Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο

Ο Μήνας του Γήινου Δράκου

Ο Γήινος Δράκος συμβολίζει έναν νερόλακκο με γύρω γύρω χώμα που όμως καθρεφτίζει στο νερό τον ουρανό και φαίνεται μέσα στη λάσπη κάτι πολύ όμορφο όπως το ουράνιο τόξο. Είναι μια όψη κάτι όμορφου μέσα σε κάτι άσχημο και θέλει να δείξει ότι αν και ο Γήινος Δράκος είναι Γη με Γη είναι και η αποθήκη του νερού που είναι για τη Γη το άστρο πλούτου και μοιάζει περισσότερο με κάτι που προστατεύει τον πλούτο, για αυτό όσοι έχουν γεννηθεί σε έτος, μήνα, μέρα ή ώρα Γήινου Δράκου θωρακίζουν τα υπάρχοντα τους, μπορεί να μοιάζουν τσιγκούνηδες όμως θεωρούνται οι καλύτεροι σύντροφοι για Γάμο γιατί προστατεύουν και αγαπάνε πολύ το σύντροφο τους αν και τους καταπιέζουν αρκετά, όμως είναι πάντα εκεί για να προσφέρουν.

Είναι άτομα σταθερά και παρέχουν ασφάλεια στους άλλους, αλλά είναι και ξεροκέφαλοι και δεν αλλάζουν εύκολα γνώμη, ούτε ανανεώνονται εύκολα και αυτό είναι καλό γιατί παραμένουν πιστοί στις αρχές και τις σχέσεις τους, αλλά δεν αφήνουν και τις θετικές εξελίξεις να έρθουν. Είναι τα άτομα που δουλεύουν όλα τους τα χρόνια στην ίδια εταιρία, δεν ρισκάρουν και αφήνουν τις ευκαιρίες να τους προσπερνούν.

Έχουν καλούς τρόπους ακόμα και όταν βρεθούν σε θέσεις εξουσίας, όμως θέλουν και οι άλλοι να τους φέρονται με ευγένεια, αλλιώς σε απορρίπτουν και δεν σου ξανά δίνουν σημασία. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχει και ο μήνας που θα θέλει οικονομία, νοικοκύρεμα, σταθερότητα και πάνω από όλα να δούμε την ομορφιά σε κάτι που μας ταλαιπωρεί χωρίς να γίνουμε αγενείς και σε καμία περίπτωση να μην δείξουμε αστάθεια.

Το I-Ching του μήνα θα είναι το 10 των «Καλών τρόπων» και προειδοποιεί πως η κόσμια συμπεριφορά θα ανταμειφθεί, γιατί τελικά οι δρόμοι θα ανοίξουν σε αυτόν που εμπνέει εμπιστοσύνη και κινείτε με σύνεση και ευγένεια.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Ο Απρίλιος σας ενεργοποιεί το άστρο της ολοκλήρωσης και είναι καλός μήνας για να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες και για να παραδώσετε εργασίες. Επιπλέον ο Δράκος είναι φίλος σας και θα σας φέρει εύνοια σε θέματα επαφών και συνεργασιών. Επίσης το άστρο γνώσεων θα βρίσκεται στις μοίρες σας και μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε οτιδήποτε σας απασχολεί. Διαβάστε, μελετήστε παρακολουθήστε κάποιο σεμινάριο, τα κέρδη έρχονται τώρα από την απόκτηση εξειδίκευσης. Συναντήστε οικογενειακά πρόσωπα που δεν βλέπετε συχνά για να ενισχύσετε την αρμονία στη ζωή σας, οι επαφές τώρα είναι ευνοϊκές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές και συναντήσεις στις 7 και 19 του μήνα, αποφύγετε όμως να ανοίξετε υποθέσεις στις 12 και 24 Απριλίου.

ΒΟΔΙ

Επαγγελματικές Επιτυχίες σας φέρνει ο μήνας και αναγνώριση, κάντε επαγγελματικές προσεγγίσεις και επαφές, συνεργασίες που θα ξεκινήσουν τώρα θα πάνε πολύ καλά. Εύνοια θα έχετε και στα αισθηματικά σας, οργανώστε συναντήσεις ή και κάποια συγκέντρωση φίλων. Το άστρο αρχηγίας θα βρίσκεται στις μοίρες σας και θα κάνετε εντύπωση όπου πηγαίνετε για αυτό επιδιώξτε να κάνετε κάποιες παρουσιάσεις ή να προβάλετε τη δουλειά σας. Αυτόν τον μήνα σας φέρνει τύχη και καλές συμβουλές οι άντρες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποια επαγγελματική κίνηση στις 6, 18 και 30 Απριλίου, αλλά αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και αισθητικές επεμβάσεις 1, 13 και 25 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Ο Δράκος του μήνα δεν είναι φίλος σας όπως δεν είναι και ο Δράκος του έτους και δύο δράκοι πάνω σας θα σας μπερδέψουν και θα σας βάζουν όλο το μην σε διλλήματα, προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από λόγια τρίτων και παραπλανήσεις γιατί αν δεν πέσετε τώρα σε παγίδες και δεν απομακρυνθείτε από τους στόχους μπορείτε τώρα να πάρετε σε κάτι τη πρωτιά, ασχοληθείτε με τη καριέρα σας και κάντε κινήσεις που θα φέρουν ανοδικές εξελίξεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικές κινήσεις στις 5, 17 και 29 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 2, 14 και 26 Απριλίου.

ΛΑΓΟΣ

Ευκαιρίες σας φέρνει ο μήνας και νίκες αρκεί να επικοινωνείτε και να μην κρατάτε κρυφά τα χαρτιά σας. Δεν θέλει μυστικότητα τώρα αλλά τόλμη και παρουσίαση. Όσο πιο παρών είστε στα πράγματα τόσο πιο καλή θέση θα πάρετε στα δρώμενα είναι σημαντικό τώρα να μην κάνετε πίσω αλλά να δείξετε τις δυνατότητες σας και να συμμετάσχετε σε ότι σας αφορά. Δεν είναι ο κατάλληλος καιρός για να πάρουν οι άλλοι αποφάσεις για εσάς. Μιλήστε εκφράστε τη γνώμη σας, πάρτε θέση. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποιο επαγγελματικό άνοιγμα στις 4, 16 και 28 του μήνα, αλλά αποφύγετε συζητήσεις στις 3, 15 και 27 Απριλίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Το άστρο αποταμίευσης θα βρίσκεται στις μοίρες σας και το καλύτερο που μπορείτε τώρα να κάνετε είναι να οργανωθείτε για να βγείτε μπροστά, προσέχετε όμως και την υγεία σας γιατί μπορεί τώρα να κολλήσετε κάποια ίωση ή να νιώσετε κόπωση, ειδικά αν ασχολείστε με ξένες υποθέσεις ή παίρνετε στα σοβαρά σχόλια που θα ακούσετε καις την ουσία δεν σας αφορούν. Αποφύγετε κουτσομπολιά και αρνητικά σχόλια και μην χάνετε ενέργεια με γκρίνιες. Προγραμματίστε τις κινήσεις σας και να είστε ευγενικοί, οι καλοί τρόποι τώρα προσμετρούνται ακόμα περισσότερο, ενώ η αγένεια δεν συγχωρείται. Ευνοϊκές ημερομηνίες: Αγοράστε κάποιο βιβλίο ή βγείτε για διασκέδαση στις 3, 15 και 27 Απριλίου, αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και προσεγγίσεις στις 4, 16 και 28 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Ξεκαθαρίσματα σας φέρνει ο μήνας και είναι η καλύτερη εποχή για γενικό καθάρισμα, φροντίστε τον κήπο ή βεράντα σας, απομακρύνεται χαλασμένα και σπασμένα αντικείμενα για να καθαρίσουν τα πράγματα και στα προσωπικά σας. Ο μήνας ευνοεί τις σχέσεις όπως και τα καλά Deal όμως αποφύγετε να τσακωθείτε ακόμα και αν έχετε δίκιο, λύστε τις διαφορές σας με ευγένεια και χωρίς νεύρα. Προσέχετε την υγεία σας και κυρίως μη κουράζεστε υπερβολικά γιατί θα νιώθετε εύκολα αδυναμία. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ιατρικές εξετάσεις ή λύστε θέματα στις 2, 14 και 26 του μήνα, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 5, 17 και 29 Απριλίου.

ΑΛΟΓΟ

Λόγια σας φέρνει ο μήνας και κουτσομπολιά, αλλά το ίδιο άστρο που φέρνει αυτά φέρνει και συζητήσεις για εσάς που μπορεί να είναι και διαφήμιση, για να μην είναι δυσφήμιση κάντε τώρα προβολές, παρουσιάστε τη δουλειά σας ή ανακοινώστε κάποιο επίτευγμα σας, κορνιζάρατε ένα πτυχίο που έχετε πεταμένο στο συρτάρι, ανανεώστε την εμφάνιση σας. Προσέχετε τα προσωπικά σας είδη όταν βγαίνετε από το σπίτι γιατί μπορεί από αφηρημάδα να ξεχάσετε κάπου τη τσάντα, τα γυαλιά ή το κινητό σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αγορά ρούχων ή εργαλείων στις 1, 13 και 25 Απριλίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Χαρούμενα γεγονότα σας φέρνει ο μήνας και καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σας, βάλτε φρέσκα άνθη Νοτιοδυτικά που είναι οι μοίρες σας και ασχοληθείτε αυτόν τον μήνα με ευχάριστες εξόδους, ψυχαγωγία και καλέστε κόσμο στο σπίτι. Οι επαφές τώρα ενεργοποιούν ευχάριστες εξελίξεις, προσέχετε μόνο να μην παθιαστείτε υπερβολικά με κάτι γιατί και το άστρο εμμονών θα βρίσκεται πάνω από το Πρόβατο. Κάντε προβολή στη δουλειά σας και διαφήμιση γιατί τώρα έχετε εύνοια και στη φήμη. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 12 και 24 Απριλίου, αποφύγετε όμως να σκαλίσετε καταστάσεις στις 7 και 19 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο Δράκος είναι φίλος σας και θα σας φέρει σημαντικές γνωριμίες, αρκεί να επιδιώκεται επαφές και εξόδους. Οργανώστε κάποια γιορτή και καλέστε κόσμο, κάντε κάποια παρουσίαση, ο μήνας ευνοεί πολύ τη προβολή και φέρνει διάδοση ιδεών, ασχοληθείτε και με την εμφάνιση σας, ανανεώστε τη ντουλάπα σας, καθώς ότι αγοράσετε τώρα θα σας φέρνει καλή φήμη, αναγνώριση και ευχάριστα γεγονότα. Ο μήνας ευνοεί πολύ και τα οικονομικά σας κάντε τώρα νέες συνεργασίες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οργανώστε συναντήσεις στις 11 και 23 του μήνα, αλλά μην ανοίξετε καινούργιες υποθέσεις στις 8 και 20 Απριλίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ Ο Δράκος είναι ο καλύτερος σας φίλος αλλά έρχεται με ένα δύσκολο άστρο για εσάς και καλύτερα τώρα να προσέχετε γιατί μπορεί να βγει στην επιφάνεια κάτι που δεν επιθυμείτε ή να σας κατηγορήσουν άδικα. Ωστόσο ο Απρίλιος θα είναι καλός μήνας για σεμινάρια, σπουδές και διάβασμα, η εκπαίδευση τώρα θα σας δώσει πόντους και θα σας γλυτώσει από αναποδιές. Αποφύγετέ τώρα να κάνετε νέα ξεκινήματα όσο δελεαστικά και αν μοιάζουν, τα ρίσκα τώρα κρύβουν παγίδες και κάποιος που εμπιστεύεστε πολύ μπορεί να σας απογοήτευση. Ευνοϊκές ημερομηνίες: αγοράστε βιβλία ή κάποιο σεμινάριο στις 10 και 22 Απριλίου, αποφύγετε να κάνετε σχέδια στις 9 και 21 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Μήνας σύγκρουσης θα είναι για εσάς με το Δράκο του μήνα απέναντι σας και είναι η καλύτερη εποχή να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να ξεμπερδέψετε με κάτι δύσκολο που σας ταλαιπωρεί καιρό. Οι κύκλοι κλείνουν εύκολα τώρα και επιπλέον θα έχετε το άστρο πλούτου επάνω σας να σας φέρνει κέρδη ακόμα και από εκεί που δεν φαντάζεστε και κάθε εμπόδια θα είναι για καλό. Πετάξτε κάτι που δεν χρειάζεστε, κάντε χώρο στη ντουλάπα σας και κάτι καλό θα έρθει. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε δίαιτα ή κάποιο σεμινάριο στις 9 και 21 του μήνα, αποφύγετε όμως να υπογράψετε κάτι στις 10 και 22 Απριλίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Ο Δράκος πάντα προσπαθεί να σας κάνει να αλλάξετε δρόμο και δεν σας αφήνει στη ησυχία σας, τώρα όμως θα το κάνει για καλό γιατί θα έχετε μεγάλη εύνοια στη δημιουργία ομάδας και απόκτηση συμμάχων, ο μήνας φέρνει καλές γνωριμίες, αυξήστε τους φίλους σας, τους ακόλουθους στα social, αποδεχτείτε προσκλήσεις, κάντε κάποιες κινήσεις ώστε να αυξηθούν τα έσοδα σας, ο Απρίλιος σας φέρνει κέρδη αν ανοίξετε τον κύκλο σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: καλή ημέρα για οικονομικά ζητήματα και γνωριμίες θα είναι οι 8 και 20 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 11 και 23 Απριλίου.

Κόντε Μαρία

Master Feng Shui και Κινέζικης Αστρολογίας

www.fengshuiroad.com

2108980282


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL