Καλάθι

                                 Πανσέληνος 30/12/2020

Λίγο πριν το ξημέρωμα της 30ης Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η τελευταία πανσέληνος του 2020. Σίγουρα μια αξέχαστη χρονιά αν και έπονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα χρόνια. Αξιοσημείωτη είναι η θέση των Ήλιου-Σελήνης στην ακμή του 2ου και 8ου οίκου αντίστοιχα.

Αυτή η θέση δίνει μια μεταίχμια κατάσταση θανάσιμου πάθους που όμως αν λειτουργήσει το καθαρό συναίσθημα μπορεί να μας εκτοξεύσει τη δράση μας στα ύψη. Μπορεί η σελήνη στον Καρκίνο να θέλει τη βολή της όμως η συγκεκριμένη θέση της πανσελήνου είναι εκρηκτική και παθιασμένη, νιώθει μια ατέλειωτη επιθυμία να ενωθεί ψυχικά με το βάθος των επιθυμιών της που  καταπιέστηκαν και τώρα   διψάει να τα βγάλει στην επιφάνεια και για μια σαρωτική και άνευ όρων παράδοση στα ειλικρινά και φαντασμαγορικά θέλω. Είναι μια απελευθέρωση που τη χρωστούσε πολύ στον εαυτό της. Ο Ουρανός με εξάγωνο επάνω στη Σελήνη και τρίγωνο με τον Ήλιο βοηθάει να έρθουν οι αλλαγές και να σπάσει ο φαύλος κύκλος.

Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαία και η θέση του ωροσκόπου στον Τοξότη, πολύ ωραίο συνδυασμό δημιουργεί μια ευχάριστη, περιπετειώδη και ερωτική διάθεση με την Αφροδίτη που βρίσκεται ακριβώς στο Νότιο Δεσμό της Σελήνης σε θετική όψη με τον Άρη. Όψη που αναζωπυρώνει παλιά πάθη. Εδώ όμως θα χρειαστεί προσοχή γιατί ο Ποσειδώνας με τετράγωνο επάνω στην Αφροδίτη μπορεί εύκολα να παρασύρει σε κακή εκτίμηση και επικοινωνιακά μπερδέματα.  Μια καινούρια ημέρα ξημερώνει. Να μας δώσει φτερά στα πόδια και να μας κάνει να δοθούμε με όλο μας το είναι χωρίς αναστολές και ψευδαισθήσεις. Το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου είναι μια ιδανική χρονική στιγμή για να ενεργοποιηθούν οι ευχές για το 2021. Κάντε μια προετοιμασία και ενεργοποιήστε έγκαιρα τις επιθυμίες για τις δράσεις της νέας χρονιάς.

Πολύ έντονη είναι η διέγερση του 2ου οίκου που ενισχύει τη διάθεση μας για έντονη οικονομική δράση, διαχείριση και αύξηση των οικονομικών επιτυχιών. Μεγάλα έσοδα-μεγάλα έξοδα. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί μετά την αλλαγή του έτους   γιατί εκεί θα σχηματιστεί ένα Τ τετράγωνο Σελήνη στο λέοντα, Ουρανού στο Ταύρο Δια Κρόνου στον Υδροχόο μπορεί να φέρουν αναπάντεχες καταστάσεις.

Σας εύχομαι τη νέα αυτή χρονιά να ελευθερώσετε όλη σας την ενέργεια με τον καλύτερο τρόπο. Να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας σε αυτά που πραγματικά θέλετε. Ακόμα περισσότερο σας εύχομαι να βρείτε άξιους συνοδοιπόρους  γιατί ότι μοιραζόμαστε έχει μεγαλύτερη αξία, απόδοση και ανθεκτικότητα.

G.Christopoulos

Feng Shui Road

Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *