρή παρεξήγηση τώρα μπορεί να φέρει ψυχοφθόρες ίντριγκες.

Φοράτε όλο το χρόνο ένα μενταγιόν με το γουρουνάκι που είναι ο καλύτερος σας φίλος και έχει στη πλάτη το σύμβολο της Ουράνιας Τύχης  για καλοτυχία.

Τυχερό σας χρώμα το πράσινο.

ΛΑΓΟΣ

Κλεισίματα σας φέρνει η χρονιά και αλλαγές στα επαγγελματικά και μπορείτε τώρα εύκολα να κλείνετε κύκλους και να ολοκληρώνετε εκκρεμότητες. Επίσης μεγάλη εύνοια θα σας φέρνουν τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα που ζουν στο εξωτερικό. Το άστρο που φέρνει ευκαιρίες θα βρίσκετε πάνω σας όλο το χρόνο και καταστάσεις που μπορεί να σας στεναχωρούν αρχικά μετά θα φαίνεται πως γίνανε για καλό, όμως και το άστρο μοναξιάς θα βρίσκεται στο Λαγό και θα σας δημιουργεί μια τάση για απομόνωση και ανεξαρτησία. Επίσης προσέχετε φέτος να μην ξεκινήσετε δικαστήρια γιατί θα σας ταλαιπωρούν για χρόνια, οι συμβιβαστικές λύσεις είναι καλύτερες.

Αν έχετε γεννηθεί μήνα Λαγού (από 5 Μαρτίου- 5 Απριλίου) η χρονιά σας φέρνει επαγγελματικές προκλήσεις και συνεργασίες με το εξωτερικό, ενώ αν έχετε ωροσκόπο Λαγό ( αν έχετε γεννηθεί 05:00-06:59 το πρωί). Η χρονιά σας φέρνει καλές επικοινωνίες, ξεκάθαρες συνεννοήσεις  και ευχάριστες συμφωνίες 

Φοράτε όλο το χρόνο το μενταγιόν με το νόμισμα I-Ching για Αφθονία και καλές συναλλαγές. Τυχερό σας χρώμα για το 2024 το γαλάζιο.

ΔΡΑΚΟΣ  

Μπορεί η χρονιά να είναι Δράκος όμως Δράκοι μεταξύ τους δεν ταιριάζουν και όταν συναντιούνται δημιουργούν εθισμούς και εξαρτήσεις οπότε προσέχετε φέτος πολύ τη διατροφή σας και τις παρέες σας, επιπλέων το άστρο που αυξάνει το βάρος θα είναι στις μοίρες σας. Το άστρο φέρνει και ασθένεια και κούραση οπότε θωρακίστε την υγεία σας με βιταμίνες και υγιεινές τροφές, ξεκινήστε και γυμναστική για να κουράζεστε από την άθληση και όχι από κρυώματα και πιασίματα.  Η χρονιά όμως σας φέρνει συντροφικότητα, καλές σχέσεις και Γάμο. Επίσης ευνοεί την αποταμίευση, ανοίξτε κάποιο καινούργιο λογαριασμό ή ξεκινήστε κάποιο αποταμιευτικό πρόγραμμα.

Εάν έχετε γεννηθεί μήνα Δράκου ( από 6 Απριλίου-5 Μαΐου) μην επαναλάβετε λάθη που σας έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθών, αν έχετε ωροσκόπο Δράκο (αν έχετε γεννηθεί 07:00 – 08:59 το πρωί) προσπαθήστε να μην γκρινιάζετέ συνέχεια.

Φορέστε το σύμβολο υγείας και μακροζωίας  και για προστασία στην υγεία και για να έχουν διάρκεια τα νέα ξεκινήματα σας. Τυχερό σας χρώμα το λευκό.

ΦΙΔΙ

Χρονιά ξεκαθαρίσματος θα είναι για εσάς που συνέχεια θα βλέπετε τα πράγματα και από την άλλη τους πλευρά και αυτό θα βοηθάει να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις, ενώ όσο θα πετάτε πράγματα που δεν χρειάζεστε τόσο θα έλκετε θετικές εξελίξεις. Η χρονιά θέλει να κάνετε χώρο για καινούργια πράγματα ή ακόμα και να τα δείτε όλα  με νέα ματιά και να αναθερμάνετε σχέσεις, το Γάμο σας ή παλιές φιλίες και επαφές. Προσέχετε και εσείς την υγεία σας και τη διατροφή σας καθώς το άστρο αύξησης βάρους θα πιάσει και τις δικές σας μοίρες. Εύνοια θα έχετε σε αγοροπωλησίες και σε απόκτηση ακινήτου.

Αν έχετε γεννηθεί μήνα Φιδιού (6 Μαΐου- 5 Ιουνίου)  ασχοληθείτε με τους γονείς και θείους σας που μπορεί να σας χρειάζονται φέτος. Εάν έχετε ωροσκόπο Φίδι (αν έχετε γεννηθεί 09:00-10:59 το πρωί).  Ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας και ρωτήστε τα για τις ανάγκες τους.

Για προστασία φορέστε όλο το χρόνο την κολοκύθα υγείας. Τυχερό σας χρώμα το χρυσό.

ΑΛΟΓΟ

Κέρδη σας φέρνει η χρονιά αλλά και αρκετά λόγια και κουτσομπολιά στα οποία  καλό είναι να μην δίνετε και πολύ σημασία γιατί σας αποσπούν άσκοπα τη προσοχή ενώ η χρονιά έρχεται σε εσάς με άστρο Εκπλήρωσης  και αν δεν ασχολείστε με άσχετα πράγματα θα μπορέσετε φέτος να υλοποιήσετε εύκολα στόχους και να έχετε πολλές επιτυχίες. Η χρονιά αναδεικνύει τα ταλέντα σας. Ασχοληθείτε με αυτά και προβάλετε τις δυνατότητες σας. Επίσης φέτος μπορείτε να γίνετε διάσημοι, ανοίξτε κανάλι στο internet και προβάλετε τη δουλειά σας.

Εάν έχετε γεννηθεί Μήνα Αλόγου ( 6 Ιουνίου-6 Ιουλίου)  προσπαθείτε να μιλάτε πάντα με όμορφα λόγια για τους άλλους για να μην ενεργοποιήσετε δυσφήμιση και σε εσάς. Αν έχετε ωροσκόπο Άλογο (αν έχετε γεννηθεί 11:00-12:59) όλοι θα μιλάνε για εσάς δώστε τους λόγους να μιλάνε με θαυμασμό.


Φορέστε όλο το χρόνο μενταγιόν με  μαύρη τουρμαλίνη για προστασία από μάτι και γλωσσοφαγιές. Τυχερό σας χρώμα το μοβ.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Χρονιά Αρμονίας θα είναι για εσάς και θα σας δοθούν ευκαιρίες να τα βρείτε με οικογενειακά πρόσωπα που έχετε απομακρυνθεί, επίσης αν είστε μόνοι η χρονιά φέρνει καλές γνωριμίες. Στα επαγγελματικά ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί θα είστε λίγο ανυπόμονοι και μπορεί να φανείτε πιεστικοί το ίδιο ισχύει και στα αισθηματικά σας που ενώ θα έχετε εύνοια το υπερβολικό σας πάθος μπορεί να τρομάξει. Οικονομικές επιτυχίες θα έχετε εάν τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Κάντε συχνά καλέσματα με φίλους και συγγενείς, και μην αρνείστε προτάσεις για εξόδους, φέτος θα γνωρίσετε άτομα που θα φέρουν καλές εξελίξεις.

Εάν έχετε γεννηθεί μήνα Προβάτου (7 Ιουλίου-7 Αυγούστου) κάντε υπομονή με ανθρώπους που σας εκνευρίζουν. Εάν έχετε ωροσκόπο πρόβατο (αν έχετε γεννηθεί 13:00-14:59) να βγαίνετε φέτος με φίλους και να διασκεδάζετε όσο περισσότερο μπορείτε γιατί οι επιτυχίες θα ενεργοποιούνται όταν θα διασκεδάζετε.

Φοράτε όλο το χρόνο το σύμβολο Διπλής Ευτυχίας για καλές σχέσεις. Τυχερό σας χρώμα το ασημί.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Το πιο τυχερό ζώδιο της χρονιά θα είστε με το Δράκο που είναι φίλος σας να σας στηρίζει και το άστρο επιτυχίας επάνω σας. Και στα αισθηματικά σας ευνοεί ο χρόνος και στα επαγγελματικά. Όσο για το οικονομικά μπορούν τώρα να έχουν και αυτά άνοδο αν τολμήσετε νέες συνεργασίες και επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας σε νέους χώρους. Επίσης το άστρο ομορφιάς θα σας κάνει να λάμπετε και να τραβάτε τα βλέμματα επάνω σας. Φέτος μπορείτε να πετύχετε δύσκολους στόχους αλλά το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η ταχύτητα, ενώ το χάσιμο χρόνο θα απομακρύνει ευκαιρίες.

Εάν έχετε γεννηθεί μήνα Πιθήκου (8 Αυγούστου – 7  Σεπτεμβρίου) επιδιώξτε κάποια επαγγελματική επέκταση. Αν έχετε ωροσκόπο Πίθηκο (αν έχετε γεννηθεί 15:00- 16:59) ασχοληθείτε με την εικόνα σας, φτιάξτε το στυλ σας αγοράστε καινούργια ρούχα.

Για περισσότερη καλοτυχία φοράτε όλο το χρόνο το δρακόκλειδο που ανοίγει πόρτες.

Τυχερό σας χρώμα το πράσινο.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ο Δράκος είναι ο καλύτερος σας φίλος και έρχεται για να σας ανακουφίσει από την περσυνή χρονιά του Λαγού που ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός σας, όμως ακόμα χρειάζεται προσοχή γιατί το πιο δύσκολο άστρο που φέρνει δυσκολίες, ανατροπές και εμπόδια θα βρίσκεται στις μοίρες σας όλο το χρόνο, σας βοηθάει όμως πολύ που θα είναι το έτος του Δράκου και αυτό που θα σας φέρει είναι καθυστερήσεις και αποκαλύψεις, ενώ θα φωτίσει και τις αδυναμίες σας ώστε να τις διορθώσετε. Προσοχή πολύ σε γνωριμίες που θα γίνουν φέτος, μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν αργότερα.

Εάν έχετε γεννηθεί μήνα Πετεινού (8 Σεπτεμβρίου- 7 Οκτωβρίου) θα επιστρέφουν στη ζωή σας άτομα από το παρελθών αλλά δεν θα έχουν γίνει καλύτεροι,

αν έχετε ωροσκόπο πετεινό (αν έχετε γεννηθεί 17:00-18:59) θα αρέσετε πολύ και θα έλκετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας που μπορεί όμως να φέρουν μπελάδες.

Για προστασία και για να έχετε περισσότερα θετικά φοράτε όλο το χρόνο το μενταγιόν με τη παγόδα 5 στοιχείων. Τυχερό σας χρώμα το καφέ.

ΣΚΥΛΟΣ

Μπορεί ο Δράκος να είναι απέναντι σας και να σας φέρνει συγκρούσεις όμως ένα από τα καλύτερα άστρα θα βρίσκεται στο Σκύλο και θα σας φέρνει κέρδη, καλές συνεργασίες, σημαντικές γνωριμίες και καινούργιες γνώσεις, ενώ θα σας ευνοεί και σε θέματα ομορφιάς, οπότε δεν θα είναι άσχημη η χρονιά αλλά κάποιες καθυστερήσεις θα υπάρχουν. Το 2024 ευνοεί πολύ το αδυνάτισμα και την απαλλαγή κακών συνήθειων όπως και το κλείσιμο κύκλων. Πετάξτε πράγματα για να κάνετε χώρο σε καινούργια και διαβάστε όσο περισσότερο μπορείτε και παρακολουθήστε σε κάτι μαθήματα. Αποφύγετε να αγοράσετε αυτοκίνητο φέτος.

Αν έχετε γεννηθεί μήνα Σκύλου (8 Οκτωβρίου- 5 Νοεμβρίου) έρχονται αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Αν έχετε ωροσκόπο Σκύλο (αν έχετε γεννηθεί 19:00-20:59) θα κάνετε πολλές γνωριμίες και θα σας γίνουν οικονομικές προτάσεις που όμως θέλουν προσοχή.

Φοράτε όλο το χρόνο το ingot πλούτου για κέρδη. Τυχερό σας χρώμα για το 2024 το μπλε.

ΧΟΙΡΟΣ

Ο Δράκος της χρονιάς θα σας φέρει λίγο παραπλάνηση, γιατί έχει στοιχεία νερού σαν εσάς αλλά δεν δουλεύει για εσάς αλλά για τον εχθρό σας, όμως τα άστρα της χρονιάς σας ευνοούν και σας φέρνουν καλές επαφές και κέρδη από νέες συνεργασίες, αλλά κάποια άτομα που θα γνωρίσετε φέτος μπορεί αργότερα να αποκαλυφτούν δύσκολες πτυχές του χαρακτήρα τους και κάπως έτσι γίνονται οι λάθος συνεταιρισμοί ή οι δύσκολοι γάμοι, επειδή και το άστρο κινδύνου θα βρίσκεται σε εσάς αποφύγετε να παίρνετε φέτος γρήγορες αποφάσεις και να κάνετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Μελετήστε καλά τις κινήσεις σας οι επιπολαιότητες φέτος θα φέρνουν προβλήματα.

Εάν έχετε γεννηθεί μήνα Χοίρου (6 Νοεμβρίου- 6 Δεκεμβρίου) έρχεται άνοδος στα οικονομικά και επαγγελματικά σας. Αν έχετε ωροσκόπο χοίρο (αν έχετε γεννηθεί 21:00- 22:59) αποφύγετε όλο το χρόνο τις παρορμητικές κινήσεις.

Φορέστε όλο το χρόνο το σύμβολο διπλής ευτυχίας για καλές σχέσεις και καλά Deal. Τυχερό σας χρώμα το πετρόλ.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία

www.Fengshuiroad.com


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL