Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο

Ο Μήνας του Μεταλλικού Λαγού

Ερωτικός θα είναι ο μήνας του Λαγού με το άστρο που φέρνει καλές σχέσεις και ενεργοποιεί την αγάπη και την ένωση ανθρώπων να υπερισχύει από τυχών διαφορές και ίντριγκες, μπορεί τα στοιχεία να μην ταιριάζουν μεταξύ τους αλλά να υπάρχει κόντρα μετάλλου και ξύλου, αλλά τελικά το μέταλλο θα κόψει αυτά που δεν μας ταιριάζουν και θα μας οδηγήσει στα πραγματικά μας όνειρα, δίνοντας ευκαιρίες να απαλλαγούμε από συνήθειες που δεν μας ταιριάζουν πια.

Το I-Ching του μήνα θα είναι το 61 της «Εσωτερικής αλήθειας», και δίνει τον χρησμό πως ο δρόμος της καρδιάς δεν κάνει ποτέ λάθος, γιατί όταν αγαπάς ακόμα και οι δυσκολίες μοιάζουν με παιχνίδι.

Ο Μάρτιος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για να ανακαλύψουμε τι πραγματικά θέλουμε και να δώσουμε ενέργεια σε αυτό που αγαπάμε.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Πάθος σας φέρνει ο μήνας και καρποφορία, δημιουργήστε, κάντε νέα ξεκινήματα, αν θέλετε να αποκτήστε παιδί τα άστρα του μήνα σας ευνοούν, όπως ευνοούν και τις επιτυχίες, οπότε μην αφήσετε αυτόν τον μήνα να πάει χαμένος. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας δίνει χαρά και ξυπνάει το παιδί μέσα σας. Προσέχετε μόνο να μην αποκτήσετε τώρα εμμονές γιατί το άστρο πάθους που θα φιλοξενείτε μπορεί να σας κάνει βλέπετε και προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέες προσεγγίσεις στις 6 , 18 και 30 του μήνα, αποφύγετε όμως συμφωνίες στις 11 και 23 Μαρτίου.

ΒΟΔΙ

Φέτος είστε από τα πιο τυχερά ζώδια όχι γιατί είναι η χρονιά του Βοδιού αλλά γιατί θα φιλοξενείτε στο παλάτι σας το πιο τυχερό άστρο Feng Shui που φέρνει επιτυχίες, επίτευξη στόχου, καλή φήμη και αναγνώριση, τον Μάρτιο επιπλέον θα σας επισκεφτεί το άστρο που φέρνει καλή διάδοση και ομιλία, μπορείτε τώρα να γνωστοποιήσετε τα ταλέντα σας, αυτό το άστρο όμως πάντα ενεργοποιεί και κλοπές και λόγια, οπότε κάντε κάτι καλό για να μιλούν για εσάς με θαυμασμό και αποκαλύψτε κάτι στη δουλειά σας που δεν σας πειράζει αν θα σας το αντιγράψουν, ώστε να απορροφήσει αυτό την κλοπή. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποια προβολή στις 5, 17 και 29 Μαρτίου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 12 και 24 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Δύναμη ευχής θα έχετε αυτόν τον μήνα και αν θέλετε να βελτιώσετε κάποιους τομείς της ζωής σας μην γκρινιάζετε τώρα και μην είστε απαισιόδοξοι γιατί μπορεί να ενεργοποιήσετε λάθος ευχές. Αποφύγετε να σχολιάζεται τρίτους, τα κουτσομπολιά τώρα επίσης μπορεί να σας στερήσουν κάτι θετικό που έρχεται. Ακούστε όσο πιο συχνά μπορείτε ευχάριστη μουσική που σας ανεβάζει. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι 4, 16 και 28 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 1, 13 και 25 Μαρτίου.

ΛΑΓΟΣ

Γκρίνια και τάση για αύξηση βάρους σας φέρνει ο μήνας και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα αποταμίευσης, ή να πάρετε ένα κουμπαρά και κάθε φορά που θέλετε να μιλήσετε αρνητικά για κάτι να ρίχνετε ένα κέρμα μέσα, το ίδιο μπορείτε να κάνετε και όποτε θέλετε να τσιμπολογήσετε. Αυτό θα ενεργοποίηση αυτόν τον μήνα το άστρο αποταμίευσης, χωρίς να αυξηθούν αυτά που σας βαραίνουν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: σημαντικές συζητήσεις και αγορές ευνοούνται στις 3, 15 και 27 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται στις 2, 14 και 26 Μαρτίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Ο Λαγός του μήνα έτσι και αλλιώς σας φέρνει κόντρες, επιπλέον το άστρο τσακωμών και έντασης θα βρίσκεται στις μοίρες σας αυτόν τον μήνα και θα σας κάνει αρκετά επιθετικούς. Προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε και προσπαθήστε να μην κρίνετε τους άλλους. Ωστόσο αυτό ο μήνας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές. Πετάξτε παλιά πράγματα και αντικείμενα που δεν σας χρησιμεύουν και κάντε δώρο στον εαυτό σας κάτι που να σας φτιάχνει τη διάθεση για να ενεργοποιήσετε ευχάριστες αλλαγές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ανανεώστε το χώρο σας στις 2, 14 και 26 Μαρτίου, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και σημαντικές προσεγγίσεις στις 3, 15 και 27 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Το ξύλο του Λαγού του μήνα δεν είναι από αυτά τα ξύλα που ανάβουν τη φωτιά σας και χρειάζεται να προσέχετε γιατί ο μήνας φέρνει παραπλάνηση και αποπροσανατολισμό. Ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπορεί να κρύβουν παγίδες και να σας ωθήσουν σε λάθη που δύσκολα θα διορθώνονται. Όμως χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές αλλά ας είναι καλά μελετημένες και μέσα στα πλαίσια που μπορείτε εσείς να ελέγξετε και όχι να σας δημιουργήσουν νέες υποχρεώσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 1, 13 και 25, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 4, 16 και 28 Μαρτίου.

ΑΛΟΓΟ

Το πιο τυχερό ζώδιο του μήνα θα είστε με το Λαγό να ανάβει τη δική σας φωτιά και να σας δίνει τη στήριξη που χρειάζεστε ώστε να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρα, μεγάλη εύνοια θα έχετε σε οικονομικά θέματα αλλά και σε σπουδές και εξετάσεις. Κάντε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε και κυρίως ότι σας ενοχλεί βάλτε το σε νέα ροή. Αγοράστε καινούργιο κινητό ή υπολογιστή για να κουβαλάει πάνω του αυτά τα ευοίωνα άστρα και να σας φέρνει καλοτυχία στις συναλλαγές και επικοινωνίες σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 12 και 24 Μαρτίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 5, 17 και 29 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Ευκαιρίες σας φέρνει ο μήνα αλλά και μια τάση για απομόνωση, προσέχετε τις σχέσεις σας και κυρίως τον/την σύντροφο σας που μπορεί να νιώσει ότι απομακρύνεστε ή να παρεξηγήσει την συμπεριφορά σας. Αποφύγετε να κλείσετε πόρτες σε ανθρώπους που σας εκνευρίζουν γιατί μπορεί να ξανά χρειαστείτε την συνεργασία τους. Ο Λαγός του μήνα είναι φίλος σας και θα σας φέρει νέες καλύτερες προτάσεις που όμως για να πραγματοποιηθούν θα χρειάζεται σωστός προγραμματισμός και όχι επιπόλαιες κινήσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 11 και 23 Μαρτίου, αποφύγετε όμως να σκαλίσετε καταστάσεις στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Καλές επικοινωνίες σας φέρνει ο μήνας και ευκαιρίες από το εξωτερικό, ασχοληθείτε με αναβαθμίσεις, αγοράστε νέο κινητό, ή ξεκινήστε κάτι στο internet. Η άνοδο στα επαγγελματικά θα έρθει αν απευθυνθείτε τώρα σε περισσότερο κόσμο και στο εξωτερικό. Αποφύγετε να ασχοληθείτε τώρα με υποθέσεις τρίτων που δεν θα φέρουν σε εσάς κανένα όφελος γιατί έτσι θα κάψετε το δικό σας άστρο τύχης με το εξωτερικό. Ο μήνα ευνοεί πολύ την μετακόμιση και τις αγοροπωλησίες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οργανώστε συναντήσεις στις 10 και 22 του μήνα, αλλά μην κάνετε service, ανακαινήσεις, ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις στις 7, 19 και 31 Μαρτίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Αν και ο Λαγός είναι το ζώδιο σύγκρουσης σας είναι τόσα καλά τα άστρα που θα φιλοξενούν αυτόν τον μήνα οι μοίρες του Πετεινού που το καλύτερο που μπορείτε τώρα να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και υποθέσεις που ως τώρα έμοιαζαν άλυτες καθώς η σύγκρουση μπορεί τώρα να φέρει δραστικές λύσεις, κάντε ρυθμίσεις και απαλλαγείτε από οτιδήποτε αρνητικό σας απασχολεί. Ευνοϊκές ημερομηνίες: συζητήστε για θέματα που σας απασχολούν στις 9, 21 και 30 Μαρτίου, αποφύγετε να κάνετε σχέδια στις 8 και 20 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Ο Λαγός είναι ο καλύτερος σας φίλος, αλλά όχι αυτόν τον μήνα που το άστρο εμποδίων θα βρίσκεται πάνω σας και θα σας υψώνει εμπόδια ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν, ακόμα και κάποιος καλός σας φίλος μπορεί τώρα να σας τη φέρει ή να σας κάνει να νιώσετε προδοσία. Το καλύτερο είναι τώρα να μην κάνετε νέα ξεκινήματα και να αποφύγετε υπογραφές και νέες συμβάσεις. Όμως ο μήνας μπορεί να βγει θετικός αν κάνετε πράγματα περισσότερο ψυχαγωγικά. Προσπαθήστε κάθε μέρα να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί, όπως να διαβάσετε κάποιο βιβλίο. Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξτε συναντήσεις και εξόδους στις 8, 20 και 29 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 9 και 21 Μαρτίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Φίλος σας είναι ο Λαγός του μήνα αλλά και εσάς σας φέρνει ανατροπές, οπότε κρατήστε αυτόν τον μήνα μικρό καλάθι, προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε επικίνδυνα σπορ. Νέες γνωριμίες τώρα μπορεί να φέρουν προβλήματα στο μέλλον, όμως πρόσωπα από τα παλιά μπορεί να επιστρέψουν τώρα στη ζωή σας, αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι από τα άστρα του μήνα μιλήστε όμορφα και με ευγένεια σε όλες τις συναλλαγές σας και κάντε τους ανθρώπους που είναι κοντά σας να νιώθουν ευχάριστα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε κάποιο κύκλο ή ξεκινήστε δίαιτα στις 7, 19 και 28 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 10 και 22 Μαρτίου.


2 σχόλια

Gayle Holton · 5 Οκτωβρίου 2021 στο 13:09

excellent and also impressive blog site. I really wish to thank
you, for providing us much better information.

Anh Renwick · 7 Μαρτίου 2022 στο 02:48

Remarkable! Its actually awesome article, I have
got much clear idea concerning from this post.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *