Καλάθι

Ο Μήνας του Υδάτινου Βοδιού

Ο μήνας του Υδάτινου Βοδιού είναι νερό με χώμα και συμβολίζει το βρώμικο νερό που όμως πάει κάτι όμορφο να φτιάξει, όπως τη σκόνη που ρίχνουμε στο νερό για να φτιάξουμε τσιμέντο ή τη σκόνη χρώματος που ανακατεύουμε στο νερό για να φτιάξουμε τις μπογιές που θα ζωγραφίσουμε έναν όμορφο πίνακα, ή το αλεύρι που πέφτει στο νερό για να φτιάξουμε ψωμί. Είναι και η στιγμή που είναι άνω κάτω το σπίτι γιατί το καθαρίζουμε ή το ανακαινίζουμε, είναι η στιγμή που χαλάει κάτι για να δημιουργηθεί κάτι άλλο, όπως το κρασί που δεν εμφιαλώθηκε σωστά και ανακαλύφτηκε η σαμπάνια.

Το Νερό με τη Γη του Βοδιού δεν έχουν μεταξύ τους αρμονία, αφού η Γη είναι το στοιχείο που καταστρέφει το νερό, όμως το Βόδι είναι η αποθήκη του Μετάλλου και το Μέταλλο γεφυρώνει τη δυσαρμονία αυτή και φέρνει μέσο ανακατασκευής όμορφα πράγματα, έτσι είναι και όσοι έχουν γεννηθεί το έτος, τον μήνα, την ημέρα ή ώρα Υδάτινου Βοδιού, χαλάνε κάτι εύκολα για να φτιάξουν κάτι άλλο, συχνά ασχολούνται με το service αυτοκινήτων ή μηχανημάτων, φτιάχνουν δικές τους πατέντες, είναι ευρεσιτέχνες, ζωγράφοι, σχεδιαστές, ψυχολόγοι, γιατροί, πολύ ευγενικοί άνθρωποι που κατανοούν τους άλλους και λύνουν εύκολα προβλήματα, διαθέτουν πείσμα, δύναμη, διόραση και τους αρέσει να προσφέρουν στους άλλους, είναι φιλικοί και ομαδικοί. Διαπρέπουν με ότι και αν ασχοληθούν, αλλά αρρωσταίνουν όταν δεν αναγνωρίζονται οι προσπάθειες τους.

Έτσι θα είναι και ο μήνας κάτι όμορφο θα αναγεννηθεί μέσα από κάτι κατεστραμμένο, καθαρίστε το σπίτι και επισκευάστε ότι θέλει επισκευή. Ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς. I-Ching 22 Το I-Ching του μήνα είναι της «Χάρης» και μας λέει πως η ομορφιά είναι πάντα ευπρόσδεκτη, κάνε ότι μπορείς για να αναδείξεις την ομορφιά των πραγμάτων, αναβάθμισε την εικόνα σου.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ Το Βόδι του μήνα είναι ο καλύτερος σας φίλος αλλά δύσκολο άστρο θα βρίσκεται επάνω σας όλο το μήνα και θα σας φέρνει ανατροπές και καθυστερήσεις, εξετάστε όμως αν αυτά τα εμπόδια είναι για καλό και αν κάτι που νομίζετε ότι θέλετε δεν το επιθυμείτε τελικά και τόσο. Για να έχετε τα καλύτερα δυνατόν αποτελέσματα πετάξτε πράγματα που δεν χρειάζεστε και διαβάστε όσο περισσότερο μπορείτε. Νέες φιλίες και γενικά γνωριμίες θα αλλάξουν τα σχέδια σας και αυτό θα σας βγει σε καλό. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε κάτι σημαντικό στις 7 , 19 και 31 του μήνα, αποφύγετε όμως συζητήσεις και υπογραφές στις 12 και 24 Ιανουαρίου.

ΒΟΔΙ Αλλαγές και νέες επαφές σας φέρνει ο μήνας, τολμήστε πράγματα που μπορούν να αναβαθμίσουν την δουλειά ή το σπίτι σας, κάντε κάποια ανακαίνιση. Προσέχετε όμως διαφωνίες και προστριβές με φίλους και συναδέλφους γιατί και το άστρο τσακωμών θα βρίσκεται στις μοίρες σας και υποθέσεις που θα ανοίξετε τώρα δύσκολα θα κλείσουν, οπότε προτιμήστε επέκταση και όχι ίντριγκες. Αποφύγετε αγορά αυτοκινήτου και εργαλείων που κόβουν. Ο μήνας ευνοεί τη μετακόμιση, αλλά όχι τα ταξίδια. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αγορές, ανανεώστε το στυλ σας στις 6, 18 και 30 Ιανουαρίου, αλλά μην μαλώσετε στις 1, 13 και 25 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ Επιθετική ενέργεια σας βγάζει ο μήνας και θα εκνευρίζεστε εύκολα, προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και αποφύγετε τώρα δύσκολες συζητήσεις που μπορεί να φέρουν ρίξεις. Με ευγένεια και σωστά επιχειρήματα θα πετύχετε καλύτερα το σκοπό σας. Προσέχετε και για μικρό ατυχήματα όταν αθλείστε ή κάνετε κοπιαστικές εργασίες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικά ραντεβού και επαφές στις 5, 17 και 29 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 2, 14 και 26 Ιανουαρίου.

ΛΑΓΟΣ Κέρδη από επικοινωνίες σας φέρνει ο μήνας, μιλήστε με τις επαφές σας, κάντε παρουσιάσεις και προβολή, όμως αποφύγετε κουτσομπολιά και να μιλήσετε άσχημα για τον ανταγωνισμό. Ασχοληθείτε με τις τέχνες τα χόμπι και την ομορφιά, ανανεωθείτε και βγάλτε καινούργιες επαγγελματικές κάρτες, προσέχετε τα προσωπικά σας είδη όταν είστε εκτός σπιτιού γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεχάσετε κάτι κάπου ή να χάσετε κλειδιά, κινητά, τσάντες. Ο μήνας ευνοεί την αγορά καινούργιου κινητού. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εύνοια θα έχετε στις 4, 16 και 28 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα στις 3, 15 και 27 Ιανουαρίου.

ΔΡΑΚΟΣ Ευκαιρία για απόκτηση ακινήτου σας φέρνει ο μήνας και εύνοια θα έχετε και σε κληρονομικά ζητήματα, όπως κληρονομικές αποδοχές ή να σας γράψουν κάποιο χωράφι, επίσης μπορείτε τώρα να λύσετε εκκρεμότητες και διαφωνίες με οικογενειακά πρόσωπα, αδέλφια, γονείς και θείους. Αν σας απασχολούν τέτοια ζητήματα προσπαθήστε να τα λύσετε τώρα που θα υπάρχει κατανόηση. Ο μήνας ευνοεί και τη καλή σχέση με τα παιδιά σας ή την απόκτηση απόγονου. Καλοτυχία θα σας φέρει και απόκτηση κάποιου κατοικίδιου αυτόν τον μήνα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποιο service ή ανανέωση στις 3, 15 και 27 Ιανουαρίου, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και σημαντικές προσεγγίσεις στις 4, 16 και 28 του μήνα.

ΦΙΔΙ Το πιο τυχερό ζώδιο του μήνα θα είστε με τα καλύτερα άστρα επάνω σας που φέρνουν κέρδη, ομόνοια, υγεία και νέους φίλους. Το Βόδι ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και είναι η αποθήκη σας και όποτε έρχεται με καλά άστρα σας δίνει πολύ ενέργεια για να πετύχετε τους στόχους σας μέσα από τις γνώσεις και τα ταλέντα σας. Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να δείξετε τις δυνατότητες σας κάντε επαγγελματικά ξεκινήματα, έναρξη επιχείρησης, νέες προσεγγίσεις και νέες συνεργασίες. Η σχέση σας πάει για γάμο, ο μήνας φέρνει καινούργια συμβόλαια και συμφωνίες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε δίαιτα ή κάντε αγορές στις 2, 14 και 26 του μήνα, αλλά προσέχετε στις 5, 17 και 29 Ιανουαρίου.

ΑΛΟΓΟ Αυτός ο μήνας θα είναι ο τελευταίος μήνας της χρονιάς της Τίγρης που ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και η χρονιά φεύγει με ένα πολύ καλό άστρο για εσάς, το άστρο πλούτου και καλής σχέσης, κάντε τώρα όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε για να βελτιώσετε τις σχέσεις και επαφές σας και φανερώστε τα επαγγελματικά σας σχέδια γιατί τώρα θα υπάρχει πολύ αναγνώριση και αν για κάτι έχετε κοπιάσει έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής. Αν είστε μόνοι βγείτε και κάντε γνωριμίες τα αισθηματικά σας επίσης ευνοούνται. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 1, 13 και 25 Ιανουαρίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ Ο μήνας σας φέρνει συγκρούσεις γιατί είστε απέναντι από το Βόδι του μήνα όμως το άστρο αρχηγού και δύναμης θα βρίσκεται στις μοίρες σας και αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε τι σας κρατάει πίσω και να απαλλαγείτε από αυτό, το άστρο αυτό φέρνει επίσης προαγωγές, άνοδο στην καριέρα και καλοτυχία στο Γάμο. Επίσης φέρνει Ουράνια τύχη και θα βρίσκετε συνέχεια στο κατάλληλο σημείο τη κατάλληλη στιγμή και αν κάτι σας ενοχλεί θα είστε έτοιμη για μάχη, δεν θα κάνετε πίσω και οι στόχοι σας θα ξεκαθαρίσουν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: υπογράψτε συμβόλαια ή ξεκινήστε δίαιτα στις 12 και 24 Ιανουαρίου, αποφύγετε όμως να σκαλίσετε καταστάσεις στις 7, 19 και 31 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ Η χρονιά σας έχει ταλαιπωρήσει αλλά ο μήνας θα σας σταθεί είναι φίλος των φίλων σας και αυτό στη Κινεζική αστρολογία θεωρείτε ακόμα καλύτερο από το να ήταν δικό σας φίλος γιατί αν ήταν θα γνώριζε και τις αδυναμίες σας ενώ οι φίλοι λένε για εμάς στους άλλους μόνο τα καλύτερα, θα υπάρχει λοιπόν τώρα καλή μεσολάβηση και μπορείτε να κάνετε πράγματα με γνωστούς ατόμων που θα σας προτείνουν, μπορεί να αναλάβετε μεγάλη δουλειά ή να κάνετε μια επαφή που θα αλλάξει τη ζωή σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οργανώστε συναντήσεις στις 11 και 23 του μήνα, αλλά μην κάνετε ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις στις 8 και 20 Ιανουαρίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ Αποταμίευση. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε τώρα να κάνετε γιατί τον άλλον μήνα έρχεται η χρονιά του Λαγού που σας χτυπάει και δεν θα μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε τάξη αν σας ξεφύγουν τώρα, όμως τώρα υπάρχει ακόμα εύνοια που όμως δεν πρέπει να σπαταληθεί άσκοπα, μαζέψτε τα πράγματα και κάνετε τώρα ανοίγματα, η καλή διαχείριση τώρα και το κλείσιμο εκκρεμοτήτων θα φέρει επιτυχίες. Ασχοληθείτε και με τα αισθηματικά σας τώρα γιατί αν δεν λυθούν παρεξηγήσεις τώρα που υπάρχει εύνοια θα έρθει χάος και απόσταση, προσέχετε και την υγεία σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές και συζητήσεις στις 10 και 22 Ιανουαρίου, αποφύγετε ανοίγματα στις 9 και 21 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ Μήνας ανοίγματος θα είναι για εσάς ο Ιανουάριος και ότι ξεκινήσετε δύσκολα δεν θα πάει καλά και σίγουρα θα κρατήσει, γι’ αυτό ξεκινήστε θετικά πράγματα και όχι δικαστήρια και ιατρικές εξετάσεις. Η Τίγρης της Χρονιάς ακόμα σας κάνει τρίγωνο και επιπλέον το άστρο που φέρνει ευκαιρίες και καλές επικοινωνίες θα σας επισκεφτεί όλο το μήνα, κάντε επαφές με το εξωτερικό και νέες συνεργασίες. Τα αισθηματικά σας όμως θέλουν προσοχή γιατί θα έχετε μια τάση για απομόνωση και ο σύντροφος σας μπορεί να το παρεξήγηση. Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξτε συναντήσεις και εξόδους στις 9 και 21 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 10 και 22 Ιανουαρίου.

ΧΟΙΡΟΣ Και για εσάς ο μήνας θα είναι πολύ καλός αν και εφόσον κινηθείτε και κάνετε πράγματα, μεγάλη εύνοια σας φέρνουν τα ταξίδια και οι εκδρομές που ανοίγουν τους ορίζοντες σας και σας φέρνουν έμπνευση και κερδοφόρες ιδέες. Κάντε νέα ξεκινήματα, αγοράστε καινούργιες συσκευές τηλεφώνου, κομπιούτερ, οτιδήποτε μπορεί να σας αναβαθμίσει, ακόμα και η αγορά αυτοκινήτου θα ενεργοποίησή τώρα ευχάριστα ταξίδια. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ταξιδέψτε ή κάντε κάποια προσέγγιση στις 8 και 20 του μήνα, αποφύγετε όμως να τσακωθείτε ή να διαφωνήσετε με τη σχέση σας στις 11 και 23 Ιανουαρίου.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία

www.fengshuiroad.com


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL