Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο 

Ο Μήνας του Μεταλλικού Χοίρου

Ο Χοίρος ή αλλιώς γουρουνάκι είναι σύμβολο Αφθονίας αφού από τα 12 ζώδια είναι αυτό που φέρνει περισσότερο πλούτο και το στοιχείο του είναι το Γιανγκ δυνατό νερό, επιπλέον ο Μεταλλικός χοίρος είναι από τους 60 συνολικά πυλώνες ο πυλώνας που παράγει πιο εύκολα χρήματα καθώς το Μέταλλο ενισχύει το νερό του Χοίρου.       Ο Μεταλλικός Χοίρος μοιάζει με ένα Χρυσαφικό μεγάλης αξίας  μέσα στη θάλασσα, που ακτινοβολεί και έλκει για να το ανακαλύψουν, αν όμως η άμμος το σκεπάζει  δεν θα λαμπυρίζει και κανείς δεν θα το ανακαλύψει, έτσι οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί ημέρα Μεταλλικού Χοίρου τραβάνε πολύ την προσοχή των άλλων είναι ελκυστικοί και αποκτούν εύκολα πλούτο, εκτός και αν έχουν πολύ γη στον χάρτη τους, τότε κρύβονται και χάνονται τα ταλέντα τους.                                                                                   

Έτσι θα είναι και ο μήνας, όποιος καταφέρει να ξεφύγει από τα γήινα στερεότυπα της ασφάλειας και της σταθερότητας θα μπορέσει να διακρίνει νέες κερδοφόρες πηγές που ακτινοβολούν μέσα στο χάος. Επίσης εκείνοι που έχουν στον χάρτη τους  αυτόν τον πυλώνα συχνά μπλέκουν σε βρώμικες υποθέσεις γιατί τα γουρουνάκια συνδέονται και με τη λάσπη, δεν διστάζουν να συνεργαστούν με παράνομους και άτομα που δεν ακολουθούν τους ηθικούς κανόνες, έτσι μπορεί να βρεθούν μπλεγμένοι με νομικές υποθέσεις και σκοτεινά κυκλώματα, ενώ οι ίδιοι είναι καλοπροαίρετοι και μερικές φορές αφελής, γιατί δεν τους ενδιαφέρει τι επάγγελμα κάνει ο  άλλος ή με πιο τρόπο ζει,  δίνουν σε όλους ίσες ευκαιρίες. Η καθαριότητα δεν τους απασχολεί, όπως αποφεύγουν και τις κοπιαστικές εργασίες. Η μεγάλη αδυναμία τους όμως είναι ο Γάμος και γενικά οι συνεργασίες και αυτό είναι το κομμάτι που πρέπει να δουλέψουν για να έχουν επιτυχίες, καθώς δυσκολεύονται πολύ στο να κρατήσουν μια σχέση ακόμα και φιλική.

Ο Χοίρος είναι ο καλύτερος φίλος της Τίγρης που είναι φέτος η χρονιά της και αυτό κάνει ακόμα πιο ευοίωνο το μήνα που θα φέρει ευχάριστες ανατροπές σε όσους τις αναζητούν και καταφέρουν να μείνουν ενωμένοι με την οικογένεια, τους συνεργάτες, την ομάδα τους. 

  Το I-Ching του μήνα είναι το 8 της “Ενότητας’’ και συμβουλεύει να μην αφήσουμε τα χέρια ο ένας από τον άλλον γιατί αν τώρα κρατηθούμε μαζί θα τα καταφέρουμε, οι αντιδικίες και οι διχόνοιες δεν ωφελούν, ενώ όταν είναι όλοι ενωμένοι η επιτυχία είναι σίγουρη.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ                                                                                                                                                                                                 Ανταγωνιστικός θα είναι ο μήνας με πολλά λόγια και κουτσομπολιά και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε εσείς για πιο πράγμα θέλετε να σας συζητάνε, κάντε προβολή και κυρίως μιλήστε όμορφα για όποιον και αν αναφέρεστε.                                                                                                                                                                                                  Το νερό δημιουργεί φιλίες αλλά και έχθρες, οπότε δεν θέλετε τώρα να εμπλακείτε σε ίντριγκες. Επίσης το άστρο κλοπής θα βρίσκεται τώρα στον ποντικό και υπάρχει κίνδυνος να σας αντιγράψουν, να σας κλέψουν ιδέες, προσέχετε και που αφήνετε τη τσάντα σας.                                                                                                                                       

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε δημιουργικά πράγματα στις 8 και 20  του μήνα, αποφύγετε όμως να μιλήσετε για τρίτους στις 1, 13 και 25 Νοεμβρίου.

ΒΟΔΙ

Ο Νοέμβριος κρύβει παγίδες και χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να διαθέτει πολύ το στοιχείο του νερού που σας φέρνει κέρδη όμως ο Χοίρος του μήνα δεν είναι φίλος σας και δουλεύει για τον Ξύλινο Λαγό που είναι εχθρός σας, οπότε προσέχετε τη παραπλάνηση και τα μπερδέματα κυρίως σε οικονομικά θέματα και στα αισθηματικά σας. Μπορεί κάτι που θα σας πουν να μην είναι αλήθεια ή να μην έγινε ακριβώς όπως σας το περιέγραψαν. Ο μήνας ευνοεί τις μικρές και σταθερές απολαβές, ισχύει για εσάς τώρα το κάλιο 5 και στο χέρι.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αγορές και επαφές, στις 7 και 19 Νοεμβρίου, αλλά αποφύγετέ να κάνετε νέα ξεκινήματα  στις 2, 14 και 26 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Ο Χοίρος του μήνα είναι ο καλύτερος σας φίλος  και θέλει να σας φέρει λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, αλλά το άστρο ανατροπών θα βρίσκεται αυτό το μήνα στις μοίρες σας και είναι ικανό να σας φέρει και αρνητικά και θετικά πράγματα γι’ αυτό ασχοληθείτε με δύσκολες υποθέσεις ώστε να έχετε καλή έκβαση, ενώ αν ασχοληθείτε με κάτι που μοιάζει εύκολο και στρωτό μπορεί να χαλάσει τώρα. Γενικά τα εύκολα θα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι6 και 18 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 3, 15 και 27 Νοεμβρίου.

ΛΑΓΟΣ

Ο μήνας του Χοίρου ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και σας ωθεί να τακτοποιήσετε υποθέσεις που εκκρεμούν, επιπλέον το άστρο επιτυχίας θα είναι πάνω σας και είναι ο καλύτερος μήνας για να υλοποιήσετε στόχους, επίσης θα σας επισκεφτεί το άστρο χαράς και αγάπης, όλοι θα σας θαυμάζουν ενώ τα αισθηματικά σας θα είναι ο καλύτερος τομέας του μήνα, κάντε προτάσεις και τολμήστε νέες επαφές, σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα θα οδηγούν σε Γάμο, συμφωνίες και καλές συνεργασίες. Ασχοληθείτε και με θέματα ομορφιάς, αγοράστε ρούχα και κοσμήματα για να έχουν πάντα αυτή τη θετική όψη άστρων.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε υποθέσεις στις5, 17 και 29 του μήνα, αποφύγετε όμως να πάρετε ρίσκα στις 4, 16 και 28 Νοεμβρίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Το άστρο ευκαιριών θα σας επισκεφτεί αυτόν τον μήνα και θα σας φέρει μεγάλα κέρδη, αρκεί να είστε επικοινωνιακοί και να κάνετε επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά ακόμα και στο εξωτερικό, ασχοληθείτε με το ίντερνετ και προσπαθήστε να διευρύνετε τους κύκλους σας, κάντε διαφήμιση. Επίσης εύνοια θα έχετε σε θέματα εκπαίδευσης αν κάνετε σεμινάρια ή αν παρακολουθείτε μαθήματα. Προσοχή θέλουν τα αισθηματικά σας για το άστρο μοναξιάς επίσης θα βρίσκεται στις μοίρες σας και θα έχετε μια τάση για απομόνωση και θα θέλετε να ασχολείστε μόνο με τα επαγγελματικά σας.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικές συζητήσεις  στις 4, 16 και 28 Νοεμβρίου, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις στις 5, 17 και 29 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Ο μήνας είναι νερό και εσείς φωτιά, σας σβήνει και σας κουράζει όμως ένα πολύ καλό άστρο θα σας επισκεφτεί και θα σας βοηθήσει να μπείτε σε νέα θετική ροή αν και αρχικά θα νιώσετε ότι ξεβολεύεστε, ο μήνας φέρνει μετακόμιση, αλλαγή επαγγελματικής θέσης και μετακίνηση γενικά, αν δεν θέλετε τέτοιες αλλαγές πηγαίνετε κάποια εκδρομή ή ταξίδι για να εκτονωθεί αυτό το άστρο. Τα μαθήματα και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια τώρα φέρνουν κέρδη. Επισκεφτείτε καινούργια μέρη, κάντε ψώνια από περιοχές που δεν έχετε ξανά ψωνίσει για να αρχίσετε να αποκτάτε πράγματα που δεν έχετε ξανά αποκτήσει.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 3, 15 και 27, συγκρατηθείτε  και αποφύγετε ανοίγματα στις  6, 18 και 30 Νοεμβρίου.

ΑΛΟΓΟ
Επαγγελματική άνοδο σας φέρνει ο μήνας, αλλά με περισσότερες ευθύνες και κάτι που δείχνει δελεαστικό μπορεί τελικά να είναι εξαντλητικό, όπως και να έχει θα έχετε αναγνώριση και θα ακούσετε πολλά ευχαριστώ ακόμα και για πράγματα που κάνατε στο παρελθών. Προσέχετε την υπομονή σας γιατί εύκολα θα νευριάζετε αυτόν τον μήνα, ενώ θα νιώθετε και ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Τολμήστε επαγγελματικά ξεκινήματα αλλά αποφύγετε καυγάδες και να λύσετε διαφορές με αδέλφια και συνάδελφους. Ασχοληθείτε με θέματα υγείας και ομορφιάς, βρείτε θεραπείες και ξεπεράστε αδυναμίες από έλλειψη βιταμινών.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 2, 14 και 26 Νοεμβρίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 7 και 19 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Από τα πιο τυχερά ζώδια θα είστε αυτό τον μήνα και ο Χοίρος είναι φίλος σας και το άστρο υγείας και πλούτου θα βρίσκεται στις μοίρες σας. Κάντε επαφές και οικογενειακές συγκεντρώσεις για να αυξήσετε τα χαρούμενα γεγονότα. Εύνοια θα έχετε και  σε  αγοροπωλησίες και κληρονομικά ζητήματα. Επίσης οι φίλοι τώρα μπορούν να σας δώσουν καλές πληροφορίες. Διαβάστε και παρακολουθήστε μαθήματα τώρα που θα αποκαλύπτονται οι γνώσεις.  

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις  1, 13 και 25, αποφύγετε όμως  κουτσομπολιά και σχόλια εις βάρος τρίτων στις 8 και 20 του μήνα γιατί θα γυρίσουν πάνω σας.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Το άστρο  υγείας και γνώσεων θα βρίσκεται στις μοίρες σας και θα σας πρόοδο και δύναμη. Αποκαλύψεις μπορεί τώρα να σας λύσουν πολλές απορίες αλλά και να σας φέρουν επιλύσεις σε θέματα  που έμοιαζα ως τώρα άλυτα. Οικογενειακά πρόσωπα θα έρθουν πιο κοντά σας και παρεξηγήσεις θα λυθούν. Τα αισθηματικά σας μπορούν τώρα να μπουν σε καλή ροή και εύνοια θα έχετε και σε θέματα με τα παιδιά σας. Επιδιώξτε να αυξήσετε το εισόδημα σας είτε ζητώντας αύξηση είτε παρουσιάζοντας νέα προϊόντα  ή νέες υπηρεσίες.                                                         

Ευνοϊκές ημερομηνίες: ασχοληθείτε με το κήπο ή το σπίτι στις 12 και 24 του μήνα, αλλά μην κάνετε service, ανακινήσεις,  ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις στις 9 και 21 Νοεμβρίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ                                                            

Αγάπη και κέρδη σας φέρνει ο μήνας, αν είστε μόνοι βάλτε φρέσκα λουλούδια στη Δύση, αν είστε σε σχέση βάλτε 4 μπαμπού για άνοδο στη καριέρα.  Ασχοληθείτε με ομάδες και κοινωνικές επαφές, κάντε δημόσιες σχέσεις και οργανώστε μια συγκέντρωση φίλων ή συγγενών, οι επαφές τώρα φέρνουν μεγάλη καλοτυχία. Ρυθμίστε οικονομικές εκκρεμότητες και δώστε εξετάσεις ή παρακολουθήστε μαθήματα πάνω στη δουλειά σας. Ο μήνας σας φέρνει κέρδη από γνώσεις και νέες γνωριμίες. Προσέχετε όμως όταν κουβαλάτε βάρη γιατί υπάρχει κίνδυνος τραβήγματος.                                                     

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 11 και 23 Νοεμβρίου, αποφύγετε κουτσομπολιά και να δυσφημίσετε κάτι στις 10 και 22 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Άστρο τσακωμών και αλλαγών σας φέρνει ο μήνας και είναι η καλύτερη εποχή για ανακαινίσεις και για να κάνετε το περιβάλλον σας καλύτερο, αλλάξτε και κόμμωση ή στυλ, ανανεώστε τη ντουλάπα σας, ή ευχάριστες μικρές αλλαγές θα φέρουν θα φέρουν θετικές εξελίξεις. Πετάξτε παλιά αντικείμενα και ρούχα που δεν φοράτε για να φύγουν μαζί με αυτά προβλήματα από το παρελθών όπως παλιά χρέη. Στις σχέσεις σας συγκρατήστε τα νεύρα σας και προσέχετε τους τρόπους σας, η ευγένεια θα ανταμειφθεί.                                                          

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε δηλώσεις και σημαντικές κινήσεις στις 10 και 22 του μήνα, προσέχετε όμως τι λέτε και σε ποιον στις 11 και 23 Νοεμβρίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Ανατροπές σας φέρνει ο μήνας ειδικά σε θέματα που αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε και  κάνετε ότι δεν υπάρχουν, προσέχετε και για ατυχήματα αυτόν τον μήνα όταν κουβαλάτε ή κάνετε εργασίες με αιχμηρά αντικείμενα. Επιδιώξετε θετικές αλλαγές και κάντε βήματα που θα σας φέρουν εξέλιξη. Η αδράνεια τώρα θα σας βάλει σε μπελάδες, ενώ αν δράσετε προς την κατεύθυνση που θέλετε προς τα εκεί θα πάει και όλη η ενέργεια του μήνα. Αποφύγετε να είστε πολύ κρητικοί με τους άλλους και να γκρινιάζετε γιατί θα κουράσετε.                                                              

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές στις 9 και 21 του μήνα, αποφύγετε να βάλετε υπογραφές και να κάνετε συμφωνίες  στις 12 και 24 Νοεμβρίου.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL