Καλάθι

Ο Μήνας του Γήινου Σκύλου

Ο Γήινος Σκύλος

μοιάζει με το κάστρο που είναι κτισμένο μόνο του ψηλά στο βουνό, υπάρχει πλούτος, χλιδή, αλλά πολύ μοναξιά. Οι φίλοι δεν είναι πραγματικοί και υπάρχει απομόνωση. Η πολύ πέτρα δείχνει στήριξη αλλά κρύο. Οι σχέσεις δεν ζεσταίνονται εύκολα, υπάρχει ψυχρότητα και πολύ ορθολογισμός, το συναίσθημα απουσιάζει, όπως και ο αυθορμητισμός. Ο μήνας δεν ευνοεί τους γάμους, ευνοεί όμως την υγεία, τις ατομικές επιχειρήσεις και τα οικονομικά. Είναι καλή εποχή για χτίσιμο και αγορά σπιτιού ή ξεκίνημα επαγγελματικής δραστηριότητας, αν και δεν θα υπάρχει εύνοια σε θέματα όπως εξάπλωση και απόκτηση οπαδών και νέων πελατών, λόγο του άστρου απομόνωσης, θα υπάρχει όμως καλή βάση σε ότι ξεκινήσει και μπορεί να εξελιχθεί σαν παλάτι σε κάτι μεγάλο.

Ο γήινος Σκύλος έχει μέσα του άστρα σκληρότητας και αυταρχισμού και οι άνθρωποι που έχουν αυτόν τον πυλώνα στο χάρτη τους δύσκολα τους κάνεις καλά, όμως διαθέτουν και άστρο αριστείας και εύκολα ξεχωρίζουν επαγγελματικά γιατί έχουν στόχους, επιμονή και είναι φιλομαθείς, τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και ο μήνας και θα επωφεληθούν περισσότερο εκείνοι που θα κυνηγήσουν τους στόχους τους χωρίς να καυχιούνται και χωρίς να αναλώνονται σε γκρίνιες και παράπονα. Παρόλο που η υπερβολική γη και σε συνδυασμό με το ετήσιο Βόδι που είναι πάλι Γη θα κάνει τα πράγματα να κυλάνε ακόμα πιο αργά με καθυστερήσεις, εμπόδια, ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις ειδικά μέχρι το χτύπημα του Ξύλινου Δράκου που θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου όπου η σύγκρουση γης θα είναι ολική αφού ο Ξύλινος Δράκος βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Γήινο Σκύλο και μπορεί να φέρει από σεισμό μέχρι και αποκατάσταση δικαιοσύνης, αλλαγή θεμελιώδη κανόνων και έπειτα θα αρχίσει να υπάρχει ισορροπία και η επιμονή θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Το I-Ching του μήνα είναι το 15 της «Ταπεινοφροσύνης» και προειδοποιεί πως η κριτική και η υπερηφάνεια φέρνει αρνητικά αποτελέσματα, ενώ η ταπεινότητα διώχνει τα εμπόδια.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Ο Σκύλος του μήνα φίλος σας δεν είναι, όμως θα υπάρχει αναγνώριση και τα άστρα που θα βρίσκονται στις μοίρες σας είναι και αρνητικά και θετικά. Τα αρνητικά φέρνουν κούραση, εξασθένιση και φοβίες, ενώ τα θετικά φέρνουν εκπλήρωση στόχου και αποταμίευση, ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και προσέχετε την υγεία σας. Ο μήνας ευνοεί κληρονομικά ζητήματα και αυτό στα περιουσιακά είναι καλό σε κληρονομικές ασθένειες δεν είναι, αλλά θα ενεργοποιηθεί αυτό με το οποίο εσείς θα ασχοληθείτε, ρίχνετε στο κουμπαρά κάθε μέρα κάτι γιατί να έλξετε ακίνητα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κατάθεση στις 8 και 20 του μήνα, αποφύγετε όμως αναλήψεις στις 1, 13 και 25 Οκτωβρίου.

ΒΟΔΙ

Μήνας αρμονίας αλλά και επίτευξης στόχου θα είναι για εσάς και αν θέλετε να ενεργοποιήσετε ακόμα περισσότερο αυτά τα άστρα κάντε χαρούμενα πράγματα γιατί αυτά τα άστρα έλκονται από τη χαρά, ενώ τα διώχνει η μιζέρια. Μιλήστε με φίλους, βγείτε, διασκεδάστε, δείτε ταινίες, ακούστε μουσική και υλοποιήστε στόχους. Εύνοια θα υπάρχει και σε θέματα γονιμότητας και απόκτησης παιδιού, ακόμα και σε γνωριμία που θα οδηγήσει σε Γάμο. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικές επαφές στις 7, 19 και 31 Οκτωβρίου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 2, 14 και 26 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Τα άστρα Αφθονίας και επιτυχίας θα βρίσκεται αυτόν τον μήνα στις μοίρες σας, όπως και το άστρο τακτοποίησης, επιπλέον ο Σκύλος του μήνα ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και θέλει να σας βοηθήσει να εξασφαλιστείτε μέσο κοινών γνωστών και φίλων, αναζητήστε τώρα λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν και κλείστε εκκρεμότητες. Επίσης ο μήνα μπορεί να φέρει κεραυνοβόλο έρωτα ή να αναθερμάνει τη σχέση σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι 6, 18 και 30 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 3, 15 και 27 Οκτωβρίου.

ΛΑΓΟΣ Πολύ καλά πράγματα σας φέρνουν τα άστρα του Οκτώβρη με το Σκύλο του μήνα να είναι ο πιο μεγάλος υποστηρικτής σας και με διπλά θετικά άστρα που φέρνουν ομαδικότητα, δημόσιες σχέσεις, κέρδη και πολύ καλές γνωριμίες, ειδικά στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν πολλές στιγμές χαράς και καλής συνεννόησης, αν είστε μόνοι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην είστε πια και αν είστε σε σχέση θα έρθετε ακόμα πιο κοντά. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται στις 5, 17 και 29 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται στις 4, 16 και 28 Οκτωβρίου.

ΔΡΑΚΟΣ Μήνας σύγκρουσης και διπλό άστρο εμποδίων θα έχετε αυτόν το μήνα με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις. Αποφύγετε αγορές και αλλαγές και ασχοληθείτε με το κόψιμο αρνητικών συνήθειων, ξεκινήστε κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης και πετάξτε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Ο μήνας θα σας βοηθήσει να συγκρουστείτε με τις αρνητικές πλευρές σας και να ξεφορτωθείτε ελαττώματα, μιλήστε μόνο θετικά και με καλοσύνη και θα ανταμειφθείτε. Κάντε κάποια δωρεά ή χαρίστε πράγματα. Ότι δώσετε τώρα θα επιστραφεί σε πολλαπλάσιο. Ευνοϊκές ημερομηνίες: πετάξτε πράγματα στις 4, 16 και 28 Οκτωβρίου, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και σημαντικές προσεγγίσεις στις 5, 17 και 29 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Ο Σκύλος του μήνα βάζει φρένο στα σχέδια σας, ώστε να τα μελετήσετε λίγο καλύτερα γιατί υπάρχει κίνδυνος να σας έχουν ξεφύγει λεπτομέρειες. Καλύτερα τώρα να μην ρισκάρετε, αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα, συμφωνίες και επεκτάσεις. Τα αισθηματικά σας επίσης θέλουν προσοχή καθώς το άστρο ανατροπών μπορεί να σας δείξει κάτι που δεν ισχύει στα αλήθεια και να απογοητευτείτε χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος. Ο μήνας αυτό είναι καλός για διάβασμα και απόκτηση γνώσεων. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 3, 15 και 27, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 6, 18 και 30 Οκτωβρίου.

ΑΛΟΓΟ

Άστρο ολοκλήρωσης θα έχετε όλων τον μήνα και θα μπορείτε να ολοκληρώνετε πράγματα σε λιγότερο χρόνο από ότι συνήθως, ο μήνας ευνοεί το λύσιμο εκκρεμοτήτων δεν ευνοεί όμως τις αναβολές και καθυστερήσεις και τα νέα ξεκινήματα, πράγματα που θα ξεκινήσετε τώρα δεν θα ολοκληρώνονται εύκολα. Καλές επικοινωνίες φέρνει ο Οκτώβριος και είναι η κατάλληλη περίοδος να λύσετε διαφορές με φίλους και συγγενείς. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 2, 14 και 26 Οκτωβρίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 7, 19 και 31 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Κέρδη σας φέρνει ο μήνας και απολαβές από παλιές προσπάθειες, ότι σπείρατε θα θερίσετε τώρα, προσέχετε μόνο μικρό καυγάδες και παρεξηγήσεις γιατί φαίνεται πως για να αποκτήσετε κάτι θα χρειαστεί να δώσετε μάχη αλλά τελικά θα κερδίσετε αφού έχετε άστρο συγκομιδής αυτόν τον μήνα. Αποφύγετε όμως να ασχοληθείτε με δυσάρεστε θέματα, ιατρικές εξετάσεις και μικροπρέπειες, γιατί αυτό που θα λάβετε θα έχει σχέση με αυτό που θα ασχοληθείτε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 1, 13 και 25 Οκτωβρίου, αποφύγετε όμως να σκαλίσετε καταστάσεις στις 8 και 20 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Αλλαγές σας φέρνει ο μήνας και νίκες, οπότε τολμήστε να πραγματοποιήσετε επιθυμίες, τώρα που το άστρο μαχητικότητας θα βρίσκεται στις μοίρες σας όπως και το άστρο που φέρνει ευοίωνα ξεκινήματα, φέρνει όμως και τάση για επανάσταση, διαμαρτυρίες και ένταση. Προσέχετε τη συμπεριφορά σας και ρίξτε τους τόνους όταν διεκδικείτε. Ένα άλλο άστρο που θέλει προσοχή είναι αυτό που φέρνει ατυχήματα, στραμπουλήγματα και προβλήματα στη μέση και πόδια. Αποφύγετε αγορά αυτοκινήτου και φοράτε παπούτσια που δεν γλιστράνε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποιο ξεκίνημα στις 12 και 24 του μήνα, αλλά μην κάνετε service, ανακινήσεις, ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις στις 9 και 21 Οκτωβρίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Το άστρο που σας βοηθάει να κλείνετε υποθέσεις θα σας επισκεφτεί αυτόν τον μήνα και θα φέρει το τέλος σε πράγματα που σας βασανίζουν ή που δεν αποδίδουν όσο θα θέλατε. Λύστε εκκρεμότητες και κλείστε κύκλους. Καινούργιες κερδοφόρες ιδέες μπορούν τώρα να καούν αφού ανοίγματα που θα γίνουν τώρα θα κλείσουν γρήγορα. Επενδύστε στο κλείσιμο υποθέσεων και όχι στο άνοιγμα. Αν και ο σκύλος του μήνα φαίνεται να σας στηρίζει με τη γη του θα είναι όμως τόσο υπερβολική η γη που μπορεί να σας σκεπάσει οπότε κρατήστε μικρό καλάθι. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τελειώστε θέματα που σας απασχολούν στις 11 και 23 Οκτωβρίου, αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις στις 10 και 22 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Διπλό δημιουργικό άστρο θα έχετε αυτόν τον μήνα και είναι η κατάλληλη εποχή να προωθήσετε τα σχέδια σας, να μιλήσετε για τη δουλειά σας ή να κάνετε επαγγελματικά ξεκινήματα, ασχοληθείτε και με χόμπι και επενδύστε σε αγορά εργαλείων, μηχανημάτων, συσκευές, αλλά μετά τις 23 Οκτωβρίου οι αγορές. Μέχρι τότε προσέχετε για κλοπές και λόγια. επίσης μην πιστεύετε ότι ακούσετε για κοντινά σας πρόσωπα, ο μήνας μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και στα αισθηματικά. Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξτε συναντήσεις και εξόδους στις 10 και 22 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 11 και 23 Οκτωβρίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Ιδανικός μήνας για ιατρικές εξετάσεις και ξεκαθαρίσματα, αδειάστε αποθήκες, ντουλάπες και προετοιμαστείτε για να ανανεωθείτε. Δημιουργικότητα σας φέρνει ο μήνας και δουλειές που σας κούραζαν τώρα θα γίνονται πιο εύκολα, αλλά για να αναδείξετε τα ταλέντα και τις δυνατότητες σας χρειάζεται να απαλλαγείτε από συμπεριφορές που σας κρατάνε πίσω. Αποφύγετε να κριτικάρετε τρίτους και προσέχετε τα λόγια σας. Η ευγένεια τώρα και οι καλοί τρόποι ανοίγουν πόρτες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: πετάξτε πράγματα και κάντε συναντήσεις στις 9 και 21 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 12 και 24 Οκτωβρίου.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *