Καλάθι

Feng Shui Ιουνίου

6 Ιουνίου- 6 Ιουλίου

Μεγάλες Ευκαιρίες φέρνει ο Μήνας!

Το άστρο καριέρας θα βρίσκεται στο επίκεντρο αυτόν τον μήνα και θα ανοίξει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και θα φέρει εύνοια στις συνεργασίες, προβολές και κέρδη.

Κέντρο 1

Το κέντρο θα φιλοξενεί το καλύτερο άστρο καριέρας που φέρνει ευκαιρίες από μακριά, από το ηλεκτρονικό εμπόριο, πρωτοποριακές ιδέες, καλές συνεργασίες, νέες γνωριμίες και κέρδη, βάλτε στο κέντρο ένα μεταλλικό ρολόι που θα δουλεύει σωστά και ενεργοποιήστε όλα τα παραπάνω με ένα γουρουνάκι με το νόμισμα εσωτερικά που με κίνηση καλεί τις ευκαιρίες.

Ανατολή 8

Στην πλευρά της υγείας θα κάτσει το καλύτερο άστρο του μήνα και θα φέρει κέρδη από γνώσεις, θετικές εξελίξεις στην υγεία, ιντερνετικές υπηρεσίες, μελετήστε εδώ τις κινήσεις σας και για άνοδο στη καριέρα και ανοίξτε εδώ το συντριβάνι στο χώρισμα ανατολής και βορειοανατολικής κατεύθυνσης.

Νοτιοανατολικά 9

Στην πλευρά του πλούτου έρχεται το άστρο φήμης και επιτυχίας, αλλά θα ενεργοποίησει πολύ το ετήσιο 5 και θέλει τον πλουμιστό κόκορα για μεταλλική προστασία και κέρδη και 6 χρυσά νομίσματα με τους Δράκους και χρυσή κλωστή.

Νότος 5

Το πιο δύσκολο άστρο θα έχει όλο το μήνα ο Νότος έχετε εδώ όλο το μήνα την παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή και μεταλλικό μπολ (όχι γυάλινο δεν κάνει) με αλάτι και 6 feng shui νομίσματα, και νερό. Αποφύγετε να κάνετε εδώ εργασίες και ανακαινίσεις.

Νοτιοδυτικά 7

Η νοτιοδυτική κατεύθυνση φέτος φέρνει καλές επικοινωνίες και συνδέσεις και τώρα το Μεταλλικό άστρο 7 θα φέρει ευκαιρίες για ανάδειξη ταλέντου αλλά φέρνει και κλοπές και λόγια, έχετε εδώ το μπλε ρινόκερο και μία πέτρα από Λάπις Λάζουλη που επιστρέφει τα λόγια και την αρνητική ενέργεια στη πηγή της.

Δυτικά 3

Στη Δύση το άστρο θα φέρει ένταση, δικαστήρια και μάχες, αλλά σε συνδυασμό με το ετήσιο άστρο μπορεί να φέρει και καλά αποτελέσματα, νίκες και επιτυχίες, έχετε εδώ τη Δάδα Νίκης ή τον Στρατηγό Kwan Kong που δεν έχασε ποτέ καμία μάχη για νίκες στα δικαστήρια και ένα σκόρδο με κόκκινη φούντα για προστασία από επιθέσεις.

Βορειοδυτικά 2

Το άστρο που φέρνει ασθένειες αλλά και αποταμίευση θα βρίσκεται εδώ, βάλτε μια μεταλλική κολοκύθα υγείας και έναν κουμπαρά και ρίχνετε όποτε σας πιάνει μια λιγούρα ένα νόμισμα στον κουμπαρά για να μην αυξήσετε το βάρος σας, αλλά τα χρήματα σας. Αποφύγετε όσο μπορείτε να κάνετε εδώ ανακαινίσεις, βαψίματα και καρφώματα.

Βορράς 6

Μια από τις καλύτερες γωνιές θα είναι η πλευρά της καριέρας, κάντε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε εδώ, οργανώστε τις δουλειές σας και κάντε αλλαγές και νέα ξεκινήματα από τον βορρά και για να έχετε εξέλιξη στη καριέρα τοποθετήστε εδώ μια καμήλα που είναι σύμβολο πλούτου από επιτυχημένη εργασία και έναν δράκο για άνοδο.

Βορειοανατολικά 4

Στην πλευρά των γνώσεων έρχεται το άστρο πλούτου και νέων γνωριμιών, ενεργοποιήστε το με ένα συντριβάνι στο χώρισμα με την ανατολική πλευρά (να είναι το μισό συντριβάνι Βορειοανατολικά και το μισό ανατολικά)και κάντε από εδώ τις επαφές σας και εργασίες στον υπολογιστή, κρεμάστε εδώ αν έχετε παράθυρο μια μπλε κορδέλα για να κάνει κίνηση με τον αέρα και να δυναμώνει το καλό άστρο που θα βρίσκεται όλον το μήνα σε αυτή τη γωνιά.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας Μαρία Κόντε


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *