Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο

Ο Μήνας του Ξύλινου Δράκου

Ο Ξύλινος Δράκος συμβολίζει ένα τεράστιο ψηλό δέντρο την άνοιξη που οι ρίζες του είναι μεγαλύτερες από το ίδιο και ενώ οι βροχές της άνοιξης κάνουν μικρούς βλαστούς να ξεφυτρώνουν παντού αυτό είναι ήδη ένα τεράστιο δέντρο που ο χειμώνας δεν το λύγισε, γι’ αυτό όσοι έχουν γεννηθεί ημέρα Ξύλινου Δράκου είναι δυνατοί, πλούσιοι κληρονόμοι και μπροστά από τους άλλους σε οικονομικά θέματα γιατί έχουν καλές και πολλές ρίζες και η πραγματική τους δύναμη κρύβεται, δεν είναι εμφανής. Έχουν πολύ καλή υγεία, είναι ανθεκτική σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Μπορούν και βλέπουν ένα πρόβλημα από πολλές διαφορετικές πλευρές και γι’ αυτό και είναι ικανοί να φέρουν λύσεις και πρωτοποριακές ιδέες, είναι όμως εγωιστές και σπάνια δείχνουν τις προθέσεις τους καθώς το μεγαλύτερο μέρος τους βρίσκεται κάτω από τη γη, κοιτάνε αρκετά το συμφέρον τους και αγνοούν το τι θέλουν οι γύρω τους, αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχει και ο μήνας, μεγάλες ευκαιρίες για κέρδη, για λύσεις που «συμφέρουν» και κυρίως να φανούν οι πολλές δυνατότητες που κρύβονται.

Ο μήνας ευνοεί οικονομικά ζητήματα και θέματα υγείας, γιατί το ξύλο στέκεται πάνω στην αποθήκη νερού που είναι ο Δράκος οπότε τρέφεται διαρκώς και υποστηρίζεται και η γη που είναι το κύριο στοιχείο του Δράκου είναι το άστρο πλούτου του ξύλου οπότε ο μήνας ενεργοποιεί τη καλή υγεία και την αύξηση πλούτου. Ο Ξύλινος Δράκος όμως κουβαλάει πάνω του και άστρο μοναξιάς και απομόνωσης και αυτό δεν ευνοεί πολύ τις σχέσεις, το άστρο αυτό φέρνει πιο εύκολα ρίξεις και κάνει πιο δύσκολα συμφιλίωση, ενώ βγάζει και λίγο απότομες και άγαρμπες συμπεριφορές, αλλά φέρνει λύσεις και ισχυρές προτάσεις.

Το I-Ching του μήνα θα είναι το 38 της «Αντίθεσης» και προειδοποιεί πως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, χρειάζεται συνεργασία, οι συγκρούσεις δυσχεραίνουν την κατάσταση. Όταν και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο δύσκολα υπάρχει εξέλιξη. Χρειάζεται τώρα να δούμε πάνω από το τι είναι σωστό και λάθος, για να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο πρέπει να το υπερπηδήσεις.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Ο Δράκος του μήνα είναι φίλος σας, αλλά το άστρο εμποδίων θα πάει να σας φέρει κάποιες ανατροπές και εδώ είναι που θα σας βοηθήσει ο Δράκος να δείτε κάποια πράγματα από άλλη οπτική ώστε να προστατευτείτε. Καλός θα είναι ο μήνας για σπουδές, διάβασμα ή για να ενημερωθείτε για μεθόδους που μπορεί να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής σας. Τα αισθηματικά όμως χρειάζονται προσοχή γιατί αν παραφερθείτε τώρα, δύσκολα θα σας συγχωρέσουν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ολοκληρώστε κάποια υπόθεση στις 6, 18 και 30 του μήνα, αποφύγετε όμως να ανοίξετε υποθέσεις στις 11 και 23 Απριλίου.

ΒΟΔΙ

Αλλαγές σας φέρνει ο μήνας και το άστρο συγκομιδής θα σας φέρει εύνοια σε αγορές και ανακαινίσεις, όμως θα έχετε όλο το μήνα και το άστρο που φέρνει ένταση και νεύρα, προσπαθήστε να λύσετε θέματα και να τολμήσετε το επόμενο βήμα στις υποθέσεις σας, η στασιμότητα τώρα μπορεί να φέρει προβλήματα, είναι καιρός για δράση. Για να έχετε εύνοια στη σχέση σας κάντε καινούργια πράγματα μαζί και αφήστε τις διαφωνίες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποια επαγγελματική κίνηση στις 5, 17 και 29 Απριλίου, αλλά αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και αισθητικές επεμβάσεις 12 και 24 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Προσοχή σε ατυχήματα όταν χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα, αποφύγετε τώρα επικίνδυνα σπορ, παπούτσια που γλιστράνε και αγορά αυτοκινήτου. Ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος και μπορεί να σας παρασύρει σε πράξεις που αργότερα να μετανιώσετε. Εύνοια θα έχετε όμως σε νέα ξεκινήματα, όπως και άνοιγμα επιχείρησης ή μετακόμιση. Τα οικονομικά σας μπορούν τώρα να βελτιωθούν αν κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις. Οι νέες γνωριμίες όμως φέρνουν ένταση. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές στις 4, 16 και 28 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 1, 13 και 25 Απριλίου.

ΛΑΓΟΣ

Το άστρο κλοπής θα περάσει από το ζώδιο σας και θα πρέπει να προσέχετε που αφήνετε κινητά, κλειδιά και τη τσάντα σας, επίσης αποφύγετε τώρα να τσακώνεστε γιατί μπορεί να κόψετε με ανθρώπους και συγγενικά πρόσωπα. Προσέχετε και τα λόγια και καλύτερα τώρα να μην κατηγορήσετε κανέναν γιατί όλη η αρνητική ενέργεια θ γυρίσει πάνω σας. Ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και αναδείξτε τα ταλέντα σας, ο μήνας ευνοεί τη διαφήμιση. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποια προβολή στις 3, 15 και 27 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται οι συζητήσεις στις 2, 14 και 26 Απριλίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Ο μήνας του Δράκου σας κάνει καθρέφτη και βγάζει στην επιφάνεια και τα θετικά σας και τα αρνητικά σας δείχνοντας τις δυνατότητες σας αλλά και τις αδυναμίες σας, όμως θα υπάρχει εύνοια για βελτίωση ειδικά αν ασχοληθείτε με σπουδές διάβασμα και προσπαθήσετε τώρα να αναβαθμιστείτε. Το άστρο αποκαλύψεων θα σας ενημερώσει για πολλά και θα σας φέρει και όμορφες ιδέες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι που σας διασκεδάζει στις 2, 14 και 26 Απριλίου, αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και προσεγγίσεις στις 3, 15 και 27 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Το καλύτερο άστρο θα σας επισκεφτεί και θα σας βοηθήσει να κάνετε σοφές επιλογές, όμως να τις κάνετε γιατί οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν τώρα δεν θα ισχύουν για πολύ και χρειάζεται να δράσετε γρήγορα. Ασχοληθείτε και με την ανανέωση του χώρου σας και με θέματα υγείας τώρα που και το άστρο θεραπείας θα βρίσκεται στις μοίρες σας, επίσης μπορείτε τώρα να λύσετε θέματα με τα παιδιά σας, το μόνο που δεν θα σας φέρει τώρα τύχη είναι να αφήσετε εκκρεμότητες, ότι μείνει τώρα στη μέση δεν θα τελειώνει ποτέ. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ιατρικές εξετάσεις ή λύστε θέματα στις 1, 13 και 25 του μήνα, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 4, 16 και 28 Απριλίου.

ΑΛΟΓΟ

Την κοινωνικότητα σας αυξάνει ο μήνας, σας φέρνει καλές γνωριμίες και θα σας κάνει να λάμπετε και να μην περνάτε απαρατήρητοι, ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, αγοράστε ρούχα ή ανανεώστε το look σας και κάντε προβολή. Επίσης τα άστρα του μήνα ευνοούν για εσάς την πύλη θαυμάτων και θα μπορείτε τώρα να πραγματοποιείται ευχές, οπότε προσέχετε τι εύχεστε. Κάντε δημόσιες σχέσεις και μιλήστε τώρα για τα σχέδια σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 12 και 24 Απριλίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 5, 17 και 29 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Το άστρο της Ουράνιας τύχης θα περάσει αυτόν τον μην από το ζώδιο σας και θα σας φέρει καλοτυχία κυρίως σε αγοροπωλησίες και σε συμφωνίες όπως και στον Γάμο, θα υπάρχει η τάση να κλείσετε deal, να δώσετε τα χέρια για κάτι που καιρό περιμένατε, ακόμα και πρόταση Γάμου μπορεί να σας γίνει ή να βρείτε το σπίτι που ψάχνετε για μετακόμιση. Επίσης το άστρο αυτό ευνοεί τα ταξίδια και μπορεί τώρα να πάτε κάποια εκδρομή. Το μόνο αρνητικό άστρο που έχει ο μήνας είναι ότι μπορεί να είστε πολύ αυστηροί και να ασκείτε κριτική σε άλλους, ή να δίνετε μεγαλύτερη αξία στις λεπτομέρειες από ότι στα σημαντικά. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 11 και 23 Απριλίου, αποφύγετε όμως να σκαλίσετε καταστάσεις στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο Δράκος του μήνα είναι φίλος σας και θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε πράγματα, ασχοληθείτε με το νοικοκύρεμα υποθέσεων, κάντε κάποια ανακαίνιση ή ανανέωση χώρου, τώρα που τα πράγματα θα γίνονται πιο εύκολα, ασχοληθείτε και με service. Επίσης ένα πολύ καλό άστρο που θα βρίσκεται στις μοίρες σας φέρνει επίτευξη στόχου οπότε μην αφήσετε να κυλίσει χρόνος χωρίς να ολοκληρώσετε κάτι. Αποφύγετε αναβολές και καθυστερήσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οργανώστε συναντήσεις στις 10 και 22 του μήνα, αλλά μην ανοίξετε καινούργιες υποθέσεις στις 7 και 19 Απριλίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ο Δράκος του μήνα μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σας, αλλά φέτος έρχεται πακέτο με ένα άστρο που φέρνει γκρίνια και καλό είναι να προσπαθήσετε να δείτε και την καλή πλευρά σε όλα τα θέματα. Νέες γνωριμίες που θα γίνουν τώρα μπορεί να σας κουράσουν και νιώσετε ότι χάνετε όλη την ενέργεια σας. Προσπαθήστε να τρέφεστε σωστά και ξεκουράζεστε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: συζητήστε για θέματα που σας απασχολούν στις 9 και 21 Απριλίου, αποφύγετε να κάνετε σχέδια στις 8 και 20 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Ευκαιρίες σας φέρνει ο μήνας αλλά σε τομείς που δεν γνωρίζεται καλά και αν και ο Δράκος είναι ο μήνας σύγκρουσης σας, φέτος σας χτυπάει για καλό, σαν να σας ταρακουνάει να βγείτε από κάποιον λήθαργο και να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρό μάτι και να ασχοληθείτε και με άλλους τομείς. Η ευγένεια και οι καλοί τρόποι είναι αυτό που θα σας φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα τώρα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε δίαιτα ή κάποιο σεμινάριο στις 8 και 20 του μήνα, αποφύγετε όμως να υπογράψετε κάτι στις 9 και 21 Απριλίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Σε νέα ροή μπορούν τώρα να μπουν τα πράγματα και αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα δείτε θετικές εξελίξεις όμως μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αρκετά χιλιόμετρα ή οι προτάσεις που θα σας γίνουν να είναι μακριά από το σπίτι σας ακόμα και στο εξωτερικό. Ο μήνας ευνοεί και τα ταξίδια και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, φτιάξτε e-shop, ανεβάστε ιστοσελίδα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: καλή ημέρα για οικονομικά ζητήματα και γνωριμίες θα είναι οι 7 και 21 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 10 και 22 Απριλίου.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL