Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο

Ο Μήνας του Γήινου Πετεινού

Ο Γήινος πετεινός είναι ένα κόσμημα μέσα στην άμμο. Είναι ο πλούσιος ρακένδυτος, ο ατημέλητος καλλιτέχνης, είναι κάτι που κρύβει την αξία του, ο εκατομμυριούχος ρακοσυλλέκτης που κρύβει λίρες κάτω από το στρώμα του. Γιατί η γη σκεπάζει το μέταλλο του πετεινού που μέσα του κρύβει άστρο επιτυχίας και απόκτηση μεγάλης αξίας. Όσοι έχουν Γήινο Πετεινό στον αστρολογικό τους χάρτη κρύβουν τις δυνατότητες τους, είναι καλλιτέχνες, αλλά δεν τους αρέσει να τραβάνε τη προσοχή και κυρίως δεν τους ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, τους αρέσει και να κρύβουν θησαυρούς και να τους αναζητούν ακόμα και στα σκουπίδια, συχνά είναι οι άσημοι που γίνονται διάσημοι μετά το θάνατο τους καθώς αφήνουν καλλιτεχνικό έργο πίσω τους.

Ο Πετεινός τώρα με την Τίγρη της χρονιάς δεν αγαπιούνται πολύ, γιατί το μέταλλο του Πετεινού κόβει το Ξύλο της Τίγρης και βάζει μια φραγή, ένα εμπόδιο, κυρίως στην ονειροπόληση και στα εκτός λογικής σχέδια, ο μήνας θα φέρει περιορισμό σε κάτι ουτοπικό που πάει να αναπτυχθεί, είναι η ώρα να βγάλουμε τα προβλήματα που έχουμε κρύψει κάτω από το χαλί και να τα αντιμετωπίσουμε με ρεαλισμό, επίσης όποιος θέλει επιτυχίες θα πρέπει να προβάλει τις δυνατότητες του και ο ποιο δεξιοτέχνης θα προχωρήσει. Επίσης ο μήνας ευνοεί την αναγνώριση ταλέντου σε αυτόν που έχει γνώσεις και φέρνει κέρδη σε όποιον τολμήσει να κάνει προβολή και να φτιάξει μια ομάδα, οι ομαδικές δουλείες και οι καλές συνεργασίες θα αποδώσουν, ενώ όποιος θέλει να κάνει σόλο καριέρα με τον δικό του απομονωτικό τρόπο θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι.

Το I -Ching του μήνα είναι το 56 της «Περιπλάνησης» και προειδοποιεί πως όταν ο στόχος δεν είναι ξεκάθαρος χάνεται ο προορισμός.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Στήριξη, αρμονία και επιτυχίες σας φέρνει ο μήνας του Πετεινού που και θα σας ενισχύει με το μέταλλο του και θα σας ενεργοποιήσει τα χαρούμενα γεγονότα και θα σας φέρει καλοτυχία στα αισθηματικά, μόνο προσέχετε τα πάθη σας και τις υπερβολές γιατί θα υπάρχει μια τάση να βγείτε εκτός ορίων που εν μέρει είναι καλό γιατί μπορεί να σας φέρει επέκταση αλλά μπορεί να σας φέρει και αύξηση καταχρήσεων, υπερκατανάλωση τροφής ή ποτού ή υπερβολικό πάθος για κάτι. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και κάντε πράγματα που σας χαλαρώνουν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε συζητήσεις στις 9 και 21 του μήνα, αποφύγετε όμως να κάνετε παράπονα στις 2, 14 και 26 Σεπτεμβρίου.

ΒΟΔΙ

Λόγια και κουτσομπολιά σας φέρνει ο μήνας αλλά επειδή ο Πετεινός είναι στο δικό σας τρίγωνο μπορεί να σας φέρει και καλές επικοινωνίες και ευκαιρίες για θετική προβολή αρκεί να κάνετε και εσείς το ίδιο για τους άλλους να μιλάτε όμορφα και αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε να μην λέτε τίποτα. Τα αισθηματικά σας ευνοούνται όπως και η δημιουργικότητα σας, κάντε επισκευές και νέες συνεργασίες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 8 και 20 Σεπτεμβρίου, αλλά αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια και να κάνετε επενδύσεις στις 3, 15 και 27 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Το άστρο κλοπής θα σας επισκεφτεί και κάτι θα χάσετε οπότε πετάξτε παλιά ρούχα, χάσετε κιλά, ο μήνας ευνοεί πολύ το αδυνάτισμα και το ξεφόρτωμα περιττών βαρών. Ο πετεινός του μήνα σας κόβει με τη μεταλλική του ενέργεια και σας βάζει να κάνετε περικοπές όμως μπορείτε να διαλέξετε από τι θα απαλλαγείτε, ή τι θα χάσετε, πληρώστε και κάτι που σας έχει ζητηθεί και δεν συμφωνείτε για να μην έχετε άλλες οικονομικές απώλειες από ανταγωνιστές ή συνεργάτες. Εύνοια θα έχετε στις επικοινωνίες και στις καλές συνεννοήσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι 7 και 19 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 4, 16 και 28 Σεπτεμβρίου.

ΛΑΓΟΣ

Ο μήνας ευνοεί την αποταμίευση ξεκινήστε κάποιο πρόγραμμα όμως ο Πετεινός είναι απέναντι σας και σας φέρνει σύγκρουση, νεύρα και ένταση. Αποφύγετε τώρα να κάνετε αγορά αυτοκινήτου, να ταξιδέψετε ή να υπογράψετε συμβόλαια. Επίσης μην αναλάβετε τώρα καινούργια επαγγελματική θέση γιατί εκτός από το άστρο σύγκρουσης θα βρίσκεται πάνω σας και το άστρο κούρασης και ότι ξεκινήσει τώρα θα φέρνει κέρδη με μεγάλο κόπο. Ξεκουραστείτε και πάρτε βιταμίνες. Προσέχετε και τις επαφές σας γιατί εύκολα τώρα θα κολλάτε ιούς. Ευνοϊκές ημερομηνίες: αν πρέπει να κάνετε κάτι σημαντικό κάντε το στις 6, 18 και 30 του μήνα, αλλά πείτε όχι στις 5, 17 και 29 Σεπτεμβρίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Ο Πετεινός του είναι ο καλύτερος σας φίλος και ο μήνας θα σας φέρει θετικές εξελίξεις με το άστρο αλλαγών και ευχάριστων ανατροπών, αλλά θα πρέπει και εσείς να δράσετε έγκυρα και να μην είστε υπερβολικά επιφυλακτικοί, γιατί μπορεί να μοιάζει κάτι καινούργιο ότι σας ξεβολεύει, αλλά έτσι και αλλιώς για να υπάρξει εξέλιξη θα χρειαστεί να γίνουν διαφορετικά πράγματα. Προσέχετε λίγο την ένταση και τους τσακωμούς, μπορεί τώρα να χρειαστεί να στεναχωρήσετε άτομα για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε προσεγγίσεις στις 5, 17 και 29 Σεπτεμβρίου, αποφύγετε συζητήσεις και ραντεβού στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας Πετεινού που είναι ο αρχηγός σας και σας φέρνει κέρδη και επιτυχίες. Επιπλέον το άστρο ξαφνικών αλλαγών θα βρίσκεται στις μοίρες σας και αυτό είναι πολύ καλό γιατί φαίνεται ότι μπορεί να βιώσετε τώρα πολύ θετικές ξαφνικές αλλαγές, αλλά και εσείς όπως και οι Δράκοι θα πρέπει να προσέχετε τα νεύρα σας και την ένταση γιατί και το άστρο τσακωμών θα βρίσκετε πάνω σας. Προσπαθήστε να είστε πάντα ευγενικοί και να καταπολεμάτε τις αρνητικές σκέψεις. Άτομα σε υψηλές θέσεις θα σας στηρίζουν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 4, 16 και 28, συγκρατηθείτε στις 7 και 19 Σεπτεμβρίου.

ΑΛΟΓΟ

Εύνοια στις γνώσεις, σπουδές και στα οικονομικά φέρνει ο Σεπτέμβριος και σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία, όπως αγορές και κληρονομικές αποδοχές. Το άστρο συγκομιδής θα σας φέρει αυτό που δικαιούστε και αν γιατί δεν είχατε ως τώρα ανταμειφθεί έρχονται απολαβές. Προσέχετε μόνο τη διατροφή σας γιατί το άστρο συγκομιδής εκτός από κέρδη μπορεί να φέρει και κιλά. Ο Πετεινός σας ευνοεί και στα αισθηματικά σας, αλλά και στη δημιουργία οικογένειας και απόκτηση απογόνου. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 3, 15 και 27 Σεπτεμβρίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 8 και 20 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Το άστρο ευκαιριών θα σας επισκεφτεί και θα σας ανοίξει πόρτες κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Επίσης θα σας φέρει τάση για ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, αλλάξτε τώρα ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο και ανανεώστε τις επικοινωνίες σας. Επίσης αυτόν τον μήνα σας φέρνει μεγάλη καλοτυχία η μουσική, ακούστε όσο πιο συχνά μπορείτε γιατί το μέταλλο ενισχύει το καλό υδάτινο άστρο που θα βρίσκεται στο παλάτι του Προβάτου. Επίσης τα ανοίγματα ευνοούνται τώρα και η δημιουργικότητα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 2, 14 και 26 Σεπτεμβρίου, αποφύγετε όμως αγορές και συμφωνίες στις 9 και 21 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ανταγωνισμό και απομόνωση σας φέρνει ο Σεπτέμβριος, αλλά και πολλά ξεκαθαρίσματα, ασχοληθείτε τώρα με την υγεία σας και με service, φτιάξτε οτιδήποτε δεν δουλεύει και επισκεφτείτε καινούργια μέρη. Οι εκδρομές τώρα φέρνουν ιδέες και ξεμπλοκάρισμα ενώ η στασιμότητα φέρνει κούραση και έλλειψη δημιουργικότητας. Εύνοια θα έχετε και σε θέματα σπουδών, διαβάστε ενημερωθείτε για καινούργια συστήματα στη δουλειά σας. Για να πάνε καλά τα αισθηματικά σας αποφύγετε να είστε κριτικοί και παρακάμψτε τις κόντρες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε υποθέσεις στις 1, 13 και 25 του μήνα, αλλά αποφύγετε συναντήσεις στις 10 και 22 Σεπτεμβρίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ο Πετεινός του μήνα θα σας μπερδέψει λίγο και μπορεί να μην ξέρετε τι θέλετε καθώς όταν ο Πετεινός επισκέπτεται τον Πετεινό έχουμε δύο αρχηγούς που θέλουν και οι δύο να γίνει το δικό τους και ό ένας τραβάει από τη μία και ο άλλος από την άλλη, επίσης ενεργοποιούν το άστρο αυτοτιμωρίας που θα σας βάλει να κάνετε εσκεμμένα λάθη, να ξέρετε δηλαδή πως κάτι δεν θα σας ωφελήσει αν το κάνετε και να μην μπορείτε να αντισταθείτε, επιπλέον το άστρο αναγνώρισης που φέρνει και επαγγελματική άνοδο θα βρίσκεται σε εσάς, οπότε προσέχετε πολύ τις επιλογές σας γιατί αν δεν πέσετε σε παγίδες κέρδη θα έρθουν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ανανεωθείτε, κάντε αγορές στις 12 και 24 Σεπτεμβρίου, αποφύγετε να κάνετε σχέδια στις 11 και 23 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Ο Πετεινός είναι ένα ζώδιο πριν από εσάς και πάντα σας κουράζει γιατί σας καλεί να βάλετε μια τάξη ώστε να σας βρει ο δικός σας μήνας πιο οργανωμένους, φέτος όμως έρχεται και με το άστρο εμποδίων και αποσυντονισμού και δύσκολα θα οργανωθείτε. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποφύγετε τώρα καινούργια ανοίγματα, να ξεκουραστείτε και να μαζέψετε δυνάμεις για τον Οκτώβρη που θα είναι για εσάς ένας πολύ δημιουργικός μήνας και χρειάζεται τώρα να μην ξοδέψετε άσκοπα ενέργεια. Αποφύγετε και συζητήσεις και συμφωνίες. πατήστε παύση και χαλαρώστε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκαθαρίστε υποθέσεις στις 11 και 23 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 12 και 24 Σεπτεμβρίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Στήριξη αλλά και ανατροπές φέρνει ο μήνας και δεν είναι καιρός για καινούργια ξεκινήματα, αλλά αντίθετα ευνοούνται οι περικοπές, ξεκινήστε δίαιτα, κόψτε κάποια κακιά συνήθεια, απαλλαγείτε από πάγια έξοδα. Το άστρο εκπλήρωσης μπορεί να σας βοηθήσει τώρα να καταφέρετε κάτι δύσκολο και οι ανατροπές να είναι θετικές, όμως χρειάζεται να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να διασκεδάζετε παράλληλα γιατί η χαρά τώρα έλκει θετικά αποτελέσματα. Βγείτε με φίλους, καλέστε κόσμο στο σπίτι. Ευνοϊκές ημερομηνίες: βγείτε και κάντε συναντήσεις στις 10 και 22 του μήνα, αποφύγετε κουτσομπολιά και σχόλια εις βάρος τρίτων στις 1, 13 και 25 Σεπτεμβρίου.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Μαρία Κόντε


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *