Καλάθι

Το Feng Shui του 2021

Τα άστρα του Feng Shui του 2021 θα βρίσκονται στις ίδιες θέσεις με τα μηνιαία άστρα του Ιανουαρίου και η χρονιά θα μας δείξει από τον πρώτο μήνα τις τάσεις της με τον οικονομικό τομέα να φιλοξενεί το πιο δύσκολο άστρο και το δεύτερο πιο δύσκολο να χτυπάει την καριέρα, η υγεία φτιάχνει και οι δυνατοί τομείς της χρονιάς θα είναι της Τέχνης, της Γνώσης και της Φήμης, καινούργιο είδος μουσικής έρχεται και πολλοί θα γίνονται διάσημοι σε μία μέρα.

Κέντρο 6

Στο κέντρο θα έχουμε όλο τον χρόνο το άστρο που φέρνει Ουράνια Τύχη, ελέγχους, δύναμη και αναγνώριση, αυτό είναι και το άστρο των ταξιδιών και το ότι θα βρίσκεται στο κέντρο δείχνει ότι θα υπάρχει περιορισμός στα ταξίδια, αποφύγετε εδώ να έχετε κόκκινες αποχρώσεις και κρεμάστε στο κέντρο τους 9 Δράκους που προστατεύουν όλους τους τομείς του του σπιτιού από θεομηνίες, ασθένειες, δικαστήρια, κλοπές, ενώ φέρνουν υγεία, κέρδη, αρμονία και άνοδο στην καριέρα.

Ανατολή 4

Η Ανατολή θα φτιάξει από τον Ιανουάριο, αλλά θα έχει εκεί τους τρεις σωματοφύλακες και δεν θα πρέπει να κάθεστε με τη πλάτη γυρισμένη στην Ανατολή όλο το χρόνο γιατί θα έχει πισώπλατα χτυπήματα, αποφύγετε και επισκευές, σκαψίματα μέχρι το τέλος του έτους, αλλά μπορείτε να κοιτάτε προς την ανατολή που φέτος θα φέρνει συνεργασίες και νέες γνωριμίες, έχετε εδώ τα 3 νομίσματα με τους κόμπους συμφωνίας.

Νοτιοανατολικά 5

Η Νοτιοανατολική κατεύθυνση θα είναι η πιο δύσκολη, αποφύγετε και εδώ επισκευές, σκαψίματα, καρφώματα και βάλτε για όλο το χρόνο εδώ την παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή, αποφύγετε και πύρινες αποχρώσεις, τοποθετήστε έναν μεταλλικό Πετεινό για να φέρει υγεία και κέρδη.

Νότος 1

Ο Νότος θα φέρνει ορμητικές ευκαιρίες και θα χρειάζεται ταχύτητα και γρήγορες αποφάσεις, βάλτε μουσική να παίζει και ανοίγετε τα παράθυρα όσο πιο συχνά μπορείτε, στρώστε γκρι, λευκά και μεταλλικά χρώματα σε σεντόνια και καλύμματα και για προστασία από κύματα επιδημιών, ιώσεων και πλημμύρες τοποθετήστε στο νότο το μεταλλικό κυματοθραύστη. Έχετε όλο το χρόνο εδώ ένα ρολόι που θα δουλεύει σωστά.

Νοτιοδυτικά 3

Το άστρο που θα επισκεφτεί την πλευρά του έρωτα φέρνει καυγάδες, ένταση, ατυχήματα και ανταγωνισμό, έχετε εδώ το σύμβολο διπλής ευτυχίας σε κόκκινο και χρυσό που σταματάει τους καυγάδες και φέρνει αρμονία στις σχέσεις και συνεργασίες, γενικά χρειάζεται εδώ λίγο κόκκινο, όπως και 2 ρόδια, για προστασία από τα ατυχήματα έχετε εδώ την Λιβιελούλα γρήγορων ελιγμών.

Δυτικά 8

Το Δυτικό δωμάτιο θα είναι το καλύτερο της χρονιάς, μπορείτε να έχετε όλον το χρόνο συντριβάνι εδώ και μια λάμπα αλάτων, όπως και κόκκινες αποχρώσεις. Κάντε ανακαίνιση σε αυτό το χώρο για να ενεργοποιήσετε ακόμα περισσότερο τα καλά άστρα της Δύση και κάντε τις δουλειές σας από εδώ. Βάλτε την τηλεόραση αν μπορείτε στη Δύση, κάντε φασαρία.

Βορειοδυτικά 7

Δικαστήρια και λόγια, αλλά και καλοτυχία θα φέρνει η πλευρά των Μεντόρων, έχετε κάτι μπλε εδώ όπως ένα μάτι ή χαλάκι, σεντόνια, καλύμματα, τοποθετήστε εδώ τη Νέμεσις με την κλεψύδρα που συμβολίζει ότι έφτασε η ώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη. Επίσης αυτή είναι η πλευρά των ταξιδιών που φέτος θα είναι εγκλωβισμένα στο κέντρο, βάλτε σουβενίρ και εικόνες από άλλες χώρες ή νησιά και μακρινές τοποθεσίες για να ενεργοποιήσετε ταξίδια.

Βορράς 2

Στο Βορρά θα πάει φέτος η ασθένεια και θα φέρει εμπόδια στα επαγγελματικά αφού είναι ο τομέας της καριέρας, τοποθετήστε εδώ την καμήλα που βοηθάει να ξεπεραστούν οικονομικές και επαγγελματικές δυσκολίες και την κολοκύθα υγείας. Αποφύγετε και εδώ πύρινες αποχρώσεις και να κάνετε ανακαινίσεις και γκρεμίσματα. Προτιμήστε λευκά, γκρι, κίτρινα και μπλε, γαλάζια χρώματα. Ο Βορράς θέλει φέτος ησυχία.

Βορειοανατολικά 9

Και η πλευρά των γνώσεων θα είναι μια από τις καλύτερες κατευθύνσεις της χρονιάς, από εδώ θα έρχονται ευχάριστα γεγονότα, επιτυχίες και έρωτες, ανοίξτε παράθυρα και έχετε εδώ φρέσκα λουλούδια με 4 μπαμπού. Για αφθονία έχετε εδώ μια αγελάδα και κάντε τα τηλεφωνήματα σας και τις εργασίες σας σε αυτή τη γωνιά.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας Μαρία Κόντε


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL