Καλάθι

Το Μεταλλικό Άλογο είναι Μέταλλο με Φωτιά και μοιάζει με μια μεγάλη καμπάνα που κάνει εκκωφαντικό θόρυβο, ειδοποιεί, καλεί και ηχεί ως πολύ μακριά. Πάντα τα Άλογα φέρνουν αποκαλύψεις και ειδήσεις, αφού το παλάτι τους είναι αυτό της φήμης, το Μεταλλικό όμως Άλογο κάνει ακόμα περισσότερο θόρυβο, θα μπορούσε να παρομοιαστεί και με έναν ντελάλη που φωνάζει τις ειδήσεις με ντουντούκα.     

   Γι’ αυτό τα άτομα που έχουν γεννηθεί ώρα, ημέρα, μήνα ή έτος Μεταλλικού Αλόγου διαδίδουν πληροφορίες, τους αρέσουν τα κουτσομπολιά όμως έχουν και πολλές γνώσεις ακόμα και έμφυτες, χωρίς να τις έχουν αποκτήσει κάπου, ξέρουν πράγματα που δεν ξέρουν που τα έμαθαν. Είναι τα άτομα που όπου πάνε παροτρύνουν τους άλλους , προτείνουν επιχειρήσεις, άτομα και ότι χρειάζεσαι ξέρουν που θα το βρεις.

Όμως δεν έχουν άστρο Πλούτου καθώς το Μέταλλο βγάζει χρήματα από το Ξύλο που το κόβει και εκτός από το ότι δεν έχουν Ξύλο ακόμα και αν εμφανιστεί στον η πολύ ισχυρή Φωτιά του Αλόγου το καίει με αποτέλεσμα να αλλάζουν συνέχεια προορισμό, να πηγαίνουν από τη μια σχολή στην άλλη και να αλλάζουν συνέχεια δουλειά. Ανοίγουν και κλείνουν μαγαζιά, ενώ δεν αποκτούν εύκολα επαγγελματική ταυτότητα και παρατάνε κάτι που έχουν επενδύσει σε αυτό χωρίς να έχουν την υπομονή να αποδώσει.

Αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχει και ο μήνας που θα είναι πολύ καλός για διαφήμιση αφού τώρα η πληροφορία θα διαδίδεται εύκολα, αλλά τα κέρδη θα έρθουν αργότερα αν και εφόσον δεν εγκαταλειφθεί η προσπάθεια.

.

Το I-Ching του μήνα είναι το 32 που ονομάζεται «Αντοχή» και λέει πως μετά τη βροχή βγαίνει ο ήλιος, με επιμονή όλα θα στρώσουν, αλλά είναι σημαντικό τώρα να μην το βάλετε κάτω γιατί έρχεται κάτι καλό.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Σύγκρουση σας φέρνει ο μήνας με το Άλογο να βρίσκεται απέναντι σας και δεν φτάνει αυτό αλλά θα έχετε και το άστρο αρχηγού επάνω σας που θα σας κάνει οξύθυμους και να χάνετε εύκολα την υπομονή σας, όμως αν τα εκμεταλλευτείτε αυτά τα άστρα μπορείτε να διαπρέψετε αλλάζοντας συνήθειες και βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Ο μήνας σας φέρνει και αναγνώριση και στις γυναίκες σύντροφο και Γάμο. Κάντε επαγγελματικά βήματα χωρίς όμως να ρισκάρετε σε τομείς που δεν γνωρίζεται. Αποφύγετέ αγορά αυτοκινήτου και ταξίδια.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε δίαιταστις 6, 18 ή 30 του μήνα, αποφύγετε όμως συζητήσεις στις 11 και 23 Ιουνίου.

ΒΟΔΙ

Καλές επαφές σας φέρνει ο μήνας και φίλους που έχετε χρόνια να δείτε, κάντε τώρα δημόσιες σχέσεις, ξεκινήστε σπουδές και ταξιδέψτε ακόμα και σε κοντινούς προορισμούς. Όσα πιο πολλά άγνωστα μέρη επισκεφτείτε τόσο πιο πολλές ευκαιρίες θα σας έρθουν, οι καινούργιες εμπειρίες τώρα φέρνουν ανάπτυξη ακόμα και αν πρόκειται για εστιατόριο που δεν έχετε ξανά πάει ή κατάστημα που δεν έχετε ξανά ψωνίσει. Εύνοια θα έχετε και στον αισθηματικό τομέα και μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτή την εύνοια με κάποια εκδρομή  έστω ολοήμερη.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές και συναντήσεις στις 5, 17 και 29 Ιουνίου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 12 και 24 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Το Άλογο είναι στο δικό σας τρίγωνο και σας φέρνει στήριξη και δημιουργικότητα, όπως και πολύ καλές δημόσιες σχέσεις και σημαντικές γνωριμίες. Κάντε επαφές και επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλάξτε κινητό ή ανανεώστε συμβόλαια τώρα που θα έχετε εύνοια σε θέματα σπουδών, καριέρας και στις επικοινωνίες. Εύνοια θα έχετε και στα ταξίδια, επισκεφτείτε φίλους κάντε επαφές, επικοινωνήστε με άτομα που ζουν στο εξωτερικό ή ξεκινήστε κάποια ηλεκτρονική σελίδα. Ανανεώστε συμβόλαια.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι4, 16 και 28 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 1, 13 και 25 Ιουνίου.

\

ΛΑΓΟΣ
Το Άλογο του μήνα είναι φίλος σας καλός και σας φέρνει δημιουργικότητα και επιπλέον το άστρο που φέρνει καλές εξελίξεις στις σχέσεις και στα οικογενειακά ζητήματα θα βρίσκεται στις μοίρες σας. Λύστε τώρα παρεξηγήσεις και βρείτε τα με αγαπημένα σας πρόσωπα που έχετε απομακρυνθεί εάν και εφόσον το επιθυμείτε φυσικά γιατί τώρα μπορούν να γίνουν οι κατάλληλες διευκρινίσεις και να δοθούν απαντήσεις. Το άστρο που φέρνει γνώσεις και αποκαλύψεις θα είναι και αυτό σε εσάς και εύκολα τώρα θα βρίσκεται λύσεις.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: ζητήστε για να λάβετε στις 3, 15 και 27 του μήνα, αλλά αποφύγετέ συζητήσεις στις 2, 14 και 26 Ιουνίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Μήνας ανοίγματος για εσάς, αλλά και επιτυχίας αφού το καλύτερο άστρο που φέρνει χαρούμενα γεγονότα, υλοποίηση και υγεία θα βρίσκεται στο Δράκο, επιπλέον το Άλογο σας ενισχύει και σας κάνει να τραβάτε τα βλέμματα επάνω σας, ασχοληθείτε τώρα με θέματα ομορφιάς, ανανεώστε τη ντουλάπα σας αγοράστε καινούργια παπούτσια  που θα πυροδοτήσουν αυτό το καλό άστρο για όσο τα φοράτε.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αλλαγές στο χώρο σας στις 2, 14 και 26 Ιουνίου, αποφύγετε αγορές στις 3, 15 και 27 του μήνα.

ΦΙΔΙ  

Ανταγωνισμό και πάθος σας φέρνει ο μήνας, με υπερβολικό το στοιχείο της φωτιάς να σας κάνει ανυπόμονους, όμως ο μήνας θέλει υπομονή και επιμονή, προσέχετε μην πάθετε με κάτι εμμονή  ή μην το παρακάνετε σε κάτι γιατί το άστρο που φέρνει υπερβολές θα σας ενοχλεί αυτόν τον μήνα, αν όμως ασχοληθείτε με κάτι κερδοφόρο μπορεί να σας φέρει μεγάλα κέρδη, γενικά προσέξτε που θα διοχετεύσετε τώρα την ενέργεια σας γιατί μπορεί να πετύχετε τώρα το ακατόρθωτο, κάτι θα σας σπρώχνει προς τη νίκη και αν ξαφνικά δείτε να βγάζετε τη μία πίστα μετά την άλλη σε κάποιο παιχνίδι που παίζεται, αυτό να σας υποψιάσει, γιατί θα μπορούσατε να ήσασταν νικητής σε κάτι άλλο.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 1, 13 και 25, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 4, 16 και 28 Ιουνίου.

ΑΛΟΓΟ

Το Άλογο με το Άλογο δεν ταιριάζει και όταν συναντούνε 2 Άλογα είναι σαν δύο πύρινοι θερμοκέφαλοι αρχηγοί να μαλώνουν και αυτό δημιουργεί χάσιμο σκοπού και σπατάλη ενέργειας χωρίς λόγο, αυτό θέλει ο μήνας να προσέξετε και να μην είστε οξύθυμοι με το παρά μικρό, επίσης το πιο δύσκολο άστρο θα βρίσκεται στο Άλογο και θα σας φέρνει εμπόδια και ανατροπές, καλύτερα τώρα να κάτσετε σπίτι, να διαβάζετε και να μελετάτε, αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα, επεκτάσεις και αφήστε σημαντικές συζητήσεις για τον άλλον μήνα.


Ευνοϊκές ημερομηνίες: πετάξτε πράγματα ή αγοράστε βιβλία  στις 12 και 24 Ιουνίου, αλλά αποφύγετε σημαντικά ραντεβού στις 5, 17 και 29 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Το Άλογο του μήνα είναι ο καλύτερος σας φίλος και θα ενισχύσει πολύ τα σχέδια σας, επίσης θα αναδείξει τα ταλέντα σας οπότε κάντε τώρα προβολή, όμως μην μιλήσετε άσχημα για κανέναν γιατί και το άστρο κουτσομπολιού θα είναι στις μοίρες σας και δεν χρειάζεται να το ενεργοποιήσετε. Αλλάξτε τώρα κινητό ή ανανεώστε συμβόλαια. Ο μήνας ευνοεί και τα ταξίδια όπως και γενικά τις επικοινωνίες και τις επαφές. Επιδιώξτε συναντήσεις και νέες συνεργασίες.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 11 και 23 Ιουνίου, αποφύγετε όμως να ρισκάρετε στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Τύχη στα αισθηματικά σας φέρνει ο μήνας αλλά φέρνει και πλάνες οπότε χρειάζεται προσοχή, προσπαθήστε να παίρνετε αποφάσεις με βάσει τη λογική και μην ωραιοποιείτε τα πράγματα, οι δικαιολογίες  τώρα μπορεί να σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Προσέχετε τη τσάντα και τα προσωπικά σας είδη όταν είστε έξω γιατί το άστρο κλοπής θα βρίσκεται στις μοίρες σας. Επίσης ο μήνας φέρνει λόγια και καλύτερα τώρα να κάνετε διαφήμιση και αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε για κάποιον μην τον σχολιάζεται καθόλου.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οργανώστε κάποιο τραπέζι στις 10 και 22 του μήνα, αλλά αποφύγετε να αφήσετε εκκρεμότητες στις 7 και 19 Ιουνίου.

.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Αλλαγές σας φέρνει ο μήνας, αλλά και γκρίνια και αν δεν προσέξετε μπορεί τώρα να απομακρύνεται άτομα από κοντά σας, προσέξτε τους τρόπους σας και χαμηλώστε τους τόνους, το Άλογο θα σας φέρει νέες γνωριμίες που μπορεί όμως να σας βάλουν σε μπελάδες. ανανεώστε το χώρο σας, πετάξτε πράγματα που δεν χρειάζεστε και κάντε κινήσεις που θα φέρουν ευχάριστες αλλαγές. προσέχετε και για μικροατυχήματα γιατί το άστρο τραυματισμών θα είναι στο Πετεινό.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε συναντήσεις στις 9 και 21 Ιουνίου, αποφύγετε διαφωνίες στις 8 και 20 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Το Άλογο ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και έρχεται για να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε σχέδια και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Όμως το άστρο που φέρνει κούραση και εξασθένιση θα βρίσκεται στις μοίρες σας και θέλει να τρέφεστε σωστά, να κοιμάστε αρκετά και να προσέχετε να μην κρυώσετε ή εκτεθείτε σε ιούς. Ο μήνας ευνοεί πολύ τις σχέσεις και το Γάμο. Επίσης ευνοεί την αποταμίευση, ανοίξτε καινούργιο λογαριασμό ή  κάντε κάποια ασφάλεια.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ρυθμίσεις στις 8 και 20 του μήνα, αποφύγετε νέα ανοίγματα και να αφήσετε εκκρεμότητες στις 9 και 21 Ιουνίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Το Άλογο του μήνα σας φέρνει κέρδη, αλλά τα άστρα που θα βρίσκονται στις μοίρες σας φέρνουν και κόπωση και δεν είναι τώρα η κατάλληλη εποχή για αναβολές. Προέχετε την υγεία σας, αλλά κάντε και κινήσεις που θα αυξήσουν τα οικονομικά σας. Τον έλεγχο ευνοεί ο μήνας και είναι η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσετε αποταμίευση, να μειώσετε κάποιο πάγιο έξοδο και να κάνετε ρυθμίσεις. Προσέχετε τη διατροφή σας γιατί και το άστρο που αυξάνει τα κιλά θα βρίσκεται στο Χοίρο.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αγορές στις 7 και 19 του μήνα, αποφύγετε να  αναλάβετε καινούργιες υποχρεώσεις στις 10 και 22 Ιουνίου.

Master Feng Shui Κινεζική Αστρολογίας

Κόντε Μαρία

www.fengshuiroad.com


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL