Καλάθι

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική αστρολογική περίοδο, μια περίοδο όπου η Νέα Σελήνη θυμίζει κατά πολύ τη πανσέληνο που πέρασε σαν συνέχεια από το προηγούμενο. Σε αυτόν το νέο κύκλο που ανοίγει οι ανατροπές είναι παράπάνω από βέβαιες. Ανατροπές σε σχέσεις και συσχετισμόυς και δη στις καρμικές σχέσεις. Με παράδοξο τρόπο μπορεί να λυθούν πολύ δύσκολα ζητήματα ή και το αντίθετο, και αυτό γιατί οι συνθήκες θα αλλάξουν.

Ο Β.Δεσμός ανοίγει την πύλη του μέλλοντος, με τη σύνοδό του με τον Άρη- Ουρανό το άνοιγμα αυτό είναι εκκωφαντικό, εκρηκτικό και σοκαριστικό. Καρμικές ποινές ή καρμικές απαλοιφές, δυσεπίλυτα καρμικά ζητήματα όλα θα πάρουν μια άλλη τροπή που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Σε τέτοιες περιπτώσεις έρχεται και ο λογαριασμός, το τίμημα, η εξαργύρωση, η ποινή.

Άνθρωποι που βοηθήσαμε ή δ ε ν βοηθήσαμε, χρήματα που πήραμε ή δ ε ν πήραμε, άνθρωποι που αγαπήσαμε ή δ ε ν αγαπήσαμε, άνθρωποι που θα φύγουν από τη ζωή μας ή άλλοι που θα μπουν, ανάγκες που καλύψαμε ή δεν καλύψαμε. Από κάθε άποψη και σε κάθε επίπεδο η τράπουλα ξανά μοιράζεται και το παιχνίδι ξαναρχίζει. Ότι δεν λειτούργησε σωστά τείνει να αποκοπεί, όταν αλλάζουν οι συνθήκες αλλάζουν και τα μέτρα και τα σταθμά της δικής μας συμμετοχής, ακόμα και σε προσωπικά ζητήματα επηρεάζονται από μια εξέλιξη παγκόσμιας εμβέλειας. Ειδικά αν αυτή αφορά στο οικονομικό, το περιβαλλοντικό, το υγειονομικό, το ενεργειακό κτλ επηρεάζει τις μελλοντικές αποφάσεις μας.

Οι κατά συνθήκη σχέσεις με άξονα συμφεροντολογικό θα δοκιμαστούν, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε ακόμα και σε διακρατικό-εμπορικό 28 Ιουλίου Νέα Σελήνη στο Λέοντα, ξεκινά με αρκετά καλές προϋποθέσεις με καλή διάθεση και χαρούμενη και με μεγαλεπίβολους οικονομικούς στόχους και άνοιγμα εμπορικών δρόμων. Ο Ερμής στο Λέοντα είναι απόλυτος και όχι διαλλακτικός στις απόψεις του. Απαιτεί τις χλιδές και αν χρειαστεί κοντράρεται, οι τσακωμοί θέλουν προσοχή άλλωστε και ο Άρης τους πυροδοτεί αρκετά. Ο Ερμής σε καλή όψη με το Δία βοηθάει το εμπόριο, τη συγγραφή και την έρευνα. Χρειάζεται όμως προσοχή στις υπερβολικές δηλώσεις και τη γρήγορη οδήγηση.

Αφροδίτη- Δίας τετράγωνο, σε απόκλιση πλέον, ρίσκο και παρόρμηση σε οικονομικά και ερωτικά θέματα έντονη επιθυμία, ασυγκράτητη αλλά με αρκετά ευτράπελα. Η απόκλιση της όψης και η διάλυσή της βοηθάει σταδιακά να λειτουργήσει πιο ελεύθερα η Αφροδίτη και μέσα στην εβδομάδα να κάνει εξάγωνο με Άρη-Ουρανό-Β.Δεσμό φέρνοντας νέες γνωριμίες, μοιραίες που θα έχουν ιδιαίτερη σημασία για το μέλλον.

Ο Δίας θα αναδρομήσει αυτήν την εβδομάδα, η ανάδρομη πορεία του θα διαρκέσει εώς τις 23 Νοεμβρίου όπου θα περάσει πρόσκαιρα στο ζώδιο των Ιχθείων στις τελευταίες μοίρες.

Η πανσέληνος στις 12 Αυγούστου όμως είναι φωτιά, συγκρουσιακή με τον Ουρανό και τον Ήλιο και τη Σελήνη σε απόλυτο Τ τετράγωνο. Αιματηρή όψη σίγουρα έντονη. ,Όψη που αγγίζει πολύ και το χάρτη της χώρας.

Το αυγουστιάτικο φεγγάρι είναι πάντα επικίνδυνο γιατί οι πανσέληνοι γίνονται στον Υδροχόο και αυτός είναι απότομος και φέρνει αναποδιές και ατυχήματα. Μέσα όμως στο κλίμα σύγκρουσης οι οικονομικές εξελίξεις φαίνονται καλές, υπάρχει επέκταση και καλό κλίμα, απλά είναι σκληρό το σκηνικό που εκτυλίσσονται τα πράγματα. Πολύ πιθανό να ληφθούν ειδικά.μέτρα αντιμετώπισης οικονομικής και της ενεργειακής κρίσης.

Κάποιο έκτακτη σύνοδος της ευρωπαϊκής ένωσης, γενικώς φαίνεται ότι θα γίνουν προσπάθειες με αφορμή την υπερβολική ανάγκη για ανάπτυξη σε σχέση με τους διαθέσιμους πόρους κατανάλωσης της ενέργειας. Διαζύγια και οικονομικά διαζύγια θα υπάρξουν και απότομες οικονομικές αλλαγές, κάποιο σοκ που όμως μπορεί να γίνει αρωγός θετικών εξελίξεων. Θετικές εξελίξεις που μπορούν να έρθουν από την ισχυρή παρέμβαση συλλογικοτήτων. Ο Άρης στον Ταύρο μέσα από το 12ο οίκο ευνοεί τέτοιου είδους δράσεις με τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κυβερνήτη του Κρόνου που θα είναι σε σύνοδο με τη Σελήνη την ώρα της Πανσελήνου. Έτσι ενεργοποιούνται συνολικά όλες οι όψεις με υλοποιητικά και ποιοτικά αποτελέσματα.

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν οι όψεις δεν πρέπει να μας τρομάζουν, αρκεί να γνωρίζουμε που θα επενδύσουμε την ενέργειά μας και τις δράσεις μας. Ο Άρης διεγείρει όλες τις Εκλείψεις που έγινα και θα γίνουν στον άξονα Ταύρου Σκορπιού και αυτό θα δυναμώσει τα θέματα που ανακινούνται στην οικονομία και την ενέργεια, η πιθανότητα αλλαγής οικονομικού, διατροφικού, ενεργειακού, περιβαντολλογικού κώδικα είναι ορατή, σίγουρα υπάρχουν σκοπιμότητες αλλά και ο άνθρωπος δεν είναι άβουλο όν, είναι καιρός για πρωτοβουλίες άλλωστ ο Δίας βρίσκεται στον Κριό, η μαχητικότητα και η πρωτοβουλία δεν σημαίνει πάντα πόλεμο, σημαίνει και πρόοδο.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *