Καλάθι

Αυξήστε τη Δημιουργικότητα σας.

Τα άστρα του μήνα ευνοούν την Δημιουργικότητα και την ανάδειξη ταλέντου, αρκεί να ρίξετε την ένταση, να αποφύγετε τις προστριβές και να ενισχύστε τις καλές πλευρές του χώρου σας για να προσελκύσετε επιτυχίες.

Κέντρο 8

Το κέντρο θα φιλοξενεί το καλύτερο άστρο πλούτου που σε συνδυασμό με το ετήσιο άστρο θα ενισχύσει την παραγωγή και την δημιουργικότητά. Κάντε κάποιον ήχο στο κέντρο, κρεμάστε κάποιο χαρούμενο κάδρο, ή αντίγραφο γνωστού ζωγράφου για να τονωθούν τα ταλέντα, ανανεώνοντας τον διάδρομο του σπιτιού που συνήθως πέφτει στο κέντρο, το πιο δυνατό σύμβολο για τον μήνα είναι το στάχυ καρποφορίας. Στρώστε κόκκινο χαλί.

Ανατολή 6

Στην πιο δύσκολη πλευρά του έτους θα έρθει το άστρο ουράνιας βοήθειας και τα πράγματα στον τομέα της υγείας θα ηρεμήσουν πολύ, βάλτε έναν χρυσό Δράκο στη Ανατολή για αναγνώριση και επαγγελματική άνοδο, αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις και εάν είναι το κρεβάτι σας εδώ στρώστε κίτρινα ή μπεζ σεντόνια.

Νοτιοανατολικά 7

Στην πλευρά του πλούτου έρχεται το άστρο που αναδεικνύει τα ταλέντα, βάλτε κάτι από τις εργασίες ή τα έργα σας εδώ για να έρθουν κέρδη, το άστρο αυτό όμως φέρνει και ίντριγκες και λόγια, έχετε εδώ μια μαύρη τουρμαλίνη και το μπλε ρινόκερο για προστασία από κλοπές. Αποφύγετε και σε αυτήν τη γωνιά πύρινα αντικείμενα όπως κεριά.

Νότος 3 Τσακωμούς και ένταση θα έχει αυτόν τον μήνα ο τομέας της φήμης, ρίξτε τους τόνους με το λευκό σκόρδο και τη κόκκινη φούντα ή βάλτε δύο λευκά περιστέρια και αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις εδώ. Η γωνιά θα φέρνει αυτόν τον μήνα και αλλαγές ή ανατροπές οπότε προσέχετε τι αφήνετε εδώ, π.χ. μην αφήσετε στο Νότο κάποιο συμβόλαιο που δεν θέλετε να ακυρωθεί. Προσοχή σε ατυχήματα, βάλτε εδώ τη Λιβιελούλα για γρήγορους ελιγμούς.

Νοτιοδυτικά 5

Στον έρωτα θα πάει το άστρο που θέλει την περισσότερη προσοχή και αυτό θα φέρει εντάσεις και καυγάδες, αποφύγετε να κάνετε σε αυτήν την πλευρά ανακαινίσεις, σκαψίματα και καρφώματα και βάλτε εδώ το μηνιαίο μεταλλικό μπολ με 6 Feng Shui νομίσματα αλάτι και νερό για να καθαρίζει η γωνιά και να φέρνει αρμονία. Αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις σε σεντόνια και καλύμματα.

Δυτικά 1

Στη Δύση το άστρο θα φέρνει ευκαιρίες και σε συνδυασμό με το ετήσιο άστρο αυτή θα είναι μία από τις καλύτερες πλευρές του μήνα και θα ευνοεί τη δημιουργικότητα, δουλέψτε από τη Δύση, επικοινωνήστε στείλτε μηνύματα από εδώ. Βάλτε μουσική να παίζει, η έναν μεταλλικό μελωδό έξω στην αυλή. Κάντε ανακαινίσεις, σκάψτε, φυτέψτε, καθαρίστε, ανανεώστε το χώρο. Ανοίξτε εδώ το συντριβάνι.

Βορειοδυτικά 9

Το άστρο που φέρνει επιτυχίες και χαρμόσυνα θα βρίσκεται στην καλύτερη πλευρά του έτους, καθίστε όσο περισσότερο μπορείτε εδώ και βάλτε σε αυτή τη γωνιά τα μπαμπού ή έναν ξύλινο μελωδό, κάντε και εδώ θόρυβο, εργασίες, επικοινωνίες, ασχοληθείτε με το κήπο ή τη βεράντα και έχετε ένα ρολόι που δουλεύει σωστά για να υπάρχει συνέχεια κίνηση και ενεργοποίηση.

Βορράς 4

Μια ακόμα πολύ καλή γωνιά θα είναι η πλευρά της καριέρας, κάντε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε εδώ, οργανώστε τις δουλειές σας και κάντε αλλαγές και νέα ξεκινήματα από τον βορρά που φέρνει νέες γνωριμίες και επαγγελματικές επιτυχίες. Για να έχετε εξέλιξη στη καριέρα τοποθετήστε εδώ μια καμήλα που είναι σύμβολο πλούτου από επιτυχημένη εργασία και τα καράβια σύμπνοιας με το σύμβολο διπλής ευτυχίας. Και ο έρωτας από εδώ θα έρχεται, βάλτε φρέσκα λουλούδια.

Βορειοανατολικά 2

Την πλευρά των γνώσεων θα επισκεφτεί η ασθένεια, έχετε εδώ την μεταλλική κολοκύθα υγείας για προστασία και αποφύγετε ανακαινίσεις και πύρινες αποχρώσεις. Κλείστε συντριβάνια και κάντε όσο περισσότερη ησυχία μπορείτε. Αν είναι η κουζίνα σας εδώ προσέχετε τη διατροφή σας για τυχών δηλητηριάσεις ή αύξηση βάρους.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Μαρία Κόντε


8 σχόλια

film modu · 10 Δεκεμβρίου 2020 στο 19:14

I really like your writing style, great information, thank you for posting :D. Hephzibah Shayne Karlik

sikis · 19 Δεκεμβρίου 2020 στο 07:43

I truly appreciate this blog. Much thanks again. Great. Aaren Ransom Siddra

sikis · 19 Δεκεμβρίου 2020 στο 17:53

I think the admin of this web page is in fact working hard in favor of his web site, since here every stuff is quality based material. Revkah Stearne Donaugh

indir · 20 Δεκεμβρίου 2020 στο 12:32

You have brought up a very fantastic points, regards for the post. Erinn Raul Ide

yify · 20 Δεκεμβρίου 2020 στο 18:30

Hi there friends, pleasant piece of writing and nice urging commented here, I am truly enjoying by these. Marcela Taber Jaddan

bedava · 20 Δεκεμβρίου 2020 στο 21:56

After checking out a number of the articles on your website, I really like your way of writing a blog. Cordi Free Havens

torrent · 20 Δεκεμβρίου 2020 στο 23:41

Wow! At last I got a website from where I can truly take helpful information regarding my study and knowledge. Agna Bronson Mildred

ucretsiz · 21 Δεκεμβρίου 2020 στο 01:05

Only wanna say that this is handy , Thanks for taking your time to write this. Melba Shelton Filmore

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL