Καλάθι

Αυτή η πανσέληνος είναι αρκετά δυνατή κι αυτό ενισχύεται από το γεγονός της εαρινής ισημερίας που συμπίπτει ακριβώς την ίδια ώρα. Αυτό μας συντονίζει με το παγκόσμιο timing μιας και ο νότιος δεσμός μαζί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα βρίσκονται στο 12ο οίκο την ώρα της πανσελήνου διενεργώντας μέσα μας ένα έντονο άνοιγμα που μας ενώνει με το βαθύτερο εαυτό μέσα από μια μυστικιστική διεργασία η οποία μας μεταμορφώνει συλλογικά. Το τρίγωνο μάλιστα του Άρη με αυτούς τους δύο αλλάζει συθέμελα το εσωτερικό μας υπόβαθρο ανασύροντας και άλλες από τις ξεχασμένες δεξιότητες και τα ταλέντα μας. Σε πρακτικό επίπεδο ίσως κατορθώσουμε να ρυθμίσουμε παλιές υποθέσεις που έμοιαζαν δυσεπίλυτες αλλά και παλιά καρμικά ζητήματα που μας οδήγησαν σε συλλογική περιθωριοποίηση. Όσο για τα συντρίμια του παρελθόντος είναι καιρός να χαθούν στη λήθη και να μείνει η γνώση που αποκομίσαμε από αυτά.

Η πανσέληνος αυτή έρχεται ουσιαστικά να αποκαταστήσει τις ισορροπίες και να διαιτητεύσει το τετράγωνο του Άρη με την Αφροδίτη το οποίο μας ταλαιπώρησε όλο το Μάρτιο δημιουργώντας δυσκολία στις συναλλαγές, αρκετό πείσμα,επιμονή και ανυπομονησία η οποία επέτεινε ακόμα περισσότερο τις καθυστερήσεις, τις διαφωνίες και τις ασυνεννοησίες . Μην ξεχνάμε άλλωστε και τη συμβολή του ανάδρομου Ερμή που θόλωνε αρκετά τα νερά με την παρουσία του μέσα στο χώρο των ιχθύων. Οικογενειακές  εντάσεις με τον  Άρη στον ταύρο και μέσα στον 4ο οίκο   για οικονομικά ζητήματα είναι δύσκολο να αποφευχθούν.

Έτσι επάνω στην ώρα κορυφώνεται η πανσέληνος η οποία θέλει να μας δείξει ότι καμία ατομική επιδίωξη και προσδοκία δεν μπορεί να πιάσει τόπο αν δεν αφήνει ικανοποιημένη και την αντίθετη πλευρά. Καμία οικονομική συναλλαγή και συνεργασία δεν μπορεί να ευημερήσει αν δεν καλύπτει όλες τις πλευρές με ισορροπημένο τρόπο. Αυτός που θα καταφέρει να ξεδιαλύνει καλύτερα αυτό που δικαιούται με  αυτό που υποχρεούται  θα ανταμειφθεί και θα απελευθερωθεί από τις ανασφάλειες και τους  περιορισμούς του. Ο οδυρμός, η μελαγχολία, τα παράπονα και οι τσακωμοί δεν ωφελούν, καλό θα ήταν να γιορτάσουμε την αναγέννηση της φύσης μαζί με τη δική μας αναγέννηση η οποία θα επιδράσει θεραπευτικά μέσα μας και θα μας συνδέσει  με τις αναβαθμισμένες πλέον ανάγκες μας. και να τιμήσουμε τη χαρά της φύσης ώστε να μας τιμήσει κι αυτή με τα δώρα της αφθονίας τόσο τα συναισθηματικά όσο και τα υλικά. Και κυρίως να μην ξεχνάμε ότι και οι άλλοι πολλές φορές  έχουν  παρόμοιες  ανάγκες με τις δικές μας κι  αυτό δεν πρέπει να το υποτιμάμε.

 G.Christopoulos

Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ

2 σχόλια

The Stainless · 6 Οκτωβρίου 2021 στο 20:00

great and also fantastic blog site. I really intend to thanks, for giving us far better details.

Margret · 7 Οκτωβρίου 2021 στο 07:10

great and also fantastic blog. I actually want to thanks, for giving us far better information.

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL