Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο

Φεβρουάριος

Ο Μήνας της Υδάτινης

Τίγρης Η χρονιά της Υδάτινης Τίγρης

ξεκινάει με μήνα επίσης Υδάτινης Τίγρης.

Η Τίγρης είναι το πιο μάχιμο ζώδιο και το υπερβολικό νερό θα φέρει ώθηση για αλλαγές, όμως το ελάττωμα της Τίγρης είναι ότι έχει εμπάθεια και δε βλέπει τα δικά της λάθη, κρίνει εύκολα όμως των άλλων. Χρειάζεται τώρα αυτογνωσία, γιατί η επιθετικότητα προς στους άλλους δεν θα φέρει θετικά αποτελέσματα παρά μόνο τάση για πόλεμο και το κλειδί του μήνα όπως και όλης της χρονιάς που ξεκινάει τώρα είναι η συνεργασία και η ατομική βελτίωση μέσα από ομάδες που έχουν κοινό σκοπό. Τα βαρέλια που συγκρατούν το νερό που συμβολίζει το συναίσθημα θα σπάσουν, δεν θα μπορούν άλλο να συγκρατηθούν τα συναισθήματα και θα υπάρχει πλημμύρα από εκφράσεις και θυμού και αγάπης. Η καλύτερη λύση είναι η συμφιλίωση. 1-Ching του μήνα είναι ίδιο με της χρονιάς, είναι το 13 της «Φιλίας» της επανένταξης στην ομάδα και της «Απειρίας» κάτι καινούργιο ξεκινάει μέσα από την ένωση ανθρώπων, μέσα από ομάδες, η κοινή στόχευση θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να έρθει επιτυχία, αλλιώς δεν μπορεί το εγχείρημα να προχωρήσει.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Πολύ καλός μήνας για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και να ανοίξετε δουλειές, να προωθήσετε σχέδια και να διαφημίσετε τα ταλέντα σας, όμως προσέχετε πως μιλάτε για τους άλλους γιατί το άστρο κουτσομπολιού θα περνάει από τις μοίρες σας και αν εσείς δεν το ενεργοποιήσετε αρνητικά δεν θα μιλάνε ούτε για εσάς άσχημα, από εσάς εξαρτάτε η διάδοση φήμης να είναι θετική, προβάλετε τα καλά σας. Φροντίστε και τα προσωπικά σας αντικείμενα, κλειδιά, κινητά, τσάντες γιατί το άστρο αφηρημάδας μπορεί να σας κάνει να χάσετε πράγματα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 5 και 17 του μήνα, αποφύγετε όμως συμφωνίες στις 10 και 22 Φεβρουαρίου.

ΒΟΔΙ

Ανατροπές σας φέρνει ο μήνας, αλλά αν προσπαθήσετε να τελειώσετε κάποιες υποθέσεις και να καλύψετε κενά, οι ανατροπές θα είναι ευχάριστες, αποφύγετε όμως αυτόν τον μήνα να ξεκινήσετε κάτι που θέλετε να κρατήσει, περισσότερο σας ευνοούν τα τελειώματα, οι περικοπές και το αδυνάτισμα παρά οι επεκτατικές κινήσεις. Λύστε τώρα διαφορές με άτομα που σας ενδιαφέρουν και παρεξηγήσεις. Ο Φεβρουάριος επίσης σας φέρνει τύχη σε λύσιμο συμβολαίων ή στο να κάνετε σε κάτι πίσω. Ευνοϊκές ημερομηνίες: πληρώστε λογαριασμούς στις 4, 16 και 28 Φεβρουαρίου, αλλά μην κάνετε αγορές στις 11 και 23 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Υπερβολική ενέργεια θα έχετε τώρα και μπορεί να είστε επιπόλαιοι, ανυπόμονοι και επιθετικοί, οπότε προσέχετε πολύ τη συμπεριφορά σας και συγκρατείστε τον αυθορμητισμό σας, επίσης προσέχετε τα έξοδα που κάνετε γιατί θα υπάρχει μια τάση για σπατάλη και λάθος αγορές. Δεν φαίνονται τώρα τα αρνητικά στις κινήσεις σας και όταν θα εμφανιστούν θα είναι αργά να κάνετε πίσω. Ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα που δεν απαιτούν κεφάλαια, πετάξτε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Δείτε φίλους και αδέλφια χωρίς όμως να είστε ανταγωνιστικοί. Είναι μήνας για σπορά και όχι για θέρισμα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές στις 3, 15 και 27 του μήνα, αλλά αποφύγετε ανακαινίσεις, κομμωτήρια και γιατρούς στις 12 και 24 Φεβρουαρίου.

ΛΑΓΟΣ

Ευχάριστες εκπλήξεις σας φέρνει ο μήνας, νέες γνωριμίες και επιτυχίες με το άστρο υλοποίησης και φήμης να σας επισκέπτεται, για να κερδίσετε όμως όσο δυνατόν περισσότερο θα πρέπει να δράσετε και να αφήσετε τις αναβολές όπως και τις αντιπάθειες. Μπορεί να χρειαστεί να συνεργαστείτε με άτομα που σας νευριάζουν. Γενικά προσέξτε τα νεύρα σας. Ασχοληθείτε τώρα με service και ανακαινίσεις, εύνοια θα έχετε και σε θέματα υγείας και ομορφιάς κάντε τώρα εξετάσεις και επεμβάσεις αν χρειάζεται. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι επαφές και νέες γνωριμίες ευνοούνται στις 2, 14 και 26 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται στις 1, 13 και 25 Φεβρουαρίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Και ευκαιρίες και εκπλήρωση σας φέρνει ο μήνας και γι’ αυτό αν δεν χάνετε χρόνο θα γίνονται γρήγορα οι δουλειές σας, οι καθυστερήσεις όμως δεν θα σας ευνοούν και ότι δεν το προχωράτε γρήγορα θα χάνετε ο σκοπός του. Ασχοληθείτε με internet και επικοινωνίες, αγοράστε καινούργιο τηλέφωνο ή υπολογιστή για να εκπληρώνεται με αυτά εύκολα τους στόχους σας και να σας φέρνουν επιτυχίες. Το άστρο μοναξιάς θα σας κάνει να μην συμβιβάζεστε εύκολα, αλλά κάποιες φορές μπορεί να χρειάζεται να υποχωρήσετε λίγο. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές στις 1, 13 και 25 Φεβρουαρίου, αποφύγετε μαστορέματα και επισκευές στις 2, 14 και 26 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Το άστρο αρμονίας θα σας επισκεφτεί μαζί με το άστρο καλής επικοινωνίας και θα είναι η καλύτερη εποχή για να συνεννοηθείτε, να κάνετε συμφωνίες, να λύσετε παρεξηγήσεις, να βελτιώσετε τη σχέση σας ή να ξεκινήσετε καινούργια, γνωριμίες που θα γίνουν τώρα μπορεί να οδηγήσουν σε γάμο, συνεταιρισμό ή μακρόχρονη φιλία. Αυτό που δεν σας φέρνει τώρα τύχη είναι οι υπολογισμοί και οι απογραφές, γιατί αν κάτι τώρα μετρηθεί θα χαθεί, είναι ένα άστρο που δίνει σε αυτόν που δεν υπολογίζει τι έχει, αλλά παίρνει από αυτόν που θεωρεί δεδομένο μόνο ότι ήδη έχει. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 12 και 24, αποφύγετε συμφωνίες στις 3, 15 και 27 Φεβρουαρίου.

ΑΛΟΓΟ

Η Τίγρης του μήνα όπως και του έτους είναι βοηθός σας και σας δίνει τη στήριξη που χρειάζεστε για να πετύχετε πράγματα, είναι η κατάλληλη εποχή τώρα να ξεχωρίσετε και να βγείτε μπροστά, επιπλέον το άστρο αναγνώρισης θα βρίσκεται στις μοίρες σας, προβληθείτε, κάντε διαφήμιση, παρουσιάστε τα σχέδια σας. Τολμήστε επαγγελματικά ανοίγματα και διεκδικήστε ανώτερη θέση στην εργασία σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και αν κάπου έχετε αδικηθεί βάλτε τώρα τα πράγματα στη θέση τους. Για τις γυναίκες ο μήνας ενισχύει τα αισθηματικά και το Γάμο. Ευνοϊκές ημερομηνίες: μιλήστε για δύσκολα θέματα στις 11 και 23 Φεβρουαρίου, αλλά αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων στις 4, 16 και 28 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Απερισκεψίες και εκκρεμότητες τώρα δεν θα συγχωρούνται, αλλά τα λάθη θα αναδεικνύονται ειδικά σε πράγματα που έχετε αμελήσει, όμως η τίγρη του μήνα είναι φίλη σας και δεν σας χτυπάει για κακό, αλλά για να προβείτε στις ανάλογες διορθώσεις, ξεκινήστε δίαιτα, κάντε ιατρικές εξετάσεις, service στο αυτοκίνητο, φωνάξτε τον υδραυλικό να διορθώσει τη βρύση που στάζει. Με ότι ασχοληθείτε τώρα θα επισκευαστεί. Λύστε και θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά και ενημερωθείτε, διαβάστε, παρακολουθήστε σεμινάριο. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε κάποιο βιβλίο στις 10 και 22 Φεβρουαρίου, αποφύγετε όμως να μετακομίσετε πράγματα στις 5 και 17 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Σύγκρουση σας φέρνει ο μήνας, αλλά και γνώσεις, νέες ανακαλύψεις και αποκαλύψεις. Διαβάστε, παρακολουθήστε σεμινάρια, ενημερωθείτε για νέες μεθόδους που αφορούν την καριέρα σας. Ρίξτε όμως τους τόνους γιατί οι προστριβές τώρα μπορεί να οδηγήσουν σε διαζύγιο, διάσπαση, σπάσιμο συμβολαίου. Δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να λύσετε διαφορές και οι συζητήσεις τώρα μπορεί να κάνει χειρότερα τα πράγματα. Ο μήνας δεν ευνοεί τα ταξίδια, όπως και αγορά αυτοκινήτου. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε σπουδές ή διαβάστε στις 9 και 21 του μήνα, αλλά αποφύγετε ταξίδια στις 6 και 18 Φεβρουαρίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Κέρδη σας φέρνει ο μήνας και νέες γνωριμίες, ασχοληθείτε με αγοροπωλησίες, κάντε συμφωνίες και νέες συνεργασίες, αλλά προσέχετε που κάνετε αποκαλύψεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να σας κλέψουν ιδέες, ή να σας αντιγράψουν, προσέχετε που δίνετε πληροφορίες. Αποφύγετε ταξίδια, service αυτοκινήτου και γενικό check up, κάντε όμως ανανέωση στα μαλλιά σας ή στη ντουλάπα σας. Με ότι ασχολείστε τώρα θα το έλκετε, όποτε ασχοληθείτε μόνο με θετικά πράγματα. Ο μήνας ευνοεί και τα αισθηματικά σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 8 και 20 Φεβρουαρίου, αποφύγετε συναντήσεις στις 7 και 19 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Το άστρο ολοκλήρωσης θα βρίσκεται στις μοίρες σας και αυτή θα είναι η καλύτερη εποχή για να παραδώσετε εργασίες, να λύσετε εκκρεμότητες και να κλείσετε κύκλους. Το άστρο αλλαγών επίσης θα σας επισκεφτεί και θα σας ωθεί να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες. Η Τίγρης του μήνα είναι φίλη σας και θα σας βοηθήσει να τελειώνετε με υποθέσεις που σας έχουν κουράσει, όμως μπορεί να σας κάνει λίγο επιθετικούς, αποφύγετε να μιλήσετε αρνητικά για τρίτους γιατί και δίκιο να έχετε τώρα θα ληφθεί ως επιθετικότητα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξτε συναντήσεις και εξόδους στις 7 και 19 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 8 και 20 Φεβρουαρίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Η Τίγρης είναι η καλύτερη σας φίλη και έρχεται για να βάλει τα πράγματα σε νέα πιο θετική ροή, όμως θα χρειαστεί και εσείς να δράσετε. Επιπλέον τα άστρα θετικών αλλαγών και συγκομιδής θα σας φέρουν ευκαιρίες για έσοδα και επαγγελματική άνοδο, αρκεί να μην αναβάλετε τις δουλειές σας και να μην αφήνετε πράγματα για αύριο, καταστρώστε σχέδιο και κινήσεις και τηρήστε πρόγραμμα για να μην χαθεί αυτός θετικός ο μήνας. Γνωριμίες που θα γίνουν τώρα θα φέρουν θετικές αλλαγές στη ζωή σας, είτε είναι σε φιλικό, αισθηματικό ή επαγγελματικό επίπεδο και ας σας ξενίσει κάτι στην αρχή. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ζητήστε αύξηση ή διεκδικήστε κάτι στις 6 και 18 του μήνα, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις στις 9 και 21 Φεβρουαρίου.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL