Καλάθι

Ο Μήνας του Υδάτινου Φιδιού

Αρχικά τα 2 βασικά στοιχεία του μήνα είναι το νερό και η φωτιά του Φιδιού και αυτά τα δύο στοιχεία μαζί βγάζουν σύγκρουση, καθώς το νερό σβήνει τη φωτιά, αυτή η σύγκρουση όμως είναι καλή, είναι η ανατροπή που θα φέρει κέρδος, το νερό νικάει τη φωτιά, η κάθαρση, οι ιδέες, η εξυπνάδα, η ελευθερία και όλα όσα συμβολίζει το νερό επικρατούν πάνω στο πάθος, τις εμμονές, υπερβολές και τις παρωπίδες της φωτιάς που τυφλώνει και δεν αφήνει να δεις καθαρά. Ο συμβολισμός του Υδάτινου Φιδιού είναι το τρεχούμενο νερό του καταρράκτη που δεν σταματάει ποτέ να τρέχει. Τα άστρα που φέρνει ο μήνας είναι της καλής στήριξης, των κανόνων που πρέπει να τηρούνται αλλιώς θα υπάρχουν συνέπειες και της ευημερίας που έρχεται μέσο ενημέρωσης του κοινού.

Στην επιλογή ημερομηνιών το Υδάτινο Φίδι θεωρείται ότι είναι το πιο ευοίωνο για να καρφώσει ένα κατάστημα ταμπέλα, είναι η ώρα που ανοίγει μια ουράνια πόρτα στη Γη και ευνοούνται πολύ οι ανακοινώσεις, ειδικά σε κάτι πρωτοποριακό και καινοτόμο, γιατί δεν αμφισβητείται, αλλά μπορεί γρήγορα να αποκτήσει οπαδούς και θαυμαστές. Δεν ευνοούνται όμως οι Γάμοι και λέγεται πως αν γίνουν σε αυτόν τον μήνα δεν θα κρατήσουν, καθώς η ροή είναι μεγάλη και δεν μπορεί κάτι να περιοριστεί, αλλά γίνεται πολύ ρευστό χωρίς σταθερότητα. Γάμοι θεωρούνται και οι συμφωνίες, τα συμβόλαια που καλύτερα είναι να γίνουν από το άλλον μήνα. Τώρα όμως μπορούν να σταλούν προσκλήσεις και να ενημερωθούν οι φίλοι και οι συγγενείς. Τώρα τα νέα γίνονται αποδεκτά ως ευχάριστα ακόμα και σε επαγγελματικές προτάσεις αναδεικνύονται τα θετικά σημεία. Το I-Ching του μήνα είναι το 43 της «Αποφασιστικότητας» και προειδοποιεί πως χρειάζεται τόλμη για να γίνει αυτό που πρέπει και για να μην χαθεί η ευκαιρία, είναι η ώρα να ανοίξουμε τα χαρτιά μας και να δείξουμε τις προθέσεις μας ακόμα και αν φοβόμαστε πως κάποιοι δεν θα συμφωνούν. Η αποδοχή θα είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι φανταζόμαστε παρόλο που θα υπάρχουν και αντιρρήσεις.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Λόγια σας φέρνει ο μήνας και απόσπαση προσοχής. Αποφύγετε κουτσομπολιά και προσέχετε τα προσωπικά σας είδη γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσετε τα κλειδιά, ή το κινητό σας ή ακόμα και να ξεχάσετε κάτι κάπου. Το καλύτερο άστρο που θα σας συντροφεύει όλο το μήνα είναι της δημιουργικότητας, αφιερώστε χρόνο σε κάποιο χόμπι που μπορεί να σας φέρει μεγάλη χαρά. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ανακοινώστε κάτι ή διαφημιστείτε στις 5 , 17 και 29 του μήνα, αποφύγετε όμως συζητήσεις στις 10 και 22 Μαΐου. Για προστασία από κλοπή και λόγια έχετε πάνω κάτι μπλε ή μαύρη τουρμαλίνη.

ΒΟΔΙ

Το φίδι του μήνα είναι φίλος σας και θα σας φέρει στήριξη όμως θα σας ξεβολέψει λίγο γιατί θέλει να εξελιχθείτε και να γίνει αυτό θα παρουσιάζονται εμπόδια που θα σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο που κινείστε. Χρειάζεται να οργανωθείτε και να μελετήσετε καλά τις κινήσεις σας. Ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και κυρίως μην δημιουργήσετε καινούργιες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε υποθέσεις στις 4, 16 και 28 Μαΐου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 11 και 23 του μήνα. Για να αυξήσετε τα χαρούμενα γεγονότα φορέστε κάτι κίτρινο, μπεζ ή καφέ και έχετε πάνω σας έναν κιτρίνη.

ΤΙΓΡΗΣ

Το πιο δύσκολο άστρο θα σας επισκεφτεί και θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα σχέδια σας, όμως αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι αποχωριστείτε κάτι που δεν το χρειάζεστε πια, όπως κάποια συσκευή που απλά σας πιάνει χώρο ή πετάξτε παλιά ρούχα, αποφασίστε εσείς τι θα χάσετε και δεν θα έχετε έτσι άλλες χασούρες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: χαρίστε κάτι, ή πληρώστε κάποιο λογαριασμό στις 3, 15 και 27 του μήνα, αποφύγετε νέα ξεκινήματα στις 12 και 24 Μαΐου. Για να ενεργοποιήσετε περισσότερο θετικά αποτελέσματα φορέσετε λευκά και γκρι χρώματα ή έχετε πάνω σας έναν λευκό χαλαζία.

ΛΑΓΟΣ

Νέες γνωριμίες και επιτυχίες φέρνει σε εσάς ο μήνας του Φιδιού με το άστρο καλής φήμης και αναγνώρισης να περνάει από τις μοίρες σας. Διαφημιστείτε και μιλήστε για τα σχέδια σας. Προσέχετε μόνο τις εμμονές γιατί μπορεί να παθιαστείτε υπερβολικά με κάτι, που τελικά να μην είναι και όσο σημαντικό νομίζετε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές και επικοινωνίες στις 2, 14 και 26 του μήνα, αλλά αποφύγετε να κάνετε κάτι καινούργιο στις 1, 13 και 25 Μαΐου. Για ακόμα μεγαλύτερη καλοτυχία φορέστε αυτόν τον μήνα πράσινες αποχρώσεις ή έχετε πάνω σας μια πράσινη Αβεντουρίνη.

ΔΡΑΚΟΣ Ευκαιρίες σας φέρνει ο μήνας, αλλά θα σας βρει λίγο κουρασμένους και δύσπιστους και δεν είναι τώρα η κατάλληλη εποχή για να είστε καχύποπτοι, αλλά το άστρο επιφύλαξης δεν θα σας αφήνει να δείτε καθαρά. Μελετήστε τυχών προτάσεις πριν αρνηθείτε και επιδιώξτε κάποια επέκταση που την είχατε από παλιά στο μυαλό σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 1, 13 και 25 Μαΐου, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και σημαντικές προσεγγίσεις στις 2, 14 και 26 του μήνα. Οι γκρι και μεταλλικές αποχρώσεις θα φέρουν περισσότερες ευκαιρίες και κέρδη όπως και ένας αιματίτης.

ΦΙΔΙ

Καλές επικοινωνίες και κέρδη σας φέρνει ο μήνας του Φιδιού, ειδικά αν κάνετε κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Μιλήστε για τα σχέδια σας και παρουσιάστε εργασίες, ή ξεκινήστε σπουδές. Τα αισθηματικά σας επίσης ευνοούνται όπως και ερωτικές εξομολογήσεις. Αν νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνουν, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για διευκρινίσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: πολύ καλές ημέρες για εξετάσεις ή παρουσιάσεις θα είναι οι 12 και 24, προσοχή όμως για παρεξηγήσεις χρειάζονται οι 3, 15 και 27 Μαΐου. Φορέσετε λευκά ή μεταλλικά χρώματα ή έχετε πάνω σας κάτι σε ασήμι για περισσότερη ενέργεια.

ΑΛΟΓΟ

Μπορεί να ξεκινήσει ο μήνας με λίγο ανταγωνισμό, αν όμως δεν παρασυρθείτε σε άσκοπες συγκρούσεις θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Προσέχετε την συμπεριφορά σας και τους τρόπους σας. Νεύρα και προσβολές μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες, ενώ αν γίνετε πιο παρατηρητικοί χωρίς να αντιδράτε θα βρείτε λύσεις σε οτιδήποτε προκύψει. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 11 και 23 Μαΐου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 4, 16 και 28 του μήνα. Το τυχερό χρώμα του μήνα για εσάς θα είναι το έντονο κίτρινο που με τη γήινη ενέργεια του μπορεί να φέρει δύναμη και γείωση.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Τα καλύτερα άστρα θα φιλοξενείτε στις μοίρες σας αυτόν τον μήνα και ακόμα και κάτι που σας μοιάζει δύσκολο θα γίνεται εύκολα, ωστόσο χρειάζεται να προσέξετε λίγο να μην είστε δογματικοί. Μιλήστε με φίλους και συγγενείς, προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 10 και 22 Μαΐου, αποφύγετε όμως να σκαλίσετε καταστάσεις στις 5, 17 και 29 του μήνα. Το βιολετί θα είναι το τυχερό σας χρώμα όπως και ένας αμέθυστος που μπορείτε να έχετε μαζί σας σε σημαντικές συναντήσεις.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Το πιο τυχερό ζώδιο του μήνα θα είστε εσείς με το άστρο γνώσεων και πλούτου επάνω σας. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να ανοίξετε τα χαρτιά σας. Κάντε νέες προσεγγίσεις, μιλήστε για τα σχέδια σας, τολμήστε επαγγελματικά ανοίγματα, ακόμα και σε θέματα υγείας ευνοείστε, κάντε check up. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποιο ξεκίνημα ή συζήτηση στις 9 και 21 του μήνα, αλλά αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις και ταξίδια στις 6, 18 και 30 Μαΐου. Για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες φορέστε πύρινα χρώματα όπως κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί ή έχετε πάνω σας ροζ χαλαζία που πραγματοποιεί τις ευκαιρίες.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Το άστρο πλούτου και ακαδημαϊκών επιτυχιών θα περάσει από τις μοίρες σας και θα σας κάνει να έλκετε και να ακτινοβολείτε. Αν είστε μόνοι κάντε τώρα γνωριμίες, αλλά ασχοληθείτε και με τη δουλειά σας. Παρακολουθήστε κάποιο επαγγελματικό σεμινάριο ή κάποιο νέο ξεκίνημα. Σχέσεις και συνεργασίες που θα ξεκινήσουν τώρα θα κρατήσουν και θα καρποφορήσουν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 8 και 20 Μαΐου, αποφύγετε να κλείσετε πόρτες στις 7, 19 και 31 του μήνα. Για ακόμα μεγαλύτερη εύνοια φορέστε μπλε ή γαλάζια χρώματα και έχετε πάνω σας μια πέτρα από Λάπι Λάζουλι.

ΣΚΥΛΟΣ

Το άστρο που φέρνει καυγάδες και αλλαγές θα έχετε πάνω σας, προσέχετε να μην μπλέξετε σε ίντριγκες και κουτσομπολιά. Καλύτερα να μην σχολιάζετε τρίτους και αν κάποιοι σας τσατίζουν αποφύγετε τους. Προσέχετε και τις σχέσεις σας είτε είναι φιλικές, επαγγελματικές ή ερωτικές. Η ανάγκη σας για αλλαγές μπορεί να φέρει ρίξεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: καθαρίστε κάποιο χώρο στις 7, 19 και 31 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 8 και 20 Μαΐου. Σε σημαντικές συναντήσεις ή συνομιλίες φορέστε κάτι κόκκινο που θα κάψει το άστρο ακαμψίας και έχετε πάνω σας έναν ίασπι φλαμίνγκο.

ΧΟΙΡΟΣ

Αλλαγές σας φέρνει ο μήνας και συγκρούσεις. Ξεκινήστε δίαιτα ή κόψτε κάποια κακιά συνήθεια. Προσέχετε για μικρό ατυχήματα και αποφύγετε τώρα αγορά αυτοκινήτου ή service. Ανανεώστε το χώρο σας ή τον κήπο σας για να έρθουν ευχάριστες αλλαγές και κυρίως πετάξτε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε κάποιο κύκλο ή ξεκινήστε δίαιτα στις 6, 18 και 30 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 9 και 21 Μαΐου. Για προστασία φορέστε κάτι πράσινο ή έχετε πάνω σας μια πέτρα από Χρυσοπράσιο που βοηθάει να βρούμε τι πραγματικά θέλουμε και να απαλλαγούμε από δυσάρεστα συναισθήματα που μας κρατάνε στο παρελθόν.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL