Καλάθι

Ο Μήνας του Γήινου Αλόγου

Το Γήινο Άλογο είναι Γήινη Φωτιά και συμβολίζει το ενεργό ηφαίστειο που αχνίζει, τον καπνό που βγαίνει από το βουνό χωρίς όμως να υπάρχει πυρκαγιά, αλλά μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκραγεί.

Τα άτομα που έχουν Γήινο Άλογο στο χάρτη τους, στην ημέρα, ώρα, μήνα ή στο έτος γέννησης παλεύουν με τον εαυτό τους σιωπηλά, το πνεύμα τους δίνει συνέχεια μάχη με το εγώ, δείχνουν ήρεμοι, αλλά μέσα τους βράζουν, μπορεί όμως να μην εκραγούν ποτέ και να μην δείξουν ποτέ τις ανησυχίες τους στους άλλους, αν όμως βγουν εκτός ορίων θα διαλύσουν τα πάντα, την εικόνα τους, τις σχέσεις τους, τις επαφές.

Χρειάζονται να έχουν στον χάρτη τους αρκετό νερό για να είναι ευτυχισμένοι, που είναι όμως το στοιχείο που σβήνει τη φωτιά του Αλόγου, χρειάζονται δηλαδή αυτό που τους εξαντλεί και αυτό τους κάνει μίζερους, αδύνατους, συχνά πάσχουν από ανορεξία ή δεν τους ευχαριστεί τίποτα. Όμως έχουν άστρο πλούτου και μπορούν να κερδίζουν χρήματα πολύ πιο εύκολα από άλλους, τους αρέσουν οι αλλαγές και οι διαρκής άνοδος, έχουν πάντα βοηθούς, είναι πολύ δυνατοί και επιμελή, είναι σαν τη φωτιά που ζεσταίνει το νερό σε ένα καζάνι και κάνει το νερό να καίει, επιβάλλονται δηλαδή στο στοιχείο που τους καταστρέφει και το κάνουν να δρα με τα δικά τους χαρακτηριστικά. Είναι χειριστικοί, υπεύθυνοι, βάζουν υψηλούς στόχους και τους πετυχαίνουν.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα ευνοήσει ο μήνας, οπότε θέστε κάποιον υψηλό στόχο, αλλά μην μιλήσετε για αυτόν, δουλέψτε τον σιωπηλά. Ο μήνας ευνοεί πολύ τα ταξίδια, το αδυνάτισμα και την άνοδο στα επαγγελματικά.

Το I-Ching του μήνα είναι το 50 που ονομάζεται «Καζάνι» και προειδοποιεί πως είναι καλύτερα να μην μιλάμε πριν πράξουμε για να αποφύγουμε τις αποδοκιμασίες, η γνώμη των άλλων μπορεί να μας αποθαρρύνει, επίσης οι καλές ιδέες αντιγράφονται γρήγορα, γι’ αυτό χρειάζεται πρώτα να τις ολοκληρώνουμε και μετά να τις διαφημίζουμε.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ Σύγκρουση σας φέρνει ο μήνας και πάθος και ο συνδυασμός αυτός μπορεί να σας κάνει να χάνετε εύκολα το μέτρο. Ωστόσο το άστρο επιτυχίας θα σας επισκεφτεί και το καλύτερο που μπορείτε τώρα να κάνετε είναι να συγκρουστείτε με κάποιο ελάττωμα σας και να προσπαθήσετε να το διορθώσετε. Ο μήνας ευνοεί πολύ και θέματα ομορφιάς όπως και το ξεκίνημα δίαιτας ή γυμναστική. Ασχοληθείτε με την εικόνα σας και τη συμπεριφορά σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε δίαιτα στις 12 ή 24 του μήνα, αποφύγετε όμως συζητήσεις στις 5, 17 και 29 Ιουνίου.

ΒΟΔΙ Αποκαλύψεις σας φέρνει ο μήνας και καλές επικοινωνίες, αλλά θέλει προσοχή, γιατί μπορεί τώρα να ακούσετε και πράγματα που δεν θα σας αρέσουν και καλό είναι πριν δράσετε να μελετήσετε τις κινήσεις σας μιας και το Άλογο του μήνα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του φίλου σας του Προβάτου, οπότε μπορεί και κάποιος να προσπαθήσει να σας εμπλέξει σε ξένες υποθέσεις. Προσέχετε και τα προσωπικά σας αντικείμενα γιατί το άστρο κλοπής θα βρίσκεται στις μοίρες σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές και συναντήσεις στις 11 και 23 Ιουνίου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ Το άλογο είναι στο δικό σας τρίγωνο και σας φέρνει στήριξη και δημιουργικότητα. Κάντε επαφές και επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλάξτε κινητό ή ανανεώστε συμβόλαια τώρα που θα έχετε εύνοια σε θέματα σπουδών, καριέρας και στις επικοινωνίες. Εύνοια θα έχετε και στα ταξίδια, επισκεφτείτε φίλους κάντε επαφές. Προσέχετε μόνο τι λέτε και που γιατί και το άστρο που φέρνει λόγια θα βρίσκετε στη Τίγρη αυτόν τον μήνα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι 10 και 22 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 7 και 19 Ιουνίου.

ΛΑΓΟΣ Και άστρο συγκομιδής θα έχετε αυτόν τον μήνα και άστρο αποταμίευσης, ξεκινήστε να βάζετε κάτι στην άκρη έστω συμβολικό για να ενεργοποιηθεί το άστρο και ορίστε κάποιο στόχο αγοράς όπως ένα καινούργιο αυτοκίνητο ή κάποια αλλαγή στο σπίτι. Προσέχετε όμως την υγεία σας γιατί θα φιλοξενείτε και το άστρο ασθένειας που όμως είναι το ίδιο άστρο που φέρνει καλά αισθηματικά και δυναμώνει τις σχέσεις. Αλλά επειδή γενικά είναι να λάβετε αυτόν τον μήνα κάντε κινήσεις που να δείχνουν τι επιθυμείτε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ζητήστε για να λάβετε στις 9 και 21 του μήνα, αλλά αποφύγετέ συζητήσεις στις 8 και 20 Ιουνίου.

ΔΡΑΚΟΣ Μήνας ανοίγματος για εσάς, αλλά και αλλαγών αφού τα άστρα που θα φιλοξενεί το παλάτι του Δράκου θα είναι της ανατροπής και της αλλαγής πορείας. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για μετακόμιση, μετάθεση, ή για να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ξεκίνημα. Προσέχετε όμως την ένταση και την απότομη συμπεριφορά γιατί και το άστρο τσακωμών θα είναι κοντά σας. Κάντε ευχάριστα πράγματα για να έρθουν ευχάριστες αλλαγές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αλλαγές στο χώρο σας στις 8 και 20 Ιουνίου, αποφύγετε αγορές στις 9 και 21 του μήνα.

ΦΙΔΙ Ανταγωνισμό και ένταση σας φέρνει ο μήνας, αλλά αν οργανωθείτε μπορείτε να βγείτε μπροστά και να επωφεληθείτε, αλλά θέλει σχέδιο και υπομονή. Προσέχετε και για μικροατυχήματα ειδικά όταν χειρίζεστε εργαλεία που κόβουν. Ο μήνας ευνοεί το κλείσιμο υποθέσεων τις ρυθμίσεις και το λύσιμο εκκρεμοτήτων, αν όμως τώρα ανοίξετε υποθέσεις δεν θα κλείνουν εύκολα, οπότε αποφύγετε τώρα να πάρετε δάνειο, ή να βάλετε νέες υποχρεώσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 7 και 19, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 10 και 22 Ιουνίου.

ΑΛΟΓΟ Ο μήνας θα σας φέρει τάση για δημιουργία και νέα ξεκινήματα και θα έχετε και ένα από τα πιο ευνοϊκά άστρα στις μοίρες σας, το άστρο που φέρνει Σοφές κινήσεις, Αφθονία και Υγεία. Ασχοληθείτε με τη φήμη σας, μοιράστε κάρτες, ξεκινήστε κάτι στο internet, κάντε επαγγελματικό ξεκίνημα. Εύνοια θα έχετε και στα αισθηματικά σας και θα βλέπετε τα πράγματα ακριβώς όπως πραγματικά είναι χωρίς ωραιοποιήσεις και ουτοπίες και αυτό θα φέρει σταθερότητα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 6, 18 και 30 Ιουνίου, αλλά αποφύγετε σημαντικά ραντεβού στις 11 και 23 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ 1 Ευκαιρίες και ξεκαθαρίσματα φέρνει ο μήνας και νέες γνωριμίες. Το Άλογο του μήνα είναι ο καλύτερος σας φίλος και θα ενισχύσει πολύ τα σχέδια σας. Τολμήστε νέες επαγγελματικές συνεργασίες και οικονομικά ανοίγματα. Ότι ξεκινήσει τώρα θα κρατήσει. Ασχοληθείτε και με σπουδές, το διάβασμα τώρα φέρνει καλές πληροφορίες και αναβαθμίζει τις δυνατότητες σας, αλλάξτε κινητό, τώρα που το άστρο καλών επικοινωνιών θα είναι επάνω σας, ταξιδέψτε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 5, 17 και 29 Ιουνίου, αποφύγετε όμως να ρισκάρετε στις 12 και 24 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ Το Άλογο του μήνα είναι του Πίθηκου το άστρο που λέγετε ανθός αγάπης και ανοίγει θέματα αισθηματικά, επιπλέον το άστρο γνωριμιών θα βρίσκεται στις μοίρες σας όπως και το άστρο εκπλήρωσης. Ο μήνας ευνοεί το Γάμο όπως και τις καλές συμφωνίες και τα καλά συμβόλαια. Τώρα είναι η καλύτερη εποχή για προσεγγίσεις και για οικογενειακές συγκεντρώσεις. Επιπλέον άλλο ένα καλό άστρο θα σας φέρνει ευκαιρίες αρκεί να έχετε το νου σας και να μην αφήσετε αυτόν τον μήνα να πάει χαμένος. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οργανώστε κάποιο τραπέζι στις 4, 16 και 28 του μήνα, αλλά αποφύγετε να αφήσετε εκκρεμότητες στις 1, 13 και 25 Ιουνίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ Άνοδο στα επαγγελματικά σας φέρνει ο μήνας και αναγνώριση, όμως χρειάζεται να κοπιάσετε αρκετά και να είστε υπεύθυνοι, όσο πιο πολύ εργαστείτε τώρα τόσο πιο πολύ θα αναγνωριστείτε. Χρειάζεται να αναλάβετε και ευθύνες αλλιώς δεν θα υπάρξει πρόοδος. Ο μήνας ευνοεί πολύ και τα ταξίδια όπως και τις αισθηματικές σχέσεις, ειδικά στις γυναίκες αφού το άστρο του ισχυρού άντρα θα σας επισκεφτεί. Αν είστε ήδη παντρεμένοι το άστρο αυτό μπορεί να φέρει ισχυρή συνεργασία. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε συναντήσεις στις 3, 15 και 27 Ιουνίου, αποφύγετε διαφωνίες στις 2, 14 και 26 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ Το Άλογο ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και έρχεται για να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε σχέδια και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Όμως το πιο δύσκολο άστρο θα σας φέρει κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να μελετήσετε πολύ τις υποθέσεις σας και να κάνετε πολύ οργανωμένες κινήσεις. Αποφύγετε να αναβάλετε ραντεβού και να αφήσετε πράγματα στη μέση. Γιατί ότι δεν θα ολοκληρωθεί τώρα μπορεί να μην ολοκληρωθεί ποτέ. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ρυθμίσεις στις 2, 14 και 26 του μήνα, αποφύγετε νέα ανοίγματα και να αφήσετε εκκρεμότητες στις 3, 15 και 27 Ιουνίου.

ΧΟΙΡΟΣ Ξεκούραση θέλει ο μήνας και μελέτη. Το Άλογο του μήνα σας φέρνει κέρδη αλλά τα άστρα που θα βρίσκονται στις μοίρες σας θέλουν να αποκαλύψουν τις αδυναμίες σας. Τον έλεγχο ευνοεί ο μήνας και είναι η καλύτερη εποχή για να ξεκινήστε δίαιτα, γυμναστήριο και να φτιάξετε καινούργια προγράμματα ή να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες που κρατάνε πίσω τα σχέδια σας. Αγοράστε βιβλία και αυξήστε τις γνώσεις σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αγορές στις 1, 13 και 25 του μήνα, αποφύγετε να αναλάβετε καινούργιες υποχρεώσεις στις 4, 16 και 28 Ιουνίου.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL