Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο

Ο Μήνας του Πύρινου Δράκου

Ο Πύρινος Δράκος συμβολίζει τον Ήλιο την στιγμή που φανερώνεται πίσω από ένα βουνό, είναι η στιγμή που ξημερώνει αλλά δεν έχει ακόμα φωτίσει, ο ήλιος φαίνεται τεράστιος και σαν να είναι πολύ κοντά στη Γη σχεδόν σαν να τη καίει, αλλά πλησιάζει η ώρα που θα πάει ψηλά και όλα θα φωτιστούν.

Ο Πύρινος Δράκος δείχνει νέους δρόμους, φωτίζει το μονοπάτι της εξέλιξης και βοηθάει να βλέπουμε τα πράγματα από την καλή τους πλευρά γι’ αυτό και τα άτομα που έχουν γεννηθεί ειδικά ημέρα Πύρινου Δράκου βοηθούν τους άλλους να δουν να τα πράγματα από άλλη καλύτερη σκοπιά και είναι πάντα χαρούμενα και θετικά άτομα, κάνουν τους άλλους να νιώθουν ζεστασιά, θαλπωρή και χαρά. Όμως σε αυτόν τον πυλώνα δεν υπάρχει άστρο πλούτου και τα άτομα αυτά ζορίζονται να αποκτήσουν χρήματα εκτός και αν έχουν γεννηθεί την ώρα που ξημερώνει, επίσης δυσκολεύονται στις σχέσεις τους γιατί ούτε άστρο Γάμου έχει ο Πύρινος Δράκος, δεν κλείνουν εύκολα συμφωνίες αλλά ρίχνουν καλές ιδέες, ξεχωρίζουν για τις γνώσεις τους, την εξυπνάδα τους και τους καλούς τρόπους, όμως ζουν καλή ζωή γιατί τους αρέσουν τα απλά πράγματα και η φύση, ένα λουλούδι που ανθίζει, μια βόλτα στη θάλασσα ή ένα πουλί που κελαηδάει μπορεί να τους κάνει ευτυχισμένους.

Δίνουν χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα και το ότι δεν έχουν προσδοκίες είναι αυτό που τους αφήνει να απολαμβάνουν τη ζωή χωρίς απαιτήσεις. Ο μήνας του Πύρινου Δράκου θα φέρει χαρά, σε όσους επιδιώξουν να απολαύσουν τη φύση και θα ανοίξει νέους δρόμους σε αυτούς που θα εργάζονται το ξημέρωμα. Το I-Ching του μήνα θα είναι το 58 της «Χαράς» και προειδοποιεί πως πολλές φορές αναζητάμε τη χαρά σε μεγάλα πράγματα και δεν αναγνωρίζουμε πως ήδη την έχουμε στην οικογένεια μας και στο σπίτι μας, στην αυλή μας.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Ο Απρίλιος σαν ενεργοποιεί το άστρο της ολοκλήρωσης και είναι καλός μήνας για να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες και για να παραδώσετε εργασίες. Επιπλέον ο Δράκος είναι φίλος σας και θα σας φέρει εύνοια σε θέματα επαφών και συνεργασιών. Επίσης το άστρο αποταμίευσης θα βρίσκεται στις μοίρες σας και μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε κάτι σημαντικό. Τα αισθηματικά σας επίσης θα είναι πολύ θετικά αρκεί να μην είστε γκρινιάρηδες και μην ασκείτε κριτική. Ασχοληθείτε με το κήπο ή βεράντα για να σας έρθουν ευκαιρίες και χαρούμενα γεγονότα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αγορές στις 1, 13 και 25 του μήνα, αποφύγετε όμως να ανοίξετε υποθέσεις στις 6, 18 και 30 Απριλίου.

ΒΟΔΙ

Επιτυχίες και χαρούμενα γεγονότα σας φέρνει ο μήνας, κάντε επαγγελματικές προσεγγίσεις και επαφές, συνεργασίες που θα ξεκινήσουν τώρα θα πάνε πολύ καλά. Εύνοια θα έχετε και στα αισθηματικά σας, οργανώστε συναντήσεις ή και κάποια συγκέντρωση φίλων. Το άστρο καλής φήμης θα βρίσκεται στις μοίρες σας και θα κάνετε εντύπωση όπου πηγαίνετε για αυτό επιδιώξτε να κάνετε κάποιες παρουσιάσεις ή να προβάλετε τη δουλειά σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποια επαγγελματική κίνηση στις 12 και 24 Απριλίου, αλλά αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και αισθητικές επεμβάσεις 7 και 19 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Το άστρο της φήμης θα βρίσκεται και στις δικές σας μοίρες αλλά εσείς θα φιλοξενείτε και το άστρο επιθετικότητας και καλό είναι να προσέχετε τη συμπεριφορά σας γιατί εύκολα θα παρεξηγήστε και το άστρο φήμης μπορεί να διαδώσει και κάτι αρνητικό για εσάς, ωστόσο ο μήνας σας φέρνει επιτυχίες που μπορεί να έρθουν και γιατί θα φανείτε και κάπου σκληροί. Ο τομέας που θα έχετε την μεγαλύτερη εύνοια θα είναι στα οικονομικά, ξεκινήστε τώρα κάποια καινούργια project. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές στις 11 και 23 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 8 και 20 Απριλίου.

ΛΑΓΟΣ

Κέρδη σας φέρνει ο μήνας και νίκες σε δικαστήρια και μάχες που έχετε δώσει, οπότε επιδιώξτε τώρα να διευθετηθούν δύσκολες υποθέσεις, Ο Λαγός νικάει τον Δράκο του μήνα και το άστρο πλούτου θα βρίσκετε σε εσάς. Αποφύγετε να αναβάλετε εργασίες και ραντεβού. Ο μήνας φέρνει και καλές γνωριμίες κυρίως με άτομα που σκέφτονται διαφορετικά από εσάς και αυτό θα βοηθήσει να βλέπετε και αλλιώς τα πράγματα ή από άλλη όψη. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποιο επαγγελματικό άνοιγμα στις 10 και 22 του μήνα, αλλά αποφύγετε συζητήσεις στις 9 και 21 Απριλίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Το πιο δύσκολο άστρο πάει αυτόν τον μήνα σε εσάς που είστε και το ζώδιο του μήνα και αυτό δείχνει ότι εσείς θα παίξετε καθοριστικό ρόλο στα πράγματα, προσέχετε πολύ τι λέτε και που γιατί θα επηρεάζεται πολύ τους άλλους. Δεν είναι τώρα κατάλληλη εποχή για ανοίγματα και αν κάποιος σας εκνευρίσει πριν τσακωθείτε σκεφτείτε αν θέλετε να δημιουργήσετε ρίξει με αυτό το άτομο. Πετάξτε πράγματα από την αποθήκη και από ντουλάπες που δεν χρειάζεστε πια για να μην έχετε οικονομικές απώλειες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: Αγοράστε κάποιο βιβλίο ή βγείτε για διασκέδαση στις 9 και 21 Απριλίου, αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και προσεγγίσεις στις 10 και 22 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Ξεκαθαρίσματα σας φέρνει ο μήνας και είναι η καλύτερη εποχή για γενικό καθάρισμα, φροντίστε τον κήπο ή βεράντα σας, απομακρύνεται χαλασμένα και σπασμένα αντικείμενα για να καθαρίσουν τα πράγματα και στα προσωπικά σας. Στα οικονομικά θα έχετε λίγο εύνοια αλλά θα χρειαστεί να κοπιάσετε αρκετά, η σκληρή εργασία τώρα θα ανταμειφτεί και αυτός που θα πάρει τα περισσότερα θα είναι αυτός που θα έχει εργαστεί πιο πολύ. Αποφύγετε να τσακωθείτε ακόμα και αν έχετε δίκιο, λύστε τις διαφορές σας με ευγένεια και χωρίς νεύρα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ιατρικές εξετάσεις ή λύστε θέματα στις 8 και 20 του μήνα, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 11 και 23 Απριλίου.

ΑΛΟΓΟ

Ευκαιρίες σας φέρνει ο μήνας και καλές μετακινήσεις, επιδιώξτε να πάτε κάποιο ταξίδι ή εκδρομή γιατί οι ευκαιρίες βρίσκονται μακριά και θα ενεργοποιηθούν αν κινηθείτε, επικοινωνήστε και με άτομα που ζουν στο εξωτερικό. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και με το πως θα αυξήσετε τα έσοδα σας τώρα που υπάρχει εύνοια ειδικά στις επικοινωνίες, αλλάξτε κινητό, αναβαθμιστείτε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 7 και 19 Απριλίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 12 και 24 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Ένταση και αλλαγές σας φέρνει ο μήνας, προσπαθήστε να ρίξετε τους τόνους και να μην δείχνετε τον εκνευρισμό σας. Φτιάξτε κάποιο χώρο στο σπίτι σας ανανεώνοντας έναν δωμάτιο για να σας φέρει το άστρο αλλαγών ευχάριστες αλλαγές, προτιμήστε το Νοτιοδυτικό που είναι των σχέσεων. Οι σχέσεις γενικά αν βελτιωθούν αυτόν τον μήνα θα φέρουν εύνοια και στις συνεργασίες και σε οικογενειακά ζητήματα και στα αισθηματικά και στις φιλίες σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: αγοράστε κάτι στις 6, 18 και 30 Απριλίου, αποφύγετε όμως να σκαλίσετε καταστάσεις στις 1, 13 και 25 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο Δράκος είναι φίλος σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε ευχάριστες αλλαγές. Το άστρο μετακόμισης θα βρίσκετε στο παλάτι σας και αν ψάχνετε για σπίτι ή για να μεταφέρετε επαγγελματική έδρα, τώρα θα βρείτε καλές ευκαιρίες, αν δεν θέλετε να μετακομίσετε το άστρο φέρνει και ταξίδια και εκδρομές. Αλλάξτε τα μαλλιά σας, αγοράστε ρούχα και αξεσουάρ για να προσελκύσετε ευχάριστα γεγονότα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οργανώστε συναντήσεις στις 5, 17 και 29 του μήνα, αλλά μην ανοίξετε καινούργιες υποθέσεις στις 2, 14 και 26 Απριλίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ο Δράκος είναι ο καλύτερος σας φίλος και θα σας φέρει λύσεις σε δύσκολα θέματα όμως εκτός από αυτό, το άστρο της γνώσης και της υγείας θα βρίσκονται σε εσάς και αυτό δείχνει ότι θα έχετε και τη διάθεση και τις δυνατότητες να κάνετε σημαντικά πράγματα, επειδή όμως ο φίλος σας ο Δράκος δεν θα έχει τώρα καλά άστρα, εσείς θα χρειαστεί να τον βοηθήσετε, φαίνεται δηλαδή ότι αυτή η μεγάλη εύνοια που θα έχετε όλο το μήνα θα πάει σε άλλους που θα σας ζητήσουν την στήριξη σας. Βοηθήστε αλλά κρατήστε κάτι και για εσάς. Λύστε και κάτι που σας απασχολεί εσάς. Ευνοϊκές ημερομηνίες: συζητήστε για θέματα που σας απασχολούν στις 4, 16 και 28 Απριλίου, αποφύγετε να κάνετε σχέδια στις 3, 15 και 27 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Μήνας σύγκρουσης θα είναι για εσάς με το Δράκο του μήνα απέναντι σας και είναι η καλύτερη εποχή να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, το καλύτερο άστρο που θα έχετε είναι αυτό που αναδεικνύει τα ταλέντα σας οπότε προβάλετε τις δυνατότητες σας και αποφύγετε να ασχοληθείτε με ανταγωνιστές, γενικά δεν είναι καλός μήνας να κατηγορήσετε κανένα γιατί η δυσφήμηση τώρα γυρνάει επάνω σας όπως και η διαφήμιση. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε δίαιτα ή κάποιο σεμινάριο στις 3, 15 και 27 του μήνα, αποφύγετε όμως να υπογράψετε κάτι στις 4, 16 και 28 Απριλίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Λόγια σας φέρνει ο μήνας και γλωσσοφαγιές, αποφύγετε κουτσομπολιά και να σχολιάζεται τρίτους, αποφύγετε και να κοινοποιήσετε πόσο καλά περνάτε γιατί το άστρο ζήλειας θα είναι σε εσάς και μπορεί να προκαλέσετε. Ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι τώρα που ο μήνας σας φέρνει και καλλιτεχνική δημιουργικότητα. Κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν τώρα θα ξεπεραστούν αν δεν σας πάρει από κάτω. Ευνοϊκές ημερομηνίες: καλή ημέρα για οικονομικά ζητήματα και γνωριμίες θα είναι οι 2, 14 και 26 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 5, 17 και 29 Απριλίου.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL