Καλάθι

Ο Μήνας του Γήινου Φιδιού

Το Γήινο Φίδι συμβολίζει ένα πολύ ξηρό και ζεστό έδαφος όπου μόνο κάκτοι μπορούν να φυτρώσουν σαν την άγρια Δύση, είναι ένα καυτό χώμα όπου απουσιάζει η δροσιά από τις φυλλωσιές των δέντρων, καθώς δεν μπορούν εκεί να αναπτυχθούν δέντρα από την υπερβολική ζέστη και την ξηρασία, μοιάζει λίγο και με ηφαίστειο όπου βγαίνει καπνός από τη γη.

Τα άτομα που έχουν αυτόν τον αστρολογικό πυλώνα στον χάρτη τους μπορούν να απορροφήσουν το νερό των άλλων και να το εξαφανίζουν, για αυτό απορροφούν πολύ εύκολα τις γνώσεις και έχουν άποψη για τα πάντα, φτάνει να έχουν ακούσει κάτι και το γνωρίζουν, πολλές φορές όμως οι πολλές γνώσεις που έχουν τους μπερδεύουν και τους κάνουν να είναι αναποφάσιστοι γιατί γνωρίζουν και τα συν και τα πλην σε μια υπόθεση και δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν αν πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουν κάτι, ωστόσο διαπρέπουν στις σπουδές και είναι τα άτομα που δίνουν πληροφορίες, όπως όμως δεν αφήνουν τα δέντρα να αναπτυχθούν έτσι δεν αφήνουν τους άλλους να αναπτύξουν τις ιδέες τους σπέρνοντας αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις, επίσης χάνουν εύκολα χρήματα και περιουσία και οι σύζυγοι εκμεταλλεύονται τα χρήματα της συζύγου τους γιατί η σύζυγος στο χάρτη τους είναι νερό που το απορροφούν. Είναι όμως πολύ διαισθητικά άτομα και αν ασχοληθούν με τον πνευματισμό μπορούν να φτάσουν σε πολύ υψηλό επίπεδο, οι προσευχές τους πιάνουν.

Αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχει και ο μήνας, πολύ ζέστη και ξηρασία, αλλά θα είναι καλός μήνας για διάβασμα και ενημέρωση καθώς οι γνώσεις θα αποκτούνται εύκολα και θα είναι πολύ καλή περίοδος για ευχές, προσευχές και για να επιμείνετέ σε ένα στόχο χωρίς να αφήνετε τρίτους να σας παραπλανούν. Επίσης ο μήνας δεν θέλει σπατάλες και απερίσκεπτα έξοδα.

Το I-Ching του μήνα είναι το 34 και ονομάζεται «Δύναμη» ενώ προειδοποιεί πως πετυχαίνει αυτός που στοχεύει σταθερά, χρειάζεται δύναμη για να ολοκληρωθεί κάτι και στη πορεία να μην χαθεί ο δρόμος.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Ο Ποντικός με το Φίδι φαίνεται αρχικά ότι δεν είναι σύμμαχοι γιατί ο Ποντικός είναι νερό και το Φίδι φωτιά και το νερό σβήνει τη φωτιά οπότε θα έπρεπε να είναι εχθροί, δεν είναι όμως γιατί ανήκουν στην ίδια παράταξη και στην πραγματικότητα το Φίδι φέρνει πλούτο στον Ποντικό αφού είναι το άστρο πλούτου του, επιπλέον αυτόν το μήνα ο Ποντικός θα φιλοξενεί το άστρο που αναδεικνύει τα ταλέντα, οπότε τώρα είναι η καλύτερη εποχή να προβάλλεται τις δυνατότητες σας και να παρουσιάσετε τα σχέδια σας. Προσέχετε μόνο τα κουτσομπολιά που δεν ενεργοποιούν καλά πράγματα στη φήμη σας.

Φορέστε πράσινα χρώματα που μπορούν τώρα να βάλουν τα πράγματα σε νέα θετική ροή και έχετε πάνω πράσινη αβεντουρίνη που έλκει Αφθονία και καλοτυχία.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικά πράγματα στις 1,13 και 25 του μήνα, αποφύγετε όμως να κάνετε νέες επαφές στις 6, 18 και 30 Μάιου.

ΒΟΔΙ

Το Φίδι του μήνα είναι φίλος σας, αλλά το άστρο που φέρνει ανατροπές θα βρίσκεται επάνω σας όλο τον μήνα, οπότε αποφύγετε τώρα ανοίγματα και προτιμήστε να περνάτε το χρόνο σας με φίλους και συγγενείς που ήδη γνωρίζετε, δεν είναι καλή εποχή για να αλλάξετε συνεργάτες ή για να κάνετε νέες επαγγελματικέ κινήσεις. Εάν όμως σας παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία από οικείο περιβάλλον μην βιαστείτε να την απορρίψετε.

Τα κίτρινα και γήινα καφέ χρώματα σας φέρνουν τώρα προστασία και στήριξη, έχετε μαζί σας και καφέ ίασπι που είναι λίθος φυλαχτό.

Ευνοϊκές ημερομηνίες:  ολοκληρώστε κάτι στις 12 και 24 Μάιου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 7,19 και 31 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Πολλές δουλειές σας φέρνει ο μήνας και όχι απαραίτητα από αυτές που αφήνουν κέρδος, περισσότερο σας αυξάνει τη παραγωγικότητα και σας κάνει πιο δημιουργικούς, αλλά καλό είναι να μην σκορπάτε άσκοπα ενέργεια, γιατί με ότι καταπιαστεί στην αρχή του μήνα με αυτό θα κινηθείτε και στη συνέχεια οπότε ασχοληθείτε με κάτι που αποδίδει. Η σχέση σας μπορεί τώρα να κάνει κάτι που θα σας κουράσει, ή θα σας νευριάσει, αλλά αν κάνετε υπομονή αργότερα θα το δείτε αλλιώς και θα το δικαιολογήσετε, γενικά το άστρο που φέρνει παρεξηγήσεις θα είναι στις μοίρες σας.

Φορέστε μπλε χρώματα και έχετε πάνω σας μπλε σοδαλίτη για να μπουν τώρα τα πράγματα σε καλύτερη ροή.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι11 και 23 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 8 και 20 Μαΐου.

ΛΑΓΟΣ

Ένα από τα πιο τυχερά ζώδια θα είστε αυτόν τον μήνα, παρόλο που το Φίδι θα προσπαθήσει να σας αλλάξει τα σχέδια και να σας βάλει εμπόδια και καθυστερήσεις που τελικά όμως  όλα αυτά θα βγουν σε καλό γιατί το άστρο επιτυχίας θα είναι επάνω σας και θα σας φέρει χαρά και όρεξη για να υλοποιήσετε σχέδια, έτσι τα εμπόδια θα σας πεισμώσουν και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Και στα αισθηματικά σας θα έχετε εύνοια, διασκεδάστε κάντε πράγματα που σας ψυχαγωγούν για να έλξετε και άλλα χαρούμενα γεγονότα.

Τα πράσινα χρώματα σας φέρνουν τύχη όπως και ο μαλαχίτης.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αλλαγές στις 10 και 22 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται οι μετακινήσεις και αγορές στις 9 και 21 Μαΐου.

ΔΡΑΚΟΣ

Ευκαιρίες σας φέρνει ο μήνας και κέρδη κυρίως από ξεκαθαρίσματα, λύστε τώρα εκκρεμότητες και υποθέσεις που εκκρεμούν, αποφύγετε όμως να αφήσετε τώρα καινούργιες εκκρεμότητες. Επίσης οι αναβολές δεν σας ευνοούν, ότι ολοκληρωθεί τώρα δεν θα σας ξανά απασχολήσει. Λύστε και θέματα με ιστοσελίδες και άτομα στο εξωτερικό, γενικά τώρα θα έχετε μεγάλη εύνοια στις επικοινωνίες, αλλάξτε κινητό ή laptop. Ανανεώστε συμβόλαια. Ταξιδέψτε ή επισκεφτείτε καινούργια μέρη.

Έχετε πάνω σας έναν αιματίτη που έλκει Αφθονία και φορέστε μεταλλικά χρώματα όπως λευκό, ασημί, χρυσό και γκρι.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: τακτοποιήστε θέματα στις 9 και 21 Μαΐου, αποφύγετε σημαντικές προσεγγίσεις και να ανοίξετε υποθέσεις  στις 10 και 22 του μήνα.

ΦΙΔΙ  

Μήνας δημιουργίας θα είναι για εσάς ο μήνας  Φιδιού και το άστρο που φέρνει καλές επικοινωνίες και ταξίδια θα βρίσκετε στις μοίρες σας και θα σας φέρει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες ακόμα και με το εξωτερικό, αναζητήστε νέες συνεργασίες ή τρόπους να επεκτείνετε τη δουλειά σας, ξεκινήστε κάποιο e-shop, ή ανανεώστε τα social media σας. Και εσάς σας ευνοεί τώρα η αγορά καινούργιου κινητού ή επαγγελματικού εξοπλισμού, όπως και τα ταξίδια στο εξωτερικό. Στα αισθματικά σας μόνο να προσέχετε γιατί θα έχετε και το άστρο ανεξαρτησίας επάνω σας που από τη μία σας ωθεί να ανέβετε επαγγελματικά από την άλλη σας απομονώνει συναισθηματικά.

Τα πράσινα χρώματα φέρνουν τώρα ισορροπία όπως και ο λαδολίτης γνωστός και ως περίδοτο.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 8 και 20, συγκρατηθείτε στις 11 και 23 Μαΐου.

ΑΛΟΓΟ
Το άστρο αρχηγίας και αναγνώρισης θα βρίσκεται στις μοίρες σας και παρόλο που το Φίδι του μήνα σας φέρνει ανταγωνισμό θα μπορέσετε τώρα να ξεχωρίσετε, αρκεί φυσικά να κάνετε και τα ανάλογα ξεκαθαρίσματα, προβάλλεται τώρα τη δουλειά σας. Στα αισθηματικά σας θα έχετε επίσης αναγνώριση, αλλά καλό είναι τώρα να μην κάνετε συγκρίσεις γιατί το άστρο ανταγωνισμού φέρνει και τέτοιες μικρότητες, όπως  και μια άλλη παγίδα που πρέπει να προσέξετε είναι να μην κριτικάρετε. Πείτε τη γνώμη σας πάντα με ευγένεια.  

Οι πράσινες αποχρώσεις σας φέρνουν ανάπτυξη έχετε πάνω σας και έναν χρυσοπράσιο για καρποφορία στα σχέδια σας.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκαθαρίστε τη θέση σας στις 7, 19 και 31 Μαΐου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 12 και 24 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ   

Το Φίδι του μήνα θα σας δώσει ενέργεια και το άστρο των γνώσεων θα σας φέρει αποκαλύψεις και την τάση να αποκτήσετε καλύτερη ενημέρωση. Παρακολουθήστε κάποιος σεμινάριο ή αγοράστε βιβλία, οι πληροφορίες τώρα φέρνουν κέρδη, αναζητήστε τις. Εύνοια θα έχετε και σε κληρονομικά ζητήματα και αγοροπωλησίες ακινήτων και σε οικογενειακά ζητήματα. Παρεξηγήσεις μπορούν τώρα να λυθούν. Είναι καλή εποχή και για ιατρικές εξετάσεις και εάν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας που σας απασχολεί τώρα μπορεί να βρεθεί ο κατάλληλος γιατρός και θεραπεία.

Φορέστε πύρινα χρώματα όπως ροζ, πορτοκαλί και έχετε πάνω σας μια κορνεόλη.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 6, 18 και 30 Μαΐου, αποφύγετε όμως να σκαλίσετε καταστάσεις στις 1, 13 και 25 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Το φίδι του μήνα είναι ο καλύτερος σας φίλος και θα σας φέρει στήριξη, καινούργιες επαφές και καλές γνωριμίες, άνθρωποι από τα παλιά θα επιστρέψουν στη ζωή σας ή θα ακούσετε νέα τους. Το άστρο που φέρνει υγεία και γνώσεις θα σας επισκεφτεί.  Ασχοληθείτε τώρα με θέματα υγείας και ιατρικές εξετάσεις τώρα που είναι πολύ δύσκολο να βγουν αρνητικές. Ο μήνας ευνοεί και την απόκτηση παιδιού όπως και συντρόφου αν είστε μόνοι. Γενικά οι σχέσεις ευνοούνται λύστε παρεξηγήσεις εάν έχτε με οικογενειακά σας πρόσωπα ή φίλους.

Έχετε πάνω σας το σύμβολο του πλούτου για αύξηση κερδών και φοράτε κίτρινα και καφέ χρώματα.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέες επαφές στις 5, 17 και 29 του μήνα, αποφύγετε αγορές στις 2, 14 και 26 Μαΐου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Πολύ καλός μήνας θα είναι και για εσάς ο Μάιος με το Φίδι να δουλεύει για εσάς και να σας φέρνει έτοιμες λύσεις και το άστρο πλούτου να ευνοεί τα οικονομικά σας, επίσης ο μήνας φέρνει νέες σημαντικές γνωριμίες  και κλίμα καλής συνεργασίας. Οπότε μην αφήσετε τις μέρες να περάσουν χωρίς να κάντε τώρα στρατηγικές κινήσεις, κάντε δημόσιες σχέσεις και όσες περισσότερες κοινωνικές επαφές μπορείτε. Αποφύγετε να ακυρώνετε τώρα ραντεβού και μελετήστε οποιαδήποτε πρόταση σας γίνει ακόμα και αν αρχικά δεν σας φαίνεται σπουδαία.

Τα κίτρινα και μπεζ, καφέ χρώματα σας φέρνουν καλή γείωση αυτόν τον μήνα, έχετε πάνω σας καλσίτη ανανά που φέρνει Αφθονία.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αγορές στις 4, 16 και 28 Μαΐου, μην κάνετε αποκαλύψεις στις 3, 15 και 27 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Ο μήνας Φιδιού είναι πάντα για τα Σκυλιά μήνας ελέγχου και το καλύτερο που μπορείτε τώρα να κάνετε είναι να ελέγξετε όλες τις λεπτομέρειες που συχνά σας ξεφεύγουν, είναι η καλύτερη περίοδος για να οργανωθείτε και να προετοιμάσετε τις επόμενες κινήσεις σας και να κάνετε αλλαγές, ο μήνας θέλει ανανέωση. Όμως προσέχετε για τσακωμούς γιατί το άστρο που φέρνει ένταση θα είναι σε εσάς, προσέχετε και για μικροατυχήματα και έχετε το νου σας όταν χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα.

Για προστασία φοράτε κάτι μωβ ή έχετε επάνω σας έναν αμέθυστο.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές στις 3, 15 και 27 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 4, 16 και 28 Μαΐου.

ΧΟΙΡΟΣ

Ο μήνας του φιδιού  είναι μήνας σύγκρουσης για εσάς και θα πρέπει να αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, ταξίδια και αγορά αυτοκινήτου. Ασχοληθείτε με διάβασμα ή  ξεκινήσετε δίαιτα ή κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, γενικά ο μήνας ευνοεί περικοπές και νέες ρυθμίσεις, αποφύγετε όμως σοβαρές συζητήσεις γιατί μπορεί να τσακωθείτε και να χάσετε το δίκιο σας και εσάς σας πιάνει το άστρο τσακωμού και θέλει προσοχή τώρα να μην έρθετε σε οριστική ρήξη με κάποιος.

Φορέστε μωβ ή βιολετί αποχρώσεις που φέρνουν προστασία και έχετε μαζί σας τη λιβελούλα γρήγορων ελιγμών ή έναν αμέθυστο.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε κάποιο κύκλο ή ξεκινήστε δίαιτα στις 2, 14 και 26 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 5, 17 και 29 Μαΐου.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL