Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο

Ο Μήνας του Υδάτινου Δράκου

Νερό πάνω στο βουνό ονομάζεται η στήλη του Υδάτινου Δράκου και λέγεται πως φέρνει έλλειψης συγκέντρωσης, απόσπαση προσοχής, λόγο ομορφιάς της φύσης, οπότε θα υπάρχει παραπλάνηση και καινούργιες προκλήσεις θα μας απασχολούν, ενώ οι λύσεις αυτόν τον μήνα δεν θα εμφανίζονται από εκεί που τις περιμένουμε, αλλά θα έρχονται από άλλου και χρειάζεται να αλλάξουμε τα σχέδια μας και να τα προσαρμόσουμε στα νέα δεδομένα, όσο καλά και αν μας φαίνεται πως έχουμε οργάνωση κάτι. Οι αλύγιστες συμπεριφορές θα φέρουν μάχες χωρίς θετικά αποτελέσματα. Το έντονο στοιχείο του νερού αυτόν τον μήνα και η κόντρα του με τη γη του Δράκου φέρνει δύσκολα καιρικά φαινόμενα και πλημμύρες στα βουνά, αυτό παρομοιάζεται με ανατροπές που θα γίνουν σε κάτι που το θεωρούσαμε ακλόνητο. Θα υπάρχει αθέτηση συμφωνιών και καλό είναι τώρα να μην παίρνουμε θέση σε θέματα που δεν γνωρίζουμε γιατί και τα στοιχεία θα αλλάζουν διαρκώς, όπως και οι επιθυμίες μας. Κάτι που το θέλαμε πολύ μπορεί τώρα να χάσει την αξία του και η απόκτηση του να μην έχει καμιά σημασία. Η ευελιξία θα είναι το κλειδί του μήνα και τα γρήγορα αντανακλαστικά. Κρατήστε απόσταση ασφαλείας και περιθώρια για ελιγμούς. Το I-Ching του μήνα θα είναι το 26 του «Ανασχηματισμού» που προειδοποιεί πως τώρα χρειάζεται να γίνουν αλλαγές καθώς οι σωστές κινήσεις θα φέρουν τον θρίαμβο, ενώ όποιος πάει μόνο ευθεία θα πέσει από τον γκρεμό ή θα βρεθεί σε αδιέξοδο. Ο μήνας απαιτεί καθοριστικές αλλαγές και προσοχή στις λεπτομέρειες, ενώ κάτι που μοιάζει όμορφο μπορεί να μην είναι και αυτό που χρειαζόμαστε και απλά να μας βάλει σε μπελάδες.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Απόκτηση ακινήτου και άνοδο καριέρας φέρνει σε εσάς ο μήνας του Δράκου που και φίλος σας είναι και τις γνώσεις σας θα θέση σε εφαρμογή. Κάντε νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, ρίξτε θεμέλια για κάτι που θέλετε να κρατήσει. Καλός μήνας και για σπουδές ή για να ενημερωθείτε για μεθόδους που μπορεί να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής σας. Και τα αισθηματικά σας ευνοούνται, όπως και οι σχέσης με συγγενικά πρόσωπα, κάντε επαφές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ολοκληρώστε κάποια υπόθεση στις 11 και 23 του μήνα, αποφύγετε όμως να ανοίξετε υποθέσεις στις 4, 16 και 28 Απριλίου.

ΒΟΔΙ

Ισχυρή θέληση θα έχετε αυτό το διάστημα και το άστρο Ουράνιας βοήθειας θα βρίσκεται στις μοίρες σας, οπότε ρυθμίστε ζητήματα και λύστε εκκρεμότητες, ασχοληθείτε με θέματα υγείας και ομορφιάς. Επίσης ο μήνας είναι καλός για συγκομιδή και αν έχετε δουλέψει παλιότερα πάνω σε κάτι που δεν ανταμειφθήκατε μπορείτε τώρα να έχετε από αυτό απολαβές, ο μήνας κλείνει παλιά υπόλοιπα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποια επαγγελματική κίνηση στις 10 και 22 Απριλίου, αλλά αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και αισθητικές επεμβάσεις 5, 17 και 29 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Κινδύνους κρύβει για εσάς ο μήνας και ελέγχους, προσπαθήστε να είστε τυπικοί και να μην αφήνετε εκκρεμότητες. Ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος και μπορεί να σας παρασύρει σε πράξεις που αργότερα να μετανιώσετε. Ένα καλό στοιχείο του μήνα είναι ότι θα έχετε πολύ ενέργεια και θα νιώθετε ότι μπορείτε να κερδίσετε οποιαδήποτε μάχη, καλύτερα όμως να διοχετεύσετε αυτήν την ενέργεια σε γόνιμα πράγματα που μπορεί να φέρουν κέρδη. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές στις 9 και 21 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 6, 18 και 30 Απριλίου.

ΛΑΓΟΣ

Νέες γνωριμίες φέρνει ο μήνας και καλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά όπως και στις σπουδές. Παρακολουθήστε κάποιο σεμινάριο που θα βελτιώσει τις δεξιότητες σας και ασχοληθείτε με το internet. Αγοράστε καινούργιο κινητό ή υπολογιστή ώστε να έχετε για πολύ καιρό την εύνοια στις επικοινωνίες που φέρνουν τα άστρα που φιλοξενείτε αυτόν τον μήνα. Κάντε νέες συνεργασίες και με το εξωτερικό. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποια επέκταση στις 8 και 20 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται οι αλλαγές στις 7 και 19 Απριλίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Ανατροπές και εμπόδια φέρνει ο μήνας, ενώ χρειάζεται να προσέχετε και την υγεία σας. Αποφύγετε τώρα να παρασυρθείτε από ουτοπίες και επιμείνετε στις θέσεις σας και στα πιστεύω σας. Επίσης ο μήνας μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες αν ξεκινήσετε τώρα κάτι καινούργιο ή αν αναλάβετε καινούργια θέση. Προσέχετε και τις επικοινωνίες σας καθώς θα υπάρχει αρκετή παραπληροφόρηση. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι που σας διασκεδάζει στις 7 και 19 Απριλίου, αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και προσεγγίσεις στις 8 και 20 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Φρένο στα σχέδια σας θα προσπαθήσει να σας βάλει ο μήνας του Δράκου, αλλά αν τα μελετήσετε καλύτερα μπορεί και να οργανωθείτε καλύτερα, έχει έρθει καιρός να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να τα μελετήσετε καλύτερα. Δεν είναι όμως η κατάλληλη εποχή για νέες επεκτάσεις και ότι ξεκινήσει τώρα θα φέρει δυσκολίες. Προσέχετε στη σχέση σας να μην είστε πολύ κριτικοί, η γκρίνια τώρα μπορεί να απομακρύνει άτομα από κοντά σας, δείξτε επιείκεια στα άτομα που αγαπάτε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ιατρικές εξετάσεις ή λύστε θέματα στις 6, 18 και 30 του μήνα, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 9 και 21 Απριλίου.

ΑΛΟΓΟ

Τύχη σας φέρνει ο Απρίλιος και καλή προβολή, ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, αγοράστε ρούχα ή ανανεώστε το look σας. Όμως αποφύγετε να κουτσομπολεύετε και να μιλάτε άσχημα για τρίτους γιατί μπορεί αντί να προβληθείτε να χάσετε τη φήμη σας, καθώς το άστρο φήμης όταν έρχεται αναδεικνύει ότι βρίσκει και με ότι ασχολείστε χωρίς να ξεχωρίζει αν είναι θετικό ή αρνητικό. Προσέχετε και τα προσωπικά σας αντικείμενα, θα υπάρχει μια τάση να χάσετε από αφηρημάδα κάτι. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 5, 17 και 29 Απριλίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 10 και 22 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Το πιο χαρούμενο άστρο θα επισκεφτεί αυτόν τον μήνα και θα φέρει μαζί του επιτυχίες, πολύ ενέργεια και εύνοια στα αισθηματικά, επίσης θα πάρει λίγο την ένταση και την τάση που θα έχετε όλο το χρόνο να τσακώνεστε. Καλό είναι να εκμεταλλευτείτε αυτό το άστρο και να κάνετε πράγματα και διευθετήσεις ώστε να έχετε αρμονία στις σχέσεις σας ακόμα και με συγγενικά πρόσωπα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 4, 16 και 28 Απριλίου, αποφύγετε όμως να σκαλίσετε καταστάσεις στις 11 και 23 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο Δράκος του μήνα είναι φίλος σας και θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε πράγματα, ασχοληθείτε με το νοικοκύρεμα υποθέσεων, κάντε κάποια ανακαίνιση ή ανανέωση χώρου, τώρα που τα πράγματα θα γίνονται πιο εύκολα. Επίσης ένα πολύ καλό άστρο που θα βρίσκεται στις μοίρες σας φέρνει επίτευξη στόχου οπότε μην αφήσετε να κυλίσει χρόνος χωρίς να ολοκληρώσετε κάτι. Αποφύγετε αναβολές και καθυστερήσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οργανώστε συναντήσεις στις 3, 15 και 27 του μήνα, αλλά μην ανοίξετε καινούργιες υποθέσεις στις 12 και 24 Απριλίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ο Δράκος του μήνα μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σας, αλλά φέτος έρχεται πακέτο με ένα άστρο που μόνο κινδύνους κρύβει και χρειάζεται να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα κυρίως σε ότι αφορά άτομα που δεν γνωρίζετε και σε καινούργιες συμφωνίες. Νέες γνωριμίες που θα γίνουν τώρα μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. Ακολουθήστε το πρόγραμμα σας χωρίς αλλαγές και δεν θα έχετε ανατροπές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: συζητήστε για θέματα που σας απασχολούν στις 2, 14 και 26 Απριλίου, αποφύγετε να κάνετε σχέδια στις 1, 13 και 25 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Αν και ο Δράκος είναι ο μήνας σύγκρουσης σας, φέτος σας χτυπάει για καλό, σαν να σας ταρακουνάει να βγείτε από κάποιον λήθαργο και να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρό μάτι. Εύνοια σας φέρνει και σε θέματα σπουδών, παρακολουθήστε κάποιο σεμινάριο. Επίσης σας ευνοεί σε οικονομικά θέματα ειδικά αν θέλετε να μειώσετε κάποιο έξοδο και να έρθετε σε συνεννόηση. Επίσης ο μήνας θα είναι πολύ καλός για χάσιμο βάρους και θέματα ομορφιάς. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε δίαιτα ή κάποιο σεμινάριο στις 1, 13 και 25 του μήνα, αποφύγετε όμως να υπογράψετε κάτι στις 2, 14 και 26 Απριλίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Παραγωγικότητα σας φέρνει ο μήνας και κέρδη, ασχοληθείτε με νέες πτυχές της δουλειάς σας και κάντε επαφές με άτομα που έχετε καιρό να επικοινωνήσετε. Οι πληροφορίες που μπορεί να λάβετε θα σας αφυπνίσουν και θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Όμως μην κάνετε περικοπές και μην αφήσετε κάτι στη μέση για να ξεκινήσετε κάτι άλλο, ολοκληρώστε πρώτα τα τρέχων και μετά ανοίξτε άλλες υποχρεώσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: καλή ημέρα για οικονομικά ζητήματα και γνωριμίες θα είναι οι 12 και 24 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 3, 15 και 27 Απριλίου.

Κόντε Μαρία

Master Feng Shui και Κινέζικης Αστρολογίας

www.fengshuiroad.com

2108980282


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *