Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο

Ο Μήνας του του Ξύλινου Αλόγου

6 Ιουνίου -6 Ιουλίου

Το ξύλινο Άλογο ενεργειακά λέγεται καμένο ξύλο καθώς ο Ιούνιος είναι ο τελευταίος μήνας της άνοιξης και ο πρώτος του καλοκαιριού, είναι εποχή που η ανθοφορία σταματάει και η ζέστη καίει τα φυτά και την ανάπτυξη τους. Τα σχολεία είναι ακόμα ανοιχτά, αλλά δεν υπάρχει συγκέντρωση, πλησιάζει καλοκαίρι, ο κόσμος ονειρεύεται διακοπές, αλλά πρέπει ακόμα να δουλέψει, γι’ αυτό όσοι έχουν γεννηθεί ημέρα Ξύλινου Αλόγου αν και είναι πάντα επιτυχημένοι, βγάζουν ένα αίσθημα ανικανοποίητου, την ίδια αίσθηση θα βγάλει και ο μήνας, σαν κάτι πάντα να λείπει. Σαν να κάνει ζέστη για μέσα, αλλά κρύο για έξω.

Αναποφασιστικότητα, διλήμματα, οι πληροφορίες δεν θα επαρκούν και δεν θα φωτίζουν τα γεγονότα. Δεν είναι πάντα ο Ιούνιος έτσι, αλλά μόνο όταν είναι Ξύλινο το Άλογο του μήνα και αυτό γίνεται κάθε 5 χρόνια. Το ξύλο συμβολίζει την πρόοδο και η φωτιά την απότομη διακοπή της και μια τάση για διασκέδαση, για απιστίες, όχι μόνο στις σχέσεις αλλά γενικά στα πιστεύω μας. Η φωτιά θα δείχνει από άλλη οπτική τα πράγματα και θα προωθεί πολύ την υλοποίηση και τη πλάνη. Η ανυπομονησία θα είναι αρνητικός οδηγός, ενώ ο επιμελής έλεγχος μπορεί να φέρει επιτυχίες και ευχάριστες αλλαγές. Ο μήνας ευνοεί πολύ το αδυνάτισμα, όπως και επεμβάσεις αισθητικής και καθαρισμό κήπου. Δεν ευνοεί όμως την μετακόμιση, τα ταξίδια και τις αλλαγή θέσης εργασίας, όπως και προσλήψεις, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην εξελιχθούν όπως αρχικά φαινόταν.

Γενικά ο μήνας χρειάζεται προσοχή ώστε να μην παρασυρθούμε σε ουτοπίες. Το I-Ching του μήνα είναι διπλό, το πρώτο δεκαπενθήμερο από 6- 20 Ιουνίου θα είναι το I-Ching 1 του Διεγέρτη που θα φέρνει ναι μεν καλοτυχία, αλλά θα φέρει και πολύ αυταρχισμό με το τρίγραμμο του Πατέρα πάνω στο τρίγραμμο του Πατέρα, πολύ ισχυρός άντρας, αρχηγία, εξουσία, αλλά και καλή πλάτη που προειδοποιεί πως θα υπάρχει στήριξη. Ενώ το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα είναι το I-Ching 44 της Συνάντησης, που προειδοποιεί πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, σαν ραντεβού στα τυφλά που απογοητεύει.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Σύγκρουση σας φέρνει ο μήνας και είναι η καλύτερη εποχή να απαλλαγείτε από πράγματα και καταστάσεις που δεν χρειάζεστε πια, χάσετε κιλά, κόψτε το τσιγάρο, αποφύγετε όμως αγορά αυτοκινήτου και ταξίδια. Ένα άστρο που φέρνει δύναμη θα βρίσκεται στις μοίρες σας και θα σας δίνει το κατάλληλο σθένος ώστε να πετύχετε πράγματα δύσκολα κυρίως σε θέματα που χρειάζεται να πείτε όχι. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε δίαιτα στις 10 και 22 του μήνα, αποφύγετε όμως συζητήσεις στις 3, 15 και 27 Ιουνίου.

ΒΟΔΙ

Ένα από τα καλύτερα άστρα που φέρνει κέρδη, νέες γνωριμίες και άνοδο στην καριέρα θα βρίσκεται στις μοίρες σας και μπορεί το Άλογο του μήνα να μην είναι φίλος σας, αλλά θα σας δώσει τη στήριξη που χρειάζεστε για να εξελιχθείτε, αρκεί να μην είστε καχύποπτοι και αρνητικοί γιατί οι ευκαιρίες τώρα θα έρχονται από αγνώστους. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικές συναντήσεις στις 9 και 21 Ιουνίου αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 4, 16 και 28 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Εσείς θα είστε το πιο ευνοημένο ζώδιο του μήνα, γι’ αυτό τολμήστε πράγματα και μην χάνετε χρόνο, θα έχετε εύνοια σε θέματα σπουδών, καριέρας και στα αισθηματικά σας. Το άλογο είναι στο δικό σας τρίγωνο και θα σας παρακινεί να προχωρήσετε τα πράγματα ένα βήμα παραπάνω. Κάντε επαφές και επαγγελματικά ξεκινήματα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι 8 και 20 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 5, 17 και 29 Ιουνίου.

ΛΑΓΟΣ

Το άστρο επιτυχίας και υγείας θα φιλοξενείτε στις μοίρες σας αυτόν τον μήνα και αυτό θα σας κάνει να θέλετε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, αλλά θα σας φέρει και κούραση καθώς τα αγαθά κόποις κτώνται, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στο στόχο σας και να μην καταναλώνετε ενέργεια σε άσκοπες κινήσεις και θα έρθει επιτυχία. Επίσης προσέχετε να μην παρασυρθείτε και αναλάβετε υποχρεώσεις άλλων. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται στις 7 και 19 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται στις 6, 18 και 30 Ιουνίου .

ΔΡΑΚΟΣ

Ένταση σας φέρνει ο μήνας και πάθος και ο καλύτερος τομέας του μήνα για να ασχοληθείτε θα είναι ο τομέας των σχέσεων και τα αισθηματικά σας. Το άστρο έλξης θα σας κάνει ακαταμάχητους. Ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς, αγοράστε ρούχα. Επίσης ασχοληθείτε με τη προβολή της δουλειάς σας και τη διαφήμιση. Ευνοϊκές ημερομηνίες: πείτε κάτι που καιρό το σκέφτεσαι στις 6 , 18 και 30 Ιουνίου, αποφύγετε αγορές στις 7 και 19 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Πολύ φωτιά θα έχει ο μήνας με το άστρο που φέρνει επιτυχίες να σας επισκέπτεται, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δράτε με ταχύτητα, μην αφήνετε καθόλου χρόνο να χάνετε σε σκέψεις και αντιρρήσεις. Ο μήνας αυτός είναι καλός και θα φέρει τις ευκαιρίες του. Προβάλετε τα ταλέντα σας και πείτε ναι σε προτάσεις που θα παρουσιαστούν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 5, 17 και 29, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 8 και 20 Ιουνίου.

ΑΛΟΓΟ

Ο μήνας χρειάζεται προσοχή καθώς δεν είναι πολύ καλό όταν τα άλογα συναντούν το μήνα αλόγου γιατί υπάρχει διχογνωμία, αλλιώς θα σκέφτεστε κάτι το πρωί και αλλιώς το βράδυ, επιπλέον το άστρο που φέρνει εμπόδια θα σας ωθήσει σε καθυστερήσεις, το καλύτερο που μπορείτε τώρα να κάνετε είναι να ακούτε, να συλλέγετε πληροφορίες αλλά να μη παίρνετε αποφάσεις, ο μήνας δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: πετάξτε πράγματα και καθαρίστε αποθήκες και ντουλάπες στις 4, 16 και 28 Ιουνίου, αλλά αποφύγετε επαφές στις 9 και 21 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Καλοτυχία σας φέρνει ο μήνας και πολύ δημιουργικότητα, αναδείξτε τα ταλέντα σας, ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν για να αυξήσετε και άλλο τα καλά του μήνα. Βελτιώστε σχέσεις, κάντε προσεγγίσεις σε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ο Ιούνιος θα φέρει γνωριμίες καλές. Τολμήστε νέες επαγγελματικές συνεργασίες και οικονομικά ανοίγματα. Ότι ξεκινήσει τώρα θα κρατήσει. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 3, 15 και 27 Ιουνίου, αποφύγετε όμως ιατρικές εξετάσεις στις 10 και 22 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ Το Άλογο του μήνα με το Πίθηκο κάνει τέλειο ερωτικό συνδυασμό και ανοίγει θέματα αισθηματικά, προσέχετε μόνο τι λέτε και που; Καλύτερα να μιλήσετε απευθείας στο άτομο που σας ενδιαφέρει, γιατί οι ενδιάμεσοι τώρα δεν φέρνουν τύχη αλλά μπλοκάρισμα, αυτό θα ισχύει και σε επαγγελματικά θέματα. Ότι θέλετε κάντε το μόνοι σας, δεν θα είναι καλός γνώμονας τώρα ή γνώμη των άλλων. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε προσεγγίσεις στις 2,14 και 26 του μήνα, αλλά αποφύγετε γκρεμίσματα και να αφήσετε εκκρεμότητες στις 11 και 23 Ιουνίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Αλλαγές σας φέρνει ο μήνας και είναι στο χέρι σας αν θα είναι θετικές ή αρνητικές. Για να είναι θετικές θα πρέπει να τις επιδιώξετε, τολμήστε να ξεκινήσετε κάτι που το έχετε μελετήσει καλά, αρχίστε κάποια μαθήματα ή ανακαινίστε το χώρο σας. Το άστρο αλλαγών φέρνει και μικρό ατυχήματα και χρειάζεται να προσέχετε να μην κοπείτε όταν χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα, αλλά προσοχή χρειάζονται και τα κινητά, υπολογιστές να μην σας πέσουν ή βραχούν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 1, 13 και 25 Ιουνίου, αποφύγετε αγορά κινητού, υπολογιστή και ηλεκτρικής συσκευής στις 12 και 24 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Το Άλογο ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και έρχεται για να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε σχέδια. Ο μήνας σας φέρνει εύνοια σε οικονομικά θέματα και ρυθμίσεις. Προσέχετε όμως λίγο παραπάνω την υγεία σας, τη διατροφή σας και την τάση που θα έχετε τώρα να πάρετε κιλά. Εύνοια θα έχετε και στα αισθηματικά και είναι η κατάλληλη εποχή για να μιλήσετε με το σύντροφο σας και να έρθετε πιο κοντά. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε αποταμίευση έστω σε κουμπαρά στις 12 και 24 του μήνα, αποφύγετε εξόδους και επαφές στις 1, 13 και 25 Ιουνίου

ΧΟΙΡΟΣ

Το άστρο αποθήκευσης θα σας επισκεφτεί και πρέπει και εσείς να προσέχετε την υγεία και τις επαφές σας. Ο μήνας όμως σας φέρνει και κέρδη και συντροφιά. Κάντε τώρα νέα επαγγελματικά βήματα και κυρίως επιδιώξετε να αυξήσετε τα έσοδα σας όπως και να μειώσετε τα πάγια έξοδα. Αν είστε μόνοι μπορεί τώρα να κάνετε γνωριμία που να οδηγήσει σε Γάμο. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέες γνωριμίες στις 11 και 23 του μήνα, αποφύγετε να αναλάβετε καινούργιες υποχρεώσεις στις 2, 14 και 26 Ιουνίου.


5 σχόλια

Jerold · 5 Οκτωβρίου 2021 στο 03:22

very great … I actually like your blog site. Very valuable
info.

Astrid Zelman · 5 Οκτωβρίου 2021 στο 06:40

Very truthful as well as useful written. I really enjoyed this article.

The Stainless Steel · 6 Οκτωβρίου 2021 στο 00:57

excellent as well as remarkable blog. I actually intend to thanks, for offering
us better info.

One Nine Elms Interior Construction · 6 Οκτωβρίου 2021 στο 14:56

terrific and outstanding blog. I really want to thanks, for providing us far better information.

Fern · 8 Οκτωβρίου 2021 στο 06:38

terrific and incredible blog site. I actually wish to thank you,
for giving us far better info.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *