Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο

Ο Μήνας του Πύρινου Πετεινού

Το φως μέσα από τις γρίλιες απεικονίζουν τα στοιχεία του Πύρινου Πετεινού και τη λάμψη της σφαίρας, του πυροβολισμού, είναι η φωτιά που βγαίνει μέσα από το μέταλλο, όπως οι φωτοβολίδες που μπορεί να αποτελούν την έναρξη ενός αγώνα, έναν εορτασμό, ή και μια έκκληση βοήθειας ή και επιθέσεις με όπλα. Δεν είναι αρμονικά τα στοιχεία μεταξύ τους, η φωτιά καίει το μέταλλο, χρειάζεται το στοιχείο της Γης για να υπάρξει εξισορρόπηση, η Γη συμβολίζει την ασφάλεια, την τετράγωνη λογική χωρίς συναίσθημα, παρορμητικές κινήσεις και εμμονές τώρα δεν φέρνουν καλά αποτελέσματα και ψευδής πληροφορίες, αβάσιμες εικασίες και κουτσομπολιά μπορεί να οδηγήσουν σε ανεπανόρθωτα λάθη.

Ο μήνας θα ωθεί τα πράγματα να πάνε προς ολοκλήρωση και σωστές κινήσεις που βασίζονται σε γνώσεις και επιχειρήματα και όχι σε υποθετικές σκέψεις μπορεί να φέρουν επιτυχίες, αναγνώριση και πρόοδο. Οι νύχτες θα είναι πιο γλυκές από τις μέρες καθώς το φως του Πύρινου Πετεινού δεν είναι του Ήλιου, αλλά των κεριών που ανάβουμε το βράδυ στα ρομαντικά δείπνα. Ο Πετεινός του μήνα με το Βόδι της χρονιάς ανήκουν στο τρίγωνο του μετάλλου, είναι φίλοι, συνεργάζονται αρμονικά και τον Σεπτέμβριο που θα βρεθούν μαζί θα προσπαθήσουν να τελειώσουν δυσάρεστες καταστάσεις και να κάνουν θετικές ανακοινώσεις. Ο Πετεινός πάντα κάνει ανακοινώσεις και είναι φιλική η χρονιά του Βοδιού για τον Πετεινό, οι ανακοινώσεις θα είναι θετικές.

Ο Σεπτέμβριος θα έχει όλο το μήνα ενεργοποιημένο το άστρο πλούτου και αυτό δείχνει ότι θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για κέρδη, αύξηση τζίρου, επιδοτήσεις και άνοδο στα οικονομικά. Το I -Ching του μήνα είναι το 31 της «Επιρροής» και προειδοποιεί πως ότι ακούσουμε μπορεί και να μας μπερδέψει και πως έμπιστος είναι ο σύμβουλος που έχει και ο ίδιος κέρδος.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Ενισχυτικός θα είναι για εσάς ο μήνας και αξίζει τώρα να τολμήσετε αλλαγές γιατί και το άστρο αρμονίας θα έχετε με το μέρος σας, οπότε θα κατανοούν τις προθέσεις σας και το άστρο μαχητικότητας θα έχετε πάνω σας να μην σας αφήνει να εγκαταλείπετε τις προσπάθειες βελτίωσης. Η οικογένεια και οι φίλοι θα σας στηρίζουν, τα αισθηματικά θέλουν λίγο προσοχή γιατί η ανάγκη σας για ανανέωση μπορεί να τρομάξει τη σχέση σας.

ΒΟΔΙ

Ευκαιρίες να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να λύσετε θέματα που σας απασχολούν σας φέρνει ο Σεπτέμβριος με το άστρο καλής επικοινωνίας που θα σας επισκεφτεί. Ασχοληθείτε με service, επισκευές και όπως θα διορθωθεί ο χώρος σας ή το αυτοκίνητο σας έτσι θα δείτε και ευχάριστες αλλαγές στα προσωπικά σας ζητήματα. Βγείτε με φίλους, επικοινωνήστε με άτομα που ζουν στο εξωτερικό. Φροντίστε επαγγελματικά ζητήματα και οικονομικές εκκρεμότητες. Κάντε τώρα ιατρικές εξετάσεις ή επεμβάσεις αισθητικής.

ΤΙΓΡΗΣ Ο πετεινός του μήνα σας κόβει με τη μεταλλική του ενέργεια και σας βάζει να κάνετε περικοπές όμως μπορείτε να διαλέξετε από τι θα απαλλαγείτε, πετάξτε παλιά ρούχα, χάσετε κιλά, ο μήνας ευνοεί πολύ το αδυνάτισμα και το ξεφόρτωμα περιττών βαρών. Το άστρο μοναξιάς επίσης θα σας κάνει να αποφεύγετε επαφές και επικοινωνίες, αλλά προσέξτε να μην γίνετε αντικοινωνική γιατί κάποια γνωριμία τώρα μπορεί να είναι πολύ θετική. ΛΑΓΟΣ

Ο Πετεινός είναι απέναντι σας και σας φέρνει σύγκρουση, νεύρα και ένταση. Αποφύγετε τώρα να κάνετε αγορά αυτοκινήτου, να ταξιδέψετε ή να υπογράψετε συμβόλαια. Επίσης μην αναλάβετε τώρα καινούργια επαγγελματική θέση γιατί εκτός από το άστρο σύγκρουσης θα βρίσκεται πάνω σας και το άστρο ανατροπών και εμποδίων. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι διαλογισμό, ξεκούραση και σχέδια. Ο επόμενος μήνας θα είναι πιο στρωτός ενώ ότι ξεκινήσει τώρα θα φέρει δυσκολίες.

ΔΡΑΚΟΣ

Ο Πετεινός του είναι ο καλύτερος σας φίλος και το άστρο καλοτυχίας και εύνοιας θα βρίσκεται στις μοίρες σας όμως στις μοίρες σας θα βρίσκεται και το άστρο κινδύνου, συνήθως όταν αυτά τα άστρα συναντιούνται υπάρχει υπεραισιοδοξία και γίνονται λάθη. Κάτι που αρχικά φαίνεται πολύ καλό αποδεικνύεται παγίδα, παρόλο αυτά οι φιλίες και τα αισθηματικά σας ευνοούνται. Προσέξτε να μην φαίνεστε σνομπ.

ΦΙΔΙ

Ο Σεπτέμβριος θα είναι για εσάς ένας πολύ καλός μήνας όπου θα μπορείτε να ολοκληρώνετε πράγματα σε πολύ λίγο χρόνο και θα έχετε και αναγνώριση. Παραδώστε εργασίες, δώστε εξετάσεις και τυπώστε νέες επαγγελματικές κάρτες ή ανεβάστε σελίδα στο internet. Ολόκληρο το τρίγωνο σας θα σας βοηθάει και θα κάνει τα πράγματα εύκολα με τον Πετεινό που είναι ο Αρχηγός σας και το Βόδι της χρονιάς που είναι η αποθήκη σας και στήριξη θα έχουν τα σχέδια σας και απόθεμα θα υπάρχει.

ΑΛΟΓΟ

Εύνοια στα οικονομικά φέρνει ο Σεπτέμβριος και σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία, όπως αγορές και κληρονομικές αποδοχές. Ξεκινήστε τώρα αποταμίευση ή ζητήστε κάτι που δικαιούστε όπως αύξηση μισθού, αναδρομικά ή ποσά που σας οφείλουν. Και στα αισθηματικά σας θα είναι τώρα πιο ξεκάθαρες οι προθέσεις και πιο ουσιώδης οι προσεγγίσεις που μπορεί να οδηγήσουν και σε Γάμο. Προσέχετε μόνο τη διατροφή σας γιατί το άστρο συγκομιδής εκτός από κέρδη μπορεί να φέρει και κιλά. Προσέχετε και την υγεία σας.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Τα ανοίγματα ευνοούνται τώρα και η δημιουργικότητα, κάντε πράγματα που καιρό τώρα τα μελετάτε και υλοποιήστε τα σχέδια σας, κάντε προωθητικές κινήσεις και δημόσιες σχέσεις. Οι συνεργασίες τώρα φέρνουν επιτυχίες. Ξεκινήστε κάποια μαθήματα ή παρακολουθήστε επαγγελματικά σεμινάρια, οι γνώσεις θα αποδώσουν, όπως και οι γνωριμίες. Προσέξτε μόνο αυτά που σας υπόσχονται, κρατήστε τις πληροφορίες, αλλά βασιστείτε σε δικές σας κινήσεις.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Το άστρο ανταγωνισμού σας ενεργοποιεί ο Σεπτέμβριος, όμως σας φέρνει και κέρδη, γιατί τώρα θα ξεχωρίσετε. Προσέξτε όμως να μην κατηγορείτε τρίτους σε λάθος ανθρώπους, γιατί ο μήνας σας φέρνει και κλεισίματα και μπορεί τώρα να γίνουν παρεξηγήσεις και να απομακρυνθούν άτομα που σας ενδιαφέρουν. Αποφύγετε να κάνετε τώρα ανοίγματα αλλά ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και ανειλημμένες υποχρεώσεις. Ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ο Πετεινός του μήνα θα σας κάνει καθρέφτη και θα φανούν οι αδυναμίες σας, αλλά και οι δυνατότητες σας και για να μην σας κατηγορούν καλύτερα τώρα να αναδείξετε τα ταλέντα σας, διαφημιστείτε κάντε προβολή και ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα που σας διασκεδάζουν, πηγαίνετε μια εκδρομή, ή κάντε κάποιο ρομαντικό τραπέζι, εξάλλου τα αισθηματικά σας είναι αυτά που ευνοούνται περισσότερο από όλα. Ασχοληθείτε με τη διακόσμησή και ανανέωση του σπιτιού.

ΣΚΥΛΟΣ

Ο Πετεινός σας κουράζει γιατί το στοιχείο του μετάλλου σας εξασθενεί όμως αυτόν τον μήνα θα έχετε το άστρο πλούτου στις μοίρες σας και αυτό δείχνει ότι θα έχετε πολύ δουλειά ή φροντίστε να έχετε για να μην χάσετε ενέργεια σε αγγαρείες, όπως και αν έχει ότι δουλειές κάνετε τώρα θα αποδίδουν και θα φέρνουν καλά αποτελέσματα. Και το άστρο υγείας θα βρίσκεται σε εσάς, οπότε κάντε ιατρικές εξετάσεις τώρα που δύσκολα θα βγουν αρνητικές.

ΧΟΙΡΟΣ

Χρήματα, στήριξη, υγεία, γνώσεις και πρόοδο σας φέρνει ο μήνας με το τουλάχιστον 8 καλά άστρα στις μοίρες συν το άστρο εκπλήρωσης. Κάντε πράγματα μην χάσετε ούτε μία μέρα από αυτόν τον μήνα σε σκέψεις και υπολογισμούς, αλλά δράστε! Ακόμα και τα αισθηματικά σας θα έχουν εύνοια και γνωριμίες που θα γίνουν τώρα θα κρατήσουν.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *