Καλάθι

Ο Μήνας του Πύρινου Φιδιού

Το Πύρινο Φίδι μοιάζει με ένα αναμμένο φως τη μέρα που ενώ φωτίζει δεν φαίνεται γιατί είναι μέρα, έτσι τα άτομα που έχουν γεννηθεί ημέρα, μήνα, ώρα ή χρονιά Πύρινου Φιδιού δεν αναγνωρίζονται εύκολα, εκτός και αν έχουν γεννηθεί νύχτα, γιατί μόνο το βράδυ φαίνεται το Γιν φως της λάμπας. Για αυτόν τον λόγο ξοδεύουν άσκοπα πολύ ενέργεια.

Έχουν επιπλέον άστρο ανταγωνισμού και να θέλουν να διακριθούν τους πολεμάνε, είναι όμως φωτεινοί και ασχολούνται συνήθως με το coaching, είναι μέντορες και καθοδηγητές και μπορούν εντοπίζουν τα κρυμμένα λάθη, τις αβλεψίες των άλλων και αυτά που το φως δεν μπορεί να ξεχωρίσει. Επίσης έχουν ταξιδιωτικό άστρο και ξενιτεύονται εύκολα ή αλλάζουν συνέχεια έδρα, ή κάνουν επαγγέλματα που έχουν σχέση με ταξίδια.

Επίσης το Πύρινο Φίδι εκτός από φωτιά έχει μέσα του πολύ μέταλλο γιατί ανήκει στο τρίγωνο του μετάλλου και συμβολίζει τα κοσμήματα που λάμπουν και τις λάμψεις που κάνουν οι πολύτιμες πέτρες στο φως, όπως τα διαμάντια που λαμπυρίζουν αλλά μόνο στον κατάλληλο φωτισμό ή τις πέτρες που αλλάζουν χρώμα στα κοσμήματα ανάλογα το φως. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχει και ο μήνας που θα είναι ανταγωνιστικός και οι προσπάθειες δεν θα αναγνωρίζονται, η διαφήμιση θα πέφτει στο κενό και τα οικονομικά ανοίγματα δεν θα φέρουν καλά αποτελέσματα, όμως θα είναι καλός μήνας για ταξίδια και εκδρομές, θα είναι μήνας χαλάρωσης και όχι επέκτασης. Εάν όμως πρέπει να γίνουν κάποιες προωθητικές κινήσεις καλό είναι να γίνουν αργά το απόγευμα και βράδυ αφού θα έχει πέσει ο Ήλιος, ιδανική ώρα η ώρα που ανάβουμε τα φώτα.

Το I-Ching του μήνα είναι το 9 και ονομάζεται «Μικροπράγματα», και προειδοποιεί πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ανοίγματα, είναι το τρίγραμμο του Ανέμου πάνω στο τρίγραμμο του Ουρανού που δείχνει πως ο άνεμος θα διαλύσει το σύννεφο και τελικά δεν θα βρέξει. Οπότε μπορείς να πας το ταξίδι, αλλά η γη δεν θα καρποφορήσει.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ Ευκαιρίες και καλές δημόσιες σχέσεις σας φέρνει ο μήνας, επίσης θα έχετε άστρο έμπνευσης και καλής γραφής αυτόν τον μήνα, δώστε εξετάσεις και γράψτε κείμενα, αλλά κυρίως ταξιδέψτε, πηγαίνετε σε κάποια εκδρομή και επισκεφτείτε μέρη που δεν έχετε ξανά πάει για να διευρύνετε και άλλο τους ορίζοντες σας. Αν δεν γίνεται να πάτε κάποιο ταξίδι επιδιώξτε να πάτε σε καταστήματα που δεν έχετε ξανά πάει ακόμα και για καφέ ή φαγητό, οι νέες προσεγγίσεις φέρνουν νέες ευκαιρίες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικά πράγματα στις 7, 19 και 31 του μήνα, αποφύγετε όμως να κόψετε επαφές στις 12 και 24 . Μαΐου

ΒΟΔΙ Το Φίδι του μήνα είναι φίλος σας και θα σας φέρει ευκαιρίες για αύξηση εισοδήματος, γιατί σε συνδυασμό με το άστρο Αφθονίας τα οικονομικά σας μπορούν τώρα να αυξηθούν, χρειάζεται όμως να κάνετε κινήσεις που θα φέρουν μόνιμα έσοδα και όχι παροδικά. Ζητήστε αύξηση ή ανεβάστε την τιμή στις υπηρεσίας σας. Ασχοληθείτε και με θέματα υγείας, κάντε γενικές εξετάσεις τώρα που και το άστρο υγείας θα βρίσκεται στις μοίρες σας και δύσκολα δεν θα βγουν καλές οι εξετάσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ολοκληρώστε κάτι στις 6, 18 και 30 Μαΐου . αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 1, 13 και 25 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ Μήνας συγκομιδής θα είναι για εσάς ο μήνας και επιπλέον το άστρο Αφθονίας θα σας ωθεί να κάνετε επεκτάσεις αλλά θα σας φέρνει και τύχη στα οικονομικά. Ασχοληθείτε με υποθέσεις που είναι να λάβετε, να εισπράξετε και κυρίως κάντε κινήσεις που θα σας φέρουν κέρδη χωρίς όμως να ξοδέψετε. Ο μήνας δεν ευνοεί τη διαφήμιση και την επένδυση αλλά ευνοεί την είσπραξη, τη πώληση ακινήτου ή το να βρείτε ενοικιαστή ή μόνιμη εργασία με μισθό ή κατάθεση χαρτιών για σύνταξη. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι 5, 17 και 29 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 2, 14 και 26 Μαΐου.

ΛΑΓΟΣ Αν και ο μήνας για σας θα είναι μήνας ανοίγματος το άστρο τσακωμών και έντασης θα βρίσκεται σε εσάς οπότε προσέξτε πολύ τι υποθέσεις θα ανοίξετε γιατί δύσκολα θα κλείνουν, αποφύγετε τώρα δικαστήρια και να ανοίξετε υποθέσεις που δεν θέλετε να κρατήσουν. Ακόμα προσέχετε για τραυματισμούς και απροσεξίες γιατί και το άστρο ατυχημάτων θα βρίσκεται στο Λαγό. Ο μήνας όμως ευνοεί πολύ τις αλλαγές οπότε ανανεώστε το χώρο σας ή αγοράστε ρούχα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αλλαγές στις 4, 16 και 28 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται οι μετακινήσεις και αγορές στις 3, 15 και 27 Μαΐου.

Ο μήνας σας φέρνει κέρδη κυρίως από τα κλεισίματα υποθέσεων και συμβιβασμούς, λύστε τώρα εκκρεμότητες και υποθέσεις που εκκρεμούν, αποφύγετε όμως να αφήσετε τώρα καινούργιες εκκρεμότητες. Επίσης οι αναβολές δεν σας ευνοούν, ότι ολοκληρωθεί τώρα δεν θα σας ξανά απασχολήσει. Και το άστρο των καλών γνωριμιών θα βρίσκεται στις μοίρες και άτομα που θα γνωρίσετε τώρα θα φέρουν ευχάριστες αλλαγές κυρίως στα επαγγελματικά σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τακτοποιήστε θέματα στις 3, 15 και 27 Μαΐου, αποφύγετε σημαντικές προσεγγίσεις και να ανοίξετε υποθέσεις στις 4, 16 και 28 του μήνα.

ΦΙΔΙ Μήνας δημιουργίας θα είναι για εσάς ο μήνας Φιδιού και το άστρο Πλούτου θα βρίσκετε στις μοίρες σας και θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες και για να αποκτήσετε γνώσεις και να ενημερωθείτε για κάτι που μπορεί να σας φέρει πολύ καλή εξέλιξη κυρίως στα επαγγελματικά. Επίσης ο μήνας ευνοεί πολύ τις σχέσεις και τις αισθηματικές αλλά και τις φιλικές, λύστε τώρα διαφορές και με συγγενείς ή γείτονες και δημιουργήστε καλύτερες συνθήκες επικοινωνίας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 2, 14 και 26, συγκρατηθείτε στις 5, 17 και 29 Μαΐου.

ΑΛΟΓΟ Το άστρο επιτυχίας θα βρίσκεται στις μοίρες σας και θα σας φέρει δύναμη και πάθος για να ασχοληθείτε με τους στόχους σας. Επιπλέον ο μήνας Μάιος θα είναι μήνας ξεκαθαρίσματος και μπορείτε τώρα να ξεκαθαρίσετε και να ορίσετε τους στόχους σας, αλλά επικεντρωθείτε στον πιο σημαντικό γιατί το χάος δεν θα βοηθήσει, ούτε οι ανταγωνιστικές κινήσεις που μόνο σπατάλη ενέργειας θα φέρουν. Κάντε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι ή αναζητήστε νέες επαφές για συνεργασία. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκαθαρίστε τη θέση σας στις 1, 13 και 25 Μαΐου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ Το άστρο που φέρνει σχέσεις και έρωτα θα σας επισκεφτεί αν είστε μόνοι έχετε το νου σας και αν είστε σε σχέση τώρα μπορεί να κάνετε κάποια πρόταση. Όμως το Φίδι του μήνα είναι φωτιά και μπορεί να φαίνεται πως σας ενισχύει όμως δεν είναι φίλος σας και σας κρύβει παγίδες επίσης το άστρο γκρίνιας θα σας κάνει να τρώγεστε με τα ρούχα σας, αποφύγετε τώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί τα πράγματα δεν θα είναι αργότερα όπως δείχνουν τώρα, προσέχετε και την υγεία σας γιατί θα υπάρχει τάση για εξάντληση και κρυώματα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 12 και 24 Μαΐου, αποφύγετε όμως να σκαλίσετε καταστάσεις στις 7, 19 και 31 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ Το φίδι του μήνα είναι ο καλύτερος σας φίλος και θα σας φέρει στήριξη, καινούργιες επαφές και καλές γνωριμίες, άνθρωποι από τα παλιά θα επιστρέψουν στη ζωή σας ή θα ακούσετε νέα τους. Το άστρο που αυξάνει τα υπάρχοντα και τα κιλά θα σας επισκεφτεί προσέχετε τη διατροφή σας, κάντε αποταμίευση έστω τυπική για να ενεργοποιηθεί το άστρο απόκτησης περιουσίας. Προσέχετε και την υγεία σας γιατί εύκολα θα κολλάτε ιώσεις αυτόν τον μήνα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέες επαφές στις 11 και 23 του μήνα, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις στις 8 και 20 Μαΐου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ Προσέχετε αυτόν τον μήνα τι λέτε και που γιατί το άστρο κουτσομπολιού θα είναι επάνω σας και θα έχει την τάση να σας βάλει σε μπελάδες. Ωστόσο μήνας τακτοποίησης θα είναι για εσάς, οπότε πείτε όσα θέλετε καιρό να πείτε και ρυθμίστε τα ζητήματα σας, χωρίς όμως να κατηγορείτε τρίτους. Αποκαλύψεις φέρνει επίσης ο μήνας και πολλές πληροφορίες, ασχοληθείτε με ίντερνετ, αλλάξτε κινητό ή αγοράστε καινούργιο υπολογιστή για να έχουν οι συσκευές σας πάντα αυτά τα καλά άστρα που σας φέρνει ο μήνας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αγορές στις 10 και 22 Μαΐου, μην κάνετε αποκαλύψεις στις 9 και 21 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ Το άστρο Ουράνιας Τύχης θα σας επισκεφτεί και θα σας φέρει μεγαλύτερη καλοτυχία και αναγνώριση, κάντε τώρα επαγγελματικές κινήσεις, αλλά κάντε τις ώρα Σκύλου 7-9 το απόγευμα. Ο μήνας Φιδιού επιπλέον είναι πάντα για τα Σκυλιά μήνας ελέγχου και το καλύτερο που μπορείτε τώρα να κάνετε είναι να ελέγξετε όλες τις λεπτομέρειες που συχνά σας ξεφεύγουν, είναι η καλύτερη περίοδος για να οργανωθείτε και να προετοιμάσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Εύνοια θα έχετε και στα αισθηματικά σας, κάντε κάποια εκδρομή. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές στις 9 και 21 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 10 και 22 Μαΐου.

ΧΟΙΡΟΣ Ο μήνας του φιδιού είναι μήνας σύγκρουσης για εσάς και θα πρέπει να αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, ταξίδια και αγορά αυτοκινήτου. Ασχοληθείτε με διάβασμα ή ξεκινήσετε δίαιτα ή κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, γενικά ο μήνας ευνοεί περικοπές και νέες ρυθμίσεις, αποφύγετε όμως σοβαρές συζητήσεις γιατί μπορεί να τσακωθείτε και να χάσετε το δίκιο σας. Αν όμως θέλετε να ξεκόψετε με κάποιον αυτός είναι ο τέλειος μήνας να το κάνετε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε κάποιο κύκλο ή ξεκινήστε δίαιτα στις 8 και 20 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 11 και 23 Μαΐου.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL