Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο

Ο Μήνας του Πύρινου Πιθήκου

7 Αυγούστου-6 Σεπτεμβρίου

Τα στοιχεία του μήνα είναι Φωτιά πάνω σε Μέταλλο, τα δύο στοιχεία αυτά βρίσκονται σε σύγκρουση μεταξύ τους και φέρνουν επιθετικότητα και φθορά, κρυφό άστρο του μήνα θα είναι οι γνώσεις από διάβασα και όποιος τώρα μελετήσει καλά μπορεί να αποκτήσει κέρδη από αυτή την σύγκρουση, να αναθεωρήσει ή να δει τα πράγματα από νέα οπτική. Ο Πύρινος Πίθηκος ονομάζεται φωτιά χωρίς καπνό, είναι η φωτιά που σιγοκαίει χωρίς να φαίνεται, σαν τα αντικείμενα που λιώνει ο ήλιος και η ζέστη το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες, συμβολίζει το ξεθώριασμα των χρωμάτων και την ανάγκη για ανανέωση, αντικατάσταση, ανακαίνιση.

Ο Πύρινος Πίθηκος είναι καμένο μέταλλο φέρνει πυρκαγιές και προβλήματα στους πνεύμονες και στο αναπνευστικό. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί ημέρα Πύρινου Πιθήκου ζουν σαν αόρατοι, έχουν χαμηλό προφίλ, τους αρέσει να αποκτούν γνώσεις σε θέματα που δεν απασχολούν πολλούς, όμως δεν επιδιώκουν την επιτυχία, αλλά την ησυχία τους, αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχει και ο μήνας με πολλά παράξενα θα ασχοληθούμε, αλλά δύσκολα θα υλοποιούνται πράγματα, γιατί τα επιτεύγματα δεν θα βγαίνουν στο φως, θα αποσιωπούνται, σαν οι ειδήσεις να μην ενδιαφέρουν κανέναν, δεν είναι εποχή για διαφήμιση, ο μήνας ευνοεί περισσότερο την μυστικότητα και τις κρυφές συμφωνίες. είναι καλύτερα τώρα να μην αποκαλύψετε τα σχέδια σας και αποφύγετέ να δείξετε εύκολα εμπιστοσύνη.

Ευκαιρίες ωστόσο θα παρουσιαστούν υπό μορφή ανανέωσης, ο μήνας ευνοεί πολύ το αδυνάτισμα. Για να υπάρχει αρμονία χρειάζεται να προστεθεί το στοιχείο της γης που δυναμώνει το μέταλλο που καίγεται και αποδυναμώνει τη φωτιά που το καίει. Φοράτε κάτι κίτρινο, καφέ ή σε οποιαδήποτε γήινη απόχρωση και έχετε πάνω σας καφέ ίασπι. Το I-Ching του μήνα είναι το 40 της «Απελευθέρωσης» και προειδοποιεί πως όταν κάποιος κλαίει τη μοίρα του, δεν μπορεί να δει τις καινούργιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Πετάξτε τη συσκευή που χάλασε και αποκτήστε καινούργια που θα είναι πιο εξελιγμένη και με καλύτερα χαρακτηριστικά.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Νέες γνωριμίες, καλές επαφές και ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε θέματα σας φέρνει ο μήνας του Πιθήκου που είναι φίλος σας. Ασχοληθείτε με το σπίτι, κάντε επισκευές και ανακαινίσεις. Αποφύγετε όμως να αφήσετε καινούργιες εκκρεμότητες γιατί ότι μείνει στη μέση τώρα δύσκολα θα ολοκληρωθεί. Ο μήνας ευνοεί και τις σπουδές όπως και το διάβασμα γενικά. Οι γνώσεις τώρα φέρνουν κέρδη. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε συναντήσεις στις 9 και 21 του μήνα, αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα στις 2, 14 και 26 Αυγούστου.

ΒΟΔΙ

Προσοχή θέλει ο μήνας και πολλές διευκρινίσεις καθώς τίποτα δεν θα εννοείται και εύκολα θα γίνονται παρεξηγήσεις. Το άστρο γκίνιας θα σας επισκεφτεί και θα έχετε μια τάση να κουράζετε τους άλλους, αλλά και να βλέπετε εμπόδια ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν. Προσπαθήστε να μην ασκείτε κριτική και έλεγχο. Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν, δείτε ταινίες, διαβάστε και αποφύγετε επαφές με αγνώστους. Προσέχετε και θέματα υγείας και διατροφής. Εύνοια θα έχετε στον οικονομικό τομέα και ευκαιρίες για μείωσή παγίων εξόδων. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε κάτι στις 8 και 20 Αυγούστου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 3, 15 και 27 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Κάθε Αύγουστο σας επισκέπτεται το άστρο σύγκρουσης αφού είναι πάντα μήνας Πιθήκου που χτυπάει τη Τίγρη γιατί είναι απέναντι σας, φέτος όμως ο Πίθηκος θέλει πιο πολύ προσοχή γιατί θα είναι πύρινος και σας κόβει και σας καίει, αποφύγετέ ταξίδια μακρινά με αυτοκίνητο και προτιμήστε ταξίδι με πλοίο ή κρουαζιέρα, η θάλασσα σας κάνει καλό όπως και γενικά το στοιχείο του νερού, ο μήνας ευνοεί την κάθαρση και τα ξεκαθαρίσματα, πετάξτε πράγματα, κλείστε κύκλους. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες για να απαλλαγείτε από πράγματα που δεν χρειάζεστε πια είναι οι 7, 19 και 31 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 4, 16 και 28 Αυγούστου.

ΛΑΓΟΣ

Υπερβολική δύναμη θα έχετε αυτόν τον μήνα αλλά δεν θα είναι αληθινή και μπορεί αν δεν προσέξετε να μπλέξετε σε υποθέσεις που θα απορείτε μετά πως μπλεχτήκατε, καλό είναι να διοχετεύσετε την ενέργεια σας στις είδη υπάρχων υποθέσεις σας και να ξεμπερδέψετε με ανειλημμένες υποχρεώσεις, ότι λάμπει τώρα δεν θα είναι χρυσός αλλά θα κρύβει παγίδες. Επαγγελματικά μπορείτε τώρα να εξελιχθείτε αρκεί να μην αλλάξετε αντικείμενο. Ευνοϊκές ημερομηνίες: παραπάνω εύνοια θα έχετε στις 6, 18 και 30 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται οι κινήσεις στις 5, 17 και 29 Αυγούστου.

ΔΡΑΚΟΣ

Μήνας ολοκλήρωσης θα είναι για εσάς και με ότι θέλετε να ξεμπερδέψετε θα ξεμπερδεύτε εύκολα, οπότε αφήστε αναβολές και ακυρώσεις και κλείστε τις υποθέσεις σας. Κλείστε ακόμα και θέματα υγείας που σας απασχολούν, κάντε ιατρικές εξετάσεις, αναζητήστε θεραπείες. Προχωρήστε και στα αισθηματικά σας και κάντε το επόμενο βήμα. Το άστρο κουτσομπολιού θα βρίσκεται στις μοίρες σας και αν δεν θέλετε να ενεργοποιηθεί μην σχολιάζετε και εσείς τους άλλους. Ευνοϊκές ημερομηνίες: αναδείξτε τα ταλέντα σας στις 5, 17 και 29 Αυγούστου, προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και μην ξεχάσετε κάτι στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Συγκομιδή σας φέρνει ο μήνας και εσείς θα είστε το πιο τυχερό ζώδιο του Αυγούστου αλλά για να ενεργοποιηθεί αυτό το άστρο καλοτυχίας θα πρέπει να τολμήσετε να κάνετε πράγματα και να αναδείξετε τις δυνατότητες σας. Μεγάλη εύνοια θα έχετε και σε θέματα σχέσεων και στα αισθηματικά αλλά και στα οικογενειακά, ακόμα και με κάποιο φίλο μπορεί τώρα να λυθεί μια παρεξήγηση. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 4, 16 και 28, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 7, 19 και 31 Αυγούστου.

ΑΛΟΓΟ

Αλλαγές σας φέρνει ο μήνας του πιθήκου αλλά και ένταση, οπότε για να πετύχετε κάτι θα χρειαστεί να δώσετε μάχη που όμως θα αξίζει τον κόπο, αλλά μην περιμένετε να έχετε βελτίωση χωρίς να κινηθείτε. Η αδράνεια τώρα θα αφήσει κάτι μικρό να γίνει μεγάλο, είναι ώρα για δράση και όχι για αφέλεια. Προσέχετε μικρό ατυχήματα κυρίως με αιχμηρά αντικείμενα και παπούτσια που γλιστράνε. Αλλάξτε τα λάστιχα αυτοκινήτου ή αγοράστε καινούργια παπούτσια για να ενεργοποιήσετε πιο καλά και σταθερά βήματα. Στα αισθηματικά ρίξτε τους τόνους και προτιμήστε να πείτε μία φορά και με επιχειρήματα τι σας ενοχλεί παρά να γκρινιάζετε συνέχεια. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ευχάριστε αλλαγές στις 3, 15 και 27 Αυγούστου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 8 και 20 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Είστε το ζώδιο που θα λειτουργήσει σαν γέφυρα του μήνα με τη γη σας θα σβήνετε τις φωτιές και θα στηρίζετε τον Πίθηκο να κάνει τις ανανεώσεις του, έτσι μπορεί τον Αύγουστο να βρεθείτε πολλές φορές να κάνετε τον διαιτητή σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν και τον μεσάζοντα. Όπως και να έχει η παρουσία σας θα βοηθάει να επιλυθούν θέματα και συχνά θα σας ζητάνε τη γνώμη σας. Το άστρο κλεισίματος θα σας φέρει εύνοια σε θέματα υγείας και λύσιμο εκκρεμοτήτων. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ιατρικές εξετάσεις στις 2, 14 και 26 Αυγούστου, αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα στις 9 και 21 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ Δημιουργικός θα είναι για εσάς ο μήνας αλλά ένα άστρο που φέρνει εμπόδια δεν θα σας αφήνει να προχωράτε και τόσο εύκολα και καθυστερήσεις θα κολλάνε τις υποθέσεις σας, η λύση είναι οι καλές συνεργασίες και να αφήνετε να κάνουν ειδικοί κάποια πράγματα που δεν είναι στον τομέα σας. Ασχοληθείτε με την εικόνα σας και το προφίλ σας, ανανεώστε την επαγγελματική σας ιστοσελίδα. Μελετήστε καλά τις κινήσεις σας και αφήστε τα ανοίγματα για τον επόμενο μήνα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε συναντήσεις και συζητήσεις στις 1, 13 και 25 του μήνα, αλλά αποφύγετε εντάσεις στις 10 και 22 Αυγούστου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ Δύο αντίθετα άστρα θα περάσουν από τις μοίρες σας αυτόν τον μήνα, το ένα θα φέρνει ευκαιρίες και το άλλο θα σας ωθεί να απορρίπτεται ότι καινούργιο ακούτε γιατί θα σας βάλει σε διάθεση ξεκαθαρίσματος. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και που σας βοηθούν να απαλλαγείτε από άγχος και νέες περιπέτειες. Γενικά ότι σας τρομάζει και δεν σας καθησυχάζει δεν είναι ευκαιρία. Προσέχετε πολύ τα μηνύματα που στέλνετε, εύκολα τώρα θα σας παρεξηγούν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ανανεωτικές κινήσεις στις 12 και 24 Αυγούστου, αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα στις 11 και 23 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Ο Πίθηκος του μήνα μπορεί να μην είναι φίλος σας, αλλά θα έχετε τόσα θετικά άστρα φέτος που αυτός ο Αύγουστος θα σας μείνει αξέχαστος, ειδικά αν αξιοποιήσετε τα θετικά που σας φέρνει. Πάθος, αγάπη, αναγνώριση, καλή φήμη, γονιμότητα, καρποφορία, εκπλήρωση στόχων, υλοποίηση σχεδίων είναι μερικά από τα καλά άστρα που θα σας συντροφεύουν, οπότε μην αφήσετε μέρα να πάει χαμένη. Ασχοληθείτε και με τον κήπο και φυτέψτε καινούργια φυτά που θα κρατήσουν αυτά τα καλά άστρα και τα ανθοφορήσουν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξτε να κάνετε κάτι σημαντικό στις 11 και 23 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 12 και 24 Αυγούστου.

ΧΟΙΡΟΣ

Αγάπη και αρμονία σας φέρνει ο μήνας και είναι η καταλληλότερη εποχή του χρόνου για καλές γνωριμίες και για τα αισθηματικά σας. Επιδιώξτε να περάσετε όμορφα με φίλους και συγγενείς και αν έχετε με κάποιον παρεξηγηθεί τώρα είναι η ώρα να λύσετε τις διαφορές σας. Ο μήνας σας φέρνει και άστρα ομορφιάς και λάμψης ασχοληθείτε με την εικόνα σας, ανανεώστε τη ντουλάπα σας. Ξεκινήστε καινούργιες συνεργασίες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε συναντήσεις και επικοινωνίες στις 10 και 22 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 1, 13 και 25 Αυγούστου.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL