Καλάθι

Ο Μήνας του Μεταλλικό Πιθήκου

Ο Μεταλλικός Πίθηκος συμβολίζει ένα πολύ κοφτερό σπαθί, έτοιμο να κόψει οτιδήποτε εμποδίζει έναν στόχο. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι αδίστακτοι όσοι έχουν γεννηθεί ημέρα Μεταλλικού Πιθήκου καθώς και ο Πίθηκος ανήκει στο στοιχείο του Μετάλλου και μάλιστα του Γιανγκ δυνατού μετάλλου με αποτέλεσμα να είναι πολύ αιχμηρός, το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν γεννηθεί τη χρονιά του Μεταλλικού Πιθήκου που ήταν το 1980, όμως αν έχουν αρκετή φωτιά στο χάρτη τους, τότε από αδίστακτοι και σκληροί μπορεί να γίνουν πρωτοπόροι και να φέρουν θετικές εξελίξεις, καθώς είναι και ορθολογιστές και πολύ καλοί προστάτες.

Υπερασπίζονται πολύ τους δικούς τους ανθρώπους και αν κάποιος τους πειράξει θα τους βρει μπροστά τους. Είναι ο άνθρωπος που δεν θέλεις να έχεις για εχθρό αλλά φίλο. Μπορούν να σπουδάζουν πολλά χρόνια και να φαίνεται ότι μένουν στάσιμοι όμως καλλιεργούν τα ταλέντα τους και ετοιμάζονται για μεγάλα πράγματα. Είναι εκείνοι που στη παρέα ξεκινούν μια συζήτηση. Οι άντρες χηρεύουν νέοι καθώς η γυναίκα τους είναι ξύλο και το υπερβολικό μέταλλο τους, τη κόβει εκτός και αν έχουν αρκετό νερό που δυναμώνει το ξύλο, αν δηλαδή έχουν γεννηθεί χειμωνιάτικο μήνα ή νυχτερινή ώρα. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχει και ο μήνας που θα φέρει μια τάση για αλλαγές και περικοπές, όμως όπως όλους τους ζωδιακούς πυλώνες που είναι συνολικά 60, όλοι επαναλαμβάνονται μετά από 60 μήνες, δηλαδή κάθε 5 χρόνια, όμως παίζει ρόλο και τι άλλα άστρα το συνοδεύουν και φέτος ένα πολύ καλό άστρο θα βρίσκεται στις μοίρες του Πιθήκου που φέρνει γνώσεις και Σοφία, οπότε οι αλλαγές φαίνεται ότι θα είναι βάση λογικής.

Γιατί το σπαθί μπορεί να κόψει κάτι καλό, αλλά μπορεί με σωστή χρήση να κόψει και κάτι αρνητικό. Δεν είναι τυχαίο που αυτός ο μήνας έχει διπλό I-Ching καθώς είναι 60 οι ζωδιακοί πυλώνες και 64 τα I-Ching, υπάρχουν 4 ζωδιακοί πυλώνες που έχουν διπλό I-Ching και ο Μεταλλικός Πίθηκος είναι ένα από αυτά τα 4 και είναι αυτό με τη πολύ δυνατή ενέργεια Μετάλλου που από πολεμική μπορεί να γίνει θριαμβευτική. Τα I-Ching του μήνα είναι το I-Ching 4 της «Ανωριμότητας», που προειδοποιεί πως κάτι δεν έχει υπολογιστεί σωστά και υπάρχει κίνδυνος και το 29 της «Ορμής», που δείχνει ότι ο σωστός χειρισμός και των ελάχιστων εφοδίων μπορεί να φέρει επιτυχία αρκεί να υπάρχει σύνεση.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ Ο Πίθηκος είναι καλός σας φίλος και μάλιστα είναι το ζώδιο που σας υποστηρίζει και βάζει πλάτη να προχωρήσετε τα σχέδια σας και ειδικά αυτόν τον μήνα που το άστρο που αναδεικνύει τα ταλέντα θα βρίσκεται στις μοίρες σας είναι ευκαιρία να μιλήσετε για τα σχέδια σας και να προβάλετε τη δουλειά σας. Προσέχετε μόνο στις διακοπές σας και στα ταξίδια να μην ξεχάσετε σημαντικά αντικείμενα γιατί και το άστρο απώλειας από αφηρημάδα θα βρίσκεται στο Ποντικό. Τα αισθηματικά σας ευνοούνται ιδικά αν κάνετε δημιουργικά πράγματα μαζί με τη σχέση σας. Τυχερό σας χρώμα το πράσινο και πέτρα η αβεντουρίνη που φέρνει καλοτυχία. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε συναντήσεις στις 11 και 23 του μήνα, αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα στις 4, 16 και 28 Αυγούστου.

ΒΟΔΙ Αν και ο Πίθηκος του μήνα δεν είναι εχθρός σας και φαίνεται πως κάθε εμπόδιο θα είναι για καλό, αρχικά κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να καθυστερήσετε εσείς από μόνοι σας κάποιες σημαντικές δουλειές ώστε να τις προετοιμάσετε καλύτερα, επίσης ο μήνα ευνοεί τον έλεγχο καταστάσεων και όχι τόσο το άφημα στην τύχη. Πετάξτε άχρηστα αντικείμενα και φθαρμένα παλιά ρούχα για να απαλλαγείτε από στάσιμες καταστάσεις. Ιδανικό χρώμα του μήνα είναι το γκρι και λευκό, ενώ τυχερό κόσμημα οτιδήποτε από ασήμι. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε δίαιτα στις 10 και 22 Αυγούστου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 5, 17 και 29 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ Κάθε Αύγουστο σας επισκέπτεται το άστρο σύγκρουσης αφού είναι πάντα μήνας Πιθήκου που χτυπάει τη Τίγρη γιατί είναι απέναντι σας, φέτος όμως ο Πίθηκος θέλει πιο πολύ προσοχή γιατί έρχεται και με το πιο δύσκολο άστρο που φέρνει ανατροπές, καλύτερα τώρα να μην κάνετε νέα ξεκινήματα, χαλαρώστε, ξεκουραστείτε και αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι πετάξετε πράγματα από ντουλάπες και αποθήκες και να ξεκινήστε κάποιο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής. Αποφύγετε να ταξιδέψετε και να μετακομίσετε. Επίσης μην αγοράσετε αυτοκίνητο ή μηχανή. Τυχερό χρώμα το μπλε και γαλάζιο που γεφυρώνει τη σύγκρουση, έχετε πάνω σας έναν διάφανο χαλαζία. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες για να απαλλαγείτε από πράγματα που δεν χρειάζεστε πια είναι οι 9 και 21 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 6, 18 και 30 Αυγούστου.

ΛΑΓΟΣ Χαρά σας φέρνει ο μήνας και όρεξη για καλοπέραση παρόλο που η έντονη μεταλλική ενέργεια του μήνα πάει να κόψει το ξύλινο στοιχείο της φύσης σας που θέλει συνέχεια ανάπτυξη και εξέλιξη. Οπότε τώρα αν προσπαθήσετε να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που σας ψυχαγωγούν θα γίνονται πιο ευχάριστα όλα και οι επιτυχίες θα έρθουν μέσο εορτασμού και όχι με πολύ κοπιαστικό τρόπο, οργανώστε κάποια επαγγελματικά event και βγείτε με φίλους. Στις σχέσεις σα προσέχετε να μην έχετε πολύ απόλυτη στάση γιατί το πάθος σας σε κάποιο θέμα μπορεί να σας κάνει εμμονικούς. Τυχερό σας χρώμα το πράσινο και πέτρα του μήνα ο οφίτης που φέρνει προστασία από ψυχικές επιθέσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: παραπάνω εύνοια θα έχετε στις 8 και 20 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται οι κινήσεις στις 7, 19 και 31 Αυγούστου.

ΔΡΑΚΟΣ Ευκαιρίες σας φέρνει ο μήνας του Πιθήκου που φίλος σας και σας βοηθάει πάντα να ολοκληρώνετε πράγματα που έχετε αφήσει στη μέση. Ασχοληθείτε τώρα με εκκρεμότητες και με θέματα που δεν σας πολύ ευχαριστούν αλλά στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξη σας. Ασχοληθείτε και με επικοινωνίες αγοράστε καινούργιο κινητό ή laptop και ταξιδέψετε σε άγνωστα μέρη για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να αποκτήσετε νέες ιδέες που μπορεί να είναι και πολύ κερδοφόρες. Αποφύγετε όμως την πολύ απομόνωση γιατί οι νέες γνωριμίες τώρα θα είναι σημαντικές. Τυχερό σας χρώμα το πορτοκαλί και το ροζ και η πέτρα που θα σας φέρνει καλές σχέσεις και επιτυχίες είναι ο ροζ χαλαζίας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: αναδείξτε τα ταλέντα σας στις 7, 19 και 31 Αυγούστου, προσέχετε τι θα πείτε και που στις 8 και 20 του μήνα.

ΦΙΔΙ Συγκομιδή σας φέρνει ο μήνας και εσείς θα είστε το πιο τυχερό ζώδιο του Αυγούστου αφού και ο Πίθηκος είναι ο καλύτερος σας φίλος και το άστρο που ευνοεί τις νέες ευκαιρίες και την επαγγελματική άνοδο θα είναι στις μοίρες σας. Κάντε τώρα νέες συνεργασίες και επαγγελματικά ταξίδια. Και οι σχέσεις ευνοούνται και αν με κάποιον έχετε παρεξηγηθεί μπορείτε τώρα να τα βρείτε όπως και να λύσετε κληρονομικά ζητήματα και να λάβετε ανταμοιβές. Κάντε επαφές και με το εξωτερικό. Αγοράστε αυτοκίνητο ή μετακομίστε σε καινούργια επαγγελματική έδρα. Τυχερό σας χρώμα το χρυσό και το ασήμι έχετε μαζί σας έναν αιματίτη που μαγνητίζει την καλοτυχία και δίνει ενέργεια. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 6, 18 και 30, αποφύγετε κουτσομπολιά στις 9 και 21 Αυγούστου.

ΑΛΟΓΟ Με το άστρο του αρχηγού έρχεται σε εσάς ο Αύγουστος που είναι και το άστρο του άντρα για όσες είστε μόνες και θέλετε καινούργια σχέση, το άστρο αυτό ενεργοποιείτε πολύ με τα ταξίδια και τις εκδρομές γενικά θέλει κίνηση αυτό το άστρο, να βγείτε, να μετακινηθείτε, να κάνετε νέες προσεγγίσεις, επίσης αυτό το άστρο φέρνει και Ουράνια Τύχη και καλό είναι να κάνετε τώρα σημαντικά πράγματα όπως έναρξη εταιρίας, ή άνοιγμα καταστήματος ή e-shop. Τα κέρδη θα έρχονται από νέες συνεργασίες. Τυχερό σας χρώμα το πράσινο και πέτρα ο Χρυσοπράσιος που φέρνει καρποφορία στα σχέδια. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ευχάριστες αλλαγές στις 5, 17 και 29 Αυγούστου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 10 και 22 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ Γνώσεις σας φέρνει ο μήνας και πολλές πληροφορίες, διαβάστε ή ζητήστε να μάθετε τι συμβαίνει με κάτι που σας απασχολεί γενικά τώρα θα μάθετε αλήθειες με το άστρο αποκαλύψεων που θα σας επισκεφτεί. Επίσης τώρα θα μπορείτε εύκολα να κλείσετε υποθέσεις που εκκρεμούν και να προχωρήσετε συμφωνίες που ήταν σε αναμονή. Επίσης ο μήνας είναι πολύ καλός για οικογενειακές συγκεντρώσεις, ακόμα και για οικογενειακές διακοπές, προτιμήστε διακοπές κοντά στις ρίζες σας ή επισκεφτείτε τον τόπο καταγωγής κάποιου προγόνου σας που δεν έχετε ξανά πάει. Το χρώμα του μήνα που θα σας φέρει επιτυχίες είναι το κόκκινο και πέτρα ο ίασπις φλαμέγκο. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές στις 4, 16 και 28 Αυγούστου, αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα στις 11 και 23 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ Με τα πιο δημιουργικά άστρα σας υποδέχεται ο μήνας και τώρα θα είναι η καλύτερη εποχή για να κάνετε άλματα στα επαγγελματικά σας, αλλά και στις σχέσεις σας. Παρακολουθήστε κάποια μαθήματα ακόμα και από το διαδίχτυο, διαβάστε και εμπλουτίστε τις γνώσεις σας γιατί μέσα από νέα πράγματα θα έρθουν τώρα κέρδη. Ταξιδέψτε και εσείς στο τόπο καταγωγής σας και ανακαλύψτε πράγματα για τις ρίζες σας. Αυτό θα σας φέρει θετικές εξελίξεις και θα βοηθήσει να κατανοήσετε κάποια πράγματα. Τυχερό σας χρώμα το κίτρινο και μπλε, έχετε πάνω σας έναν καλσίτη ανανά για κέρδη. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε συναντήσεις και συζητήσεις στις 3, 15 και 27 του μήνα, αλλά αποφύγετε εντάσεις στις 12 και 24 Αυγούστου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ Ανταγωνισμό αλλά και κέρδη σας φέρνει ο μήνας όπως και πολύ καλές γνωριμίες ιδικά αν είστε μόνοι. Κάντε τώρα επαφές και νέες συνεργασίες, ταξιδέψτε προς τη Δύση για να έχετε καλύτερες ευκαιρίες στις σχέσεις, ακόμα και κάποια φιλική ή επαγγελματική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ σημαντικό. Αποφύγετε όμως να δώσετε ενέργεια σε κάτι από το παρελθών γιατί κάτι παλιό που θα ξανά εμφανιστή μόνο πίσω μπορεί να σας πάει, είτε είναι επαγγελματικό είτε είναι αισθηματικό. Ακόμα και κάποιος φίλος από τα παλιά θέλει προσοχή. Τα μπεζ καφέ χρώματα σας φέρνουν στήριξη και τυχερή σας πέτρα ο κιτρίνης. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικές επαφές στις 2, 14 και 26 Αυγούστου, αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα στις 1, 13 και 25 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ Κούραση και ένταση φέρνει ο μήνας και για να μην συμβεί αυτό θέλει να κανονίσετε έγκυρα τις διακοπές σας ακόμα και αν δεν πάτε κάπου, κανονίστε να χαλαρώσετε και να κάνετε κάποιες εξόδους με φίλους ή μπάνια στη θάλασσα. Το άστρο αλλαγών ωστόσο θα σας κάνει να τρώγεστε με τα ρούχα σας και να μην σας ικανοποιούν τα ίδια πράγματα που σας άρεσαν ως τώρα. Αυτό μπορεί να σας κάνει να εγκαταλείψετε και κάτι που έχετε δώσει πολύ ενέργεια για να πετύχει, οπότε οργανώστε από τώρα τι θέλετε να αλλάξει προς το καλύτερο και κάντε τις δικές σας αλλαγές. Τυχερό σας χρώμα το κόκκινο και πέτρα το οπάλιο της φωτιάς. Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξτε να κάνετε κάτι σημαντικό στις 1, 13 και 25 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 2, 14 και 26 Αυγούστου.

ΧΟΙΡΟΣ Σημαντικές αλλαγές θα φέρει και σε εσάς ο μήνας αν κάνετε τις ανάλογες κινήσεις, γιατί μπορεί να φιλοξενείτε το άστρο αλλαγών αν δεν οργανωθείτε οι αλλαγές μπορεί να αφορούν άτομα που θα μαλώσετε γιατί το άστρο αλλαγών είναι και το άστρο τσακωμών. Τώρα θα βρείτε πολλές αφορμές για να εκφράσετε τη γνώμη σας και αν είστε ευγενικοί μπορεί να πετύχετε πολλά. Προσέχετε για ατυχήματα από απροσεξία και αποφύγετε αγορά αυτοκινήτου. Τα βιολετί και μωβ χρώματα φέρνουν εύκολη προσαρμογή στις νέες και θετικές καταστάσεις και ο αμέθυστος διώχνει τις ψευδαισθήσεις και προστατεύει από λάθος κινήσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αλλαγές στις 12 και 24 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 3, 15 και 27 Αυγούστου.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL