Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο 

Ο Μήνας του Πύρινου Αλόγου

Το Πύρινο Άλογο είναι από τους 60 συνολικά ζωδιακούς πυλώνες ο πιο φωτεινός καθώς είναι πύρινος και το Άλογο είναι ο αρχηγός της Φωτιάς, συμβολίζει τον Ήλιο όταν βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο του, όταν πιάνει την πιο υψηλή θερμοκρασία που μπορεί μέχρι και φωτιά να ανάψει στα ξερόχορτα, φέρνει καύσωνα και εκείνες τις στιγμές που δεν μπορείς να πιάσεις κάτι γιατί καίει από τη ζέστη.

Το Πύρινο Άλογο είναι τόσο φωτεινό που σε τυφλώνει, όσοι έχουν αυτόν τον πυλώνα στο χάρτη τους, στο έτος, μήνα, μέρα ή ώρα γέννησης έχουν άστρο σαγήνης, είναι εκείνοι οι πωλητές που μπορούν να πουλήσουν ακόμα και άμμο στη Σαχάρα, πείθουν τους άλλους γιατί κανείς δεν μπορεί να τους αμφισβητήσει, είναι πολύ ελκυστικά άτομα, αλλά συχνά σε καίνε γιατί δύσκολα ενδίδουν οι ίδιοι στον άλλων τα αιτήματα και γίνονται άφταστος στόχος και το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι προκαλούν ανατροπές, είναι απρόβλεπτοι όπως είναι η φωτιά, έχουν πολύ δυνατό χαρακτήρα, δεν το βάζουν κάτω και ξέρουν να επιβάλουν τα θέλω τους μέσα από την αλήθεια και το δίκαιο. Προκαλούν και δεν περνάνε ποτέ απαρατήρητοι, τους αρέσει η ακριβή ζωή, να φοράνε φίρμες, να οδηγούν εντυπωσιακά αυτοκίνητα, όμως μερικές φορές ξεφεύγουν ειδικά αν δεν έχουν αρκετό νερό στο χάρτη τους για να τους συγκρατήσει και αποκτούν έπαρση και πάθος με τον εαυτό τους.

Αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχει ο μήνας και αρκετά μεγεθυμένα γιατί η Τίγρης της χρονιάς είναι ο στρατιώτης του Αλόγου, ανήκουν στο ίδιο τρίγωνο της φωτιάς και θα υπάρχει αρμονία μεταξύ τους, αυτό δείχνει ότι η έπαρση θα είναι τόσο μεγάλη που τελικά θα φανερώνεται η αλήθεια, τα λάθη και οι πραγματικές προθέσεις, ο μήνας ευνοεί τις αποκαλύψεις, τη διαφήμιση και την αναγνώριση. 

Επίσης το άστρο ασθένειας θα βρίσκεται στο Άλογο αυτόν τον μήνα και η υγεία θέλει προσοχή. Η ασθένεια του Αλόγου είναι η τρέλα και ότι σχετίζεται με τη φήμη όπως κορώνες μπορεί να υπάρχει πάλι έξαρση.

Το I-Ching του μήνα είναι το 28 της «Υπερβολής» και προειδοποιεί πως ο φαντασμένος που το καλάμι έχει καβαλήσει θα βρεθεί σε αδιέξοδο.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Σύγκρουση σας φέρνει ο μήνας και ένταση με το άστρο αλλαγών στις μοίρες σας και είναι η καλύτερη εποχή να απαλλαγείτε από πράγματα και καταστάσεις που δεν χρειάζεστε πια, χάσετε κιλά, κόψτε το τσιγάρο, αποφύγετε όμως αγορά αυτοκινήτου και ταξίδια. Ένα άστρο που φέρνει δύναμη θα βρίσκεται στις μοίρες σας και θα σας δίνει το κατάλληλο σθένος ώστε να πετύχετε πράγματα δύσκολα κυρίως σε θέματα που χρειάζεται να πείτε όχι.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε δίαιτα στις 5, 17 και 29  του μήνα, αποφύγετε όμως συζητήσεις στις 10 και 22 Ιουνίου.

ΒΟΔΙ

Ευκαιρίες αλλά και κινδύνους σας φέρνει ο μήνας και καλύτερα να μην ρισκάρετέ τώρα όσο δελεαστικές και αν φαίνονται κάποιες προτάσεις γιατί η φωτιά του Αλόγου που θα είναι ο μήνας ενισχύει τους εχθρούς και ανταγωνιστές σας, ενώ εσάς σας βάζει παγίδες, αποφύγετε και ταξίδια και υπογραφές συμβολαίων. Όμως αναζητήστε πληροφορίες και επικοινωνήστε, οι αποκαλύψεις που μπορεί να γίνουν τώρα θα είναι ανεκτίμητες. 

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αγορές στις 4, 16 και 28 Ιουνίου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 11 και 23 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Εσείς θα είστε το πιο ευνοημένο ζώδιο του μήνα και τώρα θα μπορείτε να ολοκληρώσετε στόχους, γι’ αυτό τολμήστε πράγματα και μην χάνετε χρόνο, θα έχετε εύνοια σε θέματα σπουδών, καριέρας και στις επικοινωνίες. Το άλογο είναι στο δικό σας τρίγωνο και σας φέρνει δημιουργικότητα. Κάντε επαφές και επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλάξτε κινητό ή ανανεώστε συμβόλαια.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι3, 15 και 27 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 12 και 24 Ιουνίου.

ΛΑΓΟΣ
Αν και θα έχετε άστρο συγκομιδής και θα μπορείτε αυτόν τον μήνα να ανταμειφθείτε για εργασίες, φαίνεται ότι τα κέρδη θα έρχονται από εκεί που δεν περιμένετε, από τα παλιά, από ξεχασμένες υποθέσεις και από κάτι που δεν πάει ο νους σας.Ωστόσο δεν είναι καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα και αν κάνετε κάτι τέτοιο θα βρεθείτε να καταναλώνετε πολύ ενέργεια και να επωφελούνται άλλοι, ενώ αν ασχοληθείτε με κάτι που ήδη έχετε δουλέψει θα ανταμειφθείτε.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: ζητήστε για να λάβετε στις 2, 14 και 26 του μήνα, αλλά αποφύγετέ συζητήσεις στις  1, 13 και 25 Ιουνίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Μήνας ανοίγματος για εσάς, αλλά και προβολής αφού τα άστρα που θα φιλοξενεί το παλάτι του Δράκου θα είναι της αναγνώρισης και της υπεροχής. Κάντε κάτι ξεχωριστό αυτόν τον μήνα για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να ανέβετε επίπεδο κυρίως στα επαγγελματικά σας, τυπώστε κάρτες, ξεκινήστε διαφήμιση. Εύνοια θα υπάρχει και στα αισθηματικά σας αρκεί να μην είστε πολύ κριτικοί και αυστηροί.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: πείτε κάτι που καιρό το σκέφτεσαι  στις 1 , 13 και 25 Ιουνίου, αποφύγετε αγορές στις 2, 14 και 26 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Μπορεί ο μήνας να είναι λίγο ανταγωνιστικός, αλλά θα έχετε και εσείς εύνοια  αν κάνετε προβολές και διαφήμιση. Προβάλετε τα ταλέντα σας και τις δυνατότητες σας, το άστρο κλεισίματος ευνοεί το κλείσιμο υποθέσεων και το λύσιμο εκκρεμοτήτων, οπότε βάλτε τα πράγματα στη θέση τους και ξεχωρίστε.  Ο μήνας ευνοεί και την αποταμίευση όπως και το νοικοκύρεμα υποθέσεων, όμως δεν ευνοεί το άνοιγμα επιχείρησης και τις νέες προσεγγίσεις και τα ανοίγματα.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 12 και 24, συγκρατηθείτε  και αποφύγετε ανοίγματα στις 3, 15 και 27 Ιουνίου.

ΑΛΟΓΟ

Ο μήνας θα σας φέρει τάση για δημιουργία και τα νέα ξεκινήματα θα ευνοούνται περισσότερο από όλα, χρειάζεται όμως προσοχή γιατί η τάση για επέκταση που θα έχετε μπορεί να φέρει αύξηση βάρους, επίσης το άστρο εξασθένισης θα σας επισκεφτεί και χρειάζεται και να ξεκουράζεστε, αποφύγετε να επισκεφτείτε μέρη που συχνάζουν πολλά άτομα. Επίσης ο μήνας δεν ευνοεί ιατρικές εξετάσεις, ευνοεί πολύ όμως τις σχέσεις και τα οικονομικά. Ξεκινήστε κάποιο πρόγραμμα αποταμίευσης ή αυξήστε το εισόδημα σας με κάποια έξτρα εργασία.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 11 και 23 Ιουνίου, αλλά αποφύγετε επαφές και πολυκοσμία στις 4, 16 και 28 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Τα ξεκαθαρίσματα ευνοεί ο μήνας, τις νέες γνωριμίες  και τις ανακαινίσεις. Βελτιώστε σχέσεις σας και το χώρο σας, όσο ανανεώνετε το χώρο σας τόσο θα φτιάχνουν και οι επαφές σας, κάντε προσεγγίσεις σε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ο Ιούνιος θα φέρει γνωριμίες καλές. Τολμήστε νέες επαγγελματικές συνεργασίες και οικονομικά ανοίγματα. Ότι ξεκινήσει τώρα θα κρατήσει. Ασχοληθείτε και με σπουδές, το διάβασμα τώρα φέρνει καλές πληροφορίες και αναβαθμίζει τις δυνατότητες σας.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις  10 και 22 Ιουνίου, αποφύγετε όμως να ρισκάρετε στις 5, 17 και 29 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Το Άλογο του μήνα με το Πίθηκο κάνει τέλειο ερωτικό συνδυασμό και ανοίγει θέματα αισθηματικά, επιπλέον το άστρο γνωριμιών θα βρίσκεται στις μοίρες σας όπως και το άστρο εκπλήρωσης. Ο μήνας ευνοεί το Γάμο όπως και τις καλές συμφωνίες και τα καλά συμβόλαια. Ασχοληθείτε με την ολοκλήρωση στόχων και μην αφήνετε τώρα καθόλου εκκρεμότητες και πράγματα για αργότερα, τώρα είναι η καλύτερη εποχή για υλοποίηση και οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οργανώστε κάποιο τραπέζι στις 9 και 21 του μήνα, αλλά αποφύγετε να αφήσετε εκκρεμότητες στις 6, 18 και 30 Ιουνίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Αρμονία και πάθος σας φέρνει ο Ιούνιος και πολλά χαρούμενα γεγονότα, αν είστε μόνοι επιδιώξτε τώρα συναντήσεις και γνωριμίες, αν είστε σε σχέση αναβαθμίστε την λύνοντας διαφορές και βάζοντας μαζί νέους στόχους, ο μήνας ευνοεί και την τεκνοποίηση. Ασχοληθείτε και με θέματα ομορφιάς. Κάντε και κάποια ανακαίνιση στο χώρο ή αγορές. Όμως προσέχετε λίγο να μην είστε υπερβολικά εκδηλωτικοί και τρομάξετε κάποιους με την επιμονή σας.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 8 και 20 Ιουνίου, αποφύγετε αγορά κινητού, υπολογιστή και ηλεκτρικής συσκευής στις 7 και 19 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Το Άλογο ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και έρχεται για να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε σχέδια και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Ο μήνας σας φέρνει εύνοια σε οικονομικά θέματα και ρυθμίσεις. Επίσης φέρνει θεραπείες σε θέματα υγείας, κάντε τώρα ιατρικές εξετάσεις και βρείτε λύσεις σε ότι σας απασχολεί. Δείτε συγγενής και φίλους που έχετε καιρό να επικοινωνήσετε. Λύστε και διαφορές με άτομα που αγαπάτε.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ρυθμίσεις στις 7 και 19 του μήνα, αποφύγετε νέα ανοίγματα και να αφήσετε εκκρεμότητες στις 8 και 20 Ιουνίου

ΧΟΙΡΟΣ

Τον έλεγχο ευνοεί ο μήνας και είναι η καλύτερη εποχή για να ξεκινήστε δίαιτα, γυμναστήριο και να  φτιάξετε καινούργια προγράμματα ή να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες που κρατάνε πίσω τα σχέδια σας, πάρτε τώρα το κοντρόλ και προχωρήστε τα σχέδια σας, κάντε βήματα που θα σας φέρουν πιο κοντά στα όνειρά σας και μη λέτε τίποτα σε κανέναν, μιλήστε με τις κινήσεις σας και τα έργα σας.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέες γνωριμίες στις 6, 18 και 30 του μήνα, αποφύγετε να  αναλάβετε καινούργιες υποχρεώσεις στις 9 και 21 Ιουνίου.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL