Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο Φεβρουάριος

Ο Μήνας της Ξύλινης Τίγρης

Η Ξύλινη Τίγρης μοιάζει με ένα τεράστιο δέντρο πολλών ετών που στέκει μόνο του, συμβολίζει τη μακροζωία, αλλά και την ακινησία. Τα άτομα που έχουν γεννηθεί το έτος, το μήνα, την ημέρα ή την ώρα Ξύλινης Τίγρης ζουν πάρα πολλά χρόνια και συνήθως είναι ψηλά άτομα, φέρνουν πολλά κέρδη σε εταιρίες που τους προσλαμβάνουν και πλούτη στα άτομα που τους παντρεύονται, όμως οι ίδιοι δεν αντέχουν τους ανέμους και τις δυσκολίες που τους λυγίζουν και δεν αλλάζουν εύκολα γνώμη ή συνήθειες, είναι σταθεροί ακόμα και όταν κάνουν λάθη και επιμένουν χωρίς να έχουν δίκιο.

Έτσι θα είναι και ο μήνας, αμετακίνητες οι θέσεις είτε είναι σωστές είτε λάθος όμως ότι ξεκινήσει τώρα θα αναπτυχθεί σαν ένα μεγάλο δέντρο, θα έχει διάρκεια και μεγάλες ρίζες. Αν δούμε τα στοιχεία του μήνα θα υπάρχει αρμονία γιατί το στοιχείο της Τίγρης είναι το ξύλο οπότε το ξύλο του μήνα με το ξύλο της τίγρης φέρνει αντοχή και δύναμη αν και είναι από τα στοιχεία που όταν επαναλαμβάνετε βγάζει ανταγωνισμό, δεν ενώνονται εύκολα τα ξύλα σαν το νερό ή τη φωτιά, θα επικρατήσει ο ψηλότερος, ή ο μεγαλύτερος σε ηλικία. Η διχογνωμία δεν είναι λύση αλλά θα περάσει μία μόνο άποψη και σωστή ή λάθος θα είναι αυτή που θα φέρει τα περισσότερα κέρδη.

Ι-Ching του μήνα είναι το 63 που ονομάζεται «Μετά την εκπλήρωση» είναι η ώρα που ότι έχει γίνει, έχει γίνει και τώρα δεν αλλάζει, δεν έχει κανένα νόημα να σκεφτόμαστε αν κάναμε αυτό ή εκείνο, οι δεύτερες σκέψεις τώρα δεν διορθώνουν το αποτέλεσμα. Έχει έρθει η ώρα να επιλέξουμε τι καινούργιο θα κάνουμε χωρίς να χάνουμε χρόνο και πως θα προχωρήσουμε με το αποτέλεσμα.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Το Βόδι του μήνα είναι ο καλύτερος σας φίλος και έρχεται με ένα πολύ δυνατό άστρο για να σας φέρει αναγνώριση και καταξίωση, κάντε τώρα κινήσεις που θα σας φέρουν προαγωγές και θα σας κάνουν γνωστούς στο χώρο σας, αλλά προσέχετε πολύ τους τρόπους σας γιατί το άστρο αυταρχισμού θα βρίσκεται και αυτό στις μοίρες σας και θα σας κάνει να φαίνεστε αυστηροί. Το άστρο αυτό όμως μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να θέσετε όρια. Ο μήνας ευνοεί τα αισθηματικά και τις νέες γνωριμίες, όπως και την απόκτηση αυτοκινήτου. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 12 και 24 του μήνα, αποφύγετε όμως συμφωνίες στις 5 και 17 Φεβρουαρίου.

ΒΟΔΙ

Γνώσεις, κέρδη και καλές επαφές σας φέρνει ο Φεβρουάριος, αλλά χρειάζεται και εσείς να είστε περισσότερο επικοινωνιακοί για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, η μοναχικότητα και η άρνηση προτάσεων μπορεί να σας κάνει να χάσετε καλές ευκαιρίες. Ασχοληθείτε και με διάβασμα ή παρακολουθήστε κάποιο σεμινάριο ή απόκτηση γνώσεων τώρα θα φέρει πρόοδο, όπως και οι επενδύσεις. Επιδιώξτε βόλτες στη θάλασσα για να πάρετε ενέργεια νερού που θα ενισχύσει τα καλά άστρα του μήνα. Προσέχετε τι λέτε και που, αν δεν είστε ξεκάθαροι μπορεί να παρεξηγηθείτε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε κάτι στις 11 και 23 Φεβρουαρίου, αλλά μην κάνετε ανοίγματα και προσεγγίσεις στις 6 και 18 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Ομαδικότητα και καλές συνεργασίες σας φέρνει ο μήνας ενώ άτομα από το παρελθών θα επιστρέψουν στη ζωή σας και θα είναι άτομα που θα σας δώσουν χαρά. Ο μήνας ευνοεί τις εκδρομές και τα επαγγελματικά ταξίδια, όπως και τη μετακόμιση ή αλλαγή έδρας και νέες τέτοιες κινήσεις φέρνουν νέες θετικές προοπτικές. Αποφύγετε να ασχοληθείτε όμως με τον ανταγωνισμό και με άτομα που σας πικραίνουν, είναι μήνας εξέλιξης και μόνο οι ίντριγκες μπορεί να σας κρατήσουν πίσω. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές στις 10 και 22 του μήνα, αλλά αποφύγετε ανακαινίσεις, κομμωτήρια και γιατρούς στις 7 και 19 Φεβρουαρίου.

ΛΑΓΟΣ

Με το καλύτερο άστρο μπαίνει η χρονιά σας και θα σας φέρνει όλο το μήνα χρήσιμες πληροφορίες, γνώσεις, αποκαλύψεις και ευκαιρίες για να κερδίσετε. Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις και οι επαφές με συγγενείς φέρνουν αρμονία και ενεργοποιούν χαρούμενα γεγονότα και καλές διευθετήσεις σε κληρονομικά ζητήματα. Ο μήνας ευνοεί και την απόκτηση παιδιού. Ασχοληθείτε και με θέματα υγείας τώρα που θα φανερώνονται λύσεις και που το άστρο υγείας δύσκολα θα φέρει αρνητικές εξετάσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ιατρικές εξετάσεις ή αγορές ρούχων στις 9 και 21 του μήνα, αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα στις 8 και 20 Φεβρουαρίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Ο Λαγός της χρονιάς δεν είναι φίλος σας, ούτε η Τίγρη του μήνα και τα δύο αυτά ζώδια ανήκουν στο στοιχείο του ξύλου που σας χτυπάει και χρειάζεται προσοχή γιατί επιπλέον θα σας επισκεφτεί ένα από τα καλύτερα άστρα αυτό του πάθους και της επιτυχίας και μπορεί να σας πιάσει ανυπομονησία και εμμονή με κάτι και να ξεφύγετε από τα όρια, να παρεκτραπείτε και να φερθείτε υπερβολικά, αν όμως καταφέρετε να ελέγξετε το πάθος σας για κάτι, ο μήνας θα σας φέρει υλοποίηση στόχου. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές στις 8 και 20 Φεβρουαρίου, αποφύγετε μαστορέματα και επισκευές στις 9 και 21 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Το άστρο πάθους που φέρνει και χαρούμενα γεγονότα θα βρίσκεται και στις δικές σας μοίρες με τη διαφορά ότι εσείς σαν φωτιά νικάτε το ξύλο του μήνα που σας δυναμώνει και θα έχετε μεγάλη ώθηση να κάνετε πράγματα δημιουργικά. Οργανώστε κάποια γιορτή ή φιλική συγκέντρωση και κάντε επαφές. Ο τομέας που ευνοείται περισσότερο από όλες είναι της φήμης και των σχέσεων, κάντε προβολή, προωθήστε τα σχέδια σας και ανανεώστε το χώρο σας ή προσθέστε στο χώρο σας φρέσκα λουλούδια. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 7 και 19, αποφύγετε συμφωνίες στις 10 και 22 Φεβρουαρίου.

ΑΛΟΓΟ

Και η Τίγρη του μήνα και ο Λαγός που μόλις μπήκε το έτος του είναι πολύ καλοί σας φίλοι, αλλά ένα δύσκολο άστρο θα σας επισκεφτεί και θα φέρει καθυστερήσεις και ανατροπές, αλλά αφού βρίσκεστε σε φιλικό μήνα τα εμπόδια θα είναι για καλό. Κάντε τώρα σημαντικές συζητήσεις και επαφές αλλά αφήστε ξεκινήματα και υπογραφές συμφωνιών για αργότερα. Ο μήνας ευνοεί την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και όχι τα νέα ανοίγματα. Αποφύγετε αυτόν τον μήνα σημαντικές αγορές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε συζητήσεις και επαφές στις 6 και 18 Φεβρουαρίου, αλλά αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων στις 11 και 23 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Λόγια και πολλά κουτσομπολιά θα έχει ο μήνας και δεν θα είναι αλήθεια όλα όσα θα ακούσετε αφού το άστρο πλάνης θα βρίσκεται στις μοίρες σας. Έχετε το νου σας και στα προσωπικά σας αντικείμενα γιατί μπορεί από αφηρημάδα να ξεχάσετε κλειδιά, κινητά, ή να χάσετε το πορτοφόλι σας. Αποφύγετε να μιλήσετε άσχημα για τρίτους και μην ενεργοποιείτε την ενέργεια δυσφήμισης γιατί θα την υποστείτε και εσείς. Τσεκάρετε λεπτομέρειες σε εργασίες που παραδίδετε, κλειδώνετε τις πόρτες και βεβαιωθείτε ότι τα έχετε κλείσει όλα πριν φύγετε από το σπίτι. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε χρειάζεται φαντασία, γράψτε, ζωγραφίστε, δημιουργήστε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές στις 5 και 17 Φεβρουαρίου, αποφύγετε όμως να ταξιδέψετε στις 12 και 24 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Μήνας σύγκρουσης θα είναι για εσάς ο Φεβρουάριος και επιπλέον θα σας επισκεφτεί το άστρο δικαστηρίων, οπότε προσέχετε τι λέτε και που γιατί μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι και αν ξεκινήσετε τώρα κάποιο τσακωμό θα κρατήσει χρόνια. Ο μήνας ευνοεί τη διακοπή και τη λήξη συμβολαίων, σπάσιμο συνεργασιών όπως και τα διαζύγια, αποφύγετε αγορά αυτοκινήτου και άσκοπες μετακινήσεις. Εύνοια φέρνει ο μήνας σε δίαιτες και κόψιμο κακιάς συνήθειας και στο ξεκίνημα σπουδών. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε σεμινάριο ή αγοράστε βιβλία στις 4,16 και 28 του μήνα, αλλά αποφύγετε ταξίδια στις 1, 13 και 25 Φεβρουαρίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ένταση και τσακωμούς φέρνει ο μήνας, αλλά και αλλαγές, ανανεώστε το δωμάτιο σας, ή αγοράστε κάτι καινούργιο για το σπίτι που θα σας δώσει χαρά για να είναι οι αλλαγές χαρούμενες. Προσέχετε και για μικροατυχήματα ειδικά όταν χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα, αποφύγετε να αγοράσετε αυτοκίνητο ή μηχανάκι και ταξίδια. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί και να μην χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας. Ο μήνας δεν ευνοεί τις διευθετήσεις και αν πάτε τώρα να λύσετε διαφορές θα αποκτήσετε περισσότερες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 3, 15 και 27 Φεβρουαρίου, αποφύγετε συναντήσεις στις 2, 14 και 26 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Η Τίγρη του μήνα είναι καλή σας φίλη και ο Λαγός του έτους που μόλις μπήκε ο καλύτερος φίλος σας και θα σας κάνει να λάμπετε και οι άλλοι να σας θαυμάζουν. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να επενδύσετε στις δυνατότητες σας. Όμως το άστρο που φέρνει κούραση θα περάσει από τις μοίρες σας και χρειάζεται να μην κουράζεστε υπερβολικά και να τρέφεστε σωστά. Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξτε συναντήσεις και εξόδους στις 2 , 14 και 26 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 3, 15 και 27 Φεβρουαρίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Καλές σχέσεις σας φέρνει ο μήνας της καλύτερης σας φίλης της Τίγρης. Ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας και αν είστε μόνοι και κάνετε τώρα κάποια γνωριμία θα είναι σοβαρή γιατί το άστρο Γάμου θα βρίσκεται στο παλάτι σας και μπορεί να σας φέρει και καλές συμφωνίες. επίσης μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα αποταμίευσης ή να αποκτήσετε ακίνητο. Προσέχετε όμως την υγεία σας, αποφύγετε τις υπερβολές και τις καταχρήσεις ο μήνας φέρνει κιλά. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές και γνωριμίες στις 1, 13 και 25 του μήνα, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις στις 4, 16 και 28 Φεβρουαρίου.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία www.fengshuiroad.com


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL