Καλάθι

Ο Μήνας του Ξύλινου Φιδιού

Το Ξύλινο Φίδι είναι ένας πύρινος ανθός πάνω σε ένα κλαδάκι, ένα ροζ μπουμπούκι σαν φλογίτσα που ετοιμάζεται να βγάλει καρπό και αν και το Φίδι ανήκει στο στοιχείο της φωτιάς δεν φοβάται το νερό που σβήνει τη φωτιά, γιατί τη θέλει τη βροχή για να καρποφορήσει, ούτε το μέταλλο το φοβάται και τα κλαδέματα, γιατί το φίδι ανήκει στο τρίγωνο του μετάλλου, γι’ αυτό όσοι έχουν στον χάρτη τους αυτόν τον πυλώνα στο έτος, στον μήνα, στη μέρα ή στην ώρα γέννησης θεωρούνται άτρωτοι, αφού ακόμα και ο εχθρός είναι φίλος και βοηθάει στην εξέλιξη, είναι άτομα όμορφα που έλκουν την προσοχή των άλλων και πολύ ευέλικτα, όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίσουν τις ξεπερνάνε και προχωράνε, είναι καλοί στη διαφήμιση, στο marketing, στις επικοινωνίες και γενικά στο να προπονούν άλλους και να τους αναδείξουν, συχνά γίνονται γυμναστές ή διαιτολόγοι αφού είναι οι ιδανικοί άνθρωποι για να προβάλουν μέσα από τις δυσκολίες την ομορφιά.

Εμμένουν στη θέση τους τόσο επίμονα που αν και είναι ευέλικτοι στις κινήσεις σπάνια ταξιδεύουν, προτιμούν να βρίσκουν λύσεις από το χώρο τους, οι μετακινήσεις τους κουράζουν, καθώς τα δέντρα δεν μετακινούνται. Διαθέτουν τεράστια υπομονή και αντοχή καθώς ξέρουν πως το καλό πράγμα αργεί να έρθει, τα χαρακτηριστικά αυτά θα έχει και ο μήνας. Θα είναι ο τέλειος μήνας για γυμναστική και δίαιτα, για ανανέωση και ανακαίνιση και κυρίως για υπομονή, τα στοιχεία του μήνα βρίσκονται σε καλή ροή και η ανυπομονησία τώρα μπορεί να βλάψει την εξέλιξη.

Το I-Ching του μήνα είναι το 5 της «Αναμονή» και προειδοποιεί πως η επιτυχία έρχεται, απαιτείται υπομονή μέχρι την κατάλληλη στιγμή.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Νέες γνωριμίες και επαφές θα σας χαρίσουν γνώσεις και εμπειρίες όμως χρειάζεται να είστε πάντα ευγενικοί και καλότροποι. Γιατί η απότομη συμπεριφορά μπορεί να φέρει προβλήματα. Τα οικονομικά σας ευνοούνται περισσότερο από όλους τους τομείς, κάντε κάποιο επαγγελματικό ξεκίνημα ή δημόσιες σχέσεις, επίσης θα έχετε άστρο έμπνευσης και καλής γραφής αυτόν τον μήνα, δώστε εξετάσεις και γράψτε κείμενα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικά πράγματα στις 12 και 24 του μήνα, αποφύγετε όμως να κόψετε επαφές στις 5, 17 και 29 Μάιου.

ΒΟΔΙ

Το Φίδι του μήνα είναι φίλος σας και θα σας φέρει ευκαιρίες για επέκταση, προσέχετε μόνο τη διατροφή σας γιατί θα υπάρχει η τάση και τα κιλά να αυξηθούν, επίσης προσέχετε την υγεία σας γιατί και το άστρο ασθένειας θα περάσεις από τις μοίρες σας αποφύγετε κλειστούς χώρους και ρεύματα, ενώ φροντίστε να ξεκουράζεστε. Τα οικονομικά σας μπορούν τώρα να αυξηθούν αν κάνετε κινήσεις που θα φέρουν μόνιμα έσοδα και όχι ευκαιριακά. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ολοκληρώστε κάτι στις 11 και 23 Μάιου αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Μήνας συγκομιδής θα είναι για εσάς ο μήνας και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να λάβετε από εργασίες που έχετε ήδη κάνει ή που έχετε καταβάλει πολύ ενέργεια, ενώ δεν είναι καλή εποχή για νέα ξεκινήματα, αλλά για απολαβές, επιπλέον θα υπάρχει μια τάση να αυξήσετε και εσείς το βάρος σας όπως και τα υπάρχοντα σας, προσέχετε διατροφή αλλά ασχοληθείτε με αποδοχές κληρονομιάς και αγορά ακινήτου. Στις επαφές προσέχετε να μην γκρινιάζετε υπερβολικά. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι 10 και 22 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 7, 19 και 31 Μαΐου.

ΛΑΓΟΣ

Ο μήνας για σας θα είναι και μήνας ανοίγματος και ότι υποθέσεις θα ανοίξετε θα κρατήσουν όποτε ασχοληθείτε με θετικά πράγματα. αποφύγετε τσακωμούς και δύσκολες συζητήσεις και ρίξτε την ένταση, η επίθεση τώρα θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα και δεν είναι τώρα η κατάλληλη εποχή για να λύσετε διαφορές. Επαγγελματικά ο μήνας φέρνει άνοδο και προαγωγές αρκεί να μην είστε υπερβολικά αυστηροί με συνεργάτες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται στις 9 και 21 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται στις 8 και 20 Μαΐου.

ΔΡΑΚΟΣ

Ο μήνας ευνοεί τα κλεισίματα υποθέσεων και τους συμβιβασμούς, λύστε τώρα εκκρεμότητες και υποθέσεις που εκκρεμούν, αποφύγετε όμως να αφήσετε τώρα καινούργιες εκκρεμότητες. Επίσης οι αναβολές δεν σας ευνοούν, ότι ολοκληρωθεί τώρα δεν θα σας ξανά απασχολήσει. Λάμψη θα σας φέρει ο μήνας και θα αρέσετε, ανανεώστε την εμφάνιση σας, τυπώστε κάρτες, διαφημιστείτε, τα κέρδη έρχονται από την προβολή σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τακτοποιήστε θέματα στις 8 και 20 Μαΐου, αποφύγετε σημαντικές προσεγγίσεις και να ανοίξετε υποθέσεις στις 9 και 21 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Μήνας δημιουργίας για εσάς θα είναι το Φίδι και το άστρο καλλιτεχνίας θα βρίσκετε στις μοίρες σας. Φανερώστε τα ταλέντα σας, ξεκινήστε κάποιο χόμπι. Αυτόν τον μήνα θα έλκετε πολύ τους άλλους και μπορείτε να κάνετε νέες φιλίες και γνωριμίες ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. κέρδη σας φέρνει ο μήνας και πρέπει τώρα να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες και να βάλετε μπρος νέα επαγγελματικά σχέδια. Αποφύγετε όμως να κάνετε σχόλια εις βάρος τρίτων γιατί έτσι θα έλξετε δυσφήμιση. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 7, 19 και 31, συγκρατηθείτε στις 10 και 22 Μαΐου.

ΑΛΟΓΟ

Ο μήνας Μάιος θα είναι μήνας ξεκαθαρίσματος και μπορείτε τώρα να ασχοληθείτε με γενική καθαριότητα, να πετάξτε πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε και γενικά να απαλλαγείτε από καταστάσεις που δεν σας ωφελούν, αλλά μόνο σας ταλαιπωρούν. Το άστρο τσακωμών και έντασης θα περάσει από τη μοίρες σας και χρειάζεται να προσέχετε λίγο την συμπεριφορά σας, προσέχετε και για μικροατυχήματα και όταν χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκαθαρίστε τη θέση σας στις 6, 18 και 30 Μαΐου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 11 και 23 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ Το Φίδι του μήνα είναι φωτιά και μπορεί να φαίνεται πως σας ενισχύει όμως δεν είναι φίλος σας και σας κρύβει παγίδες επίσης το άστρο ανατροπών και δυσκολιών θα βρίσκεται στις μοίρες οπότε αποφύγετε τώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε αλλαγές, ωστόσο το άστρο εκπλήρωσης μπορεί να σας φέρει κάποια ευχάριστα νέα, ο μήνας ευνοεί τη χαλάρωση, διασκεδάστε με φίλους και αποφύγετε δυσάρεστες επαφές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 5, 17 και 29 Μαΐου, αποφύγετε όμως να σκαλίσετε καταστάσεις στις 12 και 24 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Το φίδι του μήνα είναι ο καλύτερος σας φίλος και θα σας φέρει στήριξη, καινούργιες φιλίες και καλές λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, όμως ένα δύσκολο άστρο που βάζει φραγές θα σας επισκεφτεί και θα σας φέρει καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδια σας. Οι συνεργασίες σας θα είναι καλές και τώρα είναι η εποχή για να αναθέσετε δουλειές σε όλους ειδικά σε τομείς που δεν γνωρίζετε καλά. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέες επαφές στις 4, 16 και 28 του μήνα, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις στις 1, 13 και 25 Μαΐου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Μήνας τακτοποίησης θα είναι για εσάς και καλής επικοινωνίας, οπότε πείτε όσα θέλετε καιρό να πείτε και ρυθμίστε τα ζητήματα σας. Αποκαλύψεις φέρνει επίσης ο μήνας και πολλές πληροφορίες, ασχοληθείτε με ίντερνετ, αλλάξτε κινητό ή αγοράστε καινούργιο υπολογιστή για να έχουν οι συσκευές σας πάντα αυτά τα καλά άστρα που σας φέρνει ο μήνας. Φίλοι από τα παλιά επιστρέφουν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας απασχολούν στις 3, 15 και 27 Μαΐου, μην αφήσετε κάτι στη μέση στις 2, 14 και 26 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Το άστρο χαρούμενων γεγονότων θα σας επισκεφτεί και θα σας φέρει χαρά και επιτυχίες. Ο μήνας Φιδιού επιπλέον είναι πάντα για τα Σκυλιά μήνας ελέγχου και το καλύτερο που μπορείτε τώρα να κάνετε είναι να ελέγξετε όλες τις λεπτομέρειες που συχνά σας ξεφεύγουν, είναι η καλύτερη περίοδος για να οργανωθείτε και να προετοιμάσετε τις επόμενες κινήσεις σας που όμως καλό είναι να μην τις καθυστερήσετε, αλλά προς το τέλος του μήνα να τις τολμήσετε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξτε συναντήσεις και εξόδους στις 2, 14 και 26 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 3, 15 και 27 Μαΐου.

ΧΟΙΡΟΣ

Ο μήνας του φιδιού είναι μήνας σύγκρουσης για εσάς και θα πρέπει να αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, ταξίδια και αγορά αυτοκινήτου. Ασχοληθείτε με διάβασμα ή ξεκινήσετε δίαιτα ή κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, γενικά ο μήνας ευνοεί θέματα ομορφιάς, αποφύγετε όμως σοβαρές συζητήσεις γιατί μπορεί να τσακωθείτε και να χάσετε το δίκιο σας. Αν όμως θέλετε να ξεκόψετε με κάποιον αυτός είναι ο τέλειος μήνας να το κάνετε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε κάποιο κύκλο ή ξεκινήστε δίαιτα στις 1, 13 και 25 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 4, 16 και 28 Μαΐου.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία

Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *