Καλάθι

Ο Μήνας του Πύρινου Προβάτου

Το πύρινο πρόβατο είναι φωτιά πάνω στη Γη, το στοιχείο της φωτιάς κάθεται πάνω στην αποθήκη του ξύλου που είναι το πρόβατο και έτσι γεννάει και άλλη φωτιά, αλλά είναι Γη και δείχνει καμένη γη, την ώρα που είναι κάτι νέο να γεννηθεί.

Ο Πυλώνας του Πύρινου Προβάτου συμβολίζει το καπνό που βγαίνει από τα αποκαΐδια μέσα από τις στάχτες της φωτιάς που έχει σβήσει. Οι άνθρωποι που έχουν Πύρινο Πρόβατο στο χάρτη τους, στο έτος, μήνα, ημέρα ή ώρα είναι αυθόρμητοι, ταλαντούχοι, μοιάζουν σκληροί εξωτερικά, αλλά είναι ευαίσθητοι εσωτερικά, είναι οι καλλιτέχνες που δυσκολεύονται να βγάλουν χρήματα από τα έργα τους γιατί τους ενδιαφέρει περισσότερο η τέχνη από το κέρδος, δεν γίνονται εμπορικοί αλλά είναι πρωτοπόροι και είναι εκείνοι που κάνουν πιο εύκολα μια καινούργια αρχή. Τους οδηγεί το ένστικτο και έχουν γνώσεις. Έχουν την ικανότητα να δημιουργούν καινούργια προϊόντα, εφευρέσεις και πατέντες, αλλά τους επηρεάζει πολύ η γνώμη των άλλων και χρειάζονται συνέχεια εμψύχωση. Έτσι και ο μήνας μπορεί να φέρει έξοδα για την τέχνη, αλλά και νέες προτάσεις.

Όμως η προσκόλληση σε κάτι που έχει ήδη φθαρεί θα πάει πίσω τα πράγματα και χρειάζεται να βασιστούμε και στις δικές μας δυνάμεις χωρίς να περιμένουμε από τους άλλους και η τύχη θα ευνοεί τους τολμηρούς και αυτούς που θέλουν να ξεχωρίσουν από το πλήθος. Το I-Ching του μήνα είναι το 18 που ονομάζεται «Αποσύνθεση» και προειδοποιεί πως η νίκη θα έρθει χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Είναι η ώρα για ατομική εργασία και αν περιμένουμε από τους άλλους θα χάσουμε χρόνο. Χρειάζεται να καθαρίσουμε τα υπολείμματα που έχει αφήσει κάτι παλιό για να έρθει κάτι καινούργιο και να κάνουμε τις αλλαγές με διαύγεια και σύνεση. Αν δεν απομακρυνθεί τώρα ότι έχει καταστραφεί θα χαλάσει όλο το χωράφι.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Εμπόδια και ανατροπές φέρνει για εσάς ο μήνας και καλύτερα να μην κάνετε τώρα νέα ξεκινήματα, το άστρο αποθήκευσης θα σας κάνει πιο σφιχτούς στα οικονομικά και αν κάπου θα έχετε εύνοια αυτό θα είναι στην οικονομία και αποταμίευση. Προσέχετε την υγεία και διατροφή γιατί θα υπάρχει τάση και για αύξησης βάρους. Το μέταλλο θα σας φέρνει εξισορρόπηση, φορέστε γκρι και λευκά χρώματα ή έχετε πάνω σας μια πέτρα Αστροφυλλίτη που βοηθάει να δείτε τι κρύβεται πίσω από τα εμπόδια. Ευνοϊκές ημερομηνίες: απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, πετάξτε πράγματα στις 11 και 23 του μήνα, αποφύγετε όμως άσκοπες μετακινήσεις και αγορές στις 4, 16 και 30 Ιουλίου.

ΒΟΔΙ

Μήνας σύγκρουσης θα είναι για εσάς, αλλά από τις μοίρες σας θα περάσει το άστρο υλοποίησης, χαράς και καλής φήμης και αν εκμεταλλευτείτε σωστά όλα αυτά θα μπορέσετε να συγκρουστείτε με τα εμπόδια που σας κρατάνε πίσω και να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Προσέχετε μόνο τις εμμονές και το υπερβολικό πάθος που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Η διασκέδαση τώρα φέρνει θετικά αποτελέσματα. Τυχερό σας χρώμα αυτόν τον μήνα θα είναι το πράσινο, έχετε πάνω και μια πράσινη αβεντουρίνη. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε δίαιτα ή κάποιο πρόγραμμα στις 10 και 22 Ιουλίου, αλλά αποφύγετε έξοδα στις 5, 17 και 29 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Κέρδη και επίτευξη στόχου σας φέρνει ο μήνας, προωθήστε τα σχέδια σας και κάντε επαφές και προβολή. Τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται τώρα όπως και οι νέες γνωριμίες. Κάντε καινούργιες συνεργασίες και λύστε εκκρεμότητες που αν δεν λυθούν τώρα θα φέρουν εμπόδια στο μέλλων. Λύστε και παρεξηγήσεις με φίλους και συγγενείς. Εύνοια θα έχετε και στα αισθηματικά σας όπως και σε θέματα γονιμότητας. Το χρώμα που θα σας φέρει ακόμα περισσότερη καλοτυχία είναι το πράσινο για αφθονία έχετε πάνω σας έναν Μαλαχίτη. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τακτοποιήστε εκκρεμότητες στις 9 και 21 του μήνα, αποφύγετε να ανοίξετε υποθέσεις στις 6, 18 και 30 Ιουλίου.

ΛΑΓΟΣ

Πολύ φιλικός θα είναι για εσάς ο μήνας με το πρόβατο να είναι φίλος σας, αλλά και το άστρο ομαδικότητας να βρίσκεται στις μοίρες. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να φτιάξετε μια ομάδα, μια συμμαχία, να αυξήσετε τις γνωριμίες σας και να κάνετε καινούργιες συνεργασίες. Ο μήνας επίσης σας φέρνει καλοτυχία σε θέματα γνώσεων και στα οικονομικά. Είναι μήνας επέκτασης. Φορέστε κάτι μπλε ακόμα και ένα ματάκι και αποφύγετε αυτόν τον μήνα να φοράτε κόκκινες αποχρώσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τα νέα ξεκινήματα και οι συναντήσεις ευνοούνται στις 8, 20 και 25 του μήνα, αποφύγετε μερεμέτια και service στις 7, 19 και 31 Ιουλίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Ανατροπές και καθυστερήσεις θα φέρει ο μήνας με το πιο δύσκολο άστρο πάνω σας αλλά θα είναι και μήνας συγκομιδής και δεν θα μπορείτε εύκολα να κάτσετε ήσυχα, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ζητήσετε να πληρωθείτε ή και να σας αναγνωρίσουν για κάτι που έχετε ήδη κάνει, κάτι παλιό τώρα φέρνει ανταμοιβές ενώ τα καινούργια φέρνουν ταλαιπωρίες. Τα κίτρινα και γήινα χρώματα θα φέρουν σταθερότητα ενώ τα λευκά, γκρι και μεταλλικά χρώματα θα φέρουν μικρές καλές εξελίξεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 7, 19 και 31 Ιουλίου, αποφύγετε αγορές και συναντήσεις στις 8 και 20 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Το Πρόβατο του μήνα δεν είναι φίλος σας και θα σας βάλει να κάνετε επικίνδυνα ανοίγματα, προσέχετε πολύ τα νέα ξεκινήματα και καλύτερα να μην ανοίξετε τώρα δυσάρεστα θέματα, γιατί ότι ξεκινήσει τώρα δεν θα τελειώνει, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις, αισθητικές επεμβάσεις και δικαστήρια. Ο μήνας ευνοεί όμως το ξεκίνημα δίαιτας ή κόψιμο κακιάς συνήθειας. Το στοιχείο του μετάλλου θα βοηθήσει να δείτε τι πραγματικά αξίζει, φορέστε λευκά, γκρι, ασημί και χρυσά χρώματα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ξεκαθαρίσματα στις 6, 18 και 30 του μήνα, αλλά αποφύγετε να αναβάλετε δουλειές ή να αφήσετε εκκρεμότητες στις 9 και 21 Ιουλίου.

ΑΛΟΓΟ

Το πιο τυχερό ζώδιο του μήνα θα είστε. Το πρόβατο είναι ο καλύτερος σας φίλος και το ζώδιο που σας βοηθάει να κάνετε επιτυχίες, επιπλέον το άστρο ευκαιριών θα βρίσκεται στις μοίρες σας και θα σας ενεργοποιεί θετικές εξελίξεις ειδικά στον επαγγελματικό τομέα που τώρα καλό θα είναι να δράσετε και να εξασφαλίστε κάποιες καλές προτάσεις που θα γίνουν. Τα χρώματα που σας ταιριάζουν αυτόν τον μήνα είναι όλα τα μεταλλικά όπως το λευκό και γκρι, έχετε πάνω σας και έναν αιματίτη που μαγνητίζει κέρδη. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 5, 17 και 29 Ιουλίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 10 και 22 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Το άστρο γκρίνιας και τσακωμού θα βρίσκεται πάνω σας, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τους τόνους και αντί να καβγαδίζετε προτιμήστε να κάνετε σημαντικές αλλαγές, ανανεώστε το χώρο σας, ανακαινίστε κάποιο δωμάτιο ή κάντε νέα ξεκινήματα. Αποφύγετε διαπραγματεύσεις και σοβαρές συζητήσεις που μπορεί να φέρουν ρήξη και προσέχετε τα λόγια και την συμπεριφορά σας, η ευγένεια και η υπομονή τώρα θα ανταμείβεται. Οι αποχρώσεις του μωβ βιολετί θα φέρουν αρμονία έχετε πάνω σας και έναν αμέθυστο για προστασία. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε υποθέσεις που δεν θέλετε να ξανά ασχοληθείτε στις 4, 16 και 28 Ιουλίου, αποφύγετε όμως συζητήσεις και ταξίδια στις 11 και 23 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Στήριξη, κέρδη και ευχάριστες αλλαγές σας φέρνει ο μήνας, προσέχετε μόνο για μικροατυχήματα, στραμπουλήγματα και πεσίματα καθώς και το άστρο ατυχημάτων θα βρίσκεται στο παλάτι σας. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα και να φοράτε παπούτσια που γλιστράνε. Ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς, ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας ή το look σας. Στις επαφές επίσης προσέχετε τους τρόπους σας. Ο μήνας δεν ευνοεί τα μακρινά ταξίδια. Τα γήινα κίτρινα και καφέ χρώματα σας φέρνουν ασφάλεια, για περισσότερα κέρδη έχετε πάνω σας έναν Αμετρίνη. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέες προσεγγίσεις στις 3, 15 και 27 του μήνα, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 12 και 24 Ιουλίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Το Πρόβατο του μήνα φαίνεται πως σας στηρίζει αλλά ανήκει στο αντίπαλο τρίγωνο και θα σας παραπληροφορήσει έχετε το νου σας και κρατάτε μικρό καλάθι. Παρόλο αυτό θα σας επισκεφτεί ένα πολύ καλό άστρο που φέρνει στην επιφάνεια τα ταλέντα σας, αναδείξτε τις δυνατότητες σας. Εύνοια θα έχετε και στον οικονομικό τομέα ειδικά αν κάνετε τώρα κινήσεις που αυξάνουν το εισόδημα σας. Όλα τα χρώματα σας ταιριάζουν αυτόν τον μήνα και όλα σας φέρνουν κάτι καλό ειδικά όμως τα γήινα κίτρινα και καφέ σας φέρνουν στήριξη. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε οικονομικές κινήσεις στις 2, 14 και 26 Ιουλίου, αποφύγετε να αφήσετε εκκρεμότητες ή να αναβάλετε δουλειές στις 1, 13 και 25 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Διαξιφισμούς, λόγια και κουτσομπολιά φέρνει ο μήνας, αλλά και καλοτυχία. Μιλήστε με καλά λόγια για τους άλλους και τα καλά λόγια θα επιστραφούν σε εσάς. Αυτόν τον μήνα η δυσφήμιση μπορεί να γίνει διαφήμιση, γενικά ο κόσμος θα ασχολείται μαζί σας γι’ αυτό διαφημίσετε τη δουλειά σας. Επίσης θα έχετε εύνοια στα επικοινωνιακά, αλλάξτε τηλέφωνο ή υπολογιστή και επικοινωνήστε. Τα κίτρινα και μπεζ θα σας φέρνουν αξιοπιστία και στήριξη. Έχετε πάνω σας και έναν κρύσταλλο ανανά καλσίτη που φέρνει Αφθονία. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ολοκληρώστε εργασίες και παραδώστε τις στις 1, 13 και 25 του μήνα, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις στις 2, 14 και 26 Ιουλίου, γιατί είναι ημέρα συγκομιδής και δεν χρειάζεται να τσιμπήσετε κάτι.

ΧΟΙΡΟΣ

Το Πρόβατο ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και θα σας φέρει ευκαιρίες για καλές επικοινωνίες και για να προβληθείτε, μιλήστε τώρα για τα σχέδια σας και κάντε αποκαλύψεις, εξομολογήσεις. Εύνοια θα έχετε και στον αισθηματικό τομέα, κάντε το επόμενο βήμα και μιλήστε για τις προθέσεις σας. Ασχοληθείτε με δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές επαφές. Τα μεταλλικά χρώματα θα σας φέρουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες και επιτυχίες. Φορέστε λευκά και γκρι χρώματα και έχετε πάνω σας σε σημαντικές συναντήσεις Χαλκηδόνιο. Ευνοϊκές ημερομηνίες: λύστε εκκρεμότητες στις 12 και 24 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 3, 15 και 27 Ιουλίου.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL