Καλάθι

Ο Μήνας του Πύρινου Χοίρου

Δυσαρμονικά είναι τα στοιχεία του Νοεμβρίου με το νερό του Χοίρου να σβήνει τη φωτιά του πύρινου στοιχείου του μήνα και θέλει γεφύρωμα με το στοιχείο του ξύλου για να υπάρξει καλύτερη ροή και θετικά αποτελέσματα. Το Ξύλο συμβολίζει την ανάπτυξη και είναι το στοιχείο που αν προστεθεί θα φέρει οφέλη. Αναπτύξτε τις ιδέες σας και μην εγκαταλείπετε τώρα τα σχέδια σας, ακόμα και αν δεν φαίνεται το φως στο τούνελ, με επιμελείς προσπάθειες και συντονισμένες κινήσεις αυτός που προσπαθεί με επιμονή χωρίς να αγχώνεται για το αποτέλεσμα θα κερδίσει τα περισσότερα. Το I-Ching του μήνα είναι το 16 που ονομάζεται «Κέρδη» και λέει ότι η επιτυχία έρχεται όταν δεν την περιμένεις και όταν δεν υπεραισιόδοξείς.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ Ο μήνας ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα, κάντε τώρα ιατρικές εξετάσεις και ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου, service αυτοκινήτου, λύστε εκκρεμότητες. Πετάξτε πράγματα, από όσα περισσότερα απαλλαγείτε τώρα, τόσο πιο πολλά καινούργια πράγματα θα έρθουν. καθαρίστε και το κήπο ή βεράντα και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κάτι μαραμένο, χαλασμένο ή που δεν λειτουργεί στο χώρο σας. Το άστρο καινούργιων γνωριμιών και επαγγελματικών ευκαιριών θα βρίσκεται πάνω σας και καλό είναι να αδειάσετε τώρα χώρο για νέα ξεκινήματα. Οικονομικά ασχοληθείτε με ρυθμίσεις και κλείστε επαγγελματικές υποθέσεις που δεν αποδίδουν. Μειώστε αν μπορείτε κάποιο πάγιο έξοδο. Ευνοϊκές ημερομηνίες: εξετάστε κάποιο ζήτημα στις 6 , 18 και 30 του μήνα, αποφύγετε όμως ανοίγματα στις 11 και 23 Νοεμβρίου.

ΒΟΔΙ Δύσκολα πράγματα μπορείτε τώρα να καταφέρετε με το άστρο εκπλήρωσης στις μοίρες σας, αλλά και με το άστρο αποταμίευσης που θα σας επισκεφτεί. Ο συνδυασμός αυτών των δύο άστρων μπορεί να φέρει ανάπτυξη και αύξηση εισοδήματος αν κάνετε και εσείς τις ανάλογες προωθητικές κινήσεις. Προσέχετε λίγο την υγεία σας και κυρίως τη διατροφή σας. Σιγουρευτείτε ότι παίρνετε όλες τις βιταμίνες που χρειάζεστε και ότι ξεκουράζεστε αρκετά. Είναι σημαντικό να έχετε τώρα δυνατό ανοσοποιητικό. Καλές σχέσεις και συντροφικότητα φέρνει ο μήνας αλλά χρειάζεται να μετριάσετε λίγο τη γκρίνια και τη μουρμούρα, γιατί η αρνητικότητα διώχνει την καλοτυχία. Ευνοϊκές ημερομηνίες: παραδώστε κάποιο έργο ή κάντε κάτι ευχάριστο στις 5, 17 και 29 Νοεμβρίου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 12 και 24 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ Αρμονικός θα είναι ο μήνας για εσάς και αν καταφέρετε να μην μπλοκάρετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπορεί να κάνετε πολύ ευχάριστες αλλαγές. Ο χοίρος του μήνα είναι ο καλύτερος σας φίλος και θα σας ανοίξει δρόμους. Δώστε σημασία σε καινούργια άτομα που θα παρουσιαστούν, αλλά επικοινωνήστε και με παλιούς γνωστούς. Οι φιλίες και οι νέες γνωριμίες τώρα φέρνουν ευχάριστα ακόμα και στα επαγγελματικά. Προσέχετε και εσείς τη διατροφή σας γιατί θα υπάρχει τάση για επέκταση και για αύξηση βάρους. Αποφύγετε να κάνετε υπολογισμούς και απολογισμούς, ο μήνας δεν ευνοεί το σχεδιασμό αλλά τη δράση. Είναι μήνας που θέλει υλοποιήσεις και επιτυχίες όχι σχέδια. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι 4, 16 και 28 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 1, 13 και 25 Νοεμβρίου.

ΛΑΓΟΣ Τα πράγματα στη θέση τους μπορείτε να βάλετε τώρα με το άστρο τακτοποίησης αλλά και το άστρο δύναμης που δεν θα σας αφήνει σε ησυχία όταν πάτε να αποφύγετε κάτι σημαντικό. Τακτοποιήστε θέματα, λύστε εκκρεμότητες, αναβαθμίστε τη δουλειά σας. Επίσης μπορείτε τώρα να λύσετε θέματα που σας απασχολούν και να συμβουλευτείτε φίλους, ή συγγενείς. Ο χοίρος του μήνα σας ενισχύει τη θέση σας και σας φέρνει στήριξη και βοήθεια. Αυτόν τον μήνα θα παρουσιάζονται μπροστά σας τα κατάλληλα πρόσωπα. Και στα αισθηματικά σας θα έχετε εύνοια αρκεί να μην είστε απότομοι. Επαγγελματικά καλό θα ήταν να κάνετε κάποια προβολή και να εδραιώσετε τη θέση σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται στις 3, 15 και 27 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται στις 2, 14 και 26 Νοεμβρίου.

ΔΡΑΚΟΣ Ο μήνας του Χοίρου χρειάζεται προσοχή γιατί ενώ φαίνεται ότι εσείς έχετε τον έλεγχο με τη Γη σας που νικάει το νερό του χοίρου, στην πραγματικότητα ο χοίρος δουλεύει για το ξύλο του Λαγού που σας καταστρέφει και μάλιστα υποχθόνια. Προσοχή στις συναλλαγές σας και σε ψευδή πληροφορίες που μπορεί να σας μπερδέψουν και να σας αποπροσανατολίσουν, χρειάζεται όλα να τα διπλό τσεκάρετε τώρα. Αποφύγετε να μιλήσετε άσχημα για τρίτους και κυρίως να κατηγορήσετε γιατί θα πέσετε και εσείς θύμα κουτσομπολιού. Προσέχετε και τα προσωπικά σας αντικείμενα, το άστρο κλοπής θα βρίσκεται στις μοίρες σας. Ένα καλό άστρο που θα έχετε όλον τον Νοέμβρη είναι αυτό της ανάδειξης ταλέντου, δείξτε τις δυνατότητες σας χωρίς να είστε ανταγωνιστικοί. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 2, 14 και 26 Νοεμβρίου, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και σημαντικές προσεγγίσεις στις 3, 15 και 27 του μήνα.

ΦΙΔΙ Προκλήσεις σας φέρνει ο μήνας και συγκρούσεις, αποφύγετε ταξίδια, αγορά αυτοκινήτου και να ανοίξετε καβγά που μπορεί να οδηγήσει σε δικαστήρια και μάχες. Το καλύτερο που μπορείτε τώρα να κάνετε είναι να γκρεμίσετε και να χαλάσετε κάτι, σπάστε συμβόλαια που δεν θέλετε, σκάψτε τον κήπο ή κάντε ανακαίνιση ξεκινώντας τώρα με τις αλλαγές. Ο μήνας ευνοεί πολύ το χάσιμο βάρους, ξεκίνημα δίαιτας και το κόψιμο κακιάς συνήθειας. Χτυπήστε τώρα κάποιο ελάττωμα που σας ταλαιπωρεί. Αποφύγετε δύσκολες συναντήσεις και έντονες συζητήσεις, στα αισθηματικά και γενικά στις σχέσεις σας θα υπάρχει ένταση, προσπαθήστε να ρίξτε τους τόνους. Στο χώρο εργασίας προσέχετε τα μυστικά σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε κάποιο πρόγραμμα στις 1, 13 και 25 του μήνα, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 4, 16 και 28 Νοεμβρίου.

ΑΛΟΓΟ Ο χοίρος του μήνα είναι νερό και το νερό σβήνει τη φωτιά σας, θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές, εμπόδια και καθυστερήσεις και καλύτερα αν μπορείτε να αναβάλετε σημαντικά πράγματα, δεν είναι καιρός για ανοίγματα και ότι ξεκινήσει τώρα θα σας δυσκολέψει. Επίσης στις μοίρες σας θα βρίσκεται το άστρο κινδύνου προσέχετε για ατυχήματα κυρίως προσέχετε να μη φοράτε παπούτσια που γλιστράνε και μην αλλάξετε θέση στα έπιπλα αυτόν τον μήνα και ανάβετε πάντα όπου βρίσκεστε ένα φως, η φωτιά καίει το άστρο ατυχημάτων. Ένταση και γκρίνια θα έχουν τα αισθηματικά σας, αποφύγετε κόντρες και προσπάθειες να πείσετε. Επαγγελματικά αποφύγετε ίντριγκες, ανταγωνισμούς και επιθετικές συμπεριφορές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι ευχάριστο στις 12 και 24 Νοεμβρίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 5, 17 και 29 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ Ο χοίρος του μήνα είναι φίλος σας και θα έχετε και το άστρο ολοκλήρωσης που θα σας βοηθάει να ξεμπερδέψετε με εκκρεμότητες αλλά και να τελειώσετε πράγματα που έχετε αφήσει στη μέση, παρόλο αυτό όμως ένα άλλο δύσκολο άστρο θα σας πηγαίνει κόντρα και θα σας δείχνει αθέατες πλευρές που θα σας κόβουν τη φόρα. Είναι σημαντικό να μην εγκαταλείψετε τα σχέδια σας και να ξεπεράσετε την όποια φραγή εμφανιστεί γιατί είστε σε μήνα φιλικό και τελικά οι στόχοι μπορούν να υλοποιηθούν αρκεί να μην τους εγκαταλείψετε. Αποφύγετε μετακόμιση και ταξίδια. Στα αισθηματικά σας θα μπορείτε τώρα να μιλήσετε ανοιχτά για τα θέλω σας. Επαγγελματικά ασχοληθείτε με τις υποθέσεις που τρέχουν και μην ανοίξετε καινούργιες αφήνοντας τις άλλες ανοιχτές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 11 και 23 Νοεμβρίου, αποφύγετε όμως να πάρετε ρίσκα στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ Μήνας συγκομιδής θα είναι για εσάς αλλά κοιτώντας και τα άλλα άστρα που σας επισκέπτονται φαίνεται ότι η συγκομιδή δεν θα είναι καλή και καλύτερα να την αγνοήσετε, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και να βρίσκεστε σε κλειστούς χώρους με πολλά άτομα. Επίσης μην ανοίξετε τώρα καινούργιες δυσάρεστες υποθέσεις. Το καλύτερο που μπορείτε τώρα να κάνετε είναι να ασχολείστε με ευχάριστα και διδακτικά πράγματα όπως να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο διαδικτυακά, ή να διαβάσετε βιβλία και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, κάντε δημιουργικά και ευχάριστα πράγματα. Επαγγελματικά κάντε πιο ευχάριστο το κλίμα στη δουλειά σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: οργανώστε συναντήσεις στις 10 και 22 του μήνα, αλλά μην κάνετε service, ανακινήσεις, επεμβάσεις στις 7 και 19 Νοεμβρίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ Ο Χοίρος του μήνα με τον Πετεινό δεν ταιριάζουν και συνήθως αυτό γίνετε όταν συναντιούνται είναι να βγαίνουν δουλειές που δεν ήταν στο πρόγραμμα και να υπάρχει ένα έξτρα τρέξιμο και μια επιπλέον κούραση, αλλά ειδικά αυτόν τον Νοέμβριο τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα γιατί ναι μεν θα υπάρχει και το άστρο ανοίγματος που σε δουλειές θα σας βάζει και θα ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτό που αναφέρθηκε πριν, αλλά πάνω στο πετεινό θα βρίσκεται και άστρο ευκαιριών, καλών ευκαιριών. Οπότε το τρέξιμο θα αξίζει. Ασχοληθείτε με το Internet, επεκτείνετε τις επαγγελματικές δραστηριότητες σας και στο εξωτερικό με κάποιο site. Επικοινωνήστε και με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα θετικά ξεκινήματα στις 9 και 21 Νοεμβρίου, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις στις 8 και 20 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ Μήνας κλεισίματος για εσάς και καιρός να κλείσετε όλες τις υποθέσεις που εκκρεμούν και να προετοιμαστείτε για τα καινούργια θετικά πράγματα που θα έρθουν, όχι αμέσως, αλλά έρχονται. Το άστρο επιτυχίας θα είναι πάνω σας και καλό είναι να τολμήσετε τώρα να προβάλετε τα καινούργια σχέδια σας, αφού πρώτα έχετε κλείσει όλες τις τυχών εκκρεμότητες που μπορεί να σας ανατρέψουν. Διαφημίστε τη δουλειά σας, είναι ο κατάλληλος χρόνος για να κλείσετε ένα καλό deal. Συμφωνίες και νέες συνεργασίες φέρνουν τώρα άνοδο. Το καλύτερο άστρο όμως που θα σας επισκεφτεί είναι εκτός από της καλής φήμης, της αγάπης και της ομορφιάς, θα είστε πολύ ελκυστικοί και δύσκολα θα περνάτε απαρατήρητοι, ενώ αυτό το άστρο συνοδεύετε πάντα από αισθηματικές επιτυχίες, πάθος και χαρμόσυνα γεγονότα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξτε συναντήσεις και εξόδους στις 8 και 20 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 9 και 21 Νοεμβρίου.

ΧΟΙΡΟΣ Το άστρο επιτυχίας και έρωτα θα βρίσκεται και στις δικές σας μοίρες που βρίσκεστε δίπλα στον τυχερό Σκύλο, μόνο που εσείς θα έχετε και το άστρο Δημιουργίας και θα μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι πολύ καλό που θα έχει μεγάλη ανταπόκριση. Μιλήστε με πολύ κόσμο, φτιάξτε ομάδες επικοινωνίας και μοιραστείτε μεταξύ σας κάτι ψυχαγωγικό όπως κάποιο παιχνίδι. Η διασκέδαση φέρνει επιτυχίες. Το μόνο αρνητικό άστρο που θα σας επισκεφτεί είναι αυτό της αυτοτιμωρίας, προσέχετε τις υπερβολές και την κατανάλωση αλκοόλ, ή τροφής, τις κραιπάλες γενικά. Και τα αισθηματικά σας έχουν εύνοια κυρίως αν κάνετε με το σύντροφο σας δημιουργικά πράγματα. Ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι. Τυπώστε κάρτες. Κάντε κάποια αγορά ρούχων ή αισθητική επέμβαση. Ανανεώστε την εικόνα σας, αλλάξτε χτένισμα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: επικοινωνήστε και κάντε συναντήσεις στις 7 και 19 του μήνα, αποφύγετε να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο στις 10 και 22 Νοεμβρίου.

Μαρία Κόντε

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας


19 σχόλια

Glori Fredrick Tarrel · 14 Νοεμβρίου 2020 στο 01:07

There is certainly a lot to know about this subject. I love all the points you made. Glori Fredrick Tarrel

Melva Aluin Farwell · 14 Νοεμβρίου 2020 στο 17:12

Hello. This article was extremely remarkable, particularly because I was browsing for thoughts on this matter last couple of days. Melva Aluin Farwell

Martha Chancey Orest · 15 Νοεμβρίου 2020 στο 01:40

Wow! In the end I got a weblog from where I can really obtain useful information concerning my study and knowledge. Martha Chancey Orest

Jen Georgie Matthaus · 15 Νοεμβρίου 2020 στο 15:46

Great article. I will be facing a few of these issues as well.. Jen Georgie Matthaus

Ardeen Quinn Fulviah · 15 Νοεμβρίου 2020 στο 20:11

If you desire to take a great deal from this post then you have to apply such strategies to your won web site. Ardeen Quinn Fulviah

Hatty Llywellyn Thynne · 16 Νοεμβρίου 2020 στο 00:24

Loving the info on this website , you have done outstanding job on the blog posts. Hatty Llywellyn Thynne

Libbie Jody Hiro · 16 Νοεμβρίου 2020 στο 07:34

The casino can never control this in whatever way. Libbie Jody Hiro

Helga Gradeigh Spiro · 18 Νοεμβρίου 2020 στο 01:21

Hi there very cool site!! Man .. Beautiful .. Amazing .. Helga Gradeigh Spiro

sikis izle · 19 Νοεμβρίου 2020 στο 06:02

I just like the helpful information you provide in your articles. Hannis Jessie Allan

film · 21 Νοεμβρίου 2020 στο 05:48

Really appreciate you sharing this article post. Really Cool. Carmen Aaron Fulbert

Your mode of describing the whole thing in this paragraph is actually pleasant, all can without difficulty understand it, Thanks a lot. · 7 Δεκεμβρίου 2020 στο 15:54

Very good article. I am dealing with a few of these issues as well..

hd film izle · 11 Δεκεμβρίου 2020 στο 00:16

Really informative article.Much thanks again. Nita Delancey

film izle · 23 Δεκεμβρίου 2020 στο 02:32

Really appreciate you sharing this article post.Really looking forward to read more. Mathew Patka

shakita wahington · 6 Ιανουαρίου 2021 στο 13:47

It is a very good useful article I like to read such articles

valeria rannels · 9 Ιανουαρίου 2021 στο 16:14

I like a very useful article, I like our page and follow it

Nicola · 23 Ιανουαρίου 2021 στο 10:51

You have a quality site, I congratulate you on this

Maria · 29 Ιανουαρίου 2021 στο 20:39

You produce quality content, congratulations on this

instagram video indir · 24 Σεπτεμβρίου 2021 στο 03:09

Good to learn 🙂

instagram video indir · 24 Σεπτεμβρίου 2021 στο 07:43

An Excellent App indeed

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL