Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο

Ο Μήνας του Γήινου Χοίρου

Ο Γήινος Χοίρος παρομοιάζεται με τη ζωή στην παραλία, είναι η βρεγμένη άμμος καθώς τα στοιχείου του είναι η Γη και το νερό. Η αδύναμη γη όχι η σταθερή, δηλαδή η άμμος και το πολύ δυνατό νερό, η θάλασσα. Στη παραλία οι άνθρωποι ξεκουράζονται και διασκεδάζουν, όσοι έχουν στον χάρτη τους Γήινο Χοίρο ζουν ανέμελα και επιζητούν τη χαλάρωση περισσότερο από τους άλλους, ειδικά αν έχουν γεννηθεί ημέρα Γήινου Χοίρου, όμως τα δύο κύρια στοιχεία τους συγκρούονται μεταξύ τους και παράγουν πλούτο, έτσι τα άτομα αυτά έχουν πάντα οικονομική άνεση για διακοπές και καλοπέραση, ρισκάρουν, τολμούν και γίνονται καλοί επιχειρηματίες. Επίσης έχουν καλές σχέσεις και επιτυχημένους γάμους, γιατί είναι χαλαροί και πολύ επικοινωνιακοί, φέρνουν χαρά και διώχνουν το άγχος από τους άλλους.

Aυτά τα χαρακτηριστικά θα έχει και ο Νοέμβριος με το άστρο καλής οργάνωσης και πλούτου να ωθούν σε νέους τρόπους διαχείρισης, πολλοί θα συνειδητοποιήσουν πως κάνουν πράγματα από συνήθεια και θα προσπαθήσουν να απαλλαγούν από καταστάσεις που δεν αποδίδουν, ο μήνας θα φέρει τη χαλάρωση που φέρνει περισυλλογή για νέο τρόπο δράσης, όπως τη στιγμή που τρέχεις να προλάβεις κάτι και ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι πως δεν θα προλάβεις και εγκαταλείπεις τη προσπάθεια γιατί απλά δεν έχει κανένα νόημα.

Ο Χοίρος δεν είναι φίλος του Βοδιού της χρονιάς και έτσι ο μήνας θα έχει ανατροπές και αλλαγές πορείας, οι πρωτοποριακές ιδέες θα ξενίζουν, αλλά τελικά θα επικρατήσουν. Γιατί ότι ξεκινήσει τώρα θα φέρει αντιδράσεις αλλά θα καθιερωθεί. Είναι καλός μήνας για ξεκινήματα και ανοίγματα.

Το I-Ching του μήνα ονομάζεται «Στοχασμός», και προειδοποιεί πως πριν τη δράση πρέπει να υπάρξει ξεκαθάρισμα.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Κέρδη και επιτυχίες φέρνει ο μήνας σε όσους κάνουν κινήσεις επικοινωνίας και ασχοληθούν με τα ηλεκτρονικά μέσα, ασχοληθείτε με το διαδίκτυο, αγοράστε καινούργιο κινητό ή υπολογιστή. Ο μήνας ευνοεί και τις ιατρικές εξετάσεις καθώς τώρα τα πράγματα θα ξεκαθαρίζουν και θα καθαρίζουν. Προσοχή θέλει όμως οτιδήποτε έχει να κάνει με το υγρό στοιχείο, όπως αλκοόλ. Στα αισθηματικά σας θα υπάρχει μια τάση για απομόνωση, προσπαθήστε να είστε πιο κοινωνική και ευέλικτοι. Ευνοϊκές ημερομηνίες: καθαρίστε το σπίτι και κάντε ανανεώσεις στις 1, 13 και 25 του μήνα, αποφύγετε όμως να μιλήσετε για τρίτους στις 6, 18 και 30 Νοεμβρίου.

ΒΟΔΙ

Ο Νοέμβριος έρχεται με ένα καλάθι δώρα για εσάς, φέρνει άστρο εκπλήρωσης, ευημερίας, επιτυχίας και γνώσης και προσπάθειες που ως τώρα δεν βλέπατε να αποδίδουν θα φέρουν τώρα θετικά αποτελέσματα, προσέξτε μόνο να μην επικεντρωθείτε στο πως θα αδειάσει το καλάθι με τα ασιδέρωτα, εστιάστε σε κάτι που μπορεί να φέρει μεγάλες επιτυχίες. Ο μήνας ευνοεί και το Γάμο ή γνωριμία που θα οδηγήσει εκεί, όπως και την απόκτηση απογόνου. Επιδιώξτε να δείτε και παλιούς φίλους και συγγενείς. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αγορές και επαφές, στις 12 και 24 Νοεμβρίου, αλλά αποφύγετέ να κάνετε νέα ξεκινήματα στις 7 και 19 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Ο Χοίρος του μήνα είναι ο καλύτερος σας φίλος και σας βοηθάει να είστε πιο αρεστοί στο κόσμο, σας δίνει ελκυστικότητα και αύξηση οπαδών και φίλων, επιπλέον όμως τις μοίρες σας θα επισκεφτεί και το άστρο αρμονίας και είναι η καλύτερη εποχή να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, κυρίως στον τομέα των σχέσεων. Στο τομέα της καριέρας επίσης μπορείτε τώρα να κάνετε κινήσεις ανάπτυξης και να επιδιώξετε περισσότερες επαφές, ο μήνας φέρνει μεγάλη εύνοια στα οικονομικά μέσο δημόσιων σχέσεων. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι 11 και 23 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 8 και 20 Νοεμβρίου.

ΛΑΓΟΣ

Ο μήνας του Χοίρου ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και σας ωθεί να τακτοποιήσετε υποθέσεις που εκκρεμούν δίνοντας σας νέες δυνατότητες και στήριξη από άτομα στο περιβάλλον σας και σε γενικές γραμμές ο μήνας μπορεί να είναι πολύ καλός για εσάς αν καταφέρετε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας γιατί δυστυχώς τώρα τα καλά πράγματα θα έρχονται από άτομα που σας εκνευρίζουν και θέλει να δείξετε αυτοέλεγχο. Κάντε κάποια ευχάριστη αλλαγή για να αυξήσετε τα θετικά του μήνα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ιατρικές εξετάσεις και ρυθμίσεις ευνοούνται στις 10 και 12 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται στις 9 και 21 Νοεμβρίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Το άστρο πλούτου έρχεται επίσκεψη στο παλάτι σας, αλλά για να δουλέψει θέλει να δώσετε βάση στις λεπτομέρειες και να μην αφήσετε τίποτα να σας ξεφύγει γιατί ο μήνας κρύβει παγίδες, προσέχετε τις ηλεκτρικές συσκευές σας, μπορεί να τις ξεχνάτε αναμμένες και να ξοδεύετε άσκοπα ενέργεια. Επίσης νέες γνωριμίες τώρα μπορεί να κρύβουν δόλο και να μην είναι όπως αρχικά φαίνονται, παρόλο αυτά το άστρο ενθουσιασμού μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη, αλλά να σας ξανά ξυπνήσει τη μαχητικότητα σας. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις σας και τις δυνατότητες σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικές συζητήσεις στις 9 και 21 Νοεμβρίου, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και σημαντικές προσεγγίσεις στις 10 και 22 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Ο μήνας είναι νερό και εσείς φωτιά, σας σβήνει και σας εξασθενεί, δεν είναι η κατάλληλη εποχή για ανοίγματα, παρόλο που ένα πολύ καλό άστρο θα σας επισκεφτεί και θα σας κάνει να θέλετε να μπείτε σε ομάδες και νέες συνεργασίες, ευκαιρίες σίγουρα θα παρουσιαστούν και δεν χρειάζεται να τις απορρίψετε, αλλά μελετήστε τις καλά και τρενάρετε τις για τον άλλον μήνα που θα έχουν φανεί και κάποιες αθέατες πλευρές. Τώρα επιδιώξτε να αποκτήσετε γνώσεις, διαβάστε, παρακολουθήστε κάποιο σεμινάριο. Οι γνώσεις τώρα φέρνουν μεγάλα κέρδη. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 8 και 20, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 11 και 23 Νοεμβρίου.

ΑΛΟΓΟ

Πάθος, εμμονές και κολλήματα σας φέρνουν τα άστρα του μήνα και ανατροπές. Κάτι που μοιάζει σίγουρο μπορεί την τελευταία στιγμή να στραβώνει και κάτι μου μοιάζει ακατόρθωτο να γίνεται τελικά. Τολμήστε δύσκολα πράγματα αυτό που δείχνει να έχει το μικρότερο ποσοστό επιτυχίας. Αυτή τη περίοδο χρειάζεται ταχύτητα και αν κάτι σας απογοητεύει πηγαίντε αμέσως παρακάτω χωρίς να χάνετε χρόνο. Αποφύγετε αγορά αυτοκινήτου και ταξίδια, επενδύστε όμως σε διαφήμιση, κάρτες και διαδίκτυο. Στα αισθηματικά σας θα υπάρχει εύνοια, αλλά και ζήλειες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 7 και 19 Νοεμβρίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 12 και 24 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Ολοκληρώστε τώρα υποθέσεις και λύστε οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχετε ειδικά με περιουσιακά και μαθήματα. Τα κληρονομικά και θέματα με ακίνητα μπορούν τώρα να λυθούν υπέρ σας. Το άστρο αύξησης περιουσίας θα βρίσκεται στις μοίρες σας και αυτό είναι ένα άστρο που φέρνει και αύξηση βάρους, προσέχετε τη διατροφή σας. αν κάτι έχετε βάλει στο μάτι διεκδικήστε το και αν είναι πρόσωπο αποκαλύψτε τις προθέσεις σας, ο μήνας φέρνει διπλασιασμό, ζευγάρωμα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 6, 18 και 30 , αποφύγετε όμως κουτσομπολιά και σχόλια εις βάρος τρίτων στις 1, 13 και 25 του μήνα γιατί θα γυρίσουν πάνω σας.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Το άστρο Συγκομιδής αυτόν τον μήνα θα βρίσκεται σε εσάς και εσείς θα πρέπει να προσέχετε τι θα συγκομιδέψετε, κιλά; Γκρίνια; ή κέρδη και αποδοχή; Αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και να σκαλίσετε δυσάρεστες καταστάσεις και ασχοληθείτε με πράγματα που αποδίδουν, μιλήστε για όλα και όλους μόνο με θετικά σχόλια και πουλήστε πράγματα που δεν χρειάζεστε, ο μήνας ευνοεί τις πωλήσεις, ακινήτου, αυτοκινήτου, επιχείρησης και χρήματα που θα αποκτηθούν τώρα καλό είναι να επενδυθούν, θα αποδώσουν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ασχοληθείτε με το κήπο ή το σπίτι στις 5, 17 και 29 του μήνα, αλλά μην κάνετε service, ανακινήσεις, ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις στις 2, 14 και 26 Νοεμβρίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Κούραση και δουλειά φέρνει ο μήνας και αυτό μόνο θετικά μπορεί να ερμηνευτεί γιατί φαίνεται ότι θα είστε δημιουργικοί και θα ασχολείστε με διάφορα, ή απλά θα έχετε πολύ δουλειά, αυξημένη ζήτηση και έλκετε το ενδιαφέρων, τώρα είναι η καλύτερη εποχή να προβάλετε τη δουλειά σας, αν όμως δεν εργάζεστε για να μην μπλέξετε με αγγαρείες ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι τα άστρα θα αναδείξουν τα ταλέντα σας, μιλήστε κάντε επαφές, ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ανοίξτε υποθέσεις που θέλετε να κρατήσουν στις 4, 16 και 28 Νοεμβρίου, αποφύγετε κουτσομπολιά και να δυσφημίσετε κάτι στις 3, 15 και 27 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Άστρο Δύναμης και αναγνώρισης σας φέρνει ο μήνας και είναι η καλύτερη εποχή να κλείσετε υποθέσεις που σας κρατάνε πίσω και να ξεχωρίσετε. Μεγάλες οικονομικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν και πρέπει να σας βρουν σε ετοιμότητα χωρίς αδυναμίες. Προσπαθήστε να νικήσετε την αναβλητικότητα σας και να δράσετε για να λάβετε τα καλά που έρχονται, όμως προσέξτε τη συμπεριφορά σας να μην είναι επιθετική γιατί μπορεί να διώξετε σημαντικά άτομα από κοντά σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε δηλώσεις και σημαντικές κινήσεις στις 3, 15 και 27 του μήνα, προσέχετε όμως τι λέτε και σε ποιον στις 4, 16 και 28 Νοεμβρίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Αν και ο μήνας για εσάς θα είναι πολύ δημιουργικός και ευχάριστος με μόνο θετικά άστρα πάνω σας όπως αυτό της Ουράνιας Τύχης που φέρνει καλοτυχία και βοήθεια, θα χρειαστεί λίγο να μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας γιατί φαίνεται ότι δεν θα αντέχετε τη συμπεριφορά σας και διαρκώς θα αναρωτιέστε αν κάνατε καλά, μήπως προσβάλλατε τον άλλον και γενικά θα αμφισβητείτε τις κινήσεις σας, καλό είναι να σκέφτεστε και να ζυγίζετε τα πράγματα πριν πράξετε και μετά να μην νιώθετε τύψεις με τις επιλογές σας, αλλά να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 2, 14 και 26 του μήνα, αποφύγετε να βάλετε υπογραφές και να κάνετε συμφωνίες στις 5, 17 και 29 Νοεμβρίου.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *