Καλάθι

Ο Μήνας του Ξύλινου

Ποντικού Ο Ξύλινος Ποντικός είναι ο πρώτος ζωδιακός πυλώνας από τους συνολικά 60 και συμβολίζει το νέο ξεκίνημα ενώ τα στοιχεία παραπέμπουν σε ένα ψηλό μεγάλο δέντρο στην όχθη ενός ποταμού και καθώς το ξύλο θρέφεται από το νερό είναι ένα δέντρο που βρίσκεται πάνω στη πηγή του.

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί σε έτος, μήνα, μέρα ή ώρα Ξύλινου Ποντικού είναι πολύ κοντά στη μητέρα τους, τους αρέσει να αποκτούν συνέχεια γνώσεις και μπορούν να ξεκινήσουν κάτι πρωτοπόρο, είναι αρχηγοί αν και όποιος τους παντρευτεί θα παντρευτεί και την πεθερά τους. Αποκτούν εύκολα χρήματα ειδικά αν έχουν στο χάρτη τους Βόδι ή Δράκο, όπως και όλοι μας αυτόν τον μήνα αν δράσουμε ημέρες Βοδιού ή Δράκου που θα είναι οι 9, 12, 21 και 24 Δεκεμβρίου.

Ο μήνας θέλει προσαρμογή σε κάτι καινούργιο ενώ η αντίσταση τώρα φέρνει αντίθετα αποτελέσματα και αν σε κάτι δεν βρίσκουμε λύση είναι γιατί δεν υπάρχει αλλά έχει έρθει η ώρα να αποδεχτούμε μια καινούργια κατάσταση και όσο πιο γρήγορα μπούμε στη καινούργια ροή τόσο πιο γρήγορα θα επωφεληθούμε.

Ο Ποντικός σε έτος Λαγού που είναι φέτος είναι μήνας Συγκομιδής, μήνας είσπραξης δηλαδή και ο καθένας θα εισπράξει αυτό για το οποίο έχει δουλέψει και έχει δώσει την ενέργεια του και θέλει και αυτό την αποδοχή του γιατί οι διαμαρτυρίες και οι διορθώσεις τώρα δεν αλλάζουν την κατάσταση, αλλά οι γνώσεις από τις εμπειρίες μπορούν να γίνουν εργαλεία εξέλιξης.

Ο μήνας έχει διπλό Ι- Ching το 2 «Ο Δεκτικός», που λέει πως αν ακολουθήσεις τη ροή θα υπάρχει εύνοια. και το 24 της «Επανάληψης», που προειδοποιεί πως τα ίδια λάθη δεν συγχωρούνται.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Ένταση σας φέρνει ο μήνας και τσακωμούς, όμως μπορείτε τώρα να πετύχετε πολύ σημαντικά πράγματα και να αλλάξετε καταστάσεις, αρκεί να είστε αποφασισμένοι και να μην κάνετε ένα βήμα μπρος και δύο πίσω. Γιατί ο Ποντικός με τον Ποντικό δεν ταιριάζει είναι 2 αρχηγοί που ο ένας τραβάει από τη μία και ο άλλος από την άλλη. Επίσης προσπαθήστε τώρα να μη επηρεάζεστε από άτομα που δεν είναι γνώστες σε ζητήματα που σας απασχολούν γιατί μπορεί να σας μπερδέψουν. Φορέστε κάτι πύρινο όπως κόκκινα χρώματα ή μωβ και έχετε μαζί σας έναν αμέθυστο που προστατεύει από ατυχήματα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ιατρικές εξετάσεις ή αγορές στις 9 και 21 του μήνα, αποφύγετε όμως οικονομικά ανοίγματα στις 2, 14 και 26 Δεκεμβρίου.

ΒΟΔΙ

Το άστρο μοναξιάς θα σας επισκεφτεί και θα έχετε την τάση να απομονώνεστε όμως το ίδιο άστρο φέρνει τύχη σε όσους ταξιδεύουν και επισκέπτονται νέα άγνωστα μέρη. Δειπνήστε σε κάποιο εστιατόριο που δεν έχετε ξανά πάει, επισκεφτείτε μουσεία και πολιτιστικούς χώρους για να πάρετε πληροφορίες και από άλλες εποχές. Ο μήνας ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και τις επαφές με το εξωτερικό. Οργανώστε κάποια γιορτή και καλέστε ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε. Ασχοληθείτε με φίλους και συγγενείς που μπορεί να σας χρειάζονται. Τα μπλε χρώματα σας βάζουν σε νέα θετική ροή και φέρνουν αρμονία στις σχέσεις σας, όπως και ο μπλε σοδαλίτης που είναι ο λίθος της φιλίας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές στις 8 και 20 Δεκεμβρίου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 3, 15 και 27 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Ευκαιρίες σας φέρνει ο μήνας και τύχη από μακριά οπότε, επισκεφτείτε μακρινά μέρη ακόμα και γειτονίες που δεν έχετε ξανά πάει και ασχοληθείτε με το διαδίχτυο, ανεβάστε καινούργια σελίδα ή έρθετε σε επαφή με το εξωτερικό. Ταξιδέψτε, τα ταξίδια τώρα ενεργοποιούν καλά πράγματα, αλλάξτε συσκευή τηλεφώνου, κάντε νέο συμβόλαιο με την εταιρία τηλεφώνου, όσο ανανεώνετε τώρα τις επικοινωνίες σας τόσο θα προσελκύεται ευκαιρίες, ειδικά τις πρώτες ημέρες Δεκεμβρίου. Τα υδάτινα χρώματα όπως μπλε, γαλάζιο φέρνουν καλή ροή, έχετε πάνω σας το σύμβολο Ουράνιας Τύχης για ακόμα περισσότερη καλοτυχία. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι 7, 19 και 31 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 4, 16 και 28 Δεκεμβρίου.

ΛΑΓΟΣ

Αυτόν τον μήνα χρειάζεται υπομονή και κράτημα, δεν είναι η κατάλληλη εποχή για ανοίγματα και μπορεί το νερό του ποντικού να φαίνεται ότι σας ενισχύει αλλά δεν είναι έτσι, ο Ποντικός στηρίζει τον εχθρό σας και εσάς σας μπερδεύει. Το καλύτερο που μπορείτε τώρα να κάνετε είναι παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα και να αποκτήσετε γνώσεις, διαβάστε και αποφύγετε να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις και εάν κάτι σας προβληματίσει ξαφνικά ασχοληθείτε με αυτό αργότερα χωρίς να δράσετε εν βρασμό. Τα καφέ και γήινα χρώματα θα φέρουν κέρδη, φορέστε και την παγόδα 5 στοιχείων για προστασία. Ευνοϊκές ημερομηνίες: πετάξτε πράγματα που δεν χρειάζεστε ή που δεν λειτουργούν στις 6, 18 και 30 του μήνα, αποφύγετε συζητήσεις στις 5, 17 και 29 Δεκεμβρίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Φιλικός θα είναι ο μήνας για εσάς και θα έχετε πολύ αναγνώριση. Αναδείξτε τα ταλέντα σας και τις δυνατότητες σας, κάντε προβολή και μιλήστε για τη δουλειά σας. Εύνοια θα έχετε και στα αισθηματικά, αλλά και σε νέες γνωριμίες αν είστε μόνοι και κάποια γνωριμία μπορεί να οδηγήσει σε Γάμο ειδικά αν γίνει στο χώρο εργασίας σας. Κάντε τώρα όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε και μπείτε σε νέα κερδοφόρα ροή, όμως να είστε ελαστικοί με τους φίλους και σύντροφο σας, η αυστηρότητα τώρα μπορεί να απομακρύνει σημαντικά πρόσωπα από κοντά σας. Φορέστε γήινες αποχρώσεις όπως καφέ, κίτρινα και μπεζ και έχετε πάνω σας ένα καφέ ίασπι. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τακτοποιήστε εκκρεμότητες στις 5, 17 και 29 Δεκεμβρίου, αποφύγετε όμως συζητήσεις στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Άνοδο στη καριέρα σας φέρνει ο μήνας και πολύ αναγνώριση, κάντε προβολή, μιλήστε για τα σχέδια σας, παρουσιάστε τη δουλειά σας. Αν είστε γυναίκα ο μήνας ευνοεί τα αισθηματικά και το Γάμο σας. Αυτό που όμως θέλει προσοχή είναι οι έλεγχοι γενικά και από ανώτερους και όταν οδηγείτε. Επίσης το άστρο που σας κάνει λίγο αυταρχικούς θα βρίσκεται στις μοίρες σας οπότε προσέχετε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε να ασκήσετέ κριτική είναι να προσβάλετε τους συνομιλητές σας. Φορέστε για προστασία και στήριξη πράσινες αποχρώσεις και έχετε πάνω σας μια πέτρα Χρυσοπράσιο που φέρνει καρποφορία στα σχέδια σας και αναδεικνύει τις αξίες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 4, 16 και 28, αποφύγετε αγορές και συμφωνίες στις 7, 19 και 31 Δεκεμβρίου.

ΑΛΟΓΟ

Μήνας σύγκρουσης είναι για εσάς ο μήνας Δεκέμβριος και επιπλέον το άστρο που φέρνει γκρίνια θα είναι στις μοίρες σας, όμως ο μήνας ευνοεί σπασίματα συμβολαίου και κλείσιμο κύκλων, ολοκληρώστε τώρα δουλειές που έχετε αφήσει και λύστε εκκρεμότητες. Προσέχετε την υγεία και διατροφή σας, αλλά ενεργοποιήστε το άστρο αποταμίευσης βάζοντας κάτι στην άκρη ή ρίχνοντας έστω κέρματα σε έναν κουμπαρά στο Νότο που είναι η έδρα του Αλόγου. Αποφύγετε τώρα να ανοίξετε δύσκολα θέματα με το σύντροφο σας γιατί θα υπάρχει γκρίνια όλο το μήνα. Φορέστε όλο το μήνα την κολοκύθα υγείας και έχετε πάνω σας έναν Αστροφυλίτη που φέρνει αρμονία. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε υποθέσεις στις 3, 15 και 27 Δεκεμβρίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 8 και 20 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Ομαδικότητα και καλές συνεργασίες σας φέρνει ο μήνας και αν κινηθείτε σωστά μπορείτε τώρα να έχετε άνοδο στα οικονομικά σας, αλλά θέλει στρατηγική και οργάνωση γιατί ο Ποντικός δεν είναι φίλος σας και θα προσπαθήσει να σας βάλει να ασχολείστε με άσχετα θέματα και να αποπροσανατολιστείτε και δεν πρέπει τώρα που το άστρο κερδών θα είναι επάνω σας. Κάντε υπομονή και με άτομα που σας νευριάζουν αλλά στην πραγματικότητα σας βοηθάνε και ας έχουν εκνευριστική συμπεριφορά. Φορέστε μπλε αποχρώσεις και έχετε πάνω σας έναν σοδαλίτη που είναι η πέτρα της φιλίας και φέρνει καλές επαφές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε κάτι στις 2, 14 και 26 Δεκεμβρίου, αποφύγετε συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων στις 9 και 21 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο Ποντικός του μήνα είναι φίλος σας και επιπλέον θα έχετε τώρα πολύ καλά άστρα που φέρνουν καλές συνεργασίες, κέρδη και σημαντικές επαφές. Η κοινωνικότητα είναι το κλειδί του μήνα και οι δημόσιες σχέσεις. Επίσης αν είστε μόνοι θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για καλές γνωριμίες αρκεί να μην μένετε κλεισμένοι μέσα. Επιδιώξτε να κάνετε τώρα νέες συνεργασίες και να ανοίξετε τις δουλειές σας. Ο μήνας σας φέρνει μεγάλη εύνοια σε οικονομικά θέματα κάντε ρυθμίσεις, ανανεώστε συμβόλαια. Για αρμονία στα αισθηματικά σας φορέστε το σύμβολό διπλής ευτυχίας και έχετε πάνω σας κάτι κίτρινο ή έναν Κιτρίνη που είναι ο λίθος της Αφθονίας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αγορές στις 1, 13 και 25 του μήνα, αλλά αποφύγετε να αφήσετε εκκρεμότητες στις 10 και 22 Δεκεμβρίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Το καλύτερο άστρο θα σας επισκεφτεί και θα σας φέρει χαρούμενα γεγονότα, επιτυχίες και καλοτυχία στα αισθηματικά σας, όμως μπορεί οι απότομες ευχάριστες αλλαγές να σας κάνουν να αμφισβητείτε αυτά που θα γίνονται και τελικά να απομακρυνθείτε από πολύ όμορφα πράγματα από έλλειψη εμπιστοσύνης. Προσέξτε την όραση σας και προστατέψτε τα μάτια σας από έντονο φωτισμό και μολύνσεις. Κάντε κάποια γιορτή στο σπίτι ή βρεθείτε με φίλους και συγγενείς, οι επαφές και η γιορτινή ατμόσφαιρα ενεργοποιούν επιτυχίες. Ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς, αγοράστε ρούχα, ανανεώστε το χώρο σας τώρα που ο μήνας φέρνει λάμψη και διαφημίστε τη δουλειά σας. Φορέστε κάτι πράσινο και έχετε πάνω μια πράσινη αβεντουρίνη που αυξάνει την καλοτυχία σε όλους τους τομείς. Ευνοϊκές ημερομηνίες: συζητήστε για θέματα που σας απασχολούν στις 12 και 24 Δεκεμβρίου, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 11 και 23 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Σταθερότητα και κέρδη θα φέρει σε σας ο Ποντικός του μήνα που έρχεται με ένα άστρο που φέρνει καλές βάσεις για να χτίσετε κάτι καλό και ότι ξεκινήσετε τώρα θα κρατήσει, είτε είναι σχέση, συνεργασία, φιλία, είτε κάποιο επαγγελματικό άνοιγμα. Εύνοια θα υπάρχει και σε θέματα υγείας, γνώσεων και χτισίματος, κάντε κάποια επέκταση ή ανακαίνιση ή ξεκινήστε εργασίες. Το μόνο αρνητικό άστρο είναι το ξύλο του μήνα που θα σας ξεβολέψει σε κάτι και θα σας φέρει κούραση, οπότε στήστε κάτι για να τρέχετε για αυτό. Η φωτιά είναι το στοιχείο που θα σας φέρει καλή στήριξη τώρα και άφθονη ενέργεια, φορέστε κόκκινα χρώματα και έχετε πάνω σας κόκκινο οψιδιανό. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικά βήματα στις 11 και 23 του μήνα, αποφύγετε συζητήσεις στις 12 και 24 Δεκεμβρίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Ο Ποντικός του μήνα σας φέρνει ανταγωνισμό γιατί είναι και αυτό ζώδιο νερού σαν και εσάς και μάλιστα σας ενεργοποιεί χασούρα και σπατάλη ενέργειας, οργανώστε τις δουλείες σας και προσέχετε να μην αφήνετε αυτόν τον μήνα σημαντικά πράγματα για να ασχολείστε με ασήμαντα. Προσπαθήστε τώρα να βρείτε απαντήσεις σε άλυτα ερωτήματα και απορίες που τυχών έχετε καθώς το που φέρνει αποκαλύψεις και γνώσεις θα βρίσκεται στις μοίρες σας. Εμπόδια που θα εμφανιστούν τώρα θα είναι για καλό. Τα πύρινα χρώματα όπως κόκκινο, πορτοκαλί και μοβ σας φέρνουν κέρδη και πέτρα που μπορεί να αυξήσει τις καλές επαφές είναι ο ροζ χαλαζίας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικά ραντεβού στις 10 και 22 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 1, 13 και 25 Δεκεμβρίου.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL