Καλάθι

Ο Μήνας του Υδάτινου Λαγού Με ρυάκι στο δάσος παρομοιάζεται ο Υδάτινος Λαγός, μια όαση, ο ποιητής, ο γλυκομίλητος, ο ρομαντικός, αλλά και ο μεθυσμένος, ο από το ποτό αποσβολωμένος που αφήνει τα πάθη του να ορίζουν τις κινήσεις του, όταν έχουμε μήνα ή έτος Υδάτινου Λαγού συνήθως εμφανίζονται μολύνσεις, γιατί είναι το Γιν νερό που δημιουργεί λασπόνερα, βρέχει, αλλά ρίχνει σταγόνες, όχι δυνατά, ίσα να λερωθούν τα αυτοκίνητα. Το νερό δεν θα είναι αρκετό για να καρποφορήσει το φυτό και να υπάρξει ανάπτυξη. Κάτι πάει να γίνει καλό, αλλά χαλάει, ο μήνας θα φέρει προτάσεις που όμως δεν θα υλοποιηθούν, τα λόγια δεν θα ισχύουν, θα υπάρχει παραπληροφόρηση και θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και όποιος κάτι έταξε το λόγο του δεν θα κρατήσει.

Το καλύτερο που μπορούμε τώρα να κάνουμε είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Έτσι και αλλιώς θα είναι μήνας ξεκαθαρίσματος και η αλήθεια θα φανεί, όπως και οι προθέσεις. Ο μήνας ευνοεί θέματα ομορφιάς και καλλωπισμού. Ασχοληθείτε και με θέματα υγείας και ευ ζην, αλλά αποφύγετε βιαστικές συμφωνίες και να πάρετε στα σοβαρά προτάσεις που θα γίνουν στο πόδι. Επίσης προσοχή θέλει ο ανταγωνισμός γιατί άτομα που παρουσιάζονται ως συνεργάτες μπορεί να έχουν άλλες βλέψεις, όπως και κάτι που μοιάζει αμελητέο μπορεί να θεριέψει και να κερδίσει έδαφος στο χώρο σας. Χρειάζεται προσοχή στις λεπτομέρειες, αλλά και προγραμματισμός κάτι που εμφανίστηκε ξαφνικά και από το πουθενά, το ίδιο γρήγορα θα εξαφανιστεί φέρνοντας μόνο μια αναμπουμπούλα στο πέρασμα του.

Το I-Ching του μήνα θα είναι το 54 «Η Μελλόνυμφη», που προειδοποίει πως θα υπάρχει πολύ προετοιμασία για το τίποτα, μια αποκάλυψη θα χαλάσει το γάμο, το ξεμυάλισμα δεν έχει καμία σχέση με την αγάπη και τα σημάδια θα επιβεβαιωθούν.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Η αρχηγία θα σας βγει αυτόν τον μήνα και θα είστε λίγο απότομοι και δογματικοί, ωστόσο θα έχετε πολύ ενέργεια να κάνετε πράγματα, οπότε μην αναβάλετε τώρα τίποτα και ασχοληθείτε και με θέματα που απαιτούν πολύ εργασία. Επιδιώξτε άνοδο στην καριέρα τώρα που θα υπάρχει αναγνώριση και αν στη σχέση σας έχετε κάποιο παράπονο εκφράστε το. Γενικά διεκδικήστε αυτό που σας αναλογεί. Εύνοια θα έχετε και σε κληρονομικά θέματα, όμως μη γίνετε άδικοι γιατί η εύνοια δεν θα κρατήσει για πάντα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέες προσεγγίσεις στις 1, 13 και 25 του μήνα, αποφύγετε όμως συμφωνίες στις 6, 18 και 30 Μαρτίου.

ΒΟΔΙ

Περίεργα άτομα θα γνωρίσετε τώρα και μπορεί να σας μπερδέψουν, όπως να σας κάνουν κάποια δελεαστική πρόταση για συνεργασία αλλά να μην είναι στο τομέα που σας ενδιαφέρει, ή μπορεί να εμφανιστούν άτομα που ζουν μακριά και ενώ θέλετε να κρατήσετε επαφή να μην είναι και τόσο εφικτό. Προσέχετε θέματα με το αναπνευστικό και μυοσκελετικό σας, ο μήνας μπορεί να βγάλει πόνους στη μέση ή αυχένα, γυμναστείτε χωρίς να καταπονείστε και αποφύγετε δύσκολες εργασίες με κουβαλήματα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποια προβολή στις 12 και 24 Μαρτίου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 7, 19 και 31 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Πολύ καλές γνωριμίες σας φέρνει ο μήνας και για συνεργασίες και κέρδη και για σχέση αν είστε μόνοι, μπορεί όμως τώρα να εμφανιστούν και άτομα από το παρελθών και μάλιστα να είναι τόσο ανανεωμένα που να σας εκπλήξουν. Λύστε τώρα παλιές παρεξηγήσεις και κλείστε υποθέσεις που εκκρεμούν. Όμως αποφύγετε να είστε άκαμπτοι και αφήστε περιθώρια ελιγμών στις συζητήσεις σας. Το να είστε τώρα απόλυτοι μπορεί να σας κάνει να χάσετε ευκαιρίες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι 11 και 23 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 8 και 20 Μαρτίου.

ΛΑΓΟΣ

Καλοτυχία και καλή ενημέρωση θα σας φέρει ο μήνας, ασχοληθείτε με σπουδές, σεμινάρια ή αναβαθμίστε τη δουλειά σας τώρα που το άστρο πλούτο θα βρίσκεται στις μοίρες σας, όμως απαιτεί έξυπνες κινήσεις και στρατηγική, επίσης θα υπάρχει ανταγωνισμός και νικητής θα είναι αυτός που θα έχει την περισσότερη εμπειρία, γι’ αυτό χρειάζεται να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Εύνοια θα έχετε και με επαφές με αδέλφια και φίλους, αλλά και σε θέματα γονιμότητας, γενικά κάτι καινούργιο έρχεται αυτόν τον μήνα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: σημαντικές συζητήσεις και αγορές ευνοούνται στις 10 και 22 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται στις 9 και 21 Μαρτίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Πάθος σας φέρνει ο μήνας και καρποφορία, δημιουργήστε, κάντε νέα ξεκινήματα, αν θέλετε να αποκτήστε παιδί τα άστρα του μήνα σας ευνοούν, όπως ευνοούν και τις επιτυχίες, οπότε μην αφήσετε αυτόν τον μήνα να πάει χαμένος. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας δίνει χαρά και ξυπνάει το παιδί μέσα σας. Προσέχετε μόνο να μην αποκτήσετε τώρα εμμονές γιατί το άστρο πάθους που θα φιλοξενείτε μπορεί να σας κάνει βλέπετε και προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, επίσης σας δίνει δύναμη ευχής, οπότε προσέχετε τις σκέψεις σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ανανεώστε το χώρο σας στις 9 και 21 Μαρτίου, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και σημαντικές προσεγγίσεις στις 10 και 22 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Υλοποίηση σας φέρνει ο μήνας αλλά και πλάνη και μπορεί να δώσετε ενέργεια σε κάτι ασήμαντο και να χάσετε την ευκαιρία να πετύχετε κάποιον σημαντικό στόχο. Το άστρο θριάμβου θα βρίσκετε στις μοίρες σας, αλλά επειδή ο Λαγός ΄του μήνα δουλεύει για το απέναντι ζώδιο από εσάς δεν θα είναι πολύ καθαρή η διαίσθηση σας και θα υπάρχει αποπροσανατολισμός. Ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί κάντε πράγματα χαρούμενα και διασκεδαστικά, οτιδήποτε σας κουράζει ή σας κάνει να νιώθετε άσχημα θα πρέπει να σας βάζει σε σκέψεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 8 και 20, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 11 και 23 Μαρτίου.

ΑΛΟΓΟ

Ανατροπές σας φέρνει ο μήνας και εμπόδια, αλλά θα υπάρχει στήριξη και θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα και αλλιώς, μπορεί να αλλάξετε γνώμη σε κάποιο σημαντικό θέμα γιατί κάποια αποκάλυψη να σας γλυτώσει από κάτι. Όμως τελικά θα έχετε κέρδος γιατί ο Λαγός δουλεύει για εσάς και σας ανεβάζει την ενέργεια, σας δύναμη να πραγματοποιήσετε και δύσκολα εγχειρήματα. Με κάποιους όμως μπορεί τώρα να κόψετε γιατί θα σας απογοητεύσουν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 7, 19 και 31 Μαρτίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 12 και 24 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Ο Λαγός του μήνα είναι φίλος σας και θα σας φέρει νέες καλύτερες προτάσεις που όμως για να πραγματοποιηθούν θα χρειάζεται σωστός προγραμματισμός και όχι επιπόλαιες κινήσεις. Πολλά από όσα ακούσετε δεν θα ισχύουν, προσέχετε γενικά τις πλάνες αυτόν τον καιρό. Συναντήστε φίλους ή επικοινωνήστε μαζί τους, η κοινωνικότητα τώρα και οι δημόσιες σχέσεις θα φέρουν άνοδο στα επαγγελματικά σας. Προσέχετε και λόγια και κουτσομπολιά τα σχόλια τώρα εις βάρος τρίτων θα γυρίσουν πάνω σας ακόμα και δίκιο να έχετε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 6, 18 και 30 Μαρτίου, αποφύγετε όμως να σκαλίσετε καταστάσεις στις 1, 13 και 25 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Κέρδη σας φέρνει ο μήνας μέσο επικοινωνίας, αλλάξτε κινητό ανανεώστε τις επαφές σας, επίσης θα υπάρχει εύνοια σε θέματα προβολής, διαφημιστείτε, τυπώστε κάρτες. Προσέχετε όμως τα προσωπικά σας αντικείμενα γιατί θα υπάρχει τάση να χάνετε πράγματα ή να ξεχνάτε που τα τοποθετήσατε, προσέχετε και κλοπές και αποφύγετε κουτσομπολιά γιατί ότι αρνητικό πείτε τώρα θα γυρίσει πάνω σας αφού θα έχετε το άστρι διάδοσης πάνω σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οργανώστε συναντήσεις στις 5, 17 και 29 του μήνα, αλλά μην κάνετε service, ανακινήσεις, ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις στις 2, 14 και 26 Μαρτίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ο Λαγός του μήνα έτσι και αλλιώς σας φέρνει κόντρες γιατί είναι απέναντι σας, επιπλέον το άστρο τσακωμών και έντασης θα βρίσκεται στις μοίρες σας αυτόν τον μήνα και θα σας κάνει αρκετά επιθετικούς. Προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε και προσπαθήστε να μην κρίνετε τους άλλους. Ωστόσο αυτός ο μήνας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: συζητήστε για θέματα που σας απασχολούν στις 4, 16 και 28 Μαρτίου, αποφύγετε να κάνετε σχέδια στις 3, 15 και 27 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Ο Λαγός του μήνα είναι ο καλύτερος σας φίλος και ενεργοποιεί και το άστρο «ανθός της αγάπης» θα αναθερμάνει το γάμο σας ή τη ήδη υπάρχων σχέση σας και αν είστε μόνοι θα σας φέρει νέες καλές γνωριμίες για σχέση. Επίσης το άστρο Γάμου θα βρίσκεται στις μοίρες σας και θα είναι μια πολύ καλή περίοδος για συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων. Προσέχετε μόνο θέματα υγείας, κρυώματα και ιώσεις γιατί και το άστρο ασθένειας θα περάσει από τον Σκύλο. Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξτε συναντήσεις και εξόδους στις 3, 15 και 27 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 4, 16 και 28 Μαρτίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Γκρίνια και τάση για αύξηση βάρους σας φέρνει ο μήνας και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα αποταμίευσης, ή να πάρετε ένα κουμπαρά και κάθε φορά που θέλετε να μιλήσετε αρνητικά για κάτι να ρίχνετε ένα κέρμα μέσα, το ίδιο μπορείτε να κάνετε και όποτε θέλετε να τσιμπολογήσετε. Αυτό θα ενεργοποίηση αυτόν τον μήνα το άστρο αποταμίευσης, χωρίς να αυξηθούν αυτά που σας βαραίνουν, έτσι και αλλιώς ο Λαγός του μήνα είναι φίλος σας και αν κινηθείτε σωστά θα σας φέρει κέρδος. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε κάποιο κύκλο ή ξεκινήστε δίαιτα στις 2, 14 και 26 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 5, 17 και 29 Μαρτίου.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL