Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο 

Ο Μήνας του Γήινου Βοδιού

Ο Ιανουάριος είναι ο τελευταίος μήνας της χρονιάς του Ποντικού και θεωρείται πως είναι ο καλύτερος μήνας από τους 11 που πέρασαν γιατί το Βόδι είναι ο καλύτερος φίλος του Ποντικού και τότε δείχνει ότι καλό έχει να δείξει, όμως το στοιχείο της Γης θα είναι πολύ έντονο και μπορεί κάτι που θα μοιάζει προσωρινό να γίνει μόνιμο, ο μήνας θα φέρει θεμέλια και όλα τα καινούργια θα εδραιώνονται. Το Βόδι βρίσκεται στις αρχικές μοίρες της πλευράς της γνώσης και εκπαίδευσης και κυρίως αυτό που θα φέρει είναι καινούργιους τρόπους εκπαίδευσης και μάθησης. Ξεκινήστε on-line σεμινάρια. Αλλά και ότι καινούργιο θα ακούγετε θα συνοδεύετai από επιστημονικά επιχειρήματα. Θα αποσυρθούν πολλοί από τομείς που είχαν μπει από το παράθυρο και δεν ήταν γνώστες. 

Το I-Ching του μήνα είναι το 25 του «Αυθορμητισμού» που προειδοποιεί πως δεν μπορείς να θερίσεις ένα χωράφι που δεν το έχεις σπείρει, ο αυθορμητισμός θα φέρνει επιπολαιότητες, ασχοληθείτε με αυτά που γνωρίζετε και αναθέστε στους ειδικούς αυτά που δεν ανήκουν στην δική σας αρμοδιότητα.   

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Φροντίστε τώρα θέματα υγείας, κάντε ιατρικές εξετάσεις και πάρτε ότι βιταμίνες και συμπληρώματα χρειάζεστε ώστε να δυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας και προσέχετε και τη διατροφή σας, γιατί από τον επόμενο μήνα θα παίρνετε εύκολα κιλά και οι άμυνες σας θα είναι πιο αδύναμες.

Ο μήνας χρειάζεται ακόμα λίγο προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή ένταση και οι διαφωνίες δεν θα οδηγούν πουθενά, ενώ από τον επόμενο μήνα θα υπάρχουν καλύτερες συνεννοήσεις και οι σχέσεις σας θα φτιάξουν.

Κάντε ότι αλλαγές θέλετε τώρα στα επαγγελματικά σας, γιατί από τον επόμενο μήνα θα έχετε την τάση να μην θέλετε να βγείτε από τα συνηθισμένα, αλλά η στασιμότητα τώρα δεν θα βοηθήσει χρειάζεται να γίνουν νέες προσαρμογές.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε κάτι σημαντικό στις 5 , 17 και 29  του μήνα, αποφύγετε όμως συζητήσεις και υπογραφές  στις 10 και 22 Ιανουαρίου.

ΒΟΔΙ

Έρχονται πολύ όμορφα πράγματα, αλλά θα πρέπει να σας βρουν προετοιμασμένους και κυρίως οργανωμένους, προλαβαίνετε ακόμα να κάνετε κάποιες επαφές με το εξωτερικό ή να στήσετε τη δουλειά σας και στο Internet, ώστε να επωφεληθείτε από τα καλά άστρα της καινούργιας χρονιάς που θα ξεκινήσει αρχές Φεβρουαρίου και σας θέλει πρωτοποριακούς και πολύ ηλεκτρονικούς.

Ασχοληθείτε και με την οικογένεια σας και τους φίλους, τα αισθηματικά θα φτιάξουν σε λίγο και ούτε εσείς δεν θα πιστεύετε πόσο όμορφα θα μπορείτε να περνάτε με άτομα που δεν το φανταζόσαστε. Νέες ευχάριστες εμπειρίες έρχονται και θα διαπιστώσετε σύντομα πως έχετε αλλάξει.

Ευνοϊκές ημερομηνίες:   κάντε αγορές, ανανεώστε το στυλ σας στις  4, 16 και 28 Ιανουαρίου,  αλλά μην μαλώσετε  στις 11 και 23 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Ο μήνας θα σας φέρει αντιμέτωπους με διλήμματα και πράγματα που θα νιώθετε ότι δεν είστε σίγουροι αν όντως είναι ευκαιρίες και από ότι δείχνουν τα άστρα μπορεί και να μην είναι, όχι ότι θα πάει κάποιος να σας κοροϊδέψει, αλλά μπορεί να αποπροσανατολιστείτε και να παρασυρθείτε μακριά από τις πραγματικές επιθυμίες σας και ο τρόπος να το αποφύγετε αυτό είναι να απομακρυνθείτε από συμβιβασμούς, αν κάτι δεν είναι αυτό που θέλετε, όσο δελεαστικό και αν φαίνεται σκεφτείτε το καλά πριν πείτε ναι.

Ο Ιανουάριος σας φέρνει νέες γνωριμίες και επαφές και σε φιλικό επίπεδο και σε επαγγελματικό και δεν αποκλείετε αν είστε μόνοι να προκύψει και φλερτ, αλλά θα ξεκινήσει με φιλία, αν είστε σε σχέση βελτιώστε την δυναμώνοντας και τη φιλία μεταξύ σας, το άστρο καλής επικοινωνίας που θα έχετε ακόμα για ένα μήνα μπορεί να γεφυρώσει διαφωνίες.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικά ραντεβού και επαφές στις3, 15 και 27 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 12 και 24 Ιανουαρίου.

ΛΑΓΟΣ

Φτιάχνουν τα πράγματα και για εσάς, αλλά χρειάζεται να προσέχετε ακόμα και  κυρίως να μην είστε καχύποπτοι με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά επειδή μπορεί να σας θυμίζουν κάτι από το παρελθόν, γιατί μπορεί τώρα να είστε άδικοι και να απομακρύνετε πολύ σημαντικά άτομα από τη ζωή σας. Αποφύγετε κουτσομπολιά και να σχολιάζετε τρίτους γιατί μπορεί να κατηγορηθείτε.

Προσέξτε και τη γκρίνια αλλά και τον αυθορμητισμό σας, το άστρο που φέρνει παρεξηγήσεις θα είναι στις μοίρες σας και θα φέρνει κυρίως χρονικές παρερμηνείες, μπορεί να μπερδεύετε τους χρόνους στα γεγονότα ή μπορεί να νομίζετε ότι κάποιον δεν θα τον ξανά συναντήσετε να φερθείτε όχι με πολύ ευγένεια  και ξαφνικά να είναι ο νέος Προϊστάμενος.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: εύνοια θα έχετε στις 2, 14 και 26 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα στις 1, 13 και 25 Ιανουαρίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Φεύγει το άστρο αρχηγίας από τις μοίρες σας και θα έρθει αυτό που φέρνει εμπόδια, οπότε μην κάθεστε λεπτό, ρυθμίστε εκκρεμότητες και εδραιώστε τη θέση σας, εξασφαλίστε τα κεκτημένα σας, περιφρουρήστε τη δουλειά σας για να μην έχετε διαρροές.

Κοιτάξτε και θέματα υγείας, δυναμώστε το ανοσοποιητικό σας και φτιάξτε τώρα τις επαφές σας με άτομα που μπορεί αργότερα να μην μπορείτε να συνεννοηθείτε, τώρα ακόμα ακούγετε η γνώμη σας.

Λύστε διαφορές και με τις σχέσεις σας και φιλικές και αισθηματικές και κυρίως οικογενειακές, χωρίς να είστε πολύ επιθετικοί και χωρίς να προσπαθείτε να επιβάλετε τη γνώμη σας.

Ασχοληθείτε με το κήπο και την αποθήκη, πετάξτε πράγματα, βάλτε τάξη.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάποιο service ή ανανέωση στις 1, 13 και 25 Ιανουαρίου, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και σημαντικές προσεγγίσεις στις 2, 14 και 26 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Ο μήνας ευνοεί το ξεκίνημα δίαιτας και καλής διατροφής, χάστε λίγα κιλά ή κόψτε κάποια ανθυγιεινή  συνήθεια, ο καινούργιος χρόνος θέλει κάτι να χάσετε οπότε επιλέξτε εσείς τι θα είναι και κάντε και κάποια δωρεά για να μην έχετε οικονομικές χασούρες, κατά τα άλλα ότι και να σας ζορίσει θα είναι για καλό είναι φίλος σας το Βόδι και του μήνα και της χρονιάς, αλλά θέλει να κινηθείτε και ότι δεν το κάνετε από μόνοι σας θα σας αναγκάζει.

Περάστε όμορφες στιγμές στη σχέση σας κάνοντας μαζί νέα και υγιεινά προγράμματα ή ξεκινήστε κάποιο χόμπι που να αρέσει και στους δύο, ή σχέση σας μπορεί τώρα να δυναμώσει πολύ αλλά θέλει κοινή στόχευση. Αν είστε μόνοι μπορεί να γνωρίσετε το άλλο σας μισό σε φιλικό περιβάλλον.  

Αν πρέπει να ταξιδέψετε ταξιδέψτε τώρα γιατί από τον άλλο μήνα δεν θα σας ευνοούν και πολύ τα ταξίδια.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε δίαιτα ή κάντε αγορές στις 12 και 24 του μήνα, αλλά προσέχετε στις 3, 15 και 27 Ιανουαρίου.

ΑΛΟΓΟ
Καθυστερήσεις και αναβολές που μέχρι τώρα σας κούραζαν θα αρχίσουν τώρα να μην υπάρχουν και οι υποθέσεις θα κυλάνε με ταχύτητα και ίσως να μην προλαβαίνετε να ακολουθήσετε τη ροή, γι’ αυτό  ξεχάστε το χρόνο  που είχατε στη διάθεση σας και κινηθείτε σβέλτα. Ξεκινήστε από αυτόν τον μήνα να οργανώνετε τα βήματα σας, σχεδιάστε ένα πλάνο και μην παρεκκλίνετε. 

Ο μήνας ευνοεί την αποταμίευση και την οικονομία, προσπαθήστε να μην κάνετε τώρα έξοδα που μπορείτε να αποφύγετε γιατί από τον επόμενο μήνα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα θέλετε να μπορείτε να συμμετέχετε.

Αν κάτι σας απασχολεί στα αισθηματικά σας λύστε το τώρα γιατί αργότερα θα υπάρχει τάση για ανεξαρτησία και δεν θα έχετε καμία διάθεση για συμβιβασμούς.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 11 και 23 Ιανουαρίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 4, 16 και 28 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ 

Ο μήνας σας βάζει εμπόδια το ίδιο θα κάνει και η χρονιά που έρχεται από Φλεβάρη, αλλά αν τώρα βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη και εκμεταλλευτείτε το άστρο κερδών που βρίσκεται ακόμα στις μοίρες σας θα μπορέσετε να κάνετε καλές συμφωνίες που θα αποδίδουν όλο το χρόνο.

Κάντε επαφές και λύστε εκκρεμότητες, καλό είναι οι συμφωνίες να υπάρχουν και γραπτός, έστω σε μηνύματα για να τηρηθούν οι όροι.

Ο μήνας δεν ευνοεί ταξίδια και αγορά αυτοκινήτου, αποφύγετε και τη χρήση αιχμηρών εργαλείων. Όμως μπορείτε τώρα να γκρεμίσετε τοίχους και να ανοίξετε νέες πόρτες στη ζωή σας γενικά. Αλλάξτε προγράμματα με πάγια έξοδα.

Ασχοληθείτε τώρα και με τυχών παρεξηγήσεις που εκκρεμούν στις συνεργασίες σας αλλά και με κοντινά σας πρόσωπα.  

Ευνοϊκές ημερομηνίες: υπογράψτε συμβόλαια ή ξεκινήστε δίαιτα στις  10 και 22 Ιανουαρίου, αποφύγετε όμως  να σκαλίσετε καταστάσεις στις 5, 17 και 29 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Τα αισθηματικά σας ευνοεί ο μήνας και εκεί θα πρέπει να δώσετε τώρα την προσοχή σας, γιατί τώρα οι επικοινωνίες θα είναι αρκετά καλές και θα ακούτε αλήθειες, τα πράγματα θα είναι όπως φαίνονται. Ασχοληθείτε και με θέματα υγείας και ομορφιάς, κάντε ανανέωση στο χώρο σας και στη ντουλάπα σας. Ξεκινήστε κάποια θεραπεία ή μαθήματα.

Επαγγελματικά διαλέξτε με ποιος θέλετε να κάνετε νέα βήματα και κάντε τώρα νέες συνεργασίες, από τον άλλον μήνα θα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και δεν θα βλέπετε τόσο καθαρά. Τώρα η στόχοι είναι ξεκάθαροι και τα προσόντα που απαιτούνται για την επίτευξη τους.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οργανώστε συναντήσεις στις 9 και 21 του μήνα, αλλά μην κάνετε service, ανακινήσεις,  ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις στις 6, 18 και 30 Ιανουαρίου και κυρίως μην κουρευτείτε αυτές τις ημέρες.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Το Βόδι του μήνα είναι η αποθήκη σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε τι πραγματικά θέλετε ώστε να οργανώστε τις κινήσεις της χρονιάς και ακόμα για ένα μήνα θα έχετε καλή διαίσθηση και θα υπάρχει και συγχρονικότητα, θα συναντάτε το κατάλληλο άτομο στη κατάλληλη θέση. 

Και τα αισθηματικά σας ευνοούνται και μπορεί τώρα να εμφανιστούν άτομα από το παρελθών, όπως και παλιοί φίλοι θα επιστρέψουν. Χρειάζεται όμως να κάνετε καλές επιλογές, τα λάθη δεν θα συγχωρούνται και ειδικά τα επαναλαμβανόμενα.

Για να δείτε άνοδο στην καριέρα σας θα πρέπει να εκσυγχρονιστείτε, τίποτα από τα παλιά συστήματα δεν θα σας δουλέψει, αλλά οι ανανεώσεις μπορούν να φέρουν απίστευτη άνοδο γιατί το άστρο φήμης και επιτυχίας είναι ακόμα πάνω στους Πετεινούς. 

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε επαφές και συζητήσεις  στις 8 και 20 Ιανουαρίου, αποφύγετε ανοίγματα  στις 7, 19 και 31 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Φεύγει ένα καλό άστρο που φιλοξενούσατε όλο το χρόνο και σας βοηθούσε σε εκπαιδευτικά θέματα, σε γραψίματα και σπουδές όμως ακόμα προλαβαίνετε να κάνετε ένα καλό ξεκίνημα έχοντας ως όπλο τις γνώσεις που αποκτήσατε. Ο μήνας ευνοεί τις εξασφαλίσεις. Από αυτόν τον μήνα άλλωστε θα φιλοξενείτε ένα άλλο καλό άστρο που φέρνει καλοτυχία και εργατικότητα και σας ωθεί να ρισκάρετε, μόνο όμως τώρα θα τα έχετε και τα δύο αυτά άστρα και είναι ευκαιρία να κάνετε τώρα τα ξεκινήματα για να έχετε  και σύνεση και δημιουργικότητα.

Η υπερβολική Γη του μήνα μπορεί να σας κάνει λίγο δυσκίνητους όμως δεν υπάρχουν περιθώρια να χαθεί πολύτιμος χρόνος, αποφύγετε να αναβάλετε πράγματα και να μεταθέτετε δουλείες για αύριο.

Προσπαθήστε  να γίνετε πιο επικοινωνιακή στις σχέσεις σας και μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν τις επικοινωνίες. Το ίδιο ισχύει και για τη δουλειά σας.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξτε συναντήσεις και εξόδους στις 7, 19 και 31 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 8 και 20 Ιανουαρίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Ο μήνας θα φέρει καθυστερήσεις αλλά εσείς θα πρέπει να κινηθείτε και στα επόμενα πράγματα που έχετε στη λίστα γιατί μπορεί το Βόδι του μήνα να βάζει κόντρα αλλά τα κρυφά του στοιχεία  σας ευνοούν κυρίως σε θέματα υγείας και ευ ζην.

Ασχοληθείτε με αυτά που σας ευχαριστούν και κάντε δημιουργικά πράγματα. Αυτό που επίσης θα σας φέρνει τύχη είναι οι ήχο θεραπείες και η μουσική, το άστρο  που φέρνει καλοτυχία και ανάδειξή δυνατοτήτων θα βρίσκεται στις μοίρες σας και το άστρο αυτό  ενεργοποιείτε με μεταλλικούς θορύβους και με κίνηση, όσο πιο πολύ μουσική ακούτε τόσο θα σας συμβαίνουν καλά πράγματα.

Τα αισθηματικά σας θα είναι λίγο περίεργα με γεγονότα που θα σας κάνουν να αλλάζετε συνέχεια γνώμη, οπότε κρατάτε μικρό καλάθι.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: ταξιδέψτε ή κάντε κάποια προσέγγιση στις 6, 18 και 30 του μήνα, αποφύγετε όμως να συμφωνήσετε  στις 9 και 21 Ιανουαρίου.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *