Καλάθι

Ο Μήνας του Μεταλλικού Ποντικού

Τα στοιχεία του Μεταλλικού Ποντικού μοιάζουν με μια ανάποδη καμπάνα που κάνει πολύ θόρυβο συγκρατώντας τον ήχο μέσα στο κενό, τα άτομα που έχουν γεννηθεί ώρα, ημέρα, μήνα ή στο έτος του μεταλλικού ποντικού κάνουν θόρυβο, προκαλούν σοκ, μεταφέρουν ειδήσεις και πρωτοποριακές μεθόδους, είναι o ντελάλης, αυτός που πάει κόντρα στο ρεύμα, ο τολμηρός, είναι άτομα που λύνουν δύσκολα θέματα και βρίσκουν σε όλα λύση, γίνονται διάσημοι και πολύ γνωστοί στο χώρο τους. Συνήθως είναι συμφεροντολόγοι καθώς θέλουν όλες οι ενέργειες που κάνουν να επιστρέφουν σε αυτούς τα αποτελέσματα.

Τους αρέσουν οι προκλήσεις, είναι ψυχροί και όχι συνεργάσιμοι, αλλά επειδή τους αρέσει να ξεχωρίζουν βγαίνουν μπροστά και αναλαμβάνουν ευθύνες, όμως επειδή ο ποντικός είναι ο αρχηγός του νερού, το μέταλλο τους είναι πολύ βρεγμένο και δεν κόβει εύκολα το ξύλο που είναι το στοιχείο πλούτου τους, γι’ αυτό δυσκολεύονται να αποκτήσουν χρήματα, αλλά μπορούν να αποκτήσουν μόνο τις ζεστές ημέρες του χειμώνα που είναι στεγνό το μέταλλο. Αν κάνουν κάποια έναρξη εργασιών ή επαγγέλματος τη πιο ζεστή ημέρα του Δεκέμβρη μπορεί να γίνουν πολύ διάσημοι και πάμπλουτοι.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχει αυτός ο μήνας που επιπλέον θεωρείται και ο καλύτερος μήνας του έτους αφού ο Ποντικός είναι ο καλύτερος φίλος του Βοδιού που είναι το έτος. Οπότε μπορεί να δοθούν λύσεις σε άλυτα θέματα, να γίνουν συνταρακτικές αποκαλύψεις και αν κάνει λίγες μέρες ζέστη, κάποιοι φτωχοί θα γίνουν πλούσιοι και κάποιοι άσημοι θα γίνουν διάσημοι σε μία ημέρα. Είναι υπόγειος ο ποντικός κινείτε στα κάτω στρώματα. Δεν του αρέσει να κάνει τον πλούσιο πιο πλούσιο, προτιμάει τις ανατροπές. Φέρνει και ξαφνικούς Γάμους που γίνονται αμέσως μετά τη γνωριμία. Ι- Ching του μήνα είναι το 42 της «εξάπλωσης» και φέρνει αύξηση σε ότι ήδη υπάρχει και προειδοποιεί πως όσο πιο κοινωνικός είναι κάποιος τόσο πιο μεγάλο κύκλο έχει, η ανάπτυξη χρειάζεται οπαδούς, αλλιώς θα είναι περιορισμένη.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Πολύ καλός μήνας για νέα ξεκινήματα, επαγγελματικά, αισθηματικά, φιλικά, σπουδές, οτιδήποτε ξεκινήσετε τώρα θα έχει διάρκεια και επιτυχία και τα πράγματα θα κυλάνε με ταχύτητα, χωρίς καθυστερήσεις και εμπόδια. Ασχοληθείτε και θέματα ομορφιάς και αγοροπωλησίες. Προσέχετε μόνο να μην είστε ανυπόμονοι γιατί ο μήνας μπορεί να φέρει και επιπολαιότητες από έλλειψη υπομονής και υπερβολικό πάθος. Ο τομέας που ευνοείτε περισσότερο είναι ο αισθηματικός. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποια έναρξη ή νέα συνεργασία στις 7 , 19 και 31 του μήνα, αποφύγετε όμως να ασχοληθείτε με ιατρικά θέματα στις 12 και 24 Δεκεμβρίου.

ΒΟΔΙ

Καιρός για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και λύσετε εκκρεμότητες και παρεξηγήσεις που έχουν γίνει στο παρελθών. Ασχοληθείτε τώρα με οτιδήποτε σας φέρνει ανησυχία ακόμα και με ιατρικές εξετάσεις, service αυτοκινήτου και επισκευές στο σπίτι. Κάνοντας τώρα διορθώσεις θα ξεμπλοκάρετε και θα αφήσετε καλές ευκαιρίες να έρθουν. Το άστρο που φέρνει καλές επικοινωνίες θα βρίσκεται στις μοίρες σας, αλλάξτε συσκευή τηλεφώνου, αναβαθμιστείτε. Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτόν τον μήνα αποφύγετε κουτσομπολιά και να αποκαλύψετε μυστικά που γνωρίζετε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές στις 6, 18 και 30 Δεκεμβρίου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 1, 13 και 25 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Το άστρο εκπλήρωσης θα βρίσκεται στην Τίγρη και τώρα μπορείτε να παραδώσετε εργασίες και να κάνετε σημαντικές ανακοινώσεις. Κέρδη και εύνοια στο οικονομικό τομέα σας φέρνει ο Δεκέμβριος με το άστρο καρποφορίας να ανθίζει τις εργασίες σας. Προσέχετε όμως και εσείς να μην μιλάτε άσχημα για τρίτους γιατί η δυσφήμιση θα βλάψει την εικόνα σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι 5, 17 και 29 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 2, 14 και 26 Δεκεμβρίου. ΛΑΓΟΣ

Ασχοληθείτε τώρα με τα αισθηματικά σας, μιλήστε, συζητήστε θέματα που σας απασχολούν και αν είστε μόνοι επιδιώξτε επαφές. Ο μήνας ευνοεί το γάμο, τις συμφωνίες και τις καλές γνωριμίες. Το άστρο αποθήκευσης θα βρίσκεται πάνω σας, προσέχετε τη διατροφή σας, θα υπάρχει τάση για αύξηση βάρους, όπως και για κρυώματα. Αποφύγετε κλειστούς χώρους με πολλά άτομα και να ντύνεστε καλά. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται στις 4, 16 και 28 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται στις 3, 15 και 27 Δεκεμβρίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Μια τάση για να τακτοποιήσετε θέματα θα έχετε αυτόν τον μήνα, αλλά προσέχετε να μην γίνετε επιθετικοί, αφήστε περιθώρια ελιγμών στις συζητήσεις σας. Το άστρο αλλαγών θα σας επισκεφτεί και αν συγκρατήσετε τα νεύρα σας οι αλλαγές θα είναι ευχάριστες, τολμήστε τώρα να κάνετε δύσκολα πράγματα και ίσως να κλείσετε και κάποιον αρνητικό κύκλο. Αποφύγετέ επαφές που σας φέρνουν εκνευρισμό γιατί μπορεί να τις τερματίσετε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποια σημαντική αλλαγή στις 3, 15 και 27 Δεκεμβρίου, αποφύγετε συζητήσεις στις 4, 16 και 28 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Το νερό του ποντικού του μήνα σβήνει τη φωτιά σας και θα σας κάνει κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εσάς να θέλετε να το παρατήσετε, εξετάστε καλά κάτι πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί μπορεί τώρα να υπάρχει μία πίεση και να φαντάζει κάτι μάταιο αλλά απλά να έχει παρουσιαστεί μια δυσκολία που αν τη ξεπεράσετε να φτιάξουν πολύ τα πράγματα. Ο μήνας ευνοεί το αδυνάτισμα και την ανακάλυψη λαθών. Αν κάτι δεν σας πάει καλά αναζητήστε τώρα τι φταίει. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 2, 14 και 26, αποφύγετε αγορές και συμφωνίες στις 5, 17 και 29 Δεκεμβρίου.

ΑΛΟΓΟ

Αν και ο Δεκέμβρης είναι πάντα για εσάς μήνας σύγκρουσης αφού ο Ποντικός βρίσκεται απέναντι σας, φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ πιο ευνοϊκά καθώς αυτή η σύγκρουση θα βοηθήσει να απαλλαγείτε από αρνητικές καταστάσεις και θα σας φέρει θετικά αποτελέσματα, λύστε τώρα δύσκολα θέματα που σας ταλαιπωρούν καιρό. Το άστρο Σοφίας θα έχετε όλο το μήνα και θα σας δείξει τις πιο έξυπνες λύσεις. Ρυθμίστε οικονομικές εκκρεμότητες, αδυνατίστε, πουλήστε ακίνητο. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 1, 13 και 25 Δεκεμβρίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Ευκαιρίες σας φέρνει ο μήνας και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε, από άγνωστα άτομα και από το εξωτερικό, όμως όποια πρόταση και αν σας γίνει τώρα η πρώτη σκέψη σας θα είναι να την απορρίψετε και αυτό θέλει προσοχή γιατί μπορεί να μην φαίνονται τα θετικά, αλλά υπάρχουν και το άστρο κίνδυνου που θα βρίσκεται στις μοίρες περισσότερο αφορά τον κίνδυνο να αρνηθείτε κάτι καλό. Ο μήνας ευνοεί τις επικοινωνίες και τις νέες γνωριμίες όπως και τις σπουδές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 12 και 24 Δεκεμβρίου, αποφύγετε ταξίδια στις 7, 19 και 31 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο Ποντικός του μήνα είναι φίλος σας και σας φέρνει και άστρα καλής επικοινωνίας και επιτυχίας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην αναβάλετε τώρα πράγματα, οι αναβολές και καθυστερήσεις από μέρος σας θα σας κάνουν να χάσετε πολύτιμο χρόνο, ο Δεκέμβριος είναι μήνας να κάνετε όσα περισσότερα μπορείτε καθώς τώρα εύκολα θα ολοκληρώνεται κάτι. Ασχοληθείτε με το internet κάντε γνωστές τις υπηρεσίες σας, ανανεώστε συμβόλαια και κάντε νέες γνωριμίες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αγορές στις 11 και 23 του μήνα, αλλά αποφύγετε να αφήσετε εκκρεμότητες στις 8 και 20 Δεκεμβρίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ένα από τα πιο τυχερά ζώδια του μήνα θα είστε με το άστρο συγκομιδής και αναγνώρισης πάνω σας, διαφημιστείτε μιλήστε για τα σχέδια σας, κάντε νέες προσεγγίσεις ακόμα και φιλικές ή ερωτικές. Όποιον συναντάτε τώρα θα είναι σύμμαχος σας και πολύ θα σας καταλαβαίνει. Προσπαθείτε να μην μείνετε στα λόγια αλλά να κάνετε πράξεις. Η δράση τώρα θα ανταμειφθεί, οι σκέψεις δεν αρκούν για να υλοποιηθεί κάτι. Λύστε θέματα κληρονομικά τώρα που θα υπάρχει καλή συνεννόηση. Ευνοϊκές ημερομηνίες: συζητήστε για θέματα που σας απασχολούν στις 10 και 22 Δεκεμβρίου, αποφύγετε να κάνετε σχέδια στις 9 και 21 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Παρεξηγήσεις φέρνει ο μήνας και ανατροπές γιατί με ότι ασχοληθείτε αυτό το διάστημα θα κρατήσει, γι’ αυτό καλύτερα να μην ανοίξετε μέτωπα, ούτε να σκαλίσετε δυσάρεστες υποθέσεις, αποφύγετε να κάνετε τώρα ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις αισθητικής. Το καλύτερο που μπορείτε τώρα να κάνετε είναι να ξεκουραστείτε και να μαζέψετε ενέργεια για να δράσετε τον άλλον μήνα που θα είναι όλα πιο ξεκάθαρα, τώρα τα πράγματα δεν όπως δείχνουν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι που σας ευχαριστεί στις 9 και 21 του μήνα, αποφύγετε αγορές στις 10 και 22 Δεκεμβρίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Ανταγωνισμό σας φέρνει ο μήνας και μια τάση για κόντρες και γκρίνιες και καλύτερα τώρα να μην φτάνετε τα πράγματα στα άκρα γιατί εύκολα χαλάνε τώρα σχέσεις και συνεργασίες . Ο μήνας ευνοεί το κλείσιμο υποθέσεων, το αδυνάτισμα και τα διαζύγια. Επίσης είναι καλός μήνας για κλείσιμο επιχειρήσεις ή για να καταθέσετε χαρτιά για σύνταξη. Αποφύγετε τώρα οικονομικά ανοίγματα και προσπαθήστε να μην ασχολείστε με τα ελαττώματα των άλλων. Η κριτική τώρα γυρνάει επάνω σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε κάποιο κύκλο ή ξεκινήστε δίαιτα στις 8 και 20 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 11 και 23 Δεκεμβρίου.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *