Καλάθι

Ο Μήνας του Υδάτινου Ποντικού

Ο Υδάτινος Ποντικός είναι από τους 60 ζωδιακούς πυλώνες, ο πυλώνας με το πιο ισχυρό νερό, συμβολίζει το τσουνάμι, το μεγάλο κύμα που παρασέρνει τα πάντα στο πέρασμα του. Η Γη σαν στοιχείο καταπιέζει το Νερό, του δίνει κατεύθυνση και περιορίζει τη ροή του συνεχώς, όπως το βουνό που βάζει φραγή στο ποτάμι, αλλά έρχεται μια στιγμή που το Νερό αντεπιτίθεται και ξεσπάει με ορμή, σπάει τα φράγματα, όπως αυτός που γελάει τελευταίος.

Όσοι έχουν γεννηθεί ημέρα, ή χρονιά Υδάτινου Ποντικού δεν ασχολούνται με μικρότητες και προσπερνάνε τις μικρές προσβολές, αλλά τις συσσωρεύουν και αν τα όρια ξεπεραστούν τότε παρουσιάζουν εκρηκτική συμπεριφορά που μοιάζει ανεξήγητη και αφήνουν τους άλλους άφωνους, είναι ανατρεπτικοί, επαναστάτες και κυρίως απελευθερωτές γιατί το νερό συμβολίζει την ελευθερία, έχουν υπομονή, αλλά αν μια αδικία συνεχίζεται γίνονται πολύ επιθετικοί και προκαλούν σφοδρές αλλαγές, όπως ο σεισμός που μπορεί να γκρεμίσει ολόκληρα κτίσματα σε δευτερόλεπτα. Είναι άτομα πολύ δυνατά που όμως το κρύβουν και το δείχνουν μόνο όταν δεν πάει άλλο.

Μαζεύουν δυνάμεις για να κάνουν κάτι πολύ μεγάλο, διαπρέπουν επαγγελματικά και συνήθως παντρεύονται διαζευγμένα άτομα. Ο Μήνας θα φέρει αλλαγές και θα βάλει τα πράγματα σε νέα ροή, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να απαλλαγείτε από οτιδήποτε αρνητικό σέρνεται μαζί σας από τα παλιά και να κάνετε μια νέα αρχή, μια μετακόμιση, μια αποκαλυπτική ανακοίνωση, κάποια κίνηση που θα σας απελευθερώσει. Ι- Ching του μήνα είναι το 51 του «Κεραυνού», είναι ο μεγάλος γιος μαζί με έναν άλλον μεγάλο γιο που φέρνουν απότομες αλλαγές, επανάσταση και που σοκάρουν και προειδοποιεί πως αν κάποιος στα μικρά είναι μεγάλος, στα μεγάλα θα είναι μικρός ή για να κάνεις κάτι μεγάλο πρέπει να μην ασχολείσαι με τα μικρά για να αιφνιδιάσεις και να τους πιάσεις στον ύπνο όπως ο κεραυνός, χωρίς να έχεις δείξει τις προθέσεις σου για να μην σε εντοπίσουν πριν την υλοποίηση.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Άνοδο στα επαγγελματικά σας φέρνει ο μήνας, δύναμη και πολύ ενέργεια για να κάνετε δύσκολα πράγματα, αλλά θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι και οι κινήσεις σας να δείχνουν τις προθέσεις σας και να μην μπερδεύουν, γιατί μπορεί να πέσετε θύμα παρεξήγησης και η φιλοδοξία σας να ερμηνευτεί λάθος. Οι καλοί τρόποι θα ανοίξουν δρόμους ενώ η επιθετικότητα θα απομακρύνει ευκαιρίες, ασχοληθείτε με θέματα υγείας και ομορφιάς, ανανεώστε το χώρο και την εικόνα σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ιατρικές εξετάσεις ή αγορές στις 2, 14 και 28 του μήνα, αποφύγετε όμως οικονομικά ανοίγματα στις 7, 19 και 31 Δεκεμβρίου.

ΒΟΔΙ

Το άστρο ομαδικότητας θα σας επισκεφτεί και θα σας φέρει νέες γνωριμίες αλλά και πολύ καλές επαφές, λύσετε εκκρεμότητες και παρεξηγήσεις τώρα που θα σας βλέπουν πιο φιλικά και ανοίξτε τον κύκλο σας, κάντε δημόσιες σχέσεις, επιπλέον ο Ποντικός του μήνα είναι ο καλύτερος σας φίλος και θα σας κάνει ακόμα πιο αρεστούς. Άτομα από το παρελθών μπορεί να επιστρέψουν στη ζωή σας, οργανώστε συναντήσεις. Επίσης το άστρο πλούτου θα βρίσκεται στις μοίρες σας και ότι ξεκινήσετε τώρα θα φέρει κέρδη, κάντε νέες επαγγελματικές κινήσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές στις 1, 13 και 25 Δεκεμβρίου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 8 και 20 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Στήριξη σας φέρνει ο μήνας, υλοποίηση σχεδίων και εύνοια στα αισθηματικά, αλλά χρειάζεται να δραστηριοποιηθείτε για να λάβετε τα θετικά του μήνα, βγείτε, κάντε επαφές και κυρίως προχωρήστε τα σχέδια σας. Εύνοια θα έχετε και σε θέματα σπουδών, παρακολουθήστε κάποιο σεμινάριο, ενημερωθείτε για εξελίξεις που έχουν γίνει στο τομέα της εργασίας σας. Προσέχετε μόνο να μην κάνετε ταυτόχρονα πολλά και διαφορετικά πράγματα γιατί θα υπάρχει η τάση να χάσετε άσκοπα ενέργεια, ενώ αν επικεντρωθείτε σε ένα στόχο τη φορά η επιτυχία θα έρθει πιο εύκολα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι 12 και 24 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 9 και 21 Δεκεμβρίου.

ΛΑΓΟΣ

Τα καλύτερα άστρα θα βρίσκονται στις μοίρες σας και θα σας φέρνουν υγεία, γνώσεις και σταθερότητα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εξασφαλίσετε κάποιες καλές αλλαγές που έχουν ήδη ειπωθεί σε λόγια, είναι ώρα για να πέσουν θεμέλιά σε κάτι που αιωρείται, ή πλανάτε στον αέρα, ο μήνας ευνοεί τη μετακόμιση, αγοροπωλησίες ακινήτων, εγγραφή σε σχολή, απόκτηση πτυχίου, άνοιγμα καταστήματος, έναρξη εργασίας, κληρονομικές αποδοχές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται στις 11 και 23 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται στις 10 και 22 Δεκεμβρίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Τακτοποίηση σας φέρνει ο μήνας, πάθος για καινούργια πράγματα και επιτυχίες. Αναδείξτε τα ταλέντα σας και τις δυνατότητες σας, κάντε προβολή και μιλήστε για τη δουλειά σας. Εύνοια θα έχετε και στα αισθηματικά, αν είστε μόνοι μπορεί να γίνει σημαντική γνωριμία και αν είστε δεσμευμένοι η σχέση σας μπορεί τώρα να αναθερμανθεί, κάντε ευχάριστα πράγματα, οργανώστε κάποια γιορτή ή κάντε τραπέζια με φίλους, οι συναντήσεις φέρνουν χαρούμενα πράγματα. Προσέχετε μόνο να μην αποκτήσετε εμμονές γιατί ο μήνας φέρνει και υπερβολές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τακτοποιήστε εκκρεμότητες στις 10 και 22 Δεκεμβρίου, αποφύγετε όμως συζητήσεις στις 11 και 23 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Ο Ποντικός του μήνα δεν είναι φίλος σας και σας βάζει εμπόδια, όμως ένα από τα καλύτερα άστρα θα είναι πάνω σας και θα σας δίνει ενέργεια, ιδέες και λύσεις και θα σας κάνει να βλέπετε τη θετική πλευρά σε ότι συμβαίνει και αν χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας μπορείτε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί τώρα και να κάνετε μια αρνητική κατάσταση να γυρίσει υπέρ σας. Προσέχετε την όραση σας και μη κουράζεται τώρα τα μάτια σας, επίσης έχετε το νου σας για λεπτομέρειες που αν αγνοηθούν μπορεί να φέρουν ανατροπές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 9 και 21, αποφύγετε αγορές και συμφωνίες στις 12 και 24 Δεκεμβρίου.

ΑΛΟΓΟ

Μήνας σύγκρουσης είναι για εσάς ο μήνας Δεκέμβριος και επιπλέον ένα δύσκολο άστρο θα σας βάζει φραγές όλο το μήνα, αποφύγετε αγορά αυτοκινήτου, ταξίδια και άσκοπες μετακινήσεις, επίσης δεν είναι τώρα η κατάλληλη περίοδος να λύσετε τις διαφορές σας, το μόνο που σας φέρνει τώρα τύχη είναι το διάβασμα, ή μελέτη και η σταθερότητα, καλύτερα τώρα να μην τολμήσετε αλλαγές και οικονομικά ανοίγματα, ακόμα και οι διευκρινίσεις τώρα μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 8 και 20 Δεκεμβρίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 1, 13 και 25 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Καλές επικοινωνίες σας φέρνει ο μήνας και πολύ δημιουργικότητα, ασχοληθείτε με τις τέχνες το χορό και τη μουσική ή κάποιο χόμπι, προσέχετε μόνο τα προσωπικά σας ήδη όταν είστε εκτός σπιτιού γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεχάστε ή να χάσετε κλειδιά ή τσάντα. Για να μην έχετε ρίξεις στις σχέσεις σας προσπαθήστε να μην είστε πολύ κριτικοί και αφήστε τις γκρίνιες και τα κουτσομπολιά γιατί ότι πείτε τώρα θα γυρίζει επάνω σας, οπότε κάντε διαφήμιση και όχι δυσφήμιση. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 7, 19 και 31 Δεκεμβρίου, αποφύγετε ταξίδια στις 2, 14 και 26 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο Ποντικός του μήνα είναι φίλος σας και σας φέρνει και άστρα καλής επικοινωνίας και πολύ παραγωγικότητα. Μιλήστε αυτόν τον μήνα για πράγματα που σας απασχολούν και βρείτε λύσεις, αλλά πριν υπογράψετε νέες συμφωνίες διαβάστε και τα ψιλά γράμματα γιατί και το άστρο παραπλάνησης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας όπως και της κλοπής παρόλο αυτά ο μήνας φέρνει πολύ εργασία και οι προτάσεις αξίζει να εξεταστούν. Προσέχετε τι λέτε και σε ποιον τα μυστικά δεν θα μένουν τώρα κρυφά. Κάντε προβολή. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αγορές στις 6, 18 και 30 του μήνα, αλλά αποφύγετε να αφήσετε εκκρεμότητες στις 3, 15 και 27 Δεκεμβρίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ένταση και κούραση σας φέρνει ο μήνας αλλά και αλλαγές, ανανεώστε το χώρο σας. Βάψτε πετάξτε παλιά πράγματα για να μην έχετε άλλες αλλαγές που μπορεί να μην τις επιθυμείτε ή κάντε ένα νέο ξεκίνημα που απαιτεί πολύ εργασία στην αρχή γιατί όσο περισσότερη ενέργεια ξοδέψετε τώρα τόσο πιο θετικά πράγματα θα φέρει το άστρο αλλαγών, αυτό το άστρο ανταμείβει τη προσπάθεια, είναι η εποχή που πρέπει να αποδείξετε τι αξίζετε. Στα αισθηματικά σας ρίξτε τους τόνους και αποφύγετε τώρα ίντριγκες και τσακωμούς. Ευνοϊκές ημερομηνίες: συζητήστε για θέματα που σας απασχολούν στις 5, 17 και 29 Δεκεμβρίου, αποφύγετε να κάνετε σχέδια στις 4, 16 και 28 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Αύξηση βάρους σας φέρνει ο μήνας και θέλει προσοχή η διατροφή, όμως το άστρο αποταμίευσης μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε οικονομία και να ρυθμίσετε πάγια έξοδα, επίσης το άστρο Γάμου θα σας επισκεφτεί και θα σας φέρει καλές και συμφέρουσες συμφωνίες, κάντε τώρα νέες συνεργασίες ή αν είστε μόνοι γνωριμία που θα γίνει τώρα μπορεί να οδηγήσει σε σχέση, αν είστε παντρεμένοι ο Γάμος τώρα δυναμώνει και τρίτα πρόσωπα που ενοχλούν ή μιλάνε άσχημα για τη σχέση απομακρύνονται. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι που σας ευχαριστεί στις 4, 16 και 28 του μήνα, αποφύγετε αγορές στις 5, 17 και 29 Δεκεμβρίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Γκρίνια σας φέρνει το άστρο που θα σας επισκεφτεί και ανάγκη για συντροφικότητα, αυτά τα δύο όμως δεν πάνε μαζί, κρατηθείτε όταν σας έρχεται να κάνετε αρνητικά σχόλια και γίνεται πιο ευγενικοί και ευχάριστοι. Ο μήνας ευνοεί τις πωλήσεις ακινήτων και το κλείσιμο υποθέσεων, επίσης αν ξεκινήσετε τώρα ένα πρόγραμμα αποταμίευσης θα μπορέσετε να το διατηρήσετε. Αποφύγετε κλειστούς χώρους και προσέχετε για ιώσεις γιατί αυτόν τον μήνα κολλάτε πιο εύκολα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε κάποιο κύκλο ή ξεκινήστε δίαιτα στις 3, 15 και 27 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 6, 18 και 30 Δεκεμβρίου.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *